georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Apr 25, 2012 8:52:29 GMT 2
Καλημέρα σας!!! Αποφάσισα να ξεκινήσω το καινούργιο mazda mx5 που αγόρασα. Το κιτ είναι της fujimi και είναι αυτο... . Αρκετά προσεγμένο χωρίς ίχνη απο το καλούπι με αρκετες λεπτομέριες. Το τελικό αποτελέσμα θα προσπαθήσω να είναι έτσι... Έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες για να φτιαχτούν τα spoiler και μεχρι στιγμής το αποτέλεσμα μ'αρέσει...Αλλά πλύ τρίψιμο και το dremel έχει πάρει φωτιά!!
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Apr 25, 2012 11:35:32 GMT 2
Πολύ ωραίο κιτ! Τώρα που πήρες μπρος με τα miata δώστου να καταλάβει! Καλή αρχή
|
|
|
Post by alex78 on Apr 25, 2012 12:55:02 GMT 2
Ευφάνταστη και δημιουργική κατασκευή σου εύχομαι Γιώργο!! Πόλυ όμορφο αμάξι... Η Fujimi σε γενικές γραμμές το έχει περιποιηθεί το κίτ ή όχι? Το mx-5 της φωτό είναι το δικό σου? Αλέξης : :
|
|
|
Post by rous74 on Apr 25, 2012 13:25:52 GMT 2
Καλησπέρα Γιώργο. Πολύ καλή η επιλογή σου. Το έχω φτιάξει και εγώ πιο παλιά. Το μοναδικό μειονέκτημα που θα μπορούσα να βρώ στο κίτ είναι ότι βγαίνει λίγο ψηλό όσον αφορά την απόσταση του αμαξώματος απο το έδαφος καθώς επίσης και και η απόστασεις των ελαστικών με τους θόλους είναι και πάλι μεγαλύτερες απ' ότι στην πραγματικότητα. Εκεί μάλλον θα πρέπει να επέμβεις... Καλή αρχή πάντως!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Apr 25, 2012 14:31:04 GMT 2
Γιωργο καλη αρχη!! Dremel-ιστας κ εσυ??
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 25, 2012 18:04:33 GMT 2
Καλή αρχή και απο μένα... Το εσωτερικό του αυτοκινήτου που έχεις οδηγό, είναι πολύ ενδιαφέρον... Δώσε καμιά φώτο από τα πλαίσια να δούμε το κιτακι : :
|
|
|
Post by Sakis on Apr 25, 2012 19:39:36 GMT 2
Καλή αρχή κι από μένα Γιώργο.Σιγά σιγά χωρίς βιασύνες και πάντα όταν δοκιμάζεις κάτι καινούριο κάνε το πρώτα κάπου εκτός μοντέλου για να είσαι ήσυχος.
|
|
tony V
Kart Driver
live to built/built to live
|
Post by tony V on Apr 25, 2012 21:54:47 GMT 2
φιλε george καλη αρχη! (και αν κρινω απο την προηγουμενη ανακατασκευη..... εδω θα'ναι πολυ καλυτερα τα αποτελεσματα αφου ξεκινας απο το μηδεν,και οχι απο το μειον!) ;D
|
|
|
Post by nektarios on Apr 26, 2012 10:14:55 GMT 2
Γιώργο, καλή αρχή και από μένα! Εύχομαι να πάνε όλα καλά, και η αρχική ολοκλήρωσή του να είναι και η οριστική! ;D Ο συνδυασμός μαύρου σκάφους με κόκκινο (ή παρεμφερές...) εσωτερικό, νομίζω οτι του ταιριάζει πολύ, όπως και το αντίστροφο!
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Apr 26, 2012 12:32:48 GMT 2
Ευφάνταστη και δημιουργική κατασκευή σου εύχομαι Γιώργο!! Πόλυ όμορφο αμάξι... Η Fujimi σε γενικές γραμμές το έχει περιποιηθεί το κίτ ή όχι? Το mx-5 της φωτό είναι το δικό σου? Αλέξης Ναι το δικό μου έιναι... Ευχαριστώ πολύ παιδιά, το συγκεκριμένο θα προσπαθήσω να βγεί όσο το δυνατόν καλύτερο λόγο μούρλας με το συγκεκριμένο αμάξι!!! Το κιτ είναι αρκετά προσεγμενο, με αρκετές λεπτομέριες...Θα βάλω φωτο το βράδυ με τα κομμάτια. Για τις ζαντες με τα λάστιχα δεν με ενδιαφέρει πολύ γιατί σε λίγο καιρό θα αλλαχτούν στην κλίμακα 1:1 και έχω βρεί τις ίδιες και σε 1:24, ;D οπότε όταν ερθει η ώρα θα αλλαχτούν... Οι πιο δύσκολες εργασίες έγιναν με αρκετή υπομονή, τριψίματα και στοκαρισμάτα και πλησιάσαν αρκετά την πραγματικότητα... Χρειάζονται καποιες μικρολεπτομέριες ακόμα αλλά βρίσκομαι σε καλό δρόμο, πάντα στα δικά μου μάτια. Παρακαλώ πολύ ότι θεωρήσετε λάθος να μου το πείτε για να το διορθώσω...
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Apr 26, 2012 17:39:19 GMT 2
Εδώ είναι και τα υπόλοιπα κομμάτια... Μπορώ να πώ πως απογοητέυτηκα με το εσωτερικό του. Πολύ λεπτοδουλειά. Ενώ το έχουν κάνει λεπτομερέστατο με σωστή εφαρμογή το εσωτερικό είναι λές και πήραν κομμάτια πλαστικό και τα χάραξαν για να τους δώσουν το σχήμα και τις γραμμές.
|
|
|
Post by rous74 on Apr 26, 2012 19:08:43 GMT 2
Μια χαρά προχωράς Γιώργο. Τι δεν σ' άρεσε απο το εσωτερικό? Αφού όπως είπες και σύ είναι λεπτομερέστατο..
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Apr 27, 2012 8:17:28 GMT 2
Μια χαρά προχωράς Γιώργο. Τι δεν σ' άρεσε απο το εσωτερικό? Αφού όπως είπες και σύ είναι λεπτομερέστατο.. Έχει όλες τις λεπτομέριες αλλα με το που το έβγαλα απο το σακουλάκι φανηκε η απογοητευση. Θα βάλω φωτο το απόγευμα για να καταλαβετε. Οι γραμμες-σχεδια που αποτυπώνουν το εσωτερικό, τα ηχεία στις πόρτες, η ταπετσαρία στις πόρτες, τα χειριστήρια στην κονσόλα, η κεντρική κονσόλα είναι λες και ήταν σε αυτοκινητάκι των 5€, πρόχειρα κατασκευασμένο. Ενώ σε όλο το υπόλοιπο κιτ, απο τον κινητήρα μέχρι και τα φαναριά είναι μια χαρά διατυπωμένο...
|
|
|
Post by rawshooter on Apr 27, 2012 10:03:30 GMT 2
Καλό ξεκίνημα Γιώργο
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Apr 27, 2012 15:25:05 GMT 2
Καλή αρχή Γιώργο και καλό κουράγιο με τα τριψίματα... Αγάπιος : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Apr 27, 2012 17:31:46 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ παιδιά... Και μια φωτογραφία απο την κεντρική κονσόλα για να δείτε πως την έχουν κάνει...
|
|