geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Feb 5, 2012 0:16:13 GMT 2
Γιωργο το αποτελεσμα της δουλειας σου ειναι αναμενομενο και οι βελτιωσεις σου ολες πετυχιμενες και λεπτομερεστατες!!! αυτο που δεν μου καθεται καλα ειναι η μοκετα στις πορτες.πολυ καλη σαν ιδεα αλλα φαινεται σαν να μην εχει κατσει καλα,σαν να μην εχει κοπει ακρυβως καπως.παντα καλοπροαιρετα ετσι!? : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Feb 5, 2012 3:46:59 GMT 2
Γιωργο συμφωνω με το Θανο!! οι μικρολεπτομεριες ειναι που κανουν τη διαφορα κ εσυ εισαι ασσος σ'αυτες!! Εξαιρετικη δουλεια!!
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 5, 2012 10:46:34 GMT 2
Παίδες σας ευχαριστώ... Θάνο δεν τρελαίνομαι για την caifornia, άλλα μου αρέσει ο μοντελισμός, εκτός από τις Ferrari, συν ότι τις ξέρω καλά αφού τις μελετάω, οπότε βγαίνουν αυθόρμητα κάποια πράγματα... Εξάλλου, με το μοντελισμό βάζουμε και την γκλάβα μας σε λειτουργία... Τώρα το επόμενο update... φίλε μου Αγάπιε, ελπίζω να έρθει πιο σύντομα Χρηστάρα αυτό προσπαθώ να μεταδώσω αυτά τα χρόνια με τα wip μου... Δεν μπορεί να οι π.χ. αεροπλανάδες (που είναι μεγάλοι μαστόροι) να βάζουν τις Παναγιάς τα μάτια σε 48άρια και εμείς απλά να βάζουμε δύο μπουζοκαλώδια και ένα σετ ζώνες. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και αυτά αναζητώ (άλλοτε επιτυχημένα, άλλοτε όχι), μέσα από τα μοντέλα μου... Χωρίς να είναι αυτοσκοπός η υπερλεπτομέρεια και η υπερανάλυση, φυσικά... Μετρημένα και ανάλογα, πάντα, με τα κέφια και τον χρόνο. υτο που δεν μου καθεται καλα ειναι η μοκετα στις πορτες.πολυ καλη σαν ιδεα αλλα φαινεται σαν να μην εχει κατσει καλα,σαν να μην εχει κοπει ακρυβως καπως.παντα καλοπροαιρετα ετσι!? Καλά το είδες Γιώργο... Δεν τα έχω κολλήσει ακόμη... Πρέπει να έλεγγξω την χειρολαβή πρώτα και να κάνω κάποιες μικροιβελτιωσούλες και μετά... Αν βγαίνει πολυ χοντρό δεν θα το βάλω... Πάντως η μοκέτα της Hiro, έχει την τάση να τεντώνεται καθώς την κολλάς, οπότε τις άκρες θα τις φέρω... Έχεις καλό μάτι μικρέ Να είστε όλοι καλά : :
|
|
|
Post by nektarios on Feb 5, 2012 19:08:55 GMT 2
Φίλε μου Γιώργο, απολαμβάνουμε μια ακόμη εξαιρετική δουλειά σου! Μου άρεσαν ιδιαίτερα ο κινητήρας, οι γρίλιες του κλιματισμού (ειδικά το κόψιμο με το πριόνι, σε τόσο λεπτεπίλεπτο σημείο!) και η scratchιά στα ρυθμιστικά της κονσόλας! Και μια που ο λόγος περί κονσόλας, περιμένω με ανυπομονησία να δω πώς θα φτιάξεις τις ψηφιακές ενδείξεις στην οθόνη! ;D Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Feb 6, 2012 10:44:04 GMT 2
Γιώργο φοβερό το update σου φίλε!!! Η προοχή σου στην λεπτομέρια είναι αυτή που απογειώνει τα μοντέλα σου..και βγάζει τα δικά μας μάτια έξω!!! Καλά τελιώματα φίλε : : : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Feb 6, 2012 14:24:07 GMT 2
Συνονόματε είσαι φοβερος...Μπράβο και πάλι μπράβο. Λεπτομέρια και μεράκι που σκοτώνουν!!!!!!!!!!! : : : : : :
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 6, 2012 19:47:42 GMT 2
Φίλε μου Γιώργο, απολαμβάνουμε μια ακόμη εξαιρετική δουλειά σου! Μου άρεσαν ιδιαίτερα ο κινητήρας, οι γρίλιες του κλιματισμού (ειδικά το κόψιμο με το πριόνι, σε τόσο λεπτεπίλεπτο σημείο!) και η scratchιά στα ρυθμιστικά της κονσόλας! Και μια που ο λόγος περί κονσόλας, περιμένω με ανυπομονησία να δω πώς θα φτιάξεις τις ψηφιακές ενδείξεις στην οθόνη! Καλή συνέχεια! Γιώργο φοβερό το update σου φίλε!!!
Η προοχή σου στην λεπτομέρια είναι αυτή που απογειώνει τα μοντέλα σου..και βγάζει τα δικά μας μάτια έξω!!!
Καλά τελιώματα φίλε Φίλοι μου σας ευχαριστώ... Ελπίζω και το τελικό αποτέλεσμα να σας δικαιώσει... και να βγει καλή η California... Nεκ, για τις ψηφιακές ενδείξεις, έχω παραγγείλει κάτι micro-led... Σου κάνει : : ;D ;D ;D Καλά να είστε... Σας ευχαριστώ και πάλι... : :
|
|
|
Post by alex78 on Feb 6, 2012 23:35:19 GMT 2
Γιώργο πέρα απο την λεπτομερέστατη και ποιοτικότατη κατασκεύη σου, μ'αρέσει ιδιαίτερα η ατόφια και αγνή σου αγάπη για το μοντελισμό που ''φαίνεται'' σε κάθε ευκαιρία... : : : :
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 8, 2012 22:31:09 GMT 2
Γιώργο πέρα απο την λεπτομερέστατη και ποιοτικότατη κατασκεύη σου, μ'αρέσει ιδιαίτερα η ατόφια και αγνή σου αγάπη για το μοντελισμό που ''φαίνεται'' σε κάθε ευκαιρία... Από τα καλύτερα σχόλια που έχω ακούσει Αλεξ... Σε ευχαριστώ ειλικρινά : :
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 8, 2012 23:17:32 GMT 2
Πριν βγει η εβδομάδα έχω και νέο update, που αφορά εξολοκλήρου εσωτερικό της California… Αυτή τη φορά, όμως ίσως σας προκαλέσω λίγο καθώς εφάρμοσα μια ιδέα της στιγμής, που μου καρφώθηκε στο μυαλό και δεν έχω δει αλλού… Εξηγούμε… Βλέποντας κάποιες φώτο του εσωτερικού, παραθέτω μια από αυτές για συζήτηση, την προσοχή μου τράβηξαν οι κόκκινες ραφές. Η εικόνα αυτή του εσωτερικού μου έδωσε την ιδέα να περάσω με κόκκινο wash, τις γραμμώσεις του εσωτερικού… Η χρησιμοποίηση έντονα διαφοροποιημένου χρώματος, σε σχέση με το χρώμα βάσης, έγινε καθαρά για να προκαλέσει το μάτι και να παρουσιάσει μια έντονη αντίθεση. Με τίποτα δεν αναπαριστά τις ραφές (οι ραφές αποτέλεσαν τη σκανδάλη που ενεργοποίησε την ιδέα), ούτε έχει να κάνει με κανενός είδους ρεαλιστικότητα… Είναι απλά ένα οπτικό τρικ… Επιτυχημένο ή όχι, δεν ξέρω… Τι λέτε? Οι μικροεπεμβάσεις συνεχίστηκαν με το μεταλλικό προστατευτικό της μοκέτας, δίπλα στο γκάζι. Το προστατευτικό έγινε από το πλαίσιο του PE, κατάλληλα λιμαρισμένο. Στη συνέχεια, άρχισαν να τοποθετούνται τα τμήματα του κιτ και τα PE, ώστε να ολοκληρωθεί η συναρμολόγηση του εσωτερικού. Η πεταλίερα κόπηκε, ώστε το γκάζι μα κολληθεί στο πάτωμα (δίνεται σε λάθος θέση από τη εταιρία). Στα κρεμ τμήματα, έκανα στεγνό πινέλο με 2 αποχρώσεις (ανοικτό και σκούρο) sand. Με τον τρόπο που σας είχα περιγράψει, ολοκληρώθηκε η κονσόλα του κλιματισμού και βάφτηκαν με πολύ ψιλό πινέλο (10/0) οι ενδείξεις του. Ολοκληρώθηκαν επίσης ο πίνακας οργάνων και η επένδυση του παρμπριζ. Στον πίνακα μένουν κάποιες ψιλοδιωρθώσεις και η αφαίρεση του PE Ferrari πάνω από την οθόνη, που ναι μεν υπάρχει στη πραγματική, αλλά δεν μου άρεσε τελικά. Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω έγινε στεγνό πινέλο με sand, ενώ στην οθόνη πολλαπλών λειτουργιών, έγινε wash με clear blue, για να θυμίζει το μπλε φωτισμό της πραγματικής. Το εσωτερικό, ολοκληρώθηκε με την κόλληση των κύριων κομματιών, αλλά και των ζωνών ασφαλείας, το κόκκινο δένει με το wash, και είναι πιο classy από τις συνηθισμένες μαύρες. Οι ζώνες τοποθετήθηκαν η μία μέσα από το θηλύκι της και η άλλη όχι για ασυμμετρία. Το ίδιο το θηλύκι απέκτησε rivet, για το κούμπωμα του. Να είστε όλοι καλά… Με φιλικούς-συναδελφικούς χαιρετισμούς… : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Feb 9, 2012 7:49:29 GMT 2
Γιωργο συγχαρητηρια!!! Πολυ ομορφο βγηκε κ το wash με το κοκκινο ανεδειξε παραπανω την ταπετσαρια!!
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Feb 9, 2012 11:52:59 GMT 2
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Feb 9, 2012 15:10:44 GMT 2
: : : : μπραβο Γιωργο πολυ επιτυχημενο το κοκκινο wash(το ειχα επιχειρησει και εγω στην 430 αλλα οχι με τοση επιτυχια)το υπολοιπο εσωτερικο πολυ προσεγμενο και λεπτομερεστατο! : :
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 9, 2012 18:35:16 GMT 2
Χρήστο και Γιώργηδες σας ευχαριστώ πολύ... Χαίρομαι που σας άρεσε... Ελπίζω να μην προκύψει κάποιο σοβαρό θέμα εφαρμογής και να κάτσει σωστά (μέχρι στιγμής δείχνει οκ), για να μην πάει τζάμπα τόση δουλειά στο εσωτερικό... Γιατί το παράκανα λίγο είναι αλήθεια : : : : : :
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Feb 9, 2012 20:56:19 GMT 2
τελικα η μοκετα στις πορτες εκατσε καλα ε?
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Feb 9, 2012 23:31:50 GMT 2
Ζωγραφισες παλι Γιωργαρα!!!! : : : : : : : :
|
|