|
Post by gtziaf on Feb 13, 2012 17:01:55 GMT 2
Χαίρομαι αν βοηθάει Άλεξ Καλό κουράγιο για τη δύσκολη εβδομάδα σου... Επ' ευκαιρίας, εύχομαι αυτό το forum να γίνει το αγχολυτικό μας, στις δύσκολες μέρες που έρχονται για όλους μας... Να υπάρχει πάντα καλή διάθεση και συναδελφικότητα, γιατί πλέον χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον και χρειαζόμαστε ένα μέρος για να ξεδίνουμε με κάτι που αγαπάμε και να επικοινωνούμε με ανθρώπους με παρόμοια ενδιαφέροντα... Αυτό νομίζω εκτιμούν και όσοι το βλέπουν και σιγά -σιγά γινόμαστε περισσότεροι και η συμμετοχή αυξάνεται... Τhis is my point of view... Γιώργο, με τις τελευταίες φωτό μάς έφτιαξες όχι τη μέρα αλλά το μήνα! Βλέποντας τις φωτό, σκέφτομαι και το εξής: μήπως θα ήταν ωραίο να δημιουργηθεί και ένα topic με βιτρίνες των ολοκληρωμένων μοντέλων; Που να φτιάξω και κανα Honda Νεκτάριε... Η ιδέα είναι καλή... Ξεκίνησε την... δεν χρειάζεσαι την άδεια κανενός...
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 13, 2012 17:23:32 GMT 2
Μπράβο Γιώργο!!!
Εξαιρετική δουλειά φίλε σε όλα τα επίπεδα!!!
Απόστολος Απόστολε σε ευχαριστώ πολύ... Το σχόλιο ενός πολύ έμπειρου μοντελιστή, σαν και σένα, είναι πάντα ιδιαίτερη τιμή... Μετά τις κόκκινες ραφές στο δέρμα οι ζάντες τα σπάνε όπως λέει και ο υιός!!
Δεν είναι λίγο βασανιστικό να ψάχνουμε κάθε φορά επίθετα και επιρρήματα για να δώσουμε μια αίσθηση του τι μας προκαλούν οι φωτό της δουλειάς σου? Προτείνω να σου απαγορέψουμε τα WIP. Κατευθείαν φωτό του τελικού μοντέλου. Σκέπτομαι να το θέσω και σε ψηφοφορία
Θερμά συγχαρητήρια κύριε Γιώργο μας.
<div><font class="spoiler">spoiler<div class="hidden">Οι σιαγόνες είναι πράγματι κίτρινες?</div></div> Σε ευχαριστώ Σταύρο.. Ισχύει το ίδιο που έγραψα και για το σχόλιο του Απόστολου... Τώρα αν μου απαγορεύσετε τα wip, θα χάσετε... τους Τίμους, τις καμήλες και ότι άλλο εφεύρω στο μέλλον. Τώρα, αν θες βάλε ψηφοφορία... ;D ;D Για τις σιαγόνες, σου παραθέτω screen shot από το επίσημο congiguration της Ferrari... Πλέον ο πελάτης έχει 7 επιλογές χρώματος, μόνο για τις σιαγόνες... Οι εποχές που η F40, προσφερόταν μόνο κόκκινη, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί ακόμη και στο Maranello... Μπράβο Γιώργο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ δουλειά!!!!!!!!!!!! Αν το έχει ο ανθρωπος και πιάνει το χέρι του... Συνονόματε σε ευχαριστώ πολύ... Να σου πω την αλήθεια, δεν είμαι από αυτούς που πιάνουν τα χέρια τους... π.χ. ο Σπύρος που παίρνει κομμάτια ξύλου και φτιάχνει φούρνους στεγνώματος... καμία σχέση... Αμφιβάλλω, αν μπορώ να τραβήξω μια ίσια γραμμή... Απλά αγάπη για το χόμπι και συνεχή αναζήτηση για βελτίωση... Να είστε καλά όλοι σας... : : : :
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Feb 13, 2012 21:36:21 GMT 2
Εξαιρετικο μεχρι εδω φιλε!!!! : : : : : : : : : : : : : : : : : : Καλα τελειωματα! : :
|
|
nakis
Kart Driver
|
Post by nakis on Feb 14, 2012 9:25:03 GMT 2
Γιώργο έχεις δώσει πολλά σε αυτό το κιτ και το αποτέλεσμα θα είναι αντάξιο του κόπου σου. Καλά τελειώματα φίλε!
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 14, 2012 19:06:59 GMT 2
Βαγγέλη και Νάκη σας ευχαριστώ πολύ... : :
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 14, 2012 19:41:27 GMT 2
Η California είναι το πρώτο μου τελειωμένο μοντέλο, για το 2012... Να σας πω την αλήθεια, δεν αποτελεί κάποια από τις αγαπημένες μου Ferrari (κακά τα ψέματα, υπάρχει για να την αγοράζουν οι μοντέλες και οι ποδοσφαιριστές αυτού του κόσμου, και να γεμίζουν τα ταμεία της φίρμας), ούτε ξεκίνησα την κατασκευή της με κάποιο ιδιαίτερο ενθουσιασμό... Αλλά στην πορεία, αποφάσισα να βάλω λίγο παραπάνω δουλειά και με καύσιμο την υποστήριξη σας, τη παρουσιάζω ολοκληρωμένη... Συνοψίζοντας μοντελιστικά, το κιτ της Revell με εξέπληξε ευχάριστα (λίγα προβλήματα εφαρμογής και κάνα δύο ανακρίβειες δεν χαλάνε την συνολική εικόνα), δίνοντας μια πολύ καλή βάση για ένα ποιοτικό μοντέλο. Το βελτιωτικό, δεν είναι απαραίτητο (πολύ λίγα του κομμάτια χρησιμοποίησα τελικά) ενώ οι ζάντες τις fujimi δίνουν κάποιους πόντους στη αληθοφάνεια, χωρίς αυτές τις revell να είναι χάλια, απλά πρέπει να αποχρωμιωθούν και να ξαναβαφούν... Πρέπει σε αυτό το σημείο, να σας ξανα-ευχαριστήσω για την υποστήριξη σας και τα σχόλια σας. Ελπίζω να σας αρέσει και σας στέλνω τους ειλικρινείς συμφορουμίτικους χαιρετισμούς σε όλους σας... ΥΓ. Περισσότερη California στη Gallery, όταν βγάλω περισσότερες και καλύτερες (ελπίζω ) φωτογραφίες...
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Feb 14, 2012 21:17:53 GMT 2
Γιωργο παγματικο στολιδι!! Παρα πολυ ομορφη!! Συγχαρητηρια : : : : Το να απολαμβανεις μια κατασκευη ειναι οτι καλυτερο κ ποσο μαλλον οταν συνοδευεται κ απο ενα πολυ ομορφο αποτελεσμα
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Feb 14, 2012 21:24:41 GMT 2
Απλά πανέμορφη, σε άψογη εκτέλεση. Συνγχαρητήρια.
Σπύρος
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Feb 14, 2012 21:28:44 GMT 2
Πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Νομίζω οτι αδικείς τη δουλειά σου. Το κιτ βγήκε πολύ ωραίο.Λεπτομερές εσωτερικό με βελτιώσεις ανάλογες στρωτό βάψιμο και βερνίκι,χώρος κινητήρα λεπτομερέστατος όλο το σύνολο ειναι εκπληκτικό. Περιμένουμε τις φωτογραφίες στο gallery.
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 14, 2012 21:55:07 GMT 2
Χρήστο, Σπύρο και Βασίλη σας ευχαριστώ πολύ... Νομίζω οτι αδικείς τη δουλειά σου. Είναι για να καλύψω, λέμε τώρα, το Ferrari(κο) μου κόλλημα. όποτε γράφω καμιά σάλτσα για να θολώσω τα νερά ;D. Και εμένα μου άρεσε εν τέλει η Καλιφόρνια και απόλαυσα την κατασκευή της . Περιμένουμε τις φωτογραφίες στο gallery. Μόλις καλυτερεύσει ο καιρός και βγει ήλιος, θα προσπαθήσω να βγάλω μερικές φωτογραφίες για την gallery... Ελπίζω σύντομα... Σας ευχαριστώ και πάλι, να είστε καλά : : : : : :
|
|
|
Post by Sakis on Feb 14, 2012 22:01:59 GMT 2
Mπράβο σου Γιώργο!Δίνεις το σωστό παράδειγμα και τελειώνεις μοντέλα!Και τί τελείωμα είναι αυτό..! Πολύ όμορφη με πολλή λεπτομέρεια χωρίς υπερβολές!Το χρώμα των ζαντών δένει υπέροχα με το σύνολο! Τα συγχαρητήριά μου! : : : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Feb 14, 2012 23:05:22 GMT 2
Καλησπέρα Γιώργο, Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό!!! Άλλωστε το πράγμα φαινόταν (από το WIP) που θα κατέληγε... ;D Μπράβο φίλε!!! Απόστολος : :
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 15, 2012 9:46:44 GMT 2
Θάνο και Απόστολε σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια και την υποστήριξη... Δίνεις το σωστό παράδειγμα και τελειώνεις μοντέλα! Αν πρόσεξες, δεν σφάζω ότι μοντέλο βρω , αν και έχω συχνά ροπή προς κάτι τέτοιο... Με ρέγουλα... Άλλα μοντέλα θα τα ξετινάξεις, άλλα θα τα φτιάξεις OOB, άλλα με λίγες βελτιώσεις, άλλα με περισσότερες και άλλα ... full open... Ανάλογα πάντα με τη διάθεση... και με στόχο φυσικά, να τελειώσει σε εύλογο χρονικά διάστημα. Τα έχουμε πει και από κοντά αυτά Να έχετε όλοι μια υπέροχη μέρα : : : : : :
|
|
nakis
Kart Driver
|
Post by nakis on Feb 15, 2012 10:23:33 GMT 2
Γιώργο καταπληκτικό αποτέλεσμα! Χαρακτηριστική εκτέλεση gtziaf! Συγχαρητήρια! : : : : Στη gallery προσπάθησε να βγάλεις πολλές λεπτομέρειες του εσωτερικού! : :
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 15, 2012 18:41:38 GMT 2
Σε ευχαριστώ, φίλε μου Νάκη... Στη gallery προσπάθησε να βγάλεις πολλές λεπτομέρειες του εσωτερικού! Δεν θα σου χαλάσω χατήρι και θα το προσέξω ιδιαίτερος ΥΓ. Θα σε δούμε την Παρασκευή (http://scalewheels-gr.com/index.cgi?board=m3&action=display&thread=536)?
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Feb 16, 2012 13:37:01 GMT 2
Γιώργο νομίζω ότι αν και δεν το αγάπησες το κιτ, έδωσες τη μαεστρία που δίνεις σε κάθε σου δουλειά. Λεπτομέρεια και προσοχή στο έπακρο!! : : : : : : Παρά τις άοκνες προσπάθειές σου το μέγεθος του κόκκου στο μεταλλικό δείχνει ότι δεν είναι της κλίμακας. Never mind
|
|