|
Post by rawshooter on Jan 4, 2012 0:25:34 GMT 2
Ωραίο όχημα, αν και αμερικάνικο ;D , και το χρώμα που διάλεξες του "πάει γάντι" Πιστεύω οτι θα το κάνεις "διαμαντάκι" απλά αφιερώσε του χρόνο Καλή συνέχεια φιλαράκι
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jan 4, 2012 0:31:49 GMT 2
Ωραίο όχημα, αν και αμερικάνικο ;D , και το χρώμα που διάλεξες του "πάει γάντι" Πιστεύω οτι θα το κάνεις "διαμαντάκι" απλά αφιερώσε του χρόνο Καλή συνέχεια φιλαράκι Ευχαριστώ Παναγιώτη. Θα έχει όσο χρόνο του χρειάζεται πίστεψε με... Ναι άσε...αυτά τα αμερικάνικα πια, χααααααλια... ;D Φιλικά, Αγάπιος
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jan 17, 2012 17:44:15 GMT 2
Καλησπερίζω όλη την παρέα... Αρκετά δημιουργικές οι 2 τελευταίες μέρες μιας και ήρθαν τα PE, ήρθε και η όρεξη για δουλειά και ας κάνω ένα μικρό update. Μετά την αφαίρεση όλων των σημάτων από το αμάξωμα και το καπό, ασταρώθηκαν, τρίφτηκαν και περάστηκε το χρώμα, δημιουργώντας αρκετό orange peel αλλά νομίζω ότι θα στρώσει με τρίψιμο... Ορίστε και μερικές φωτογραφίες: Επίσης σήμερα ασχολήθηκα και πάλι λίγο με τον κινητήρα που με παίδεψε αρκετά στην καλωδίωση. Μπήκαν τα μπουζοκαλώδια και σωλήνες επιστροφής λαδιού από το καρμπυρατέρ. Θέλει αρκετή δουλειά ακόμα από βρώμισμα στις εξαγωγές και το σασμάν αλλά μια πρώτη όψη φαίνεται παρακάτω: Τέλος σήμερα, απο ανυπομονησία και κάψα να βάψω, βρήκα τον παλιό, πάμφθηνο αερογράφο μου.. Που σαν σκυλί χωρίς να καταλάβει τίποτα έβαψε το σασί και το κάτω μέρος της μπανιέρας με μαύρο ματ καθώς και με μαύρη βάση της alclad όσα κομμάτια πάνε για χρώμιο... Κι εδώ τα κομμάτια που πάνε για χρώμια μαζί με κομμάτια από άλλα 2 κίτ (έχει και από την Impala που δουλέυω ταυτόχρονα κομμάτι εδώ) Και απλώς για αναφορά, ο αερογράφος ήταν αυτός: Όπως πάντα περιμένω παρατηρήσεις, συμβουλές κτλ από όλους για να μαθαίνω... Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 17, 2012 18:25:55 GMT 2
Αγάπιε μια χαρά τα πας φίλε... Τι μου θύμισες με τον παλιό αερογράφο εξωτερικής ανάμιξης. Ήταν ο πρώτος μου αερογράφος και μένα... Δεν σου λέω πόσα χρόνια πριν, γιατί μάλλον δεν είχες γεννηθεί... Με τρομάζει να το σκέφτομαι μόνο : : Όταν πιάνεις κάτι βαμμένο με μανταλάκια ή πιιαστράκια, κόβε ένα κομμάτι χαρτοπετσέτας και επένδυε το πλαστικό, για να μην το τραυματίσεις.... Καλή συνέχεια...
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Jan 17, 2012 19:05:14 GMT 2
Μια χαρά παέι το πράγμα Αγάπιε και πιστεύω πως το orange peel θα μειωθεί με το τρίψιμο... Τό μονο που μου κάθεται κάπως, είναι η καλωδίωση του κινητήρα που απο την φωτό φαίνονται λίγο χοντρά για την κλίμακα... Αυτά και καλή συνέχεια : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jan 17, 2012 19:15:08 GMT 2
Αγαπιε με τριψιμο θα φυγει το orange peel, θελει υπομονη ομως... Γνωμη μου ειναι να μην λερωσεις πολυ τον κινητηρα. Τα υπολοιπα βαψιματα σου ειναι μια χαρα Καλη συνεχεια : :
|
|
nakis
Kart Driver
|
Post by nakis on Jan 17, 2012 23:21:25 GMT 2
Αγάπιε τα πας πολύ καλά μέχρι στιγμής! Αν και.. αλεργικός στα αμερικάνικα κι εγώ, μου άρεσε πολύ το χρώμα που ταιριάζει απόλυτα! Και να θυμάσαι πως με micromesh και υπομονή το orange γίνεται.. γυαλί.. Καλή συνέχεια! : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jan 17, 2012 23:25:22 GMT 2
Αγάπιε μια χαρά τα πας φίλε... Τι μου θύμισες με τον παλιό αερογράφο εξωτερικής ανάμιξης. Ήταν ο πρώτος μου αερογράφος και μένα... Δεν σου λέω πόσα χρόνια πριν, γιατί μάλλον δεν είχες γεννηθεί... Με τρομάζει να το σκέφτομαι μόνο Όταν πιάνεις κάτι βαμμένο με μανταλάκια ή πιιαστράκια, κόβε ένα κομμάτι χαρτοπετσέτας και επένδυε το πλαστικό, για να μην το τραυματίσεις.... Καλή συνέχεια... Ευχαριστώ για το χρόνο σου και για το tip Γιώργο, θα το χω υπόψιν μου... Μια ανησυχία την είχα κι εγώ για το λεβιέ να μην τον τραυματίσει το μανταλάκι, αλλά είναι πιο μαλακό το ξύλο από το πλαστικό και έκανε αυλάκι εκεί που πατάει ο λεβιές ;D ;D Και επίσης, σε τρομάζει ο αερογράφος, ή το ότι είμαι πιπίνι ?? ;D ;D Μια χαρά παέι το πράγμα Αγάπιε και πιστεύω πως το orange peel θα μειωθεί με το τρίψιμο...
Τό μονο που μου κάθεται κάπως, είναι η καλωδίωση του κινητήρα που απο την φωτό φαίνονται λίγο χοντρά για την κλίμακα...
Αυτά και καλή συνέχεια Γειά σου Αλέξη, Ισχύει, είναι μεγάλο το τηλεφωνικό για 25άρη κινητήρα, αλλά to είδα αργά και δεν ήθελα με τίποτα να τα αφαιρέσω και να βάλω άλλο... Στον επόμενο θα δοκιμάσω και κάτι άλλο που έχω στο μυαλό μου και θα δείξει... Ευχαριστώ για την παρατήρηση πάντως... Ευχαριστώ Χρήστάρα, Το λέρωμα το χω στο μυαλό μου σαν μερικά λάδια στο καρμπυρατέρ γύρω και λίγο σκόνισμα στις εξαγωγές...να πάρει και λίγο βάθος γιατί δεν μου αρέσει πολύ έτσι καθαρός... Αλλά όχι τρελά πράγματα... Θα δούμε... Καλό βράδυ σε όλους, Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Jan 17, 2012 23:44:57 GMT 2
Στον επόμενο θα δοκιμάσω και κάτι άλλο που έχω στο μυαλό μου και θα δείξει... Δοκίμασε να ξεγυμνώσεις κάποι καλώδιο δυκτίου που μπορεί να σου περισσεύει, η ακόμα καλύτερα, αν έχεις καποιο παλιό ραδιοφωνάκι, κάνε ένα μικρό χειρουργείο και βγάλτου το πηνίο. Όταν το ξετυλίξεις θα δείς ότι είναι ιδανικό για σωληνώσεις και άπλετο! Προσοχή όμως γιατί δεν κάνει για μπουζοκαλώδια αγωνιστικών ή παλιών αμερικάνικων που είναι θηρία
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jan 17, 2012 23:55:23 GMT 2
Στον επόμενο θα δοκιμάσω και κάτι άλλο που έχω στο μυαλό μου και θα δείξει... Δοκίμασε να ξεγυμνώσεις κάποι καλώδιο δυκτίου που μπορεί να σου περισσεύει, η ακόμα καλύτερα, αν έχεις καποιο παλιό ραδιοφωνάκι, κάνε ένα μικρό χειρουργείο και βγάλτου το πηνίο. Όταν το ξετυλίξεις θα δείς ότι είναι ιδανικό για σωληνώσεις και άπλετο! Προσοχή όμως γιατί δεν κάνει για μπουζοκαλώδια αγωνιστικών ή παλιών αμερικάνικων που είναι θηρία Για σωληνώσεις πήγα να χρησιμοποιήσω συνδετήρες αλλά ήταν πολύ μεγάλοι και τελικά κατέληξα να βρώ κάποια δεσίματα όπως αυτά που έχουν τα καλώδια των ηλεκτρικών συσκευών όταν τις αγοράζουμε και τα γύμνωσα από το πλαστικό τους αφήνοντας τους σωλήνες που βλέπεις.... Το πηνιόσυρμα δεν θα είναι πολύ λεπτό για τους σωλήνες αυτούς...??
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Jan 17, 2012 23:55:29 GMT 2
Πολυ καλα μεχρι εδω Αγαπιε!! : : Για παρατηρησεις με καλυψαν τα παιδια. Καλη συνεχεια! : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jan 17, 2012 23:57:16 GMT 2
Πολυ καλα μεχρι εδω Αγαπιε!! Για παρατηρησεις με καλυψαν τα παιδια. Καλη συνεχεια! Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου Βαγγέλη. Να δούμε τι θα γίνει και όταν πέσουν τα micro mesh... ;D ;D
|
|
|
Post by rawshooter on Jan 18, 2012 10:37:46 GMT 2
Ωραίο, πολύ ωραία φίλε μου Το micromesh θα σου λύσει το θέμα peeling αλλά δεν θέλει πίεση Αντε να "πέσουν" τα χρώμματα : :
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Jan 18, 2012 12:56:40 GMT 2
μπραβο Αγαπιε η αμερικανοκαγκουρια οσο παει παιρνει ζωη!!!! μην αγχωνεσαι ουτε για τα καλωδια (αλλωστε σε πολλα τετοια αμαξια τα κολωδια ηταν υπερβολικα χοντρα) ουτε για το orange peel σε ολους μας εμφανιζεται αλλα με προσεκτικο τρυψιμο φευγει! αντε να το δουμε και τελειωμενο!!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jan 18, 2012 22:29:01 GMT 2
Φίλε Πάνο, Ευχαριστώ για το χρόνο σου και για τα διάφορα tips...τώρα ας κάτσει μερικές μέρες να σκληρύνει το χρώμα και μετά θα τριφτεί με τα micro mesh... μπραβο Αγαπιε η αμερικανοκαγκουρια οσο παει παιρνει ζωη!!!! μην αγχωνεσαι ουτε για τα καλωδια (αλλωστε σε πολλα τετοια αμαξια τα κολωδια ηταν υπερβολικα χοντρα) ουτε για το orange peel σε ολους μας εμφανιζεται αλλα με προσεκτικο τρυψιμο φευγει! αντε να το δουμε και τελειωμενο!! Γειά σου Γιώργο, Χαίρομαι που σ'αρέσει και ευχαριστώ για τα σχόλια αν και συνεχώς μου παρουσιάζει δυσκολίες προχωράει και ελπίζω προς το τέλος του μήνα να είμαι στα τελειώματα... Ελπίζω να σου αρέσει και η συνέχεια... Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jan 18, 2012 22:39:13 GMT 2
Και λίιιιγη ακόμα δουλειά στο σασί και τον κινητήρα σήμερα... Αρχικά, περάστηκαν στο σασί τα εμπρός και πίσω συστήματα ανάρτησης κτλ και τονίστηκαν οι βίδες... Επίσης έγινε Wash με μαύρο σε ενώσεις, βίδες και στο ντεπόζιτο για βάθος... Όμως, παρότι όταν είχα βαψει το σασί μου είχε αρέσει το ματ, τώρα δεν μου φαινόταν αρκετά καλό και πέρασα με satin black και στεγνό πινέλο, μερικές ακμές και το ντεπόζιτο, για λίγο βάθος. Αν και δεν φαίνεται καλά στις φωτογραφίες νομίζω "έδειξε" περισσότερο έτσι... Τέλος περάστηκε πάλι με aluminium το σασμάν και έγινε σε όλο τον κινητήρα wash με μαύρο για λίγη βρωμιά... Και μαζί με όλα έκανα και μια βάση κινητήρα scratch για κάποιο άλλο πρότζεκτ από τηλεκάρτες (Νεκτάριε THANKS ;D ) και κομμάτια από sprue. Παρακάτω φαίνεται ο κινητήρας πάνω στη βάση... Αυτά προς το παρόν, ευχαριστώ για το χρόνο σας... Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|