ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Apr 25, 2013 7:48:57 GMT 2
Φοβερή δουλειά φυσικά!!! : : : : : : : : Καλή συνέχεια και καλά τελιώματα Γιώργο.
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Apr 25, 2013 22:27:28 GMT 2
Καλησπέρα Γιώργο, Παρά τις αναποδιές, πέτυχες εξαιρετικό αποτέλεσμα!!! Περιμένω φρέσκιες φωτό... ;D Απόστολος : :
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 27, 2013 10:09:07 GMT 2
Γιώργο, Ηλία και Απόστολε σας ευχαριστώ... Παραδοσιακά μέσα από παρόν θέμα σας εύχομαι για τη Μεγάλη εβδομάδα και το Πάσχα, πράγμα που δεν ήθελα να αλλάξει. Έτσι έκλεισα προσωρινά την Μ23 παρόλο που μένουν κάποια πράγματα ακόμη για την τελική ολοκλήρωση της. (κάποιες ασφάλειες, το μπροστά Μ@lboro που εκτύπωσα άλλο αλλά δεν στέγνωσε - αυτό που έβαλα είναι από την εποχή που τα μαμούθ φτιάχνανε airfix, κάποιες ασφάλειες και τα end plates της πίσω αεροτομή που θέλουν γυάλισμα - αυτά τα ολίγα ;D). Οπότε, όπως προείπα ένωσα χωρίς κόλληση τα κομμάτια που την αποτελούν (για αυτό είναι λίγο κουκουρούκου από εφαρμογή : και σας την παρουσιάζω. Όταν επιστρέψω στον πάγκο θα γίνουν οι τελευταίες εργασίες και θα παρουσιαστεί στην gallery. Σίγουρα δεν είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, αλλά μετά απ΄τόσες ατυχίες, και φυσικά τα δικά μου σφάλματα, είναι ευχάριστό, ότι πάτησε επιτέλους στους τροχούς της. Και πάμε στα πιο σημαντικά... Σας εύχομαι όλους προσωπικά για δημιουργική Μεγάλη εβδομάδα και καλό Πάσχα. Να περάσετε όμορφα με τις οικογένειες σας, να ξεκουραστείτε και εύχομαι οι Άγιες μέρες που ακολουθούν να διώξουν όλα τα προβλήματα και τις έγνοιες που σας - μας απασχολούν και να φέρουν στον καθένα ότι επιθυμεί. Καλό Πάσχα λοιπόν, φίλοι μου... Με απεριόριστη εκτίμηση, Γιώργος
|
|
|
Post by rous74 on Apr 27, 2013 17:03:23 GMT 2
Γιώργο καλησπέρα,
Δεν ξέρω γιατί δεν είσαι ικανοποιημένος απο το αποτέλεσμα...στα δικά μου μάτια το μοντέλο δείχνει πολύ δυνατό ! Και μόνο που μετά απο τόσες ατυχίες το ολοκλήρωσες αυτό απο μόνο του είναι αρκετό !!
Εύχομαι καλό Πάσχα και σε σένα φίλε !!
|
|
|
Post by nektarios on Apr 27, 2013 17:40:58 GMT 2
Γιώργο, είναι πολύ όμορφη και, στα δικά μου μάτια τουλάχιστον, πολύ καλοφτιαγμένη! : : : : Η επιμονή και η υπομονή σου ανταμείφθηκαν πλουσιοπάροχα! Εύχομαι και σε σένα Καλό Πάσχα, και ελπίζω να τα πούμε σύντομα και απο κοντά! : :
|
|
|
Post by alex78 on Apr 27, 2013 20:08:37 GMT 2
Πολύ όμορφη δείχνει Γιώργο,συγχαρητήρια για την επιμονή σου που σε δικαίωσε εκ του αποτελέσματος!! : : : : Εύχομαι να περάσεις ένα δημιουργικό Πάσχα και να επιστρέψεις στον πάγκο σου ακόμη πιό παραγωγικός και ορεξάτος!! Αλέξης : :
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Apr 27, 2013 21:55:26 GMT 2
Γιωργο κουκλα βγηκε φιλε!!!! Και εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν εισαι ικανοποιημενος... Εμενα μου φαινεται εξαιρετικο παντως! Καλο Πασχα και καλη Ανασταση να'χουμε!!
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Apr 27, 2013 23:33:48 GMT 2
Καλησπέρα Γιώργο, Δείχνει και είναι πανέμορφη!!! Σε παραδέχομαι γιατί παρά τα όσα πέρασες δεν το έβαλες κάτω... Καλή Ανάσταση φίλε! Απόστολος : :
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 30, 2013 12:44:12 GMT 2
Φίλοι μου να είστε καλά. Σας ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Καλή Ανάσταση : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Apr 30, 2013 13:14:23 GMT 2
Γιώργο στα μάτια δείχνει φοβερό ρε φίλε! Μάκαρι να ήταν έτσι το καλύτερο μου... Καλές γιορτές φίλε : :
|
|
|
Post by gtziaf on May 8, 2013 13:52:10 GMT 2
Αλέξανδρε, σε ευχαριστώ πολύ. Μιας και σήμερα συμπληρώθηκαν 31 χρόνια από την τραγική απώλεια του μοναδικού Gilles Villeneuve σας δίνω 2 αρθράκια για να τιμήσουμε την μνήμη του. -το πρώτο είναι στα ελληνικά από το caroto.gr και τιτλοφορείτε "Ζιλ Βιλνέβ, Il Principe del’ Disastro" www.caroto.gr/2013/01/20/principe-del-disastro/-το δεύτερο αφορά μια συνέντευξη της Joann (χήρας του Villeneuve ) με τίτλος "An exclusive interview with the First Lady of Canadian racing", που δίνει πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία για τη ζωή και το χαρακτήρα του γαλλοκαναδού πιλότου. www.wheels.ca/news/an-interview-with-the-first-lady-of-canadian-racing/και τέλος ένα μουσικό αφιέρωμα Salut Gilles! : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 8, 2013 15:33:00 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on May 9, 2013 8:55:50 GMT 2
Δημήτρη, ευχαριστώ για τις ευχές και το σχόλιο. Για το τζάμι (και πολλά άλλα : το ξέρω αλλά δεν άντεχα να ασχοληθώ. Με κούρασε και το κούρασα. Τώρα όταν επιστρέψω στον πάγκο, αν έχω όρεξη, μαζί με τις εκκρεμότητες θα ασχοληθώ. Αλλιώς θα επικαλεστώ το αλσχαιμερ Καλά έκανες και τα επισήμανες πάντως... Προς το παρόν έκανα παλαίωση και καψίματα σε αρνί, κοκορέτσι, μπριζόλες και μπιφτέκια. Έχει αναστενάξει η ψησταριά ;D ;D ΥΓ. Πέρα από την πλάκα η Μ23 είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ μονοθέσιο. Χάζευα τις γραμμές της, όταν την ψευτο-ολοκλήρωσα. Ίσως στο μακρινό μέλλον φτιάξω άλλη μια, σωστή αυτή τη φορά...
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on May 9, 2013 20:48:07 GMT 2
Γιωργο Χρονια Πολλα κατ'αρχας μιας και σε ξεχασα Η Μακλαρενιτσα ειναι πολυ ομορφη και χαιρομαι πολυ που δεν το εβαλες κατω και την τελειωσες Αντε, οι τριχες απ' την ουρα εμειναν
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on May 12, 2013 11:59:15 GMT 2
Πανέμορφη ειναι Γιώργο!!!
Αντε και στα τελιώματα ρε φίλε!!!! :respect:
|
|
|
Post by overlord on May 13, 2013 22:35:46 GMT 2
Γιωργο κατ'αρχην χρονια πολλα κι'απο μενα εστω και εκτος χρονου,και ολες τις ευχες του κοσμου για την εναρξη της νεας καριερας σου ως παντρεμενος (ακομα πιο εκτος χρονου,αλλα αφου βρηκαμε παπα - το ποστ - ας θαψουμε 5-6) ;D ;D Τωρα για το μοντελο δεν εχω κατι να πω,μονο πως καταλαβα γιατι μπηκες σ'ολη αυτη τη φασαρια.Αυτα τα πραγματα τα κανουν μονο φυλακισμενοι ή παντρεμενοι,κι'αφου εισαι εξω... Καλη συνεχεια και ελπιζω να τα πουμε απο κοντα καποια στιγμη
|
|