|
Post by alex78 on Jun 6, 2012 11:23:44 GMT 2
Ενα μεγαλο μπραβο κ απο μενα!Η δουλεια που χεισ κανει δειχνει οτι τ αποτελεσμα θα ειναι φανταστικο!Οσον αφορα το σαλονι να πω κ γω την αποψη μου, στη θεση σου ενα στεγνο πινελο μ ενα χρωμα ενα τονο πιο ανοιχτο απ το μπεζ που θα χρησιμοποιησεις θα το προτιμουσα... Καλη συνεχεια!!! Καλησπέρα φίλε μου (αν θέλεις να μας πείς τ'ονομά σου?)! Καλώς μας ήρθες στήν κοινότητα, εύχομαι να την βρείς ευχάριστη και εποικοδομητική και να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα.... Σ'ευχαριστώ για τα σχόλια σου και για την μέθοδο που μου προτείνεις.... Αλέξης : :
|
|
|
Post by nektarios on Jun 6, 2012 12:01:40 GMT 2
Φίλε Αλέξη, ήμουν απορροφημένος με τις δικές μου μοντελιστικές εκκρεμότητες και έχασα τις εξελίξεις... Τα βαψίματά σου, εσωτερικά και εξωτερικά, έγιναν πολύ όμορφα και στρωτά! Προμηνύεται καταπληκτικό αποτέλεσμα! : : Για το εσωτερικό, αν θέλεις τη γνώμη μου, πρόσθεσε μαύρες λεπτομέρειες. Μπορεί η διαδικασία να σε καθυστερήσει ή να σε κουράσει λίγο παραπάνω, αλλά νομίζω οτι θα δείξει πολύ καλύτερο! Καλή συνέχεια! : :
|
|
renti
Kart Driver
|
Post by renti on Jun 6, 2012 19:24:03 GMT 2
Σημαντικη παραλειψη οντως... Κωστας!!!!
|
|
|
Post by alex78 on Jun 6, 2012 22:53:40 GMT 2
Φίλε Αλέξη, ήμουν απορροφημένος με τις δικές μου μοντελιστικές εκκρεμότητες και έχασα τις εξελίξεις... Τα βαψίματά σου, εσωτερικά και εξωτερικά, έγιναν πολύ όμορφα και στρωτά! Προμηνύεται καταπληκτικό αποτέλεσμα! Για το εσωτερικό, αν θέλεις τη γνώμη μου, πρόσθεσε μαύρες λεπτομέρειες. Μπορεί η διαδικασία να σε καθυστερήσει ή να σε κουράσει λίγο παραπάνω, αλλά νομίζω οτι θα δείξει πολύ καλύτερο! Καλή συνέχεια! Νέκ λογικό είναι να σου ''έχει πάρει τα μυαλά'' ο τράκτορας σου φίλε μου αφού όπως και να το κάνουμε είναι απο τις πιό εντυπωσιακές κατασκευές στο ScW....!!! Όπως και να χει η πρόταση σου θα εξεταστεί (μαζί με τις υπόλοιπες) ενδελεχώς στο τραπέζι συσκέψεων.... ;D Αλέξης : : Σημαντικη παραλειψη οντως... Κωστας!!!! Κώστας λοιπόν, χάρηκα φιλε μου και σου εύχομαι καλή περιήγηση.... Αλέξης : :
|
|
|
Post by alex78 on Jul 4, 2012 0:54:26 GMT 2
Να μαι και γώ μετά απο αρκετό καιρό μ'ένα update ολίγον ''τραβηγμένο απο τα μαλλιά'', αφου εδώ που τα λέμε δεν έγινε και τπτ σπουδαίο, απλά ποστάρω έτσι για να μην....''σκουριάζω''.....και να μην έχετε πάτημα ότι είμαι στην Κρήτη μόνο για βουτιές, ξενύχτια και τα......''σχετικά''..... ;D ;D Πάμε λοιπόν, πρώτα βάφτηκαν οι ζάντες με Alclad Magnesium αφού πρώτα χρέη ασταριού έκανε το Gloss Black 21 και στη συνέχεια προστέθηκαν τα ''αλογάκια'' στα κέντρα των τροχών και τα ''Pirelli'' στα λάστιχα. Εδώ να τονίσω ότι είναι η 1η φορα που χρησιμοποιώ Alclad και έμεινα πολύ ευχαριστημένος απο το αποτέλεσμα, εντάξει σίγουρα σηκώνει βελτίωση, αλλά για νέος καλά τα πήγα πιστεύω..... Υστερα βάφτηκε πάλι με το ''21'' της Humbrol το ''καπάκι'' του κινητήρα, εφαρμόστηκαν (απροβλημάτιστα) τα decals του αμαξώματος και τέλος βερνικώθηκε (εις δειπλούν) με το Ts-13. Ευχαριστώ για το χρόνο σας και η τυχόν κριτική σας πάντα καλοδεχούμενη! Αλέξης : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 4, 2012 8:43:25 GMT 2
Άψογος Αλεξ... Μπράβο Και τα αλκλάντια μια χαρά τα βλέπω. Καλή συνέχεια και στα μπάνια, ξενύχτια και κορίτσια (έκανα και ομοιοκαταληξία) και στο μοντέλο. : : : :
|
|
|
Post by nektarios on Jul 4, 2012 9:09:00 GMT 2
Ωραίος! [Ο συνδυασμός καλοζωίας και μοντελισμού, εννοώ! ;D] Οι ζάντες είναι σούπερ! : : Καλή συνέχεια σε όλα, φίλε! : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jul 4, 2012 12:07:53 GMT 2
Αλεξακο εισαι αψογος! Οι ζαντες ειναι πολυ ομορφες κ το αμαξωμα λειο, γυαλιστερο κ καθαρο. : : Αν δεν εχεις orange peel ή σκονες, μην το πειραξεις καθολου με micromesh κ τα σχετικα...δεν υπαρχει λογος. Μονο ενα τελικο WAX οταν μονταρεις κ το πατωμα (κ παταει στα 4 το αμαξωμα) πριν ομως βαλεις τα τελευταια μπιχλιμπιδακια
|
|
|
Post by rous74 on Jul 4, 2012 13:22:06 GMT 2
Φίλε Αλέξη καλησπέρα,
Πολύ ωραία προχωράς την f430, μπράβο !!! Οι ζάντες κορυφή, συγχαρητήρια... Το δε γυάλισμα μου φαίνεται κανόνι !!!
Μπράβο φίλε μου, καλή συνέχεια εύχομαι...
|
|
|
Post by alex78 on Jul 4, 2012 15:47:07 GMT 2
Γιώργο, Νεκτάριε, Χρήστο και Ανδρέα να είστε καλά και σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας!! Σας εύχομαι ολόψυχα καλό καλοκαίρι, να περάσετε όσο το δυνατόν πιό όμορφα και ξεκούραστα μπορείτε..... Όσο για μένα, θα προσπαθήσω να συνδυάσω όσο μπορώ μοντελάρισμα με διακοπές και.....ότι προκύψει..... Αλέξης : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jul 4, 2012 16:03:48 GMT 2
Μπράβο φίλε...Πολύ όμορφα όλα... καλή συνέχεια... Θα τα πούμε και τηλεφωνικώς...
Αγάπιος
|
|
|
Post by alex78 on Jul 4, 2012 16:38:43 GMT 2
Αγάπιε σ'ευχαριστώ πολύ, χαίρομαι που σου αρέσει! Για να είμαι ειλικρινής θέλω πολύ να πάει καλά για ν' ανέβει το ήθικο μου, άσε που τα υπόλοιπα (Porsche 961 & Mv Agusta πήγαν ''άκλαφτα'' και πλέον δύσκολα ''ανασταίνονται''..... ) Αλέξης
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Jul 8, 2012 11:35:34 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Jul 8, 2012 15:40:20 GMT 2
Βαγγέλη να σαι καλά φίλε, σ'ευχαριστώ πολύ!! Αλέξης : :
|
|
|
Post by alex78 on Jul 11, 2012 23:56:28 GMT 2
Καλησπέρα σε όλη την ''τροχοπαρέα''! Μικρή πρόοδος εργασιών για την ''430'' που προχωράει με αργά αλλά σταθερά βήματα: Η ''μπανιέρα'' έκλεισε αφού πρώτα βάφτηκαν οι διχρωμίες/λεπτομέρειες, εφαρμόστηκαν τα decals και επιτέλους έβαλα ζώνες που ήταν ο διακής μου πόθος (ελπίζω με αρκετή επιτυχία..... : Τα δισκόφρενα βάφτηκαν με Chrome Silver 191, οι δαγκάνες με το X-7 Red της Tamiya. Τα εσωτερικά των ζαντών βάφτηκε με Polished Aluminium (spray). .....και εδώ μονταρισμένες και έτοιμες: Η κριτική σας όπως πάντα επιβεβλημένη! Ευχαριστώ για το χρόνο σας! Αλέξης
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 12, 2012 9:35:59 GMT 2
Άλεξ, μπράβο για τις ζώνες... και γενικά φαίνεται ξεκάθαρη βελτίωση. Κάτι που πρέπει να προσέχεις, είναι ότι οι εταιρίες για κάποιο λόγο παραμελούν τα καθίσματα. Οπότε χρειάζονται λίγο δουλίτσα. Η πιο σημαντική είναι η πλάτη τους. Στα δικά σου έπρεπε να κλείσεις την πλάτη και το προσκέφαλο με φύλο πλαστικού και να τα στοκάρεις. Φυσικά το σχόλιο δεν μειώνει την προσπάθεια, το αντίθετο μάλιστα, αλλά επειδή ξέρω ότι θες να βελτιώνεσαι και το ψάχνεις διαρκώς, σου επισημάνω αυτό το γενικό πρόβλημα. Καλή συνέχεια, αργά και προσεκτικά και θα βγει κουκλί. : :
|
|