|
Post by gtziaf on Feb 19, 2019 18:24:39 GMT 2
Να είστε καλά... Άλεξ, υπάρχουν κι άλλα. Για παράδειγμα η Ferrari του '64 (Revival) και κάποια που υποχώρησαν λόγο των παραγγελιών. Αλλά, ναι η 635 είναι το μακροβιότερο πρότζεκτ, οπότε ώρα να το λύσουμε. Δημήτρη, όλοι αγαπάμε 635, σωστά; Κι εμένα με στεναχωρούσε πάντως. Ελπίζω να τα καταφέρω σε εύλογο διάστημα. Κωνσταντίνε (εφ) έχει κι άλλη οπτική όμως. Δείχνει την ηλικία μας και πως έχουν περάσει τα χρόνια. Κωνσταντίνε έτερε, ναι δεν είναι στη φύση μου να τα παρατάω. Η 635 με άφησε, όχι εγώ αυτή
|
|
|
Post by Φάνης on Feb 20, 2019 7:42:34 GMT 2
Ωραία Γιώργο, καλή συνέχεια, και καλά τελειώματα αυτή την φορά!
|
|
|
Post by nektarios on Feb 20, 2019 14:07:26 GMT 2
Εξαιρετικό come back, τόσο σαν απόφαση όσο και σαν εκτέλεση! Η εφαρμογή των χαλκομανιών - σεντονιών, υποδειγματική! (χώρια που και το livery είναι ευρηματικό και πανέμορφο!). Καλά τελειώματα!
|
|
|
Post by Sakis on Feb 20, 2019 20:29:07 GMT 2
Πολύ, μα πάρα πολύ γερό στομάχι χρειάζεται για να ξαναπιάσεις ανοιχτό μοντέλο και μάλιστα τόσο περίπλοκο. Εύγε Γιώργο, πάμε γερά!
|
|
|
Post by jvolume on Feb 21, 2019 12:44:53 GMT 2
Και αρχαιολόγος ο admin μας!! Έπρεπε να τελειώσει όμως!! Καλά τελειώματα φίλε. Αλλά η 635 έχει και παρέα από αυτό το πρώτο μας GB!! Σύντομα....
|
|
|
Post by czt on Feb 22, 2019 12:44:49 GMT 2
Να είστε καλά... Άλεξ, υπάρχουν κι άλλα. Για παράδειγμα η Ferrari του '64 (Revival) και κάποια που υποχώρησαν λόγο των παραγγελιών. Αλλά, ναι η 635 είναι το μακροβιότερο πρότζεκτ, οπότε ώρα να το λύσουμε. Δημήτρη, όλοι αγαπάμε 635, σωστά; Κι εμένα με στεναχωρούσε πάντως. Ελπίζω να τα καταφέρω σε εύλογο διάστημα. Κωνσταντίνε (εφ) έχει κι άλλη οπτική όμως. Δείχνει την ηλικία μας και πως έχουν περάσει τα χρόνια. Κωνσταντίνε έτερε, ναι δεν είναι στη φύση μου να τα παρατάω. Η 635 με άφησε, όχι εγώ αυτή Δεν θα ελεγα οτι αγαπαω 635. βρε την ατιμη ηρθε η ωρα της ομως!
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 22, 2019 17:36:13 GMT 2
Ευχαριστώ όλους τους δεινοσ... φίλους του φόρουμ, για την ενθάρρυνση. Σύντομα θα ρίξουμε τα βερνικάκια, οπότε τα λέμε πάλι
|
|
amyntas
Kart Driver
Αμύντας
|
Post by amyntas on Feb 25, 2019 20:51:54 GMT 2
Μπράβο φίλε Γιώργο. Περίμενα καιρό να ξαναδώ το αγαπημένο μου αυτοκίνητο. Πρέπει να έχω 20 κιτ από την 635 σε όλες τις εταιρείες και μορφές. Θα παρακολουθώ την πορεία σου μήπως φιλοτιμηθω και την ξεκινήσω και εγώ.... Θα το σκισεις είμαι σιγουρος
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 2, 2019 8:49:56 GMT 2
Αμύντα σου το είχα υποσχεθεί, οπότε δεν μπορούσα να μην το κάνω πράξη. Μακάρι να ολοκληρωθεί σε εύλογο διάστημα και στην επόμενη συνάντηση να τη φέρω να τη δούμε κι από κοντά...
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 4, 2019 20:37:17 GMT 2
Η δουλίτσα στην 635 προχώρησε. Έπεσαν τα βερνίκια (όχι ότι φαίνεται στις άθλιες φώτο ), μια διαδικασία που λίγο φοβόμουν, για τις χαλκομανίες κυριώς. Τελικά όλα πήγαν καλά. Στη συνέχεια μασκάρισα κι έβαψα το μαύρο πλαίσιο, στα παραθύρια, τους προφυλακτήρες και στο πίσω μέρος του αμαξώματος... Παράλληλα, έγιναν τα φώτα, εμπρός και πίσω. Τέλος με Molotow, έβαψα τα χρωμιομένα σιρίτια, πάνω απ΄το μαύρο λάστιχο. Σκοπός ήταν να φαίνεται το λάστιχο πάνω και κάτω από το φιλέτο χρωμίου, όπως το πραγματικό. Γι αυτό το λόγο η διαδικασία έγινε με ελεύθερο χέρι. Επίσης κολλήθηκαν τα φώτα και τα βράγχια εμπρός (λίγο χοντροκομμένα νομίζω τα δίνει η fujimi, αλλά δεν ασχολούμαι, είπαμε να τελειώσει). Χρειάζονται μερικές διορθωσούλες, αλλά ΟΚ, τώρα μπορούμε να ξεκινήσουμε το detailing του αμαξώματος, πριν επιστρέψουμε στα μηχανικά μέρη. Να έχετε μια όμορφη εβδομάδα
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 5, 2019 13:22:57 GMT 2
Η δουλειά με τα χρωμιωμένα σιρίτια (και δη με ελεύθερο χέρι...) αριστοτεχνική! Συγχαρητήρια (και ένα ίχνος ζήλιας...)! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by alex78 on Mar 5, 2019 15:36:49 GMT 2
Πραγματικά εντυπωσιακή η δουλειά σου στα σιρίτια Γιώργο, ειδικά με ελεύθερο χέρι...
|
|
|
Post by czt on Mar 7, 2019 8:55:08 GMT 2
πανεμορφη δουλεια!!! μια ερωτηση ο χρονος στεγνωματος της μολοτοφ?( ρωταω για να δουμε αν ισχυει ο χρονος που μου ανεφεραν )
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 7, 2019 15:29:02 GMT 2
Για το ελεύθερο χέρι δεν υπήρχε εναλλακτική, καθώς το μαύρο, βαμμένο απευθείας πάνω απ΄το βερνίκι, θα ξεφλουδιζόταν με το μασκάρισμα. Κωνσταντίνε, όσο περισσότερο το αφήσεις να στεγνώσει τόσο καλύτερα. Σίγουρα μια μέρα για να είσαι σίγουρος. Εγώ πέρασα ένα δεύτερο χέρι, αφού στέγνωσε καλά, για καλύτερη καλυπτικότητα. Και αφού μιλάμε για τα Molotow, πριν τη χρήση του μαρκαδόρου ή την μετάγγιση του στον αερογράφο, θέλει πολύ καλό κούνημα για να ανακατευτεί. Αλλιώς, δεν είναι χρώμιο, αλλά σαν το x-11 της Tamiya. Nα είστε καλά
|
|
|
Post by nektarios on Mar 10, 2019 0:19:20 GMT 2
Τα σιρίτια, μαγικά! Ο μαρκαδόρος δείχνει πραγματικά πολύ καλός! Εγώ έχω τον X-11 της Tamiya και δεν ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα... Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 10, 2019 11:42:36 GMT 2
Τα σιρίτια, μαγικά! Ο μαρκαδόρος δείχνει πραγματικά πολύ καλός! Εγώ έχω τον X-11 της Tamiya και δεν ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα... Καλή συνέχεια! Ναι οι molotow είναι άλλου επίπεδου. Αλλά έχουν και τις παραξενιές τους. Τα σιρίτια θέλουν κάποιες μικροδιορθώσεις, αλλά ΟΚ. Ευχαριστώ για το σχόλιο
|
|