|
Post by nektarios on May 31, 2012 13:49:25 GMT 2
Γιώργο, έγινε πολύ όμορφο! Ειδικά το χρώμα των καθισμάτων μού άρεσε πολύ! Για το φανάρι, εγώ προτείνω μια άλλη λύση: αντί να κάθεσαι να παιδεύεσαι με τον α΄ή β΄τρόπο, πήγαινε αγόρασε ένα ίδιο, το πιο φθηνό που θα βρεις, πάρε το φανάρι που σου λείπει, και τέλος! Θα στοιχίσει ίσως περισσότερο, αλλά θα είσαι σίγουρος οτι θα πετύχει, και μάλιστα χωρίς κόπο και άγχος! Και όσο για τα εξαρτήματα που θα περισσέψουν, θα τα έχεις καβάντζα για το επόμενο ΜΧ-5 που θα φτιάξεις! ;D : :
|
|
|
Post by nektarios on May 31, 2012 14:05:21 GMT 2
Υ.Γ. : Υπάρχει ωστόσο και μια άλλη λύση: Αν δεν έχεις πειράξει το θαμπωμένο φανάρι, δοκίμασε να το περάσεις ένα χέρι gloss βερνίκι (στη θαμπωμένη πλευρά, εννοείται!), και πιστεύω οτι θα διορθωθεί. Το έχω δοκιμάσει πολλές φορές σε σημεία τζαμιών που είχαν θαμπώσει, είτε από κυανοακρυλική είτε από απροσεξία στο τρίψιμο. Καλή επιτυχία!
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on May 31, 2012 17:08:17 GMT 2
Νεκτάριε...Thanks!!!!!!! Αλλα δυστυχώς το έχω τριψει...
|
|
|
Post by nektarios on May 31, 2012 17:35:26 GMT 2
Δεν πειράζει που το έχεις τρίψει. Η λύση του βερνικιού λειτουργεί και σε αυτή την περίπτωση, αρκεί να μην έχεις δοκιμάσει κάποιο άλλο σκεύασμα πάνω στην τριμμένη επιφάνεια. Σε τελική ανάλυση, τι έχεις να χάσεις;
|
|
|
Post by alex78 on May 31, 2012 19:13:07 GMT 2
Γιώργο πολύ καλό βγήκε φίλε μου, (ειδικότερα το εσωτερικό του - πολλοί πετυχημένοι χρωματικοί συνδυασμοί), αλλά έχω την εντύπωση πως η κεραία δείχνει κάπως .... παράταιρη στο πολύ όμορφο γενικό σύνολο! : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jun 1, 2012 8:55:42 GMT 2
Δεν πειράζει που το έχεις τρίψει. Η λύση του βερνικιού λειτουργεί και σε αυτή την περίπτωση, αρκεί να μην έχεις δοκιμάσει κάποιο άλλο σκεύασμα πάνω στην τριμμένη επιφάνεια. Σε τελική ανάλυση, τι έχεις να χάσεις; Θα το κάνω και θα σου πώ...Ευχαριστώ κ πάλι... Γιώργο πολύ καλό βγήκε φίλε μου, (ειδικότερα το εσωτερικό του - πολλοί πετυχημένοι χρωματικοί συνδυασμοί), αλλά έχω την εντύπωση πως η κεραία δείχνει κάπως .... παράταιρη στο πολύ όμορφο γενικό σύνολο! Ευχαριστώ για σχόλιο σου...Θα προσπαθήσω να βγάλω καλύτερες φώτος με την κεραία. Όντως δείχνει μεγάλη...
|
|