|
Post by AlexAmarandos on Jan 26, 2012 11:15:10 GMT 2
Γιώργο φοβερή έμφαση στην λεπτομέρια φίλε! Ο κινητήρας εξελίσεται πολύ όμορφα και θα βγει κουκλι στο τέλος! Για το εσωτερικό δεν μπορώ να πώ κάτι...συνέχισε τα κρύα ντουζ εσύ να συνεχισουμέ τις επισκέψεις στους οφθαλμίατρους εμείς : : : : : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jan 26, 2012 12:34:04 GMT 2
Γιωργο ετσι σε θελουμε!!! Με τα πριονια κ τα τρυπανια στο χερι!!! : : : : Νομιζω για τις Ferrari εχεις αναπτυξει μια ξεχωριστη μεθοδολογα που ακολουθεις!! ;D Μου αρεσουν οι προσθηκες σου κτο βαψιμο στον κινητηρα!! Καλη συνεχεια!! : : ΥΓ: Τα ντουζακια δεν βοηθουν
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Jan 26, 2012 12:49:06 GMT 2
Ναι αλλά πρόσεξε Γιώργο που θα βάλεις τις ζώνες γιατί μπορεί να ...τσαλακώνουν το πουκάμισο.
Α! και μην ξεχάσω ....είδες που μπαίνουν τα σκιάδια έτσι??
Δε μας χε.... ρε Νταλάρα, την όρεξή σου έχουμε?
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jan 26, 2012 13:42:02 GMT 2
Ααα Γιωργο, οταν τελειωσεις τα σκιαδια, φτιαξε κ ενα βραχιολι κ ριξ' το στο καθισμα του συνοδηγου κ καλα οτι το ξεχασε το αισθημα
|
|
nakis
Kart Driver
|
Post by nakis on Jan 26, 2012 15:19:50 GMT 2
Για τα σκι και τη θήκη τους τι υλικό σκέφτεσαι Γιώργο; Μη μου πεις ότι δεν θα τα κάνεις, δεν είναι τυχαία η φωτογραφία..
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 26, 2012 18:47:52 GMT 2
Έχουμε κέφια εεεε? Σας ευχαριστώ παίδες... Δυστυχώς τα σκιάδια τα έχει , οπότε δεν θα χρειαστεί να τα κάνω σκρατς... κρίμα ;D Τώρα για τη μεθοδολογία στις ferrari, είναι γιατί τις "ξέρω" καλά Να δούμε, αν θα τα καταφέρω και στο gb σε εκ Μονάχου θέμα... Αλλά και στην καλιφορνία έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμη, οπότε υπομονή μέχρι το gb. Για τα σκι και τη θήκη τους τι υλικό σκέφτεσαι Γιώργο; Μη μου πεις ότι δεν θα τα κάνεις, δεν είναι τυχαία η φωτογραφία.. Ααα Γιωργο, οταν τελειωσεις τα σκιαδια, φτιαξε κ ενα βραχιολι κ ριξ' το στο καθισμα του συνοδηγου κ καλα οτι το ξεχασε το αισθημα Κι όμως Νάκη, η φώτο ήταν τυχαία... Δεν έχω σκοπό να κάνω θήκη σκί (θα έπρεπε να κάνω όλο τον χώρο αποθήκευσης - πράγμα που βαριέμαι να σου πω την αλήθεια ) Αλλά, μαζί με το Χρηστάκι, μου δώσατε μια ιδέα..., οπότε κάτι θα κάνω σχετικό... ;D
|
|
|
Post by Sakis on Jan 26, 2012 23:49:41 GMT 2
Γειά σου ρε Γιώργο με τις Ferrari σου!Περιμένω λίγη πρόοδο ακόμα για να δω που το πας αν και για σένα είμαι σχεδόν σίγουρος... ;D
Με τέτοια αυτοκίνητα γραμμένο το έχω το αίσθημα... ;D ;D ;D
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Jan 27, 2012 19:16:39 GMT 2
Αρχισαμε τα σφαξιματα ε Καλη συνεχεια! : :
|
|
|
Post by alex78 on Jan 27, 2012 20:45:06 GMT 2
: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : Ο θερμοσίφωνας είναι χαλασμένος απο επιλογή ή όχι?? ;D ;D
: : : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 28, 2012 11:16:38 GMT 2
Παίδες ευχαριστώ για τα σχόλια σας... Διακρίνω μια χαλαρότητα, διάθεση για πείραγμα και πλάκα, πράγμα που μου αρέσει... Και δεν επιστράτευσα την καμήλα... ;D Για αυτό μοντελάρουμε... έτσι δεν είναι... Περιμένω λίγη πρόοδο ακόμα για να δω που το πας Τι περιμένεις Θάνε? Να μην σε απογοητεύσω δηλαδή... Είναι μέθοδος εκφοβισμού του admin, Βαγγέλη..., το να δείχνει πριόνια και μαχαίρια στους αγαπητούς συμφορουμίτες... Αλλά μην τους το πεις... μεταξύ μας... ;D Ο θερμοσίφωνας είναι χαλασμένος απο επιλογή ή όχι?? Αλεξ, μετά την επιλογή μοντέλου για το GB, έκανα τρεις μέρες νηστεία (από μακαρόνια!), μπάνιο με κρύο νερό, αυτόμαστιγωνόμουν κλπ.. Θα δεις γιατί... Οπότε μέσα σε αυτήν την παραζάλη την πλήρωσε η California και ο ... θερμοσίφωνας... ;D ;D
|
|
|
Post by Sakis on Jan 28, 2012 12:51:26 GMT 2
Είπα να στο παίξω λίγο βεντέτα έτσι για να δω την αντίδρασή σου. Εχεις κάνει πολύ καλή δουλειά ως εδώ και οι γρίλιες εξαερισμού είναι αστεράτες!Ανεβάζουν πολύ το μοντέλο! Φιλάκια...
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Jan 28, 2012 15:30:08 GMT 2
μπραβο φιλε τοσο ο κινητηρας οσο και το εσωτερικο εχουν γινει "κουκλια"!!
αν δεν πιανουν τα κρυα ντουζ βγες απλα στο μπαλκονι για 2' χωρις μπουφαν!!
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 1, 2012 21:34:55 GMT 2
μπραβο φιλε τοσο ο κινητηρας οσο και το εσωτερικο εχουν γινει "κουκλια"!! αν δεν πιανουν τα κρυα ντουζ βγες απλα στο μπαλκονι για 2' χωρις μπουφαν!! Thanks Γιώργαρα... ;D
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 4, 2012 21:55:49 GMT 2
Σχεδόν δύο βδομάδες μετά το τελευταίο update, είμαι σε θέση να σας δείξω την πορεία των εργασιών στο εσωτερικό της California… Έτσι συνέχισα, από εκεί που είχα σταματήσει… δηλαδή τα καθίσματα… Από φύλλο αλουμινίου, το οποίο έκοψα σε λωρίδες, έφτιαξα το θηλύκι για την ζώνη και τη βάση για το μηχανισμό αναδίπλωσης του καθίσματος. Στη συνέχεια ασχολήθηκα με την κονσόλα ρύθμισης του κλιματισμού… Καταρχήν τρίφτηκε ελαφρά στη βάση της ώστε να μπορεί να κολληθεί στη σωστή της θέση – ανάποδα δηλαδή από ότι προτείνουν οι οδηγίες της revell. Μετά τρύπησα αρχικά το κέντρο των μεγάλων περιστροφικών διακοπτών… Στο κενό θα μπει μήκος κυκλικού πλαστικού, αφενώς για να δείχνει πιο σωστά σε σχέση με το πραγματικό (το εσωτερικό είναι ξεχωριστός κύλινδρος) και αφετέρου για να διευκολύνει το βάψιμο. Ακολουθώντας την ίδια πρακτική, έκοψα και έκανα τις σχετικές τρύπες για τους τρεις μικρότερους περιστροφικούς διακόπτες. Σειρά είχε το βάψιμο των κύριων τμημάτων του εσωτερικού… Πριν γίνει αυτό «πήρα τα μέτρα» με χαρτοταινία, μήπως και βάλω επιπλέον μοκέτα, κάτι που δεν έχω αποφασίσει… Για το βάψιμο, επιλέχτηκε διχρωμία με βάση ένα γκρι-μπλε και ένα κρεμ από την νέα σειρά της zero, ειδικά για το εσωτερικό αυτοκινήτων. Τελικά το κρεμ δεν μου άρεσε (ήθελα κάτι πιο ζωντανό : , οπότε τα ξαναψέκασα με το randome της gunze… Στη βάση έγινε το γνωστό flocking, χρησιμοποιώντας για πρώτη φορά το υλικό της scaleproduction. Σε σχέση με τους άλλους φλόκους που έχω δοκιμάσει, θέλει λίγο λιγότερο αραίωμα στην κόλλα… Για πρώτη φορά επίσης ψέκασα τo randome, αφού είχα περάσει τη μοκέτα… Το αποτέλεσμα, μου άρεσε γιατί ομογενοποιεί τον φλόκο με το πάτωμα… δείχνοντας πιο ρεαλιστικό… Στη συνέχεια κόλλησα δύο κομμάτια από τη μοκέτα της η στις επένδυσης της πόρτας για να δέσω τα δύο χρώματα του εσωτερικού. Το συγκεκριμένο έγινε αφού συμβουλεύτηκα το επίσημο configuration της Ferrari (από το web site). Η τελευταία φώτο του σετ, δείχνει το πάνε που χάραξα και δεν το είχα δείξει στη προηγούμενη ενημέρωση. Τέλος ασχολήθηκα με το τιμόνι και την κολόνα του. Στο τιμόνι, έκοψα το ανάγλυφο μανετίνο και τρύπησα το κουμπί «engine start», τα οποία αντικαταστάθηκαν με ένα φύλλο πλαστικό (για το μανετίνο) και ένα rivet για το κουμπί τα οποία βάφτηκαν κόκκινα. Οι λαβές του τιμονιού είναι μαύρο ματ και το υπόλοιπο με το base primer της Alclad. Το σήμα είναι 3D αυτοκόλλητο. Στην κολώνα, αρχικά με τον ταχυτροχό έσκαψα δυο οβάλ, με βάση το πραγματικό και στο κέντρο του δεξιού τοποθετήθηκε η κλειδαριά από PE. Αυτά, ελπίζω να σας άρεσε και να μην βαρεθήκατε την πολυλογία μου… Να είστε όλοι καλά… Με φιλικούς-συναδελφικούς χαιρετισμούς… : :
|
|
|
Post by Sakis on Feb 4, 2012 22:38:41 GMT 2
Γιώργο οι μικρές λεπτομέρειες είναι που κάνουν ένα μοντέλο ξεχωριστό σε σύγκριση με μία απλή κατασκευή.Επίσης το να σου αρέσει αυτό που κάνεις επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό και το αποτέλεσμα. Εσένα και σου αρέσει και προσέχεις τη λεπτομέρεια σε σημεία που σχεδόν πάντα αφήνονται ως έχουν.Περιμένω ένα τρομερό αποτέλεσμα μιας και οι μετατροπές σου είναι πολύ προσεγμένες και πανέμορφες! : : ΥΓ. Μου άρεσε ιδιαίτερα το κόλπο για τους κυλίνδρους ρύθμισης του κλιματισμού!Δείχνει ότι πέφτει πολλή σκέψη (κάτι που μου αρέσει να κάνω κι εγώ) και δεν βάφεις απλά ό,τι σκαλιστό βρίσκεις.Ειλικρινά μπράβο!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Feb 4, 2012 23:03:32 GMT 2
Πολύ ωραίο update και όπως είπε και ο Θάνος πολύ ωραίες οι λεπτομέρειες στην κονσόλα... Μπράβο Γιώργο... : : : : Αναμένω το επόμενο... Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|