|
Post by ViL27 on Aug 22, 2021 17:56:13 GMT 2
|
|
|
Post by Φάνης on Aug 22, 2021 18:11:56 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 22, 2021 23:41:05 GMT 2
Χωρίς να περιμένω το τρίτο μέρος, επικεντρώνομαι - από που ν' αρχίσω... - στα χρυσαφιά, στα ρίβετς, στον υαλοκαθαριστήρα... Καλά, εμάς τους θνητούς άσε μας. Το πού βάζεις τον πήχυ για σένα τον ίδιο, το σκέφτηκες; Ολόθερμα συγχαρητήρια! Κώστα, σε ευχαριστώ (ολόθερμα με τη σειρά μου )για την στήριξη σε όλη την κατασκευή και τα καλά λόγια. Προφανώς είμαι και κοινός και θνητός... Τόσο που όταν ξεκίνησα το ScW ήμουν ένας μέτριος προς κακός μοντελιστής. Ο πήχης μπαίνει πάντα ψηλά όσο αφορά την ευχαρίστηση που θέλω να εισπράττω όταν κάθομαι στον πάγκο μου. Ποιοτικά, έχω πολλά πράγματα να διορθώσω ακόμη, πολλά πρέπει να τα κάνω πιο μεθοδικά, άλλα πιο καθαρά. Και φυσικά η Μclaren έχει αρκετές ατέλειες και λάθη. Ευχαριστώ και πάλι. Καλημέρα
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 22, 2021 23:46:53 GMT 2
Πόσο όμορφη Θεέ μου μου πέσαν τα σαγόνια.Ποσο θέλω να έρθω κάποια στιγμή προς τα πάνω να γνωριστούμε και από κοντά και να δω τα δημιουργήματα σου!!!Φυσικά και για να δροσιστω από τον τέλειο καιρό της Αριδαιας Ζακέτα να πάρεις όταν έρθεις Όταν έρθεις να την δεις από κοντά, το σχήμα της θα σε καθηλώσει. Απίστευτο αυτοκίνητο, και σίγουρα άξιζε τον κόπο της κατασκευής. Σε περιμένω λοιπόν, πάρε άδεια (μπάτσελορ προ γέννας) από τη σύζυγο. Θα έχω ανανεώσει και τον χώρο εδώ, οπότε θα τα βρεις πιο οργανωμένα. Ευχαριστώ για τον σχολιασμό.
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 22, 2021 23:49:28 GMT 2
Απλά εντυπωσιακή Γιώργο! Πολλά συγχαρητήρια φίλε! Ευχαριστώ Φάνη, για τα καλά λόγια τόσο εδώ όσο και στην ομάδα MFH builds του FB. Να είσαι καλά φίλε μου
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
Member is Online
|
Post by Antonis on Aug 23, 2021 0:01:06 GMT 2
Συγχαρητήρια και από εμένα! Μια φανταστική κατασκευή που μας καθήλωσε τόσους μήνες. Πολλά μπράβο για τις άπειρες βελτιώσεις, επεμβάσεις και για την μεθοδικότητα των εργασιών. Η οργάνωση και η παρουσίαση σε όλες της φάσεις της κατασκευής είναι 100% επαγγελματικού επιπέδου και ειλικρινά με εντυπωσιάζει. Μια ερώτηση σχετικά με τις δισκόπλακες. Έχουν αλλαχθεί η τοποθετήθηκαν αυτές της Hiro; Ίσως και να έχει αναφερθεί στην διάρκεια του WIP και να μου διέφυγε. Πολλά συγχαρητήρια και πάλι.
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 23, 2021 8:50:21 GMT 2
Αντώνη καλημέρα, ευχαριστώ για τα καλά λόγια και τον σχολιασμό. Μια ερώτηση σχετικά με τις δισκόπλακες. Έχουν αλλαχθεί η τοποθετήθηκαν αυτές της Hiro; Σωστά το μάντεψες. Οι δίσκοι είναι ιδιοκατασκευή από φύλλο πλαστικού, γιατί η Hiro έδινε τους μεταλλικούς για τα sprint races, σε αντίθεση με τους κάρμπον που χρησιμοποιήθηκαν στον αγώνα του Le Mans. Το σχετικό απόσπασμα βρίσκεται στην 14η σελίδα του παρόντος. Καλημέρα κι ευχαριστώ και πάλι
|
|
|
Post by Φάνης on Aug 23, 2021 10:01:00 GMT 2
Απλά εντυπωσιακή Γιώργο! Πολλά συγχαρητήρια φίλε! Ευχαριστώ Φάνη, για τα καλά λόγια τόσο εδώ όσο και στην ομάδα MFH builds του FB. Να είσαι καλά φίλε μου Εμείς σε ευχαριστούμε φίλε, που μοιράζεσαι απλόχερα τις γνώσεις σου! Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Aug 23, 2021 11:49:49 GMT 2
Χωρις να εχω παρακολουθησει ολο το θρεντ με την κατασκευη λογω διακοπων, η δουλεια σου ειναι εξαιρετικη και το μοντελο ακρως εντυπωσιακο!!
Συγχαρητηρια για αλλη μια φορα!!
|
|
|
Post by Sakis on Aug 24, 2021 8:28:31 GMT 2
Κατασκευές τέτοιου βεληνεκούς απαιτούν δουλειά αδιανόητης έκτασης που υπερβαίνουν αυτήν ενός τυπικού μοντέλου. Θυμάμαι να φοράω μπουφάν όταν μιλούσαμε για τις φανερές βίδες κάτω από τις κολώνες στο τηλέφωνο και τώρα τελειώνει το καλοκαίρι. Δεν έχω ρε συ Γιώργο να προσθέσω κάτι παραπάνω στους διθυράμβους των υπολοίπων. Ένα μεγάλο εύγε για την επιμονή σου, τη δουλειά και το ψάξιμο που έριξες και φυσικά για το υπέρ το δέον άρτιο αποτέλεσμα σε ένα από τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα... Μπράβο ρε φίλε!
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 24, 2021 9:45:08 GMT 2
Χωρις να εχω παρακολουθησει ολο το θρεντ με την κατασκευη λογω διακοπων, η δουλεια σου ειναι εξαιρετικη και το μοντελο ακρως εντυπωσιακο!! Συγχαρητηρια για αλλη μια φορα!! Ψηφίζω διακοπές Παναγιώτη. Ευχαριστώ για τον σχολιασμό. Σύντομα θα σε κάνω παρέα στη Λότους στο F1 GB, με την Τίρελ. Καλημέρα
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 24, 2021 9:52:20 GMT 2
Εμείς σε ευχαριστούμε φίλε, που μοιράζεσαι απλόχερα τις γνώσεις σου! Για αυτό φτιάξαμε το ScW, Φάνη. Για να γίνεται διάχυση εμπειριών, γνώσεων και απόψεων. Προσωπικά ξέρεις, δεν αρνήθηκα ποτέ σε κανέναν, είτε δημοσία, είτε ιδιωτικά την οποιαδήποτε βοήθεια. Εφόσον, φυσικά αφορούσε κάτι που ξέρω ή έχω δοκιμάσει. Το θεωρώ ανήθικο να το μην το κάνω. Είναι σημαντικό αν κάποιοι εκτιμούν αυτή την προσπάθεια. Καλημέρα
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 24, 2021 10:07:06 GMT 2
Κατασκευές τέτοιου βεληνεκούς απαιτούν δουλειά αδιανόητης έκτασης που υπερβαίνουν αυτήν ενός τυπικού μοντέλου. Θυμάμαι να φοράω μπουφάν όταν μιλούσαμε για τις φανερές βίδες κάτω από τις κολώνες στο τηλέφωνο και τώρα τελειώνει το καλοκαίρι. Δεν έχω ρε συ Γιώργο να προσθέσω κάτι παραπάνω στους διθυράμβους των υπολοίπων. Ένα μεγάλο εύγε για την επιμονή σου, τη δουλειά και το ψάξιμο που έριξες και φυσικά για το υπέρ το δέον άρτιο αποτέλεσμα σε ένα από τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα... Μπράβο ρε φίλε! Σάκη, είναι όντως δύσκολο να αντιληφθεί ο αναγνώστης (ούτε εγώ το φανταζόμουν στην έκταση του, όταν ξεκίνησα) τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις που έχουν αυτά τα κιτ και στη συγκεκριμένη περιπτώση η Mclaren. Αλλά, αντίστοιχα η ικανοποίηση του να το φέρνεις σε πέρας, μετά από 8 μήνες, έστω και όχι στο 100% ή με όλες τις πιθανές βελτιώσεις ή λεπτομέρειες που θα μπορούσαν να προστεθούν, είναι ασύγκριτη κι, επίσης, δύσκολα περιγράφεται με λόγια. Είναι η μαγεία του μοντελισμού και η επιβράβευσή για τις θυσίες που απαιτήθηκαν για να ολοκληρωθεί. Σε ευχαριστώ για τον σχολιασμό και τις κουβέντες που είχαμε κατά τη διάρκεια της κατασκευής. Είναι σίγουρο βοηθητικό να περιγράφεις σε κάποιον, τις όποιες δυσκολίες, τις φορές που έτυχε να μιλήσουμε τηλεφωνικά. Καλημέρα
|
|
|
Post by kyriakos on Aug 30, 2021 20:09:55 GMT 2
Συγχαρητήρια φίλε Γιώργο κ από εδώ πραγματικά μπράβο σου για το εξαιρετικό αποτέλεσμα,αν το ειχαμε μπροστά μας δεν ξέρω για πόσες ώρες θα το χαζεύαμε !!περάσανε 8 μήνες από τότε που πάθαμε το πρώτο σοκ όταν είδαμε το ποστ για το τι πρόκειται να επακολουθήσει...
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 31, 2021 15:56:02 GMT 2
Συγχαρητήρια φίλε Γιώργο κ από εδώ πραγματικά μπράβο σου για το εξαιρετικό αποτέλεσμα,αν το ειχαμε μπροστά μας δεν ξέρω για πόσες ώρες θα το χαζεύαμε !!περάσανε 8 μήνες από τότε που πάθαμε το πρώτο σοκ όταν είδαμε το ποστ για το τι πρόκειται να επακολουθήσει... Ευχαριστώ Κυριάκο. Το επόμενο θέμα δεν θα σε σοκάρει, θα σε ξετρελάνει...
|
|
|
Post by kyriakos on Aug 31, 2021 20:37:04 GMT 2
Τέτοια μας κάνεις κ θα μας τρελάνεις τελείως !!!
|
|