|
Post by gtziaf on May 20, 2013 17:23:59 GMT 2
Χρήστο, Ηλία και Δημήτρη σας ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ και για τις ευχές... Δυστυχώς δεν έχω διάθεση να βάλω τις τελευταίες πινελιές στη Mclaren και να τη φωτογραφήσω, αλλά θα γίνει κάποια στιγμή με, ελπίζω, καθαρό μυαλό. Δημήτρη με χαρά να τα πούμε. Ευχαριστώ και πάλι : :
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on May 24, 2013 18:16:08 GMT 2
Γιωργο τελικα καταφερες να δώσεις ένα πολυ όμορφο αποτέλεσμα σε μια απο τις αγαπημένες μου F1 : : σε σημειο που μπήκα στο πειρασμό να παραγγείλω και εγω μια F1 να δοκιμάσω την τυχη μου. Οι τελευταιες πινελιές και μια καλή φωτογραφιση θα σφραγισουν την επιτυχια του μοντέλου σου. : :
|
|
|
Post by czt on Jan 29, 2019 23:43:14 GMT 2
Αν και στο μακρινο 2013 πολυ ομορφη κατασκευη με πολυ ωραιο θεμα!
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 30, 2019 17:50:28 GMT 2
Αν και στο μακρινο 2013 πολυ ομορφη κατασκευη με πολυ ωραιο θεμα! Θα σε πάρουν για αρχαιολόγο στην Αμφίπολη, μετά την ανασκαφή αυτή Κώστα. Θα τη δεις από κοντά όταν έρθετε για βόλτα. Ωραίο μονοθέσιο αλλά κακό κιτ...
|
|
|
Post by czt on Jan 30, 2019 18:10:53 GMT 2
Χαχαχα καλό !!! Η αλήθεια είναι ότι σε ένα φόρουμ πρέπει και λίγο να ψάχνουμε να βλέπουμε να περνούμε ιδέες κλπ. Σαν οπαδός F1 θα ήθελα να δω ότι έχει σχέση με αυτή τη θεματολογία να φέρω και το συρόμενο για φόρτωμα χαχα. Ο μηχανοκίνητου αθλητισμός έχει δώσει πολλά κάποια τα ζήσαμε κάποια τα διαβάσαμε κάποια δε τα ξέρουμε δυστυχώς . Μπράβο Γιώργο ευελπιστώ να συνεχίσουμε με κιτ που μας φέρνουν μεγαθήρια των 4 τροχών κάπου κάποτε ήταν και 6
|
|