|
Post by konstantinf on Jan 1, 2022 11:19:00 GMT 2
Καλή χρονιά και σε σένα Γιώργο, ό,τι επιθυμείς και ευχαριστώ πολύ! Η προσθήκη υλικού στο εσωτερικό του ψυγείου δεν είναι δική μου ιδέα. Την είχε προτείνει ο Paul Koo για την εισαγωγή αέρα του Volvo.
|
|
|
Post by alex78 on Jan 1, 2022 20:42:05 GMT 2
Καλή και δημιουργική χρονιά εύχομαι Κωνσταντίνε με υγεία πάνω απ' όλα. Οι εργασίες πολύ όμορφες και αποδοτικές, καλή συνέχεια.
|
|
|
Post by konstantinf on Jan 1, 2022 20:57:21 GMT 2
Αντεύχομαι από καρδιάς Αλέξη κι ευχαριστώ για το συνεχές ενδιαφέρον σου!
|
|
|
Post by nasosampa on Jan 1, 2022 21:47:35 GMT 2
Καλή χρονιά Κωσταντίνε, πολύ ωραία η πρόοδος! Μου αρέσει πολύ το σασί που πήρε μορφή καθώς και το ψυγείο! Όσο για αυτό που λέτε αναφορικά με το μέταλλο, εμένα στις φώτο δεν μου χτυπάει... ;-)
|
|
|
Post by konstantinf on Jan 1, 2022 22:56:37 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Νάσο και καλή χρονιά και σε σένα! Αυτό στο οποίο αναφέρθηκε ο Φάνης φαίνεται κυρίως στο πάνω μέρος, γύρω από το άνοιγμα του ψυγείου. Ούτως ή άλλως θα καλυφθεί εν πολλοίς από το πώμα και το στήριγμα του πλέγματος προστασίας (τα οποία θα προστεθούν στο τέλος της κατασκευής).
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Jan 2, 2022 11:09:49 GMT 2
Καλη χρονια Κωνσταντινε
Προχωραει πολυ ωραια η κατασκευη!!
|
|
|
Post by konstantinf on Jan 2, 2022 18:33:29 GMT 2
Καλή χρονιά και για σένα Παναγιώτη, κι ευχαριστώ πολύ!
|
|
|
Post by nektarios on Jan 3, 2022 19:56:12 GMT 2
Καλή χρονιά Κωνσταντίνε, με υγεία και κάθε τι καλό! Και καλή συνέχεια με τις πολύ όμορφες κατασκευές σου! Στο συγκεκριμένο κιτ, λόγω της φύσης του, οι δυσκολίες και οι "κακοτοπιές" καραδοκούν σχεδόν σε κάθε βήμα και απαιτείται εξαιρετική προσοχή για την αποφυγή τους, το σημαντικότερο όμως θεωρώ οτι είναι να φτιάξεις κάτι που εσένα θα σου αρέσει και θα το απολαμβάνεις ολοκληρωμένο στη βιτρίνα σου! Από κει και πέρα, τα περιθώρια βελτίωσης δεν τελειώνουν ποτέ... Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by konstantinf on Jan 4, 2022 9:48:33 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Νεκτάριε, να 'σαι καλά! Οι φιλοσοφίες μας περί μοντελισμού συμπίπτουν: Το μοντέλο υπάρχει για τον μοντελιστή και όχι αντίστροφα. Αλλιώς, από χόμπι γίνεται κάτεργο...
|
|
|
Post by konstantinf on Jan 8, 2022 11:44:19 GMT 2
Καλημέρα φίλοι μου! Μικρό update σήμερα, επικεντρωμένο στην μπροστινή ανάρτηση. Πρώτα κατασκευάστηκαν οι σούστες με τον ίδιο τρόπο όπως και οι οπίσθιες και προστέθηκαν τα αμορτισέρ και η μπροστινή ποδιά: Κι έπειτα προστέθηκε η μπάρα διεύθυνσης και τα ταμπούρα των φρένων:
Να έχετε όλοι ένα καλό Σαββατοκύριακο!
|
|
|
Post by kyriakos on Jan 8, 2022 13:34:27 GMT 2
Καλημέρα κ από εδώ Κωσταντίνε ωραίες κ λεπτομέρεις η εργασίες σου μπράβο καλή συνέχεια εύχομαι!
|
|
|
Post by konstantinf on Jan 8, 2022 14:26:43 GMT 2
Να 'σαι καλά Κυριάκο, ευχαριστώ πολύ!
|
|
|
Post by nikostheo on Jan 9, 2022 1:18:03 GMT 2
Χρονια πολλα καλη χρονιά και απο εμενα, εγω σαν νεος (τερος) δεν μπορω να πω και παρα πολλα μονο καλη δυναμη και ελπιζω το αποτελεσμα να ανταμείψει τους κόπους σου. Τρομερο αυτοκινητο, απο θέμα απλοτητας (εκεινης της εποχής) και τρελά ενδιαφέρον αν προσεξουμε πως ηταν τα πραγματα τοτε και πως σημερα. Αυτα απο εμενα!
|
|
|
Post by konstantinf on Jan 9, 2022 7:15:32 GMT 2
Να 'σαι καλά Νίκο! Όπως έχω ξαναπεί, αυτό που μου αρέσει στα παλιά αυτοκίνητα είναι το ότι, όχι μόνο ξεχωρίζεις το κάθε εξάρτημα και σύστημα, αλλά και καταλαβαίνεις πώς λειτουργούσε ο κάθε μηχανισμός.
|
|
|
Post by alex78 on Jan 9, 2022 11:20:18 GMT 2
Καλημέρα Κωνσταντίνε! Καθημερινή και συστηματική εργασία για να βγεί ένα άκρως ποιοτικό αποτέλεσμα! Ποιές εργασίες ακολουθούν?
|
|
|
Post by konstantinf on Jan 9, 2022 11:26:01 GMT 2
Καλημέρα Αλέξη! Η ποιότητα του αποτελέσματος θα φανεί στο τέλος. Προς το παρόν, αν φαίνεται κάτι, είναι η προσπάθεια... Όπως είχα προαναγγείλει (αλλά δεν πρόφτασα) ακολουθούν οι εργασίες στο σύμπλεγμα πυρόφραγμα-ταμπλό.
|
|