|
Post by m@ster k@frer on Feb 8, 2012 1:21:43 GMT 2
Μςτά τη βοήθεια του Γιώργου για το ποιόν της ζελατίνας έγινε και λίγη πρόοδος στο εσωτερικό... Στο ταμπλώ περάστηκαν τα "χειριστήρια" (τέλος πάντων ) από τα PE και κόπηκαν μετα κόπων και βασάνων τα κομμάτια από τη ζελατίνα και μπήκαν στις σωστές θέσεις... επίσης κολλήθηκε η μίζα και το logo της impala δίπλα στο ραδιόφωνο και έγινε wash με μαύρο στην πρόσοψη του ραδιοφώνου... Στη φωτογραφία δεν έχει μπει η μίζα ακόμα.... Επίσης, έγινε η διχρωμία στο σαλόνι και περάστηκε με satin cote, έγιναν νικελ τα πλαινά των εμπρός καθισμάτων, περάστηκε μοκέτα και κάποιες λεπτομέρειες απο το detail set...Kai εδώ να ζητήσω την επιείκια σας γιατί στο σαλόνι οι γραμμές είναι χάλια... λίγο η ποιότητα του κιτ, λίγο το ότι ήταν σπρέυ το χρώμα και πολύ παχύρευστο και ΠΟΛΥ η κουλαμάρα μου στο μασκάρισμα και γενικότερα, συντέλεσαν στο να μη γίνουν σωστές οι γραμμές, αλλά προτίμησα να το προχωρήσω και να το τελειώασω το κιτ απο το να εξαντλήσω την υπομονή μου και να το πετάξω στη συνέχεια μετά από τόση προσπάθεια... Προσωπικά μου άρεσε το αποτέλεσμα στο κέντρο των καθισμάτων μετά και από ένα πολύ ελαφρύ wash και σκούπισμα με μπατονέτα, εδειξε κάπως σαν ύφασμα.(λέεεεεεεμε τώρα ντε ) Το γύρο γύρο απλά στο επόμενο καλύτερο... Το τιμόνι λείπει από τις φωτογραφίες γιατί χρειάζεται μια μικροεγχείρηση και είχαμε εργατικό ατύχημα κατα τη διάρκεια... Ξέρω για τη μοκέτα την έξαλλη ;D ;D, αλλά αυτός ο φλόκος υπήρχε και φαινόταν πιο σκούρος στο κουτί... Αυτά προς το παρόν και πάω να πιώ τσαγάκι να ηρεμήσουν τα νεύρα ;D Με φιλικούς χαιρετισμούς, Αγάπιος : :
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 8, 2012 9:17:32 GMT 2
Μια χαρά είναι Αγάπιε, τι στεναχωριέσαι... Και στη μοκέτα μάστορας είσαι... Πολύ καλή... Κάνε ένα wash στις διαχωριστικές γραμμές (π.χ. κρεμ με κόκκινο) και θα είσαι οκ... Το κλειδάκι δίνει ένα τόνο ζωντάνιας στο θέμα... Καλά τελειώματα πλέον... Μην βιαστείς όμως, δεν χρειάζεται και θα κουκλί... : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Feb 8, 2012 11:47:39 GMT 2
Αγάπιε πολύ όμορφη η συνέχεια! Ωραία έκατσε ο φλόκος, μην αγχώνεσαι! Το κλειδάκι όλα τα λεφτά! Αντε καλά τελειώματα σιγά-σιγά : : : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Feb 8, 2012 15:45:27 GMT 2
Αγαπιε καλα παει κ το κλειδακι ειναι ολα τα λεφτα!! Καλη συνεχεια!!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Feb 8, 2012 17:28:41 GMT 2
Γιώργο, Αλέξη και Χρήστο, ευχαριστώ για το χρόνο σας και τα ενθαρρυντικά σχόλια... Το κλειδάκι με το που το είδα στα PΕ το σκέφτηκα με το μπρελόκ μαζί πεταμένο στο εσωτερικό... Αν και με παίδεψε για να πεί στο μπρελόκ (ήταν χωριστά κλειδί/μπρελόκ και το έκοψα για να το περάσω) το χάρηκα... Ελπίζω να μπορέσω να τρίψω το σκ άν έχω αναρρώσει από το εργατικό αλλιώς θα παγώσει λίγο το θέμα...Αλλά δεν υπάρχει άγχος... ;D Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Feb 10, 2012 22:42:26 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους, Συνεχίζοντας με το μόντέλο, σήμερα ξεκίνησα το τριψίματα στο βερνίκι για να φύγουν κάποιες ανωμαλίες που είχε(Σαν φουσκάλες που έσκασαν αφήνοντας κάποιες τρυπούλες) και κάποιες σκόνες. Το αμάξωμα δεν το τελείωσα ακόμα καθώς έχει πολλά λεπτά σημεία ανάμεσα στα νεύρα. Οπότε σας δείχνω παρακάτω το καπώ και τις πόρτες. Στο καπώ, καθώς δεν έχει να γίνει κάποιο άλλο βάψιμο, περάστηκαν τα σήματα από τα φωτοχαραγμένα... Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Με φιλικούς χαιρετισμούς, Αγάπιος : :
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Feb 11, 2012 12:19:23 GMT 2
ξεκίνησα το τριψίματα στο βερνίκι για να φύγουν κάποιες ανωμαλίες που είχε Καλημέρα.Μετά το τρίψιμο θα περαστεί με αλοιφές? Και αν ναί θα έχουν την ίδια γυαλάδα με τα υπόλοιπα? Το εσωτερικό με τη διχρωμία είναι εκπληκτικό. Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Feb 11, 2012 13:45:51 GMT 2
Καλημέρα Βασίλη, Ευχαριστώ για το χρόνο σου. Περάστηκαν τα compounds, απλά δεν τα ανέφερα καθώς τα θεωρώ μέρος του τριψίματος. Πιστεύω γυάλισαν αρκετά τα κομμάτια... Εδώ και το αμάξωμα γυαλισμένο. Πάλι γίαννε κάποια (αρκετά ) λάθη στη διαδικασία, αλλά δεν πειράζει.. Έμαθα πολλά με το συγκεκριμένο μοντέλο. Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Feb 11, 2012 22:28:34 GMT 2
Αγαπιε πολυ καλο το γυαλισμα!!!
|
|
|
Post by alex78 on Feb 12, 2012 16:15:59 GMT 2
Ρε συ Αγάπιε επειδή εδώ στα Χανιά χρειάζομαι ένα καθρέφτη δεν μου το πακετάρεις για κάτω....ταχυδρομικά δικά μου..... ;D ;D Πέρα απ την πλάκα εκπληκτικό γυάλισμα....ΕΥΓΕ!!! : : : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Feb 12, 2012 17:20:27 GMT 2
Χρηστάρα και Άλεξ χαίρομαι που σας άρεσε. Ελπίζω να έχετε ίδια γνώμη και στη συνέχεια. ;D ;D Εδώ και πολύ καιρό σκεφτόμουν με ποιόν τρόπο θα βάψω τις διάφορες χρωμιωμένες λεπτομέρειες που έχει το αμάξωμα. Το να μασκάρω και να βάψω μου φαινόταν αδύνατο και πολύ ριψοκίνδυνο... Αρχικά μετά από πρόταση του φιλου soul slayer έκλινα προς τη λύση bare metal foil. Αλλά τελικά, χθές αποφάσισα να πάω κόντρα στους φόβους μου και να ακολουθήσω τη λύση μασκάρισμα-> βάψιμο. Το μασκάρισμα ομολογουμένως με παιδεύει πολύ και δεν "το χω"... Παρόλα αυτά το πάλεψα. Σηκώθηκα νωρίς νωρίς σήμερα και μετά από έναν μαραθώνιο μασκαρίσματος, τα κομμάτια δείχναν κάπως έτσι: Με το αμάξωμα να ζυγίζει καμιά 200αριά γραμμάρια παραπάνω ;D ;D, αερογράφο και μαύρη βάση της Alclad: Έπειτα περαστηκε το chrome της alclad και άρχισε μετά από λίγη ώρα το ξεμασκάρισμα. Τρεξίματα σε πολύ εμφανή σημεία δεν είχα. Η βάση εισχώρησε σε κάποια σημεία και μου έκανε κάποιους λεκέδες, τους οποίους δεν φωτογράφησα γιατί ξύθηκαν γρήγορα πριν στεγνώσουν. Η κουλαμάρα μου στα μασκαρίσματα φάινεται στις γραμμές ΠΑΛΙ οι οποίες σε αρκετά σημεία δεν είναι και τοοοσο ευθείες ;D ;D Αλλά είπαμε μαθαίνουμε...Και τα πειστήρια: Φυσικά, κάθε σχόλιο, παρατήρηση και υπόδειξη δεκτό και επιβεβλημένο. Βαρέστε αλύπητα... ;D Φιλικά, Αγάπιος
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Feb 12, 2012 17:46:38 GMT 2
Αγαπιε μη λες βλακιες....γαματο ειναι!!! Κ μονο που πηρες την αποφαση να μασκαρεις το συμπαν, σου αξιζουν πολλα μπρβο!! : : : : Σιγουρα παιρνει βελτιωση η οποια να εισαι σιγουρος οτι θα ερθει με τον καιρο
|
|
|
Post by alex78 on Feb 12, 2012 18:57:52 GMT 2
Αγαπιε μη λες βλακιες....γαματο ειναι!!! Κ μονο που πηρες την αποφαση να μασκαρεις το συμπαν, σου αξιζουν πολλα μπρβο!! Σιγουρα παιρνει βελτιωση η οποια να εισαι σιγουρος οτι θα ερθει με τον καιρο ....101% συμφωνώ με τα γραφόμμενα του Χρήστου.....
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 12, 2012 19:00:56 GMT 2
Αγαπιε μη λες βλακιες....γαματο ειναι!!! Κ μονο που πηρες την αποφαση να μασκαρεις το συμπαν, σου αξιζουν πολλα μπρβο!! Σιγουρα παιρνει βελτιωση η οποια να εισαι σιγουρος οτι θα ερθει με τον καιρο ....101% συμφωνώ με τα γραφόμενα του Χρήστου..... +1000... Αγάπιε, η βελτίωση σου είναι αλματώδης και είσαι και μοντελιστικά θαρραλέος (πολύ χρήσιμο προσόν)... GO ON!!!
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Feb 12, 2012 20:15:33 GMT 2
Αγάπιε καλησπέρα, Η απόφαση του μασκαρίσματος, και πολύ περισσότερο η υλοποίηση δείχνει πολλά... Το αποτέλεσμα μου αρέσει, και μπορείς να το βελτιώσεις ακόμη περισσότερο με μικροδιορθώσεις. Μπράβο φίλε!!! Απόστολος
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Feb 12, 2012 22:07:49 GMT 2
Παιδιά σας ευχαριστώ και πάλι όλους για τα ενθαρρυντικά σχόλια. Και χαίρομαι που βλέπω όλες τις δοκιμές και τις καινούριες τεχνικές που έμαθα τους τελευταίους 3-4 μήνες να δίνουν καρπούς. Ευχαριστώ για τις συμβουλές και την υποστήριξη. Να είστε καλά όλοι. Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|