RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Apr 17, 2013 9:03:55 GMT 2
Καλημέρα Γιώργο, Μόνο με βιαστική δουλειά δεν μοιάζει... Πολύ ωραίο το βάψιμο, και οι χαλκομανίες κάθονται καλά στο μάτι. Καλά τελειώματα φίλε. Απόστολος : :
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 17, 2013 12:44:13 GMT 2
Απόστολε, σε υπερ-ευχαριστώ για το σχόλιο και τη στήριξη... Χθες κόλλησα τα ψυγεία και την εμπρός ανάρτηση, όπου άλλαξα τη διάταξη (πέρα από τα κάτω ψαλίδια) και στη κρεμαγιέρα, όπου αντικατέστησα το αστείο σιδεράκι που δίνει η tamiya, με κάτι πιο αληθοφανές. Το βράδυ δεν με έπιανε ύπνος, όποτε επέστρεψα στον πάγκο και μετά από ένα δίωρο παίδεμα : : , κατάφερα και προσάρμοσα τον κινητήρα στο αμάξωμα. Ευτυχώς το πρωί το τμήμα μου στο σχολείο, έπαιζε βόλεϊ και το έπαιζα κόουτς γιατί αντί για μάθημα θα τους έλεγα... γαλλικά για τις εφαρμογές αυτών των παλιών tamiya... Οπότε το όχημα απέκτησε σχήμα... Μένουν οι διορθώσεις στο αμάξωμα (που επιβαρύνθηκε μετά από το δίωρο παίδεμα με τον κινητήρα), το κόκπιτ και παρακαλούμε να κάτσουν σωστά και οι τροχοί. Ίδωμεν... Χαιρετισμούς από τα ηλιόλουστα βόρεια : :
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Apr 17, 2013 14:29:22 GMT 2
τελικά τα κατάφερες!!!σε παίδεψε, το παίδεψες, σε παράτησε, το παράτησες αλλά από ότι βλέπω είσαι ένα βήμα πριν το φινάλε!!! καλά τελειώματα george!!!!
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Apr 17, 2013 19:20:37 GMT 2
Κουκλα βγαινει Γιωργο! Τον εφαγες το γαιδαρο! Καλα τελειωματα!! : :
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Apr 17, 2013 20:10:37 GMT 2
Γιωργο εισαι στην ουρα
κουκλα βγαινει!!!
|
|
|
Post by Sakis on Apr 17, 2013 20:35:15 GMT 2
Όπως είπε κι ο Γιώργος, παιδέψατε αλλήλους αλλά τελικά φτάνεις στα τελειώματα και αυτό είναι το σημαντικότερο. Από τα καλύτερά σου το είπες κι εσύ πως δεν είναι, ατέλειες υπάρχουν αλλά δεδομένων των δυσκολιών και των reset είναι πολύ καλό. Θα δείξει ακόμα καλύτερο με φτερά και τροχούς. Καλά τελειώματα! ΥΓ. Δεν ξέρω αν θα είχα τη δική σου υπομονή, σίγουρα όμως προσπαθώ να διδαχθώ.
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Apr 17, 2013 23:38:52 GMT 2
Καθαρή και πανέμορφη δουλειά Γιώργο!!! : : : : : : καλή συνέχεια φίλε!!!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 18, 2013 10:21:06 GMT 2
Καλημερα κυριε Μονταλι ;D Μια χαρα εδεσε το συνολακι! Δυο ερωτησεις μονο: τα μεταλλικα τι τα ψεκασες τελικα στο κοκπιτ; Τον ασπρο σωληνα που δενει στην πισω πτερυγα πως τον στοιχειοθετουμε; Αντε καλα τελειωματα! : :
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 18, 2013 11:18:27 GMT 2
Να είστε καλά παιδιά... Ευχαριστώ Η αλήθεια είναι ότι το κοιτούσα και με κοιτούσε περίπου ένα χρόνο, αλλά τώρα που φτάνουμε στο τέλος, είναι σαν μην πέρασε, η δύσμοιρη, τα χίλια μύρια. Είπαμε οι αμφιβολίες μου αφορούν το πως θα κάθονται οι τροχοί, καθώς έχω επέμβει σε όλα τα κομμάτια της ανάρτησης. Θα το παλέψουμε πάντως. Θάνο, κάποιες διορθώσεις θα γίνουν, καθώς έχει κάποιες τσαπατσουλιές πάνω (έκανα και τις δοκιμές μου πάνω στο κουφάρι της - είναι η φύση μου τέτοια, τι να κάνω), με σκοπό μια αξιοπρεπή παρουσία. Δημήτρη, το αλουμινί είναι alclad με μαύρο αστάρι από κάτω. Έχεις να πεις κάτι? Βέβαια δεν έχει και πολύ πρόσφυση το χρώμα, αλλά δεν είναι κάτι δραματικό. Ο άσπρος σωλήνας είναι κάτι για τα λάδια, δεν ξέρω τι ακριβώς. Συνδέεται με μια λαδιέρα στο χώρο του ρολ μπαρ. Παρεμπίπτοντος μετά από συμβουλή του κυρ Σταύρου, την άλλαξα με μια άλλη στενότερη για να έρθει στην κλίμακα. Έχω δει Μ23, που σε αυτό το σημείο χρησιμοποιούν το λάστιχο ποτίσματος της κυρά Μαριγούλας, από το απέναντι μπαλκόνι. ;D ;D ;D ;D Άσε σήμερα παίξαμε τελικό και χάσαμε στο τάι μπρέικ, για 2 πόντους. Αφού δεν πλακώθηκαν οι πιτσιρικάδες... καλά είμαστε ;D ;D Φυσικά η παραίτηση μου είναι στη διάθεση της διοίκησης...
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Apr 18, 2013 12:22:17 GMT 2
Επιτελους Γιωργο τα βασανα και οι εφιαλτες δειχνουν να τελειωνουν Θα ξαναφτιαξεις Μακλαρεντιτσα μετα απο την 23?? Πολυ ομορφη η δουλεια που εχεις κανει!! Αντε λιγο εμεινε
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Apr 20, 2013 18:55:15 GMT 2
Γιώργο φοβερή δουλειά!
Σχεδόν τελειώνεις φίλε...υπομονή και το τελικό αποτέλεσμα θα σε διακαιώσει! Όπως πάντα άλλωστε :respect:
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Apr 21, 2013 9:30:50 GMT 2
Καλημέρα.Στο συγκεκριμένο κιτ εκτός απο απο τα τεχικά μιλάμε και για σεμινάρια υπομονής,επιμονής και ιδιοκατασκευής. Το θέμα είναι οτι ένα δύσκολο κιτ φτάνει στο τέλος του και με την περιποίηση!!!!που του έχεις κάνει θα βγεί ένα εκπληκτικό για τα δεδομένα της κατασκευής αποτέλεσμα : : : : : :
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 21, 2013 10:04:17 GMT 2
Χρήστο, Αλέξανδρε και Βασίλη σας ευχαριστώ για τα σχόλια και τη στήριξη. Προχωρήσαμε με την 23άρα ολοκληρώνοντας το κόκπιτ και το χώρο πάνω από το ντεπόζιτο (πάντα με τη απαραίτητη καλωδίωση ). Και υπό κανονικές συνθήκες, σήμερα θα ολοκληρωνόταν αλλά δεν... : : Εξηγώ... Μασκάροντας το άνω τμήμα του αμαξώματος για να βάψω γκρι το μαξιλαράκι, η χαρτοταινία ξήλωσε το δεύτερο χέρι βερνικώματος!!! Θα με ρωτήσετε... δεν μάσκαρες με τον ίδιο τρόπο όλο το αμάξωμα για να βάφει το αλουμίνιο? Ναι, θα σας απαντήσω. Τότε γιατί? Η εξήγηση αγγίζει τα όρια του υπερφυσικού (αν με δείτε σε εκπομπή του Χαρδαβέλα, μην απορήσετε) ;D Βέβαια, με τόσα γαλλικά που έχω πει κατά καιρούς για τη Μclaren (30+ χρόνια F1 είναι αυτά), είναι λογικό να με καταράστηκαν ο Μπρους, ο Ρον ίσως κι ο Τεντι Μάγιερ... Τέλος πάντων θα τριφτεί και αν δεν έρθει στα ίσια του θα ξαναβάφτεί. Που θα βρω σήματα δεν ξέρω, αλλά έχει ο Θεός Θα ξαναφτιαξεις Μακλαρεντιτσα μετα απο την 23?? Χρηστάρα μέχρι χθες έλεγα ναι, άνετα. Τώρα, μήπως να το σκεφτώ... Πωλούνται... Mp4/6 12άρα και MP4/4 20άρα φουλ έξτρα : : : : ;D
|
|
|
Post by nektarios on Apr 22, 2013 12:18:19 GMT 2
Εγώ βρήκα τι φταίει: η McLaren έχει προφανώς καταλάβει οτι της έχεις αδυναμία και οτι την καλοπιάνεις για να τη φιλοτιμήσεις, και το εκμεταλλεύεται κατάλληλα! ;D Για αγριοκοίταξέ την λίγο, και θα δεις πώς θα στρώσει αμέσως! ;D Καλό κουράγιο, ρε φίλε! Εύχομαι να την απολαύσουμε σε λίγες μέρες στην Καβάλα! : :
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 23, 2013 18:17:57 GMT 2
Νεκ, ευχαριστώ φίλε μου... Μπήκαν οι ρόδες (αλήθεια δείχνει πολύ πιο όμορφη τώρα ) και ξαναβερνικώθηκε το πάνω τμήμα του αμαξώματος που είχε το πρόβλημα. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ελπίζω να έχει τελειώσει. Τα λέμε σύντομα : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Apr 24, 2013 9:34:27 GMT 2
Πανέμορφο!!!!!!!!!!! Γιώργο δεν έχεις δίκιο για την δουλειά που έχεις κάνει...Πεντακάθαρη και φοβερά προσεγμένη...
Καλά τελειώματα!!!!!!
|
|