|
Post by alex78 on May 24, 2012 0:11:16 GMT 2
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on May 24, 2012 1:21:24 GMT 2
Καλη αρχη Αλεξη,
θα περασεις, απ'οτι βλεπω ενα ''κοκκινο καλοκαιρι''
δωστου να καταλαβει !!!
|
|
|
Post by alex78 on May 24, 2012 1:39:41 GMT 2
Καλη αρχη Αλεξη, θα περασεις, απ'οτι βλεπω ενα ''κοκκινο καλοκαιρι'' δωστου να καταλαβει !!! Να σαι καλά Κωστή, ευχαριστώ! Όντως το καλοκαίρι αναμένεται καυτό, αφού και στόκ υπάρχει, όρεξη και διάθεση ακόμη μεγαλύτερη και χρόνος....άπλετος! Φτού μην με ματιάσω..... ;D ;D Αλέξης : :
|
|
|
Post by nektarios on May 24, 2012 11:37:28 GMT 2
Φίλε Αλέξη, με δυο Ferrari στον πάγκο, είμαι σίγουρος οτι θα κάνεις τον κ. Διαχειριστή να είναι συνεχώς χαμογελαστός ολόκληρο το καλοκαίρι! ;D Καλή αρχή και καλή επιτυχία! : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on May 24, 2012 11:56:31 GMT 2
Καλημέρα φίλε, Καλή αρχή με τη νέα σου διπλή (και ελπίζω κόκκινη) κατασκευή. Κάποια ψυχή (δε λέω όνομα... ;D) θα κάνει κάτι χαρές... Απόστολος : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on May 24, 2012 12:42:27 GMT 2
Καλή αρχή Άλεξ,
μου άρεσε πολύ το κίτ όταν το είχα δεί και ελπίζω να το χαρείς... αν θυμάμαι καλά οι γραμμές ήταν πολύ ρηχές αλλά το πλαστικό του αμαξώματος ήταν αρκετά στιβαρό...Με προσεκτικό βάψιμο και wash στο τέλος λογικά θα είσαι άρχοντας... Καλή κατασκευή να έχεις!
Φιλικά,
Αγάπιος
|
|
|
Post by Sakis on May 24, 2012 13:50:15 GMT 2
Καλό ξεκίνημα και μην το βιαστείς Αλέξη!Σιγά σιγά και όλα θα πάνε καλά.Δε θα επιτρέπαμε το αντίθετο άλλωστε! ;D ΥΓ. Το τηλέφωνό μου είναι διαθέσιμο για οτιδήποτε χρειαστεί να ρωτήσεις.
|
|
|
Post by rous74 on May 24, 2012 15:08:58 GMT 2
Αλέξη καλή αρχή και απο μένα! Φτιάχνω και εγώ μια f430, τη spider όμως της fujimi...
|
|
tony V
Kart Driver
live to built/built to live
|
Post by tony V on May 24, 2012 17:09:37 GMT 2
goooooo Alex ! : : : : go! : : : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on May 24, 2012 19:28:27 GMT 2
Αλέξη φίλε καλή αρχή! Πληθωρικό το κιτ και θα το ευχαριστηθείς! Καλή συνέχεια : :
|
|
|
Post by alex78 on May 25, 2012 0:50:35 GMT 2
Φίλε Αλέξη, με δυο Ferrari στον πάγκο, είμαι σίγουρος οτι θα κάνεις τον κ. Διαχειριστή να είναι συνεχώς χαμογελαστός ολόκληρο το καλοκαίρι! ;D Καλή αρχή και καλή επιτυχία! Νεκτάριε, ο κ.Διαχειριστής έχει άλλους λόγους για να είναι ευτυχισμένος και χαμογελαστός το καλοκαίρι, διαφορετικά αν περιμένει εμένα μάλλον θα....κλάψει με το αποτέλεσμα που θα αντικρύσει.... ;D ;D Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Αλέξης Καλημέρα φίλε, Καλή αρχή με τη νέα σου διπλή (και ελπίζω κόκκινη) κατασκευή. Κάποια ψυχή (δε λέω όνομα... ;D) θα κάνει κάτι χαρές... Απόστολος Καλησπέρα Απόστολε και σ'ευχαριστώ! Εννοείται και οι δύο κόκκινες.... ;D ;D Αλέξης Καλή αρχή Άλεξ, μου άρεσε πολύ το κίτ όταν το είχα δεί και ελπίζω να το χαρείς... αν θυμάμαι καλά οι γραμμές ήταν πολύ ρηχές αλλά το πλαστικό του αμαξώματος ήταν αρκετά στιβαρό...Με προσεκτικό βάψιμο και wash στο τέλος λογικά θα είσαι άρχοντας... Καλή κατασκευή να έχεις! Φιλικά, Αγάπιος Να σαι καλά φίλε! Καλά θυμάσαι ολες τις λεπτομέρειες.....γιά πές μου όμως η ''μέρα με τη νύχτα'' δεν είναι με την Enzo?? Αλέξης Καλό ξεκίνημα και μην το βιαστείς Αλέξη!Σιγά σιγά και όλα θα πάνε καλά.Δε θα επιτρέπαμε το αντίθετο άλλωστε! ;D ΥΓ. Το τηλέφωνό μου είναι διαθέσιμο για οτιδήποτε χρειαστεί να ρωτήσεις. Θανε σ'ευχαριστώ πολύ για την στήριξη, να είσαι σίγουρος ότι θα χτυπήσει....για ξανασκέψου το ;D Αλέξης http:///albums/hh451/gtziaf/smileys/ .gif[/IMG] Αλέξη καλή αρχή και απο μένα! Φτιάχνω και εγώ μια f430, τη spider όμως της fujimi... Ευχαριστώ Ανδρέα, πάω να δώ αν έχω ξεμείνει απο κολλύρια.... ;D Αλέξης Πάμε γερά Tony....σ'ευχαριστώ φίλε!! Αλέξης Αλέξη φίλε καλή αρχή! Πληθωρικό το κιτ και θα το ευχαριστηθείς! Καλή συνέχεια Ευχαριστώ κ.Συντονιστά!! Αλέξης
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on May 25, 2012 18:57:10 GMT 2
Αλεξ καλή αρχή!!!!!!!!!!! Σιγουρα θα βγεί super....
|
|
|
Post by alex78 on May 25, 2012 20:36:33 GMT 2
Γιώργο με τόση ζεστή υποστήριξη που του επιφυλάξατε, όφείλω να βγεί super..... Να σαι καλά, ευχαριστώ! Αλέξης : :
|
|
|
Post by gtziaf on May 25, 2012 22:45:44 GMT 2
Alex, καλή επιτυχία κι από μένα... Το κιτ είναι της προ καλιφόρνια, sls, 458 κ.α. εποχή της Revell, οπότε θέλει προσοχή και δοκιμαστικές εφαρμογές. Πάρε τον χρόνο σου, πάρ' το αργά και μεθοδικά και όλα θα πάνε καλά : :
|
|
|
Post by alex78 on May 26, 2012 22:06:53 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ για τις επισημάνσεις σου Γιώργο! Ηδη τα dry-fits έχουν την τιμητική τους.... Αλέξης : :
|
|
|
Post by alex78 on May 27, 2012 0:12:40 GMT 2
Καλησπέρα σας! Το 1ο update της F-430 είναι γεγονός!! Πρώτα έγιναν πάμπολες δοκιμαστικές εφαρμογές (dry-fits) στα περισσότερα κομμάτια με ικανοποιητικά αποτελέσματα. Όλα τα μερη καθαρίστηκαν, τρίφτηκαν, πλύθηκαν και ασταρώθηκαν με Primer#1 & Mr Base 1000: Το αμάξωμα ήταν πολύ ταλαιπωρημένο αλλά με την κατάλληλη φροντίδα τρίψιμο με ντουκόχαρτα απο 800 έως 2000 βαθμών στοκαρίσματα, πλυσίματα, ασταρώματα, βάφτηκε 3 χέρια με το Gloss Ferraari Red 220 (Humbrol - Spray): Το σασί μαζί με το περιμμετρικά προστατευτικό του κινητήρα με Black Satin 85 (Humbrol - Spray): Στο εσωτερικό θα χρησιμοποιήσω τα κάτωθι υλικά: Ύστερα απο 3 διαδοχικά και mist χέρια το αποτέλεσμα είναι αυτό: Επειδή στα δικά μου μάτια φαίνεται πολύ γυαλιστερό, μήπως να το mat-άρω λίγο με satin βερνίκι?? Και κάτι ακόμη ποιά η διαφορά αυτών των δύο διαλυτικών?? Η κριτική σας κρίνεται επιβεβλημένη... Αλέξης
|
|