|
Post by Chris Fragkoulis on May 4, 2012 23:39:02 GMT 2
Συμφωνω με τον φιλο Αποστολο Συνεχισε ετσι
|
|
tony V
Kart Driver
live to built/built to live
|
Post by tony V on May 5, 2012 10:49:40 GMT 2
παμε δυνατα φιλε γιωργη! : : μπραβο!
|
|
|
|
Post by gtziaf on May 11, 2012 11:29:12 GMT 2
Πολύ ωραίο βάψιμο Γιώργο... Μου αρέσει η δουλειά σου... Συνέχισε έτσι... Για τα χειριστήρια και τα περιγράμματα... ίσως η προμήθεια ενός ασημί μαρκαδόρου της Tamiya να σε βοηθούσε... Για του λόγου του αληθές, πριν κάνα μήνα έδειξα στο Νεκτάριο κάποιες χρήσεις του μαρκαδόρου (το chrome silver) και μετά με έβριζε γιατί δεν του το είχα πει πιο νωρίς... Πιο περιπλοκή λύση, είναι να τρυπήσεις και να αντικαταστήσεις τα χειριστήρια (κάτι τέτοιο έκανα στη california)... Καλά τελειώματα : :
|
|
|
Post by nektarios on May 11, 2012 13:44:41 GMT 2
Αλήθεια είναι! Ο μαρκαδόρος υπήρξε για μένα μια πραγματική αποκάλυψη! Με λίγη προσοχή και εμπειρία (που και εγώ δεν έχω ακόμη αποκτήσει, αλλά είμαι στο σωστό δρόμο... μπορείς να κάνεις πραγματικά απίστευτα πράγματα και να γλιτώσεις πολλέεεες ώρες και ακόμη πιο πολύυυυυυυυυ κόπο! Εγώ αυτές τις μέρες είμαι στα τελειώματα του - περιβόητου - γερανοφόρου (που το μισό περίπου είναι από νίκελ...), και ο μαρκαδόρος με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα! Μόνο που θέλει αρκετό ψάξιμο για να τον αποκτήσεις, γιατί είναι σχετικά δυσεύρετος ακόμη και στο διαδίκτυο. Για το χρώμα σου θα συμφωνήσω οτι δείχνει πολύ στρωτό και καλοβαμμένο, ενώ νομίζω οτι και το εσωτερικό δεν είναι άσχημο, έχει πολλή και καλοδουλεμένη λεπτομέρεια. Καλή συνέχεια! : :
|
|
|
Post by alex78 on May 11, 2012 15:44:12 GMT 2
Γιώργο πολύ ωραίο βάψιμο (με ποιό μαύρο έβαψες?) και πολύ πετυχημένο εσωτερικό!! Όσον αφορά για τα περιγράμματα εκτός των μαρκαδόρων της Tamiya που τους θεωρώ λίγο ''χοντροκομμένους'' και δύχρηστους για πολύ μικρές επιφάνειες (και σημειωτέον τους βρίσκεις στήν Αθήνα στον Καλφάκη και στα 2 καταστήματα του) μιά καλή ''εναλλακτική'' και πολύ ποιό φθηνή λύση είναι να πάς σ'ένα ''Πλαίσιο'' και να πάρεις μαρκαδοράκια της Edding τους ''751'' ή ''780'' ανάλογα την ''μύτη'' που σε βολεύει. Προτείνω πάντως να δοκιμάσεις έναν απο τους δύο ή ακόμα καλύτερα εάν υπάρχει η δυνατότητα και τους δύο (Tamiya - Edding) για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα ο ίδιος, εμείς απλά προτείνουμε.... Υ.Γ. Απλά να σημειώσω ότι μαρκαδόρους χρησιμοποιώ κατα κόρρων στις μέχρι τώρα (η αλήθεια έιναι ελάχιστες) κατασκευές μου και τους θεωρώ ως μια πολύ αξιόπιστη λύση. Αλέξης : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on May 11, 2012 18:30:32 GMT 2
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια.... Με μαρκαδόρο απο το πλαισιο το έκανα, αλλά επειδή δεν ήταν αποτυπωμένα σωστά με ταλαιπώρησαν μέχρι να τους φτιάξω ψιλό σωστά.
Σκέφτηκα και την λύση να τους αντικαταστησω αλλά φοβόμουν και δεν ήθελα να πειραματιστώ στο συγκεκριμένο μοντέλο. Ίσως σε ένα άλλο...
Βερνίκι περνάω αφού βάλω τα αυτοκόλλητα (τα σήματα δηλ.) ?
|
|
|
Post by alex78 on May 11, 2012 22:32:46 GMT 2
Βερνίκι περνάω αφού βάλω τα αυτοκόλλητα (τα σήματα δηλ.) ? Προσωπικά Γιώργο βερνίκι ψεκάζω πρίν και μετά. Πρίν ψεκάζω για να ''σφραγίσω'' το χρώμα και να πάρει την απαιτούμενη γυαλάδα και μετά για να ''σφραγίσω'' τα σήματα στο αμάξωμα. Μήν σε πάρω στο λαιμό μου όμως, περίμενε και τις γνώμες εμπειρότερων συναδέλφων! Αλέξης : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on May 12, 2012 9:46:16 GMT 2
Eυχαριστώ Alex!!!!!!!!!!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on May 12, 2012 12:58:13 GMT 2
Γιωργο καλησπερα! Πολυ ομορφα τα βαψιματα σου! Μπραβο φιλε μου!! Το βερνικι δεν ειναι παντα απαραιτητο....απ'οτι βλεπω στις φωτογραφιες, το αμαξωμα σου ειναι αρκετα γυαλιστερο! Αρα μηπως να σκεφτεις το ενδεχομενο να μην το βερνικωσεις? Γλιτωνεις κοπο κ αγχος ετσι Αν το χρωμα ειναι ηδη gloss, δεν χρειαζεται βερνικι πριν τις χαλκομανιες. Περνας ενα κ μονο τελικο μετα τις χαλκομανιες.
|
|
|
Post by gtziaf on May 12, 2012 13:20:31 GMT 2
<font class="spoiler">ΑλεξΑν το χρωμα ειναι ηδη gloss, δεν χρειαζεται βερνικι πριν τις χαλκομανιες. Περνας ενα κ μονο τελικο μετα τις χαλκομανιες. +1 : :
|
|
|
Post by alex78 on May 12, 2012 15:16:43 GMT 2
Χρήστο, απο την στιγμή που είναι πλεονασμός και όχι λάθος επιλέγω ''κόπο'' και ''άγχος''! ;D : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on May 12, 2012 19:38:16 GMT 2
Μπράβο Γιώργη, πολύ ωραία δουλειά, καθαρή και στρωτή... : : : : : : Καλή συνέχεια. Αγάπιος : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on May 14, 2012 9:33:43 GMT 2
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on May 15, 2012 20:21:01 GMT 2
Καλησπέρα Γιώργο, Πολύ όμορφο το βάψιμο. Θα συμφωνήσω με την άποψη που λέει πως αν το χρώμα είναι ήδη γυαλιστερό, δεν χρειάζεται βερνίκι πριν τις χαλκομανίες. Με το τελικό χέρι βερνικιού σφραγίζεις τις χαλκομανίες, και διορθώνεις τις όποιες θαμπάδες. Καλή συνέχεια! Απόστολος : :
|
|
|
Post by rous74 on May 17, 2012 17:42:02 GMT 2
Καλησπέρα Γιώργο,
Ωραίο βάψιμο, συνέχισε έτσι...Όσο για το εσωτερικό μια χαρά είναι...Αυτές οι άτιμες οι ασημί λεπτομέρειες βέβαια θέλουν τον κόπο τους και τον χρόνο τους αλλά σιγά σιγά και με υπομονή όλα γίνονται! Και βέβαια οι συμβουλές των παιδιών είναι στη σωστή κατεύθυνση και βοηθούν όλους πολύ για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα...
|
|