|
Post by gtziaf on Feb 16, 2012 17:47:24 GMT 2
Γιώργο νομίζω ότι αν και δεν το αγάπησες το κιτ, έδωσες τη μαεστρία που δίνεις σε κάθε σου δουλειά. Λεπτομέρεια και προσοχή στο έπακρο!! Παρά τις άοκνες προσπάθειές σου το μέγεθος του κόκκου στο μεταλλικό δείχνει ότι δεν είναι της κλίμακας. Never mind Σε ευχαριστώ πολύ Σταύρο... Δεν είναι ότι δεν αγάπησα το κιτ, άπλα το θέμα μου ήταν ουδέτερο... Ιδίως μετά το χρώμα της zero, έπρεπε να αποφασίσω αν θα το παρατήσω ή θα το τελειώσω... Στην συνέχεια βέβαια, το διασκέδασα αρκετά... Τώρα για το χρώμα, τι να κάνεις... Σίγουρα από κοντά είναι καλύτερο, μιας και ο φακός τονίζει τους μεταλλικούς κόκκους, αλλά σίγουρα είναι ότι είναι εκτός κλίμακας. Οπωσδήποτε όχι η καλύτερη απόχρωση της zero. Αν την ξαναέφτιαχνα, θα την έβαφα με το Grigio Alloy... : :
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Feb 16, 2012 23:06:48 GMT 2
Γιώργο πέρα από το χρώμα το μοντελο ειναι φανταστικό!! μου αρεσουν πολυ οι έντονες γραμμώσεις του αμαξώματος και τα μπουλώνια στις ζάντες!!
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Feb 17, 2012 18:37:36 GMT 2
Τελικά πιάνει το χέρι σου!!!!!!!! : : : : : : : : ;D ;D Πανέμορφο!!!!!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 18, 2012 11:18:11 GMT 2
Γιώργο πέρα από το χρώμα το μοντελο ειναι φανταστικό!! μου αρεσουν πολυ οι έντονες γραμμώσεις του αμαξώματος και τα μπουλώνια στις ζάντες!! Σας ευχαριστώ, παίδες ;D : :
|
|
|
Post by nektarios on Feb 18, 2012 22:59:17 GMT 2
Φίλε μου Γιώργο, επειδή με κάλυψαν απολύτως οι προλαλήσαντες, θα κάνω μόνο ένα λιγόλογο σχόλιο: : : : : : : : : : : : : Και κάτι άλλο: Με αυτό το post, η California γίνεται το πρώτο topic του forum που φτάνει τα 100 replies!!! Νομίζω οτι και αυτό κάτι δείχνει! Και εις ανώτερα! : :
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 19, 2012 21:48:29 GMT 2
Νεκ σε ευχαριστώ πολύ... ΥΓ. Τα στατιστικά δεν έχουν καμία σημασία φίλε μου... Εξάλλου έχει τόσα καλύτερα μοντέλα από αυτό, εδώ μέσα... Περισσότερο χαίρομαι όταν βλέπω νέα θέματα στο φόρουμ, πάρα με τα δικά μου, που δεν τα κοιτάω καν... Αυτός, ήταν εξ αρχής ο σκοπός, το θεμέλιο μπήκε και η προσπάθεια σιγά-σιγά αποδίδει.... : : : :
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on Feb 19, 2012 23:58:31 GMT 2
Ας εξαπλωθούμε λοιπόν!!!!! : : : : : :
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 23, 2012 0:12:14 GMT 2
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Feb 23, 2012 1:56:58 GMT 2
Γιώργο πραγματικά κούκλα φίλε!!!
Αντε βουρ για το επόμενο τώρα!
|
|
|
Post by jvolume on Feb 23, 2012 8:16:57 GMT 2
Γιώργο καλημέρα Μετά από πολύ καιρό έκατσα με τον πρωινό καφέ μου και χάζεψα το wip σου για το οποίο ομολογώ ότι είχα χάσει όλο το έργο και όχι απλώς κάποια επεισόδια. Όλοι οι υπόλοιποι με υπερκάλυψαν οπότε εγώ προσθέτω πολλά : : : : : : : : και θα εστιάσω στα παρακάτω: 1. Είναι αυτό κιτ Revell? Κάτι μου λέει ότι στο μέλλον θα μας "φτιάχνει" συνεχώς ευχάριστα αυτή η εταιρία. 2. Μη σκας για τον κόκο.Την επόμενη φορά TS και καθάρισες! 3. Δηλαδή θες να μου πεις τώρα οτι αν (λέμε αν ) ποτέ αγοραζες California σε αυτό το χρώμα θα της έβαζες κίτρινες σιαγόνες? : : : : Ο μόνος θα ήσουν άντε και κάποιοι ρώσσοι γκάγκστερ!! Νομίζω οτι ο Σταυρος ρωτώντας σε για το χρώμα τους ήταν πολύ ευγενικός και ήθελε να πει ότι δεν.......... Εγώ δεν είμαι και τόσο ευγενικός!!! (με την καλή έννοια πάντα!!) Μου χτυπάει άσχημα ρε φίλε σε μια τόσο όμορφη σιλουέτα. Αν δεν ήταν η μπέμπα θα σε έκραζα (πάλι με την καλή έννοια! ) για να τις αλλάξεις. Καλημέρα Γιάννης
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 23, 2012 14:14:12 GMT 2
Γιώργο πραγματικά κούκλα φίλε!!!
Αντε βουρ για το επόμενο τώρα! Αλέξανδρε σε ευχαριστώ... Ακολούθησα την συμβουλή σου και το επόμενο είναι έτοιμο... Οπότε σύντομα στις οθόνες σας ;D ;D Είναι αυτό κιτ Revell? Κάτι μου λέει ότι στο μέλλον θα μας "φτιάχνει" συνεχώς ευχάριστα αυτή η εταιρία. Γιάννη καταρχήν ευχαριστώ για το σχόλιο σου, αν και ξέρω ότι προτιμάς τα αγωνιστικά. H Revell είναι η μοναδική εταιρία που έχει ανοδική τάση ποιότητας και βγάζει πολλά νέα μοντέλα τροχοφόρων... Να σκεφτείς ότι η SLS και η 458 είναι ακόμη καλύτερα κιτ (συντρίβουν ποιοτικά τα αντίστοιχα της fujimi) και ελπίζω η ανοδική πορεία να συνεχιστεί... Περιμένω τις 599 GTO και Aperta, και θα σας ενημερώσω αναλόγως Μη σκας για τον κόκο.Την επόμενη φορά TS και καθάρισες! Από κοντά είναι πολλές φορές καλύτερο... Trust me... Μόνο κάτω από έντονο ήλιο ή κάτω από το φλας φαίνεται τόσο πολύ... Θα μπορούσε να είναι καλύτερα αλλά δεν με χαλάει πια... Το συνήθισα μάλλον 3. Δηλαδή θες να μου πεις τώρα οτι αν (λέμε αν ) ποτέ αγοραζες California σε αυτό το χρώμα θα της έβαζες κίτρινες σιαγόνες? Ο μόνος θα ήσουν άντε και κάποιοι ρώσσοι γκάγκστερ!! Νομίζω ότι ο Σταυρος ρωτώντας σε για το χρώμα τους ήταν πολύ ευγενικός και ήθελε να πει ότι δεν.......... Εγώ δεν είμαι και τόσο ευγενικός!!! (με την καλή έννοια πάντα!!) Μου χτυπάει άσχημα ρε φίλε σε μια τόσο όμορφη σιλουέτα. Αν δεν ήταν η μπέμπα θα σε έκραζα (πάλι με την καλή έννοια! ) για να τις αλλάξεις. Δεν έχεις και πολύ άδικο, αλλά οι κίτρινες δαγκάνες έχουν πολύ πέραση στις Ferrari, που πουλιούνται σήμερα. Όπως και να έχει είναι θέμα καθαρά προσωπικής αισθητικής... Εγώ το είδα από άλλη οπτική γωνία... Αφού φτιάχνω ferrari, δεν μπορώ να τις κάνω όλες με κόκκινες ή μαύρες δαγκάνες, όπως δεν μπορώ να τις βάψω όλες κόκκινες... Οπότε σε κάποιες περιπτώσεις επιλέγω να διαφοροποιηθώ από το political correct... Αν την αντιμετωπίσεις μόνη της, ίσως είναι λίγο "καγκουρική", αν τη δεις μαζί με τις άλλες στη βιτρίνα, μπορείς να εντοπίσεις τη διαφορετικότητα, μέσα από παρόμοιες λεπτομέρειες και να τις συγκρίνεις, για να αποφασίσεις εν τέλει τι σου αρέσει πραγματικά... Σας ευχαριστώ και πάλι : :
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Feb 24, 2012 23:52:27 GMT 2
Γιάννη δεν έχεις δικιο!!οι κιτρινες δαγκανες ειναι πολυ ωραιες στις φερραρι και "χτυπάνε" και στο μάτι με αποτέλεσμα να κοιτάς και τις ζάντες-δίσκους εκτός από το αμάξωμα!!! βλεπεις τι ωραίες που είναι οι κίτρινες δαγκάνες........
|
|