|
Post by m@ster k@frer on Feb 4, 2012 21:04:40 GMT 2
Φίλε Νεκτάριε, σε ευχαριστώ για τις συμβουλές και για τα καλά σου λόγια..Ακόμα και αν δεν τις χρησιμοποιήσω τώρα στα κοντά είναι πάντα χρήσιμες...Και δεν με ζαλίζεις επ ουδενί Χαίρομαι που σου άρεσαν οι τροχοί και επειδή απ' όσο βλέπω άρεσαν σε αρκετά παιδιά ακόμα και ημιτελείς, νομίζω πως τώρα που τελείωσαν θα σας φανούν ακόμα καλύτεροι... Το PE σήμα στο κέντρο των τροχών βάφτηκε με 3 διαφορετικά χρώματα και με πολλή υπομονή και προσοχή και το αποτέλεσμα είναι αυτό. Η κοντινή είναι λίγο θολή, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να βγάλω καλύτερη.... : : Anyways... Σχόλια, συμβουλές, παρατηρήσεις δεκτά και επιβεβλημένα... Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
|
Post by Sakis on Feb 4, 2012 22:44:47 GMT 2
Και γ@μώ τα pimp my ride!Μεγάλε νταβατζώθηκες και επίσημα! Πάρα πολύ όμορφες Αγάπιε!Μπράβο σου!Άλλο να μου τις περιγράφεις κι άλλο να τις βλέπω...
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Feb 4, 2012 23:05:37 GMT 2
Και γ@μώ τα pimp my ride!Μεγάλε νταβατζώθηκες και επίσημα! Πάρα πολύ όμορφες Αγάπιε!Μπράβο σου!Άλλο να μου τις περιγράφεις κι άλλο να τις βλέπω... Πιμ μα ραι δικέ μου...Θα χει και κλειδέτο σε λέω... ;D Χαίρομαι που σου άρεσαν φίλος...
|
|
|
Post by nektarios on Feb 4, 2012 23:31:19 GMT 2
Εκπληκτικοί οι τροχοί! : : : : Χαρά στην υπομονή σου! Δεν βάζεις όμως και μια άσπρη πινελιά στο εσωτερικό του στεφανιού του "πίσω" τροχού, ώστε να γίνει τέλειος όπως και ο άλλος;
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Feb 4, 2012 23:48:00 GMT 2
Εκπληκτικοί οι τροχοί! Χαρά στην υπομονή σου! Δεν βάζεις όμως και μια άσπρη πινελιά στο εσωτερικό του στεφανιού του "πίσω" τροχού, ώστε να γίνει τέλειος όπως και ο άλλος; Ευχαριστώ Νεκταριε... Θα γίνει η διόρθωση, σε όλους μαζί, όταν τελειώσουν και οι άλλοι 2 τροχοί που θέλουν διόρθωση στα χρώμια... Καθώς μετά από μέγιστη μ@λ@κία μου ψιλοξέβαψα τον έναν... Έχω ακόμα πολλή δουλειά αλλά το συγκεκριμένο βήμα το χάρηκα, καθώς είναι η πρώτη μου επαφή με φωτοχαραγμένα. Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
|
Post by alex78 on Feb 4, 2012 23:50:17 GMT 2
Αγάπιε πραγματικά αριστούργημα, φοβερη λεπτομέρεια και εκτέλεση, εδώ σηκώνουν πολλά : : : : : : ....... : : : : : : Μήπως τελικά ρε φίλε είσαι ο ''Διαβητοχέρης''?? (απ'το ''Ψαλειδοχέρης''...) ;D ;D
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Feb 5, 2012 3:41:11 GMT 2
Αγαπιε βγηκαν κουκλι οι τροχοι σου!! Μπραβο ρε συ!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 5, 2012 10:30:14 GMT 2
Ομορφιά οι τροχοί... Δείχνουν μεράκι... Δεν σας προλαβαίνω πια... Η βελτίωση σας, είναι ραγδαία... Μπράβο : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Feb 5, 2012 14:43:54 GMT 2
Αλέξη, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Περιμένουμε και δική σου δουλειά φίλε μου... Καιρό έχεις... Σιγά τον κουλό ρε...Στο μυαλό είναι όλα...Και ευτυχώς έχουμε πολλά παιδιά εδώ που μπορούν να βοηθήσουν με τις γνώσεις και τη διάθεσή τους... Και το 2Κ που το φοβόμουν τόσες μέρες τελικά το χρησιμοποίησα σήμερα... Αγαπιε βγηκαν κουκλι οι τροχοι σου!! Μπαρβο ρε συ!!! Χρησταρα σε ευχαριστώ πολύ. Περιμένω να τα πούμε και από κοντά... Ομορφιά οι τροχοί... Δείχνουν μεράκι... Δεν σας προλαβαίνω πια... Η βελτίωση σας, είναι ραγδαία... Μπράβο Χαίρομαι που σου άρεσαν Γιώργο. Πραγματικά σχολείο αυτό το μοντέλο... Και ίσως το ότι είναι τόσο κακής ποιότητας να είναι καλό τελικά. Έχω χρησιμοποιήσει πολλές καινούριες, για μένα, τεχνικές και έχω μάθει ακόμα περισσότερες με τη βοήθεια και τις συμβουλές όλων... Ευχαριστώ για το χρόνο σας παιδιά. Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Feb 5, 2012 22:26:49 GMT 2
Περάστηκε και το βερνίκι σήμερα στο σώμα και έγινε λίγη δουλειά στο ταμπλώ... ορίστε και οι αποδείξεις ;D Τώρα η δουλειά θα εστιαστεί στο εσωτερικό και το σώμα θα περιμένει να τριφτεί... Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος... Στο σετ με τα PE της Model car Garage, περιέχονταν εκτός από την καρτέλα με τα φωτοχαραγμένα, μια διάφανη ζελατίνα με σχεδιασμένο το κοντέρ με μαύρο. Έκοψα και δοκίμασα μια γωνία και δεν είναι τελικά χαλκομανία όπως νόμζα αρχικά. Γνωρίζει κανείς τι στο καλό είναι αυτό?? Το κόβω προσεκτικά περιμετρικά και το εφαρμόζω με κόλλα?? Η αλλιώς πως θα το χρησιμοποιήσω? Εδώ μια φωτογραφία από το σετ: Ευχαριστώ προκαταβολικά. Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
|
Post by procrossaro on Feb 6, 2012 0:20:39 GMT 2
Αγάπιε καλησπέρα και από εδώ. Παρακολουθώ τη δουλειά σου και πραγματικά μου αρέσει πάρα πολύ. Ο κινητήρας πλέον δείχνει πολύ σωστός και τακτοποιημένος από θέμα καλωδίων. Οι ζάντες έχουν γίνει πανέμορφες. Χίλια μπράβο. Μόνο να φανταστώ μπορώ τη δυσκολία του να βάψεις τα σηματάκια αυτά. Και πάλι μπράβο. Το χρώμα που το έβαψες είναι πολύ όμορφο και αρκετά "σπάνιο" νομίζω. Για το σαλόνι να φανταστώ θα ακολουθήσεις πιο συμβατικό τρόπο, και όχι τα εργοστασιακά πρότυπα (μου δημιουργεί πονοκέφαλο ακόμα και η σκέψη για το πως θα μπορούσε να πετύχει κάποιος το αποτέλεσμα εκείνο). Το χρώμα πάντως δένει πολύ καλά. Μία παρατήρηση μόνο, που στην έκανα και στο modelclub. Οι βίδες από κάτω τι υποτίθεται ότι συγκρατούν? Το αμάξωμα αποκλείεται, μιας και είναι σε λάθος θέση. Ως κάτοχος Bel Air μπορώ να σου πω ότι βίδες τέτοιες υπάρχουν μόνο στις βάσεις του σασί, και όχι περιμετρικά στο αμάξωμα. Σε μεταγενέστερα αυτοκίνητα που είχαν και περισσότερες βίδες ατο σασί και το σασί έδενε απευθείας με το αμάξωμα (χωρίς βάσεις) θα είχαν κάποιο νόημα. Θα θεωρούσα πιο λογικό, ότι και να είναι αυτές, να ήταν βαμένα στο χρώμα του αμαξώματος (όπως και το κάτω μέρος του αμαξώματος). Καλή συνέχεια, Πρόδρομος.
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Feb 6, 2012 0:34:25 GMT 2
Αγάπιε καλησπέρα και από εδώ. Παρακολουθώ τη δουλειά σου και πραγματικά μου αρέσει πάρα πολύ. Ο κινητήρας πλέον δείχνει πολύ σωστός και τακτοποιημένος από θέμα καλωδίων. Οι ζάντες έχουν γίνει πανέμορφες. Χίλια μπράβο. Μόνο να φανταστώ μπορώ τη δυσκολία του να βάψεις τα σηματάκια αυτά. Και πάλι μπράβο. Το χρώμα που το έβαψες είναι πολύ όμορφο και αρκετά "σπάνιο" νομίζω. Για το σαλόνι να φανταστώ θα ακολουθήσεις πιο συμβατικό τρόπο, και όχι τα εργοστασιακά πρότυπα (μου δημιουργεί πονοκέφαλο ακόμα και η σκέψη για το πως θα μπορούσε να πετύχει κάποιος το αποτέλεσμα εκείνο). Το χρώμα πάντως δένει πολύ καλά. Μία παρατήρηση μόνο, που στην έκανα και στο modelclub. Οι βίδες από κάτω τι υποτίθεται ότι συγκρατούν? Το αμάξωμα αποκλείεται, μιας και είναι σε λάθος θέση. Ως κάτοχος Bel Air μπορώ να σου πω ότι βίδες τέτοιες υπάρχουν μόνο στις βάσεις του σασί, και όχι περιμετρικά στο αμάξωμα. Σε μεταγενέστερα αυτοκίνητα που είχαν και περισσότερες βίδες ατο σασί και το σασί έδενε απευθείας με το αμάξωμα (χωρίς βάσεις) θα είχαν κάποιο νόημα. Θα θεωρούσα πιο λογικό, ότι και να είναι αυτές, να ήταν βαμένα στο χρώμα του αμαξώματος (όπως και το κάτω μέρος του αμαξώματος). Καλή συνέχεια, Πρόδρομος. Γειά σου Πρόδρομε, Ευχαριστώ για το χρόνο σου αρχικά. Να σου πώ την αλήθεια δεν είμαι ο πλέον κατάλληλος να σου πώ τι θα μπορούσαν να συγκρατούνε οι συγκεκριμένες βίδες. Απλα τόνισα ότι υπήρχε χαραγμένο από το κιτ... Το να ήταν βαμμένες οι συγκεκριμένες βίδες στο χρώμα του αμαξώματος, στα δικά μου μάτια και με τις λιγοστές γνώσεις που έχω φαίνεται κάπως περίεργο. Αλλά και πάλι δεν μπορώ να είμαι απόλυτα σίγουρος. Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Feb 6, 2012 10:54:35 GMT 2
Αγάπιε πολύ όμορφο το χρώμα για ένα τόσο κλασσικό αυτοκίνητο!
Το μαύρο για το κοντέρ, πρέπει να είναι λογικό το φόντο του και εκει πάνω να μπαίνει το decal με τις ενδείξεις..Πρέπει να είναι απο φίλο λεπτό διαφανή λογικά και κολλιέται με logo.
Οι οδηγίες τι λένε για αυτό?
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Feb 6, 2012 12:48:12 GMT 2
Αγάπιε πολύ όμορφο το χρώμα για ένα τόσο κλασσικό αυτοκίνητο! Το μαύρο για το κοντέρ, πρέπει να είναι λογικό το φόντο του και εκει πάνω να μπαίνει το decal με τις ενδείξεις..Πρέπει να είναι απο φίλο λεπτό διαφανή λογικά και κολλιέται με logo. Οι οδηγίες τι λένε για αυτό? Γειά σου Αλέξη, Το χρώμα προσέγγισε αρκετά το Colonial Cream της Chevy. Δεν υπάρχει στο κιτ χαλκομανία με το κοντέρ και οι οδηγίες των PE δεν γράφουν πουθενά για αυτό το κομμάτι... Φιλικά, Αγάπιος
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 6, 2012 19:33:46 GMT 2
Πολύ ωραίο το βερνίκωμα Αγαπίε... Το marabu είναι ή 2Κ? Ψάχνοντας στο νετ, φώτο για το εσωτερικό (τι με ανάγκασες να κάνω ο άνθρωπος - πάει η παρθενιά - η πρώτη μου αναζήτηση σε αμερικανιά - το κρίμα δικό σου) βρήκα αυτό... Το διαφανές κομμάτι είναι τα όργανα... Απλά το στερεώνεις πάνω στον πίνακα στην κατάλληλη κλίση, με λίγο κόλλα (για διαφανή τμήματα ή ελάχιστη κυανοακρυλική)... Κάτι τέτοιο είχε και η καμήλα... ναι αυτό που έβαλα ανάποδα . Απλά σε μένα είχε και PE από πάνω... Αυτό δεν έχει όπως καταλαβαίνω από τις φώτο... Καλή συνέχεια : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Feb 7, 2012 0:15:25 GMT 2
Πολύ ωραίο το βερνίκωμα Αγαπίε... Το marabu είναι ή 2Κ? Ψάχνοντας στο νετ, φώτο για το εσωτερικό (τι με ανάγκασες να κάνω ο άνθρωπος - πάει η παρθενιά - η πρώτη μου αναζήτηση σε αμερικανιά - το κρίμα δικό σου) βρήκα αυτό... Το διαφανές κομμάτι είναι τα όργανα... Απλά το στερεώνεις πάνω στον πίνακα στην κατάλληλη κλίση, με λίγο κόλλα (για διαφανή τμήματα ή ελάχιστη κυανοακρυλική)... Κάτι τέτοιο είχε και η καμήλα... ναι αυτό που έβαλα ανάποδα . Απλά σε μένα είχε και PE από πάνω... Αυτό δεν έχει όπως καταλαβαίνω από τις φώτο... Καλή συνέχεια Γεια σου Γιώργο. Είδες σε ξεπαρθένιασα... έψαξες και τα πιο όμορφα αυτοκίνητα ;D ;D ;D Σε πιο σοβαρό ύφος τώρα, το γνωρίζω ότι ήταν τα όργανα. Το έγραψα εξάλλου, απλώς δεν ήξερα αν θα πρέπει να τα κόψω και να τα στερεώσω με κόλλα ή αν είναι κάποια μορφή decal... Το βερνίκι είναι 2Κ αυτοκινήτων. Όπως και να χει ευχαριστώ για τη βοήθεια σου. Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|