|
Post by Φάνης on Jan 18, 2021 7:07:30 GMT 2
Όπως είπα, έργο τέχνης! Συγχαρητήρια Γιώργο και αναμένουμε τις τελικές φωτό! Ελπίζω η αναλυτική σου δουλειά να δώσει το έναυσμα/οδηγό και σε άλλους μοντελιστες ώστε να ασχοληθούν κάποια στιγμή με αυτό το υπέροχο αυτοκίνητο! Εγώ κάποια στιγμή πράγματι θα το ήθελα πάρα πολύ! Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
|
|
|
Post by alex78 on Jan 18, 2021 11:22:32 GMT 2
Σόκ & Δέος, πραγματικά μου έφτιαξες την βδομάδα Γιώργο!
|
|
|
Post by mikys2019 on Jan 18, 2021 13:11:33 GMT 2
Καλημερα ....τι να πω ?? η απο που να αρχισω ..... Πρωτον η webber θα εχει να λεει για την λεπτομερεια σου .. Γιωργο τα δυο 40αρια εχουν μεταξυ τους μια μεταλικη βεργα για το γκαζι ...την εβαλες ? Προσωπικη αποψη δεν μου αρεσει το κοκκινο τιμονι γιατι δεν ειναι lotus . Το πρωτο μοντελο που βλεπω στην ζωη μου που δεν θελω ειλικρινα να τελειωσει ... Αυτη η κατασκευη .....ολη, τα παντα ,απο αυτα που δινει η tamiya ,τα εξτρα που εχουν χρησιμοποιηθει τα εχεις παει σε ενα ανυπερβλητο επιπεδο για διδασκαλια σε ντοκτορα επιπεδο κ πανω .. Να εισαι καλα αγορι μου ...να εχεις ορεξη να μας χαριζεις ετσι απλοχερα μοναδικες κατασκευαστικες στιγμες . Οσο για το GT που λες ...το εχεις φτιαξει ? ειναι απο μονο του τοσο καλο ? γιατι κ το Caterham σαν κιτ δεν ειδα κατι το εξαιρετικο με τα δικα μου ματια Διερωταμε εαν υπαρχει σημειο στο κιτ που δεν εχεις επεμβει ... Και ειλικρινα γελαω με την σκεψη εαν πιασεις ενα pocher στα χερια σου .....μαλλον θα παρει μπροστα ..!
|
|
|
Post by Sakis on Jan 18, 2021 13:46:30 GMT 2
Ένα εξαιρετικό σύνολο Γιώργο! Ενώ το τιμόνι αρχικά ξενίζει, τελικά κάθεται πολύ όμορφα αν αναλογιστεί κανείς το tribute στον Chapman. Μην περιμένεις παρατήρηση, δεν νομίζω ότι κάποιος θα σου πει γιατί το τάδε ή το δείνα rivet... Κόσμημα σε όλα τα επίπεδα, chapeau mon cher!
ΥΓ. Θα ήθελα (όποτε ευκαιρήσεις) και μια φωτό του παρμπρίζ από μέσα να καταλάβω την ταλαιπωρία που τράβηξες και πως τα κατάφερες.
|
|
|
Post by ViL27 on Jan 18, 2021 15:35:10 GMT 2
Εκθαμβωτικο Γιωργο.Απορω πως τα καταφερνεις με τοσες υποχρεωσεις και φτιαχνεις τετοια κοσμηματα του μοντελισμου.Εισαι πολυ ξεχωριστοςνα ξερεις
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 19, 2021 9:18:39 GMT 2
Καλημέρα σε όλους και ειλικρινά σας ευχαριστώ για την θετική ενέργεια που έλαβα από τα σχόλια σας. @Κωνσταντίνε, το απόλαυσα στο 101%. Όπως διαπίστωσες από τα update, το δούλευα λίγο - λίγο, όσο μπορούσα κάθε φορά. @Φάνη, είναι ένα κιτ ορόσημο της ιστορίας του αυτοκινοτομοντελισμού, οπότε μόνο για αυτό προτείνεται σε όλους. Η πιστότητα των κομματιών είναι εξαιρετική, αφού βασίζεται στο πραγματικό ενώ η χρήση υλικών ανάλογων με του πραγματικού (αλουμίνιο, μέταλλο, βινύλιο, μοκέτα), όπου ήταν εφικτό, το κάνει ακόμη πιο μοναδικό. Το άπειρο φωτογραφικό υλικό που υπάρχει στο διαδίκτυο, επίσης, βοηθάει στην προσθήκη λεπτομέρειας. Τέλος, στην κατασκευή προσπαθήσω να συνδυάσω το κλασσικό του κιτ με την σύγχρονη μοντελιστική αντιμετώπιση των πραγμάτων αντικαθιστώντας ή καλύπτοντας τις βίδες για πιο "on scale" αποτέλεσμα και "φέρνοντας" το στα σύγχρονα στάνταρ μοντελισμού. Συνιστάτε προς όλους, χωρίς 2η σκέψη. @Άλεξ, χαίρομαι αφάνταστα. @Μιχάλη, φυσικά και είναι σχέδιο του Chapman, κυκλοφορούσε ως λότους μέχρι το '72 και από το '73 που αγόρασε τα δικαιώματα η Caterham. Γιατί το Caterham είναι εξαιρετικό και σημείο αναφοράς το αναλύω παραπάνω. Αυτό που κάνει την GT εξαιρετική επίσης, είναι η πιστότητα στις λεπτομέρειες και το engineering. @Σάκη, το παρμπρίζ θα το δούμε από κοντά μαζί, μεσιέ @Σπύρο, κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός, είναι η ομορφιά της ύπαρξης μας. Καλημέρα
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 7, 2021 10:26:11 GMT 2
Οι φωτογραφίες από όλη την κατασκευή της Caterham, συνοψίστηκαν σε 2 βίντεο, σχεδόν 10 λεπτών το καθένα, για όσους προτιμούν αυτόν τον τρόπο παρουσίασης : Καλημέρα
|
|
|
Post by Φάνης on Mar 7, 2021 22:16:48 GMT 2
Θα το δω απολαύσω αύριο με το πρωινό καφεδάκι!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Mar 7, 2021 22:17:38 GMT 2
Γιωργο δεν εχω γραψει τπτ για αυτη την κατασκευη, και αυτο εχει συμβει, γιατι δεν ξερω τι να γραψω!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 8, 2021 9:21:22 GMT 2
Καλημέρα, κύριοι. Φάνη, ελπίζω να άντεξες και να μην βαρέθηκες. Εγώ τα βαριέμαι Πάναγιώτη, στείλε ένα τραγούδι να γυρίσει λίγο μέσα στη βιτρίνα της Θα αναπληρώσεις στις φόρμουλες που θα ακολουθήσουν την F1 GTR, που είναι και το στοιχείο σου.
|
|
amyntas
Kart Driver
Αμύντας
|
Post by amyntas on Mar 21, 2021 21:56:23 GMT 2
Κάθε φορά που βλέπω μια κατασκευή σου Γιώργο με αποθαρρύνεις να ασχοληθώ και να φτιάξω το πρώτο μου αυτοκίνητο!!! Το λέω για να σε πειράξω βέβαια αλλά κυριολεκτικά δεν μπορώ να βρω ούτε ένα ψεγάδι. Απίστευτη δουλειά όπως όλες σου οι κατασκευές. Φτιάχνω ένα hellcat στην 1/48 τώρα αλλά που και που ρίχνω κρυφές ματιές στο στοκ μου και προσπαθώ να σκεφτώ πιο θα είναι το επόμενο κιτ (αυτοκινητο?) που θα φτιάξω. Κάποια στιγμή έχω την εντύπωση πως θα πρέπει να γράψεις ένα βιβλίο με τεχνικές και συμβουλές για το είδος. Δεν νομίζω να υπαρχει κάποιος καλύτερος για αυτό και δεν μιλάω μόνο για Ελλάδα.... Μπράβο και παλι
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 22, 2021 9:16:57 GMT 2
Καλημέρα Αμύντα. Το έχω δει το hellcat σου, είναι εντυπωσιακό. Ευχαριστώ για τα καλά λόγια.
|
|