|
Post by nektarios on Jun 8, 2020 18:37:49 GMT 2
Το χαζεύεις και... χαζεύεις! Πραγματικό κομψοτέχνημα! Πολλά συγχαρητήρια, φίλε! Και όχι μόνο για το απίστευτο αποτέλεσμα, αλλά και για την υπερπροσπάθεια (λόγω φορτωμένου προγράμματος), τη συνέπεια (update κάθε Κυριακή) και την λεπτομερέστατη παρουσίαση, που σίγουρα έδωσε σε πολλούς ιδέες για βελτίωση. Με το καλό και στα επόμενα!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 9, 2020 8:16:54 GMT 2
Υπερβολές, Νεκ... Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Καλημέρα
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Jun 9, 2020 10:51:19 GMT 2
Χωρις να εχω δει ολα τα μοντελα σου Γιωργο, πιστευω οτι αυτο θα ειναι ενα απο τα καλυτερα της συλλογης σου, και σιγουρα ενα απο τα πιο εντυπωσιακα!!!!!!
Τωρα για την ποιοτητα της κατασκευης, νομιζω οτι δεν χρειαζεται να πουμε πολλα, Αναμενομενη!!!!
Να εισαι καλα να χαρεις και αλλες τετοιες κατασκευες!!
Συγχαρητηρια!
|
|
|
Post by pkout on Jun 9, 2020 21:46:27 GMT 2
Πιθανότατα το έχεις αναφέρει, τι διάμετρος είναι τα rivets στο σασί; Εννοείς τα Solder Balls; Είναι 0.7 Ευχαριστώ Παύλο, να είσαι καλά Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο
|
|
|
Post by alex78 on Jun 10, 2020 11:11:23 GMT 2
Παρατηρείς τις εικόνες και προσπαθείς να βάλεις το μυαλό σου σε μια τάξη από τον βομβαρδισμό πληροφοριών που δέχεται πανταχόθεν το μάτι σου.... Μετά σκέφτεσαι και ηρεμείς κάπως όταν καταλαβαίνεις ότι θαυμάζεις μια ακόμα δημιουργία δια χειρός Γιώργου Τζιαφά.... Είμαστε ευλογημένοι και περήφανοι που έχουμε αυτόν τον τύπο με αυτό το ήθος και αυτές τις ικανότητες στην χώρα μας και στον μικρόκοσμο του ScW....
|
|
|
Post by czt on Jun 10, 2020 22:12:14 GMT 2
Παρα πολυ ωραιο! το μεγεθος οντως αρκετα μεγαλο! προτίθεμαι λοιπον να σε βοηθησω γιατι εχω αρκετο χωρο να το φυλαω εγω για εσενα θα στο βαζω και με ζωντανη μεταδοση να το βλεπεις σαν ματσ που απολαμβανεται! ποτε ερχομαι λοιπον? Ευελπιστω αυτο το καλοκαιρι να γεμισεις μπαταριες γιατι ξερω λιγο το προγραμμα σου αρα φαι υπνο μπανιο και χαλαρα για να εχεις δυναμεις για μετα. Μια μικρη αποχη θα σε βοηθησει και θα σε εχουμε εδω!!! ευγε και παλι για τη δημιουργια!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 12, 2020 19:15:41 GMT 2
Παναγιώτη, ευχαριστώ για τα σχόλια σου. Αναμενόμενο το αποτέλεσμα δεν ήταν, αφενώς για΄τι είχα να πιάσω 12άρι 25 χρόνια, αφετέρου ήταν το πρώτο μου multimedia μεγάλης κλίμακας. Χωρις να εχω δει ολα τα μοντελα σου Γιωργο, πιστευω οτι αυτο θα ειναι ενα απο τα καλυτερα της συλλογης σου, και σιγουρα ενα απο τα πιο εντυπωσιακα!!!!!! Σίγουρα είναι το εντυπωσιακότερο, ισχύει αυτό, Παναγιώτη. Για καλύτερο δεν ξέρω, σίγουρα όμως είναι ένα ορόσημο, όπως ήταν η 312pb, παλιότερα στις μοντελιστικές μου κατασκευές. Να εισαι καλα να χαρεις και αλλες τετοιες κατασκευες!! Αυτό είναι τελικά το πιο σημαντικό και η καλύτερη ευχή. Μακάρι...
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 12, 2020 19:19:25 GMT 2
Παρατηρείς τις εικόνες και προσπαθείς να βάλεις το μυαλό σου σε μια τάξη από τον βομβαρδισμό πληροφοριών που δέχεται πανταχόθεν το μάτι σου.... Μετά σκέφτεσαι και ηρεμείς κάπως όταν καταλαβαίνεις ότι θαυμάζεις μια ακόμα δημιουργία δια χειρός Γιώργου Τζιαφά.... Είμαστε ευλογημένοι και περήφανοι που έχουμε αυτόν τον τύπο με αυτό το ήθος και αυτές τις ικανότητες στην χώρα μας και στον μικρόκοσμο του ScW.... Άλεξ, από έγκυρες πηγές πληροφορήθηκα ότι αυτός ο τύπος συγκινήθηκε διαβάζοντας το σχόλιο σου. Ευχαριστώ, φίλε, ειλικρινά... Ευελπιστω αυτο το καλοκαιρι να γεμισεις μπαταριες γιατι ξερω λιγο το προγραμμα σου αρα φαι υπνο μπανιο και χαλαρα για να εχεις δυναμεις για μετα. Μια μικρη αποχη θα σε βοηθησει και θα σε εχουμε εδω!!! ευγε και παλι για τη δημιουργια! Κωστή, ευχαριστώ για την ψήφο εμπιστοσύνης και τη θετική ενέργεια.
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 17, 2020 10:40:07 GMT 2
|
|