|
Post by Chris Fragkoulis on Jul 12, 2012 11:13:15 GMT 2
Αλεξακο εχεις ανεβει επιπεδο ετσι?! Μπραβο ρε συ, πολυ ομορφα κ καθαρα!! Συνεχισε ετσι!!
|
|
|
Post by alex78 on Jul 12, 2012 11:40:45 GMT 2
Άλεξ, μπράβο για τις ζώνες... και γενικά φαίνεται ξεκάθαρη βελτίωση. Κάτι που πρέπει να προσέχεις, είναι ότι οι εταιρίες για κάποιο λόγο παραμελούν τα καθίσματα. Οπότε χρειάζονται λίγο δουλίτσα. Η πιο σημαντική είναι η πλάτη τους. Στα δικά σου έπρεπε να κλείσεις την πλάτη και το προσκέφαλο με φύλο πλαστικού και να τα στοκάρεις. Φυσικά το σχόλιο δεν μειώνει την προσπάθεια, το αντίθετο μάλιστα, αλλά επειδή ξέρω ότι θες να βελτιώνεσαι και το ψάχνεις διαρκώς, σου επισημάνω αυτό το γενικό πρόβλημα. Καλή συνέχεια, αργά και προσεκτικά και θα βγει κουκλί. Γιώργο σ'ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου! Όσον αφορά τα καθίσματα ομολογώ ότι δεν το ήξερα, τώρα για να ''ρεφάρω'' λίγο ;D μπορώ ν'αναδείξω το σαλόνι με κάποιας μορφής wash και με ποιό τρόπο..... Αλεξακο εχεις ανεβει επιπεδο ετσι?! Μπραβο ρε συ, πολυ ομορφα κ καθαρα!! Συνεχισε ετσι!! Χρήστο σ'ευχαριστώ πολύ αλλά έχω την εντύπωση πως για ν'ανέβω level έχω πάρα πολύ δουλειά, ακόμη μαθαίνω τα βασικά......
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jul 12, 2012 16:54:26 GMT 2
Χρήστο σ'ευχαριστώ πολύ αλλά έχω την εντύπωση πως για ν'ανέβω level έχω πάρα πολύ δουλειά, ακόμη μαθαίνω τα βασικά...... Αλεξ μια χαρά βγήκε το εσωτερικό, με μια μικρή παρατήρηση όπως είπε και ο φίλος μας ο διαχειρηστής για τα καθίσματα... Οι ζώνες πάρα πολύ ωραίες... Μιά χαρα είναι η δουλειά σου για να ανέβεις Level! Πειραματίσου και θα δεις σε λίγο καιρό μεγάλη βελτίωση...
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 12, 2012 17:22:19 GMT 2
Όσον αφορά τα καθίσματα ομολογώ ότι δεν το ήξερα, τώρα για να ''ρεφάρω'' λίγο μπορώ ν'αναδείξω το σαλόνι με κάποιας μορφής wash και με ποιό τρόπο... Άλεξ, θα σου πρότεινα να αφήσεις το wash σε αυτή τη φάση και να προχωρήσεις ολοκληρώνοντας το μοντέλο... Θα είναι τονωτική ένεση για τη μοντελιστική σου ψυχολογία. Απλά συμβουλή, εσύ αποφασίζεις : : : :
|
|
|
Post by alex78 on Jul 12, 2012 19:24:56 GMT 2
Αλεξ μια χαρά βγήκε το εσωτερικό, με μια μικρή παρατήρηση όπως είπε και ο φίλος μας ο διαχειρηστής για τα καθίσματα... Οι ζώνες πάρα πολύ ωραίες... \Μιά χαρα είναι η δουλειά σου για να ανέβεις Level! Πειραματίσου και θα δεις σε λίγο καιρό μεγάλη βελτίωση... Γιώργο σ'ευχαριστώ ιδιαιτέρως για τα σχόλια σου!! Για τα καθίσματα όπως ανέφερα και παραπάνω δεν το γνώριζα, τώρα που έμαθα δρομολογείται για το επόμενο..... : : Άλεξ, θα σου πρότεινα να αφήσεις το wash σε αυτή τη φάση και να προχωρήσεις ολοκληρώνοντας το μοντέλο... Θα είναι τονωτική ένεση για τη μοντελιστική σου ψυχολογία. Απλά συμβουλή, εσύ αποφασίζεις Ok Γιώργο, έχεις δίκιο τελικά..... : :
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Jul 14, 2012 15:16:17 GMT 2
Αλεξ πολυ ομορφο αποτελεσμα. Οι ζαντες κουκλες. Μια ερωτηση εδω: περασες βερνικι πανω απο τα αλογακια και γενικα στην ζαντα? Το εσωτερικο αναβαθμισμενο με μια μικρη ατελεια στα καθισματα, οπως ειπαν οι συναδελφοι μοντελιστες και να συμπληρωσω εγω το φλοκινγ (κατι που δεν εχω καταφερει ουτε εγω ακομα ) Καλη συνεχεια : :
|
|
|
Post by alex78 on Jul 14, 2012 15:48:10 GMT 2
Κώστα καλησπέρα! Καταρχάς σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τα άκρως ενθαρρυντικά σου σχόλια!! Ψέκασα δύο ''χέρια'' βερνίκι (Ts-13 - Tamiya - Spray). To 1o αφού πρώτα στέγνωσε καλά το χρώμα (5 ημέρες) και ΠΡΙΝ ΒΑΛΩ τις χαλκομανίες. Το 2ο αφού στέγνωσε καλά το βερνίκι (3 ημέρες) και ΑΦΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑ τις χαλκομανίες. Οι ζάντες ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΤΗΚΑΝ καθόλου βερνίκι, γιατί ψεκάστηκαν με Alclad και.....φοβήθηκα τυχόν απρόοπτα. Το Flocking ήταν έτοιμο να περαστεί, αλλά τελευταία στιγμή το μετάνιωσα γιατί θεώρώ την ''μπανιέρα'' της 430 πολύ μικρή με αποτέλεσμα να ''εξαφανιζόταν'' η ύπαρξή του. Υπόσχομαι πάντως να πειραματιστώ μαζί του λίαν συντόμως...... Αλέξης : :
|
|
|
Post by rous74 on Jul 15, 2012 18:31:33 GMT 2
Αλέξη πανέμορφο το εσωτερικό φίλε !!! Μ' αρέσει πολύ... Για τα καθίσματα τα είπαμε και τηλεφωνικώς ...
|
|
|
Post by alex78 on Jul 16, 2012 2:39:33 GMT 2
Αλέξη πανέμορφο το εσωτερικό φίλε !!! Μ' αρέσει πολύ... Για τα καθίσματα τα είπαμε και τηλεφωνικώς ... Ανδρέα η απουσία σου αυτές τις 10 μέρες ήταν αιαθητή, εάν ξαναφύγεις μερίμνησε για πρόσβαση στο Διαδίκτυο..... Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!! Αλέξης : :
|
|
|
Post by alex78 on Jul 16, 2012 3:41:06 GMT 2
|
|
|
Post by rous74 on Jul 16, 2012 12:28:05 GMT 2
Αλέξη δε θέλω να γίνομαι κουραστικός αλλά δεν μπορώ να μην σχολιάζω όταν βλέπω τόσο καλή και καθαρή δουλειά !!! Μπράβο φίλε πολύ προσεγμένη δείχνει η κατασκευή σου λίγο πρίν το κλείσιμο... Όσο για την απουσία μου αυτές τις μέρες σ' ευχαριστώ για το σχόλιο σου αλλά ειδικά εσύ μπορείς να με βρείς ανα πάσα στιγμή και μη διστάσεις να το κάνεις ποτέ !
ΥΓ. Τα μαύρα πλαίσια των παραθύρων τελικά βγήκαν πολύ καλά... ( ποιά τεχνική τελικά ακολούθησες? ) ΥΓ2. Όταν ξαναμιλήσουμε θύμισέ μου να σου πώ κάτι που αφορά το εσωτερικό φινίρισμα και που ίσως σου φανεί χρήσιμο για τις επόμενες κατασκευές σου...
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 16, 2012 13:16:15 GMT 2
Αλέξη, όπως σου ξαναείπα η βελτίωση είναι εμφανής. Ειλικρινά... Νομίζω ότι το χάρηκες... Μπράβο... Δες δύο-τρία πραγματάκια, για τα επόμενα (για να κάνεις άλλο ένα βήμα προς τα μπροστά)... Το τμήμα που πιάνουν οι υαλοκαθαριστήρες, είναι συνήθως μαύρο... Για να το αναπαραστήσουμε βάφουμε μαύρο (από μέσα) το κάτω μέρος του παρμπρίζ... Επίσης, τα τζάμια έχουν πάντα ένα αντιθαμπωτικό "πλαίσιο". Πάλι, βάφετε μαύρο από μέσα... Τέλος, ένα καλό "εφέ", είναι να περάσεις με μαύρο μαρκαδόρο την ακμή από τα τα καλύμματα των φώτων. Σου τα επισημαίνω γραφικά πάνω στο μοντέλο σου και σου δίνω και μια ανάλογη φώτο της πραγματικής. Νομίζω, ότι στα επόμενα, θα αρχίσεις να κάνεις θαύματα υπό κλίμακα, γίατι έχεις όρεξη να μαθαίνεις, να ρωτάς και το ψαχνεις γενικά. Αυτο είναι το πιο σημαντικό για μένα. Όταν ξαναμιλήσουμε θύμισέ μου να σου πώ κάτι που αφορά το εσωτερικό Θέλουμε κι εμείς... Θέλουμε κι εμείς... Θέλουμε κι εμείς... ;D ;D : : : :
|
|
|
Post by rous74 on Jul 16, 2012 15:55:30 GMT 2
Γιώργο είναι κάτι το οποίο στο έχω πεί και σένα... Παρατήρησα ότι οι αεραγωγοί στο ταμπλό και τα πεντάλ είναι βαμένα ασημί ,ακόμα και το κέντρο των αεραγωγών και στα πεντάλ και τα στρογγυλά τμήματα... Μπορεί να είχε βάψει λοιπόν με aluminium σμαλτου και απο πάνω με μαύρο ή tire black ακρυλικό και με βρεγμένη με azax μπατονέτα να σκούπιζε και να έμενε το μαύρο στις τρύπες στα πεντάλ και στο κέντρο των αεραγωγών για να δείξει πιο όμορφο και ρεαλιστικό. Αν προσέξεις στις κατασκευές μου χρησιμοποιώ συνεχώς αυτή τη τεχνική σχεδόν πάντα. Όπως και να έχει η κατασκευή του Αλέξη είναι πάρα πολύ καλή και αυτό το προσθέτω σαν ένα tip για τις επόμενες κατασκευές του...
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 16, 2012 16:40:30 GMT 2
Ανδρέα, σε ευχαριστώ για το χρόνο... Να σου πω την αλήθεια, περισσότερο πλάκα έκανα (είμαι σε μόνιμο, εκτός εξαιρέσεων, ευχάριστο μουντ ) και είπα να "αλαφρύνω" λίγο το ποστ μου. Αλλά αυτό που έγραψες είναι πολύ χρήσιμο, οπότε ακόμη καλύτερα... Να είσαι καλά... : :
|
|
|
Post by rous74 on Jul 16, 2012 16:58:52 GMT 2
Χαίρομαι που έχεις ευχάριστη διάθεση και μακάρι να συνεχίσεις έτσι... Μέσα απο την πλάκα βγήκε και κάτι καλό όπως είπες και εσύ φίλε οπότε χαίρομαι ακόμη περισσότερο...
Καλή συνέχεια σου εύχομαι με τις κατασκευές σου Γιώργο !
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Jul 16, 2012 22:12:53 GMT 2
Αλέξη καλησπέρα , σήμερα κατάφερα και είδα τα updades σου. Όλα καλά μιά παρατήρηση από μεριά μου και με κάλυψαν οι φίλοι μας. Τα δισκόφενα -εγώ τουλάχιστον- τις ανάγλυφες τρύπες τις τρυπάω με το χειροκίνητο τρυπανάκι. Κατά την γνώμη μου μου δείχνουν πιό ρεαλιστικές.
Καλή συνέχεια
Σπύρος
|
|