|
Post by ViL27 on May 12, 2020 16:03:48 GMT 2
Ελα ρε συ κριμα!!Ειναι σε κατασταση που μπορεις απλα να το ξαναβαψεις οπως ειναι η παει για ξεβαμμα?Οπως και να χει αν ετσι νιωθεις προχωρα σε κατι αλλο να ξελαμπικαρεις,εχεις δωσει πολλη προσπαθεια στη Ferrari,καλο θα ειναι να την ξαναπιασεις οταν θα εχεις καθαρο μυαλο
|
|
|
Post by Φάνης on May 12, 2020 16:24:45 GMT 2
Μιχάλη, Αλεξ, Σπύρο, Ευχαριστώ για την συμπαράσταση! Ίσως με τοπικό αστάρωμα τρίψιμο κτλ, σε διάφορα σημεία, να είμαι οκ, αλλά πρέπει να ελεγχθεί όλο το αμάξωμα προσεκτικά (μην ξεχναμε είναι resin και εύκολα μπορεί να σπάσουν κομματάκια...) και αν το κάνω τωρα, μάλλον δεν βγει σωστά, οπότε θα ασχοληθώ με κάτι άλλο και θα επανέλθω!
|
|
|
Post by czt on May 13, 2020 10:51:40 GMT 2
δεν πειραζει αστο να ξεκουραστει μαλλον απο τη ζεστη ζαλιστηκε Ηρθε η ωρα για κατι πιο χαλαρο οπως λεει και ο Αλεξ
|
|
|
Post by Sakis on May 13, 2020 12:15:08 GMT 2
Μεγάλη ατυχία αλλά συμβαίνουν αυτά δυστυχώς. Πράξε όπως είπες, πάρε τον χρόνο σου, ασχολήσου με κάτι άλλο και κάποια στιγμή θα νιώσεις σίγουρα ξανά την ανάγκη να κλείσεις την υπόθεση μια και καλή!
|
|
|
Post by Φάνης on May 13, 2020 18:21:11 GMT 2
Κωνσταντίνε, Σάκη σας ευχαριστώ! Το δύσκολο τώρα είναι να αποφασίσουμε με ποιο κιτ να ασχοληθούμε;
|
|
|
Post by ViL27 on May 13, 2020 18:25:39 GMT 2
Δωσε επιλογες να βοηθησουμε!Ρε συ δεν εχεις αφησει και την Ferrari της Revell στην μεση η μου φαινεται?
|
|
|
Post by Φάνης on May 13, 2020 18:29:41 GMT 2
Δωσε επιλογες να βοηθησουμε!Ρε συ δεν εχεις αφησει και την Ferrari της Revell στην μεση η μου φαινεται? Ναι, επίσης και τη 348ts της Hasegawa αν ρίξεις μια ματιά στα θέματα του Ferrari GB!
|
|
|
Post by alex78 on May 13, 2020 18:33:20 GMT 2
Εγώ θα πρότεινα πάλι να ανοίξεις ακόμη ένα, έτσι για το κακό το μάτι....
|
|
|
Post by Φάνης on May 13, 2020 18:40:03 GMT 2
Εγώ θα πρότεινα πάλι να ανοίξεις ακόμη ένα, έτσι για το κακό το μάτι.... Εννοείς νέο θέμα στο Ferrari GB ή ένα νέο θέμα στα work in progress Άλεξ;
|
|
|
Post by alex78 on May 13, 2020 18:52:29 GMT 2
Θα έλεγα ένα καινούργιο θέμα μέσης δυσκολίας και απαίτησης που θα κρατά τα μοντελιστικά σου ανακλαστικά σε εγρήγορση Φάνη. Το εύκολάκι άστο για τον άλλο μήνα που θα σφίξουν και οι ζέστες...
|
|
|
Post by Φάνης on May 13, 2020 20:30:38 GMT 2
Θα έλεγα ένα καινούργιο θέμα μέσης δυσκολίας και απαίτησης που θα κρατά τα μοντελιστικά σου ανακλαστικά σε εγρήγορση Φάνη. Το εύκολάκι άστο για τον άλλο μήνα που θα σφίξουν και οι ζέστες... Θα το σκεφτώ Άλεξ!
|
|
|
Post by konstantinf on May 15, 2020 11:07:11 GMT 2
Συμβαίνουν αυτά και το ξανάπιασμα του μοντέλου μετά από (μακροχρόνια) διακοπή συνήθως δίνει καλύτερο αποτέλεσμα! Ούτως ή άλλως έχεις τόσα στα σκαριά και στα υπ' όψιν που δεν θα σου λείψει ο μοντελισμός... Περαστικούλια!
|
|
|
Post by Φάνης on May 16, 2020 9:06:49 GMT 2
Συμβαίνουν αυτά και το ξανάπιασμα του μοντέλου μετά από (μακροχρόνια) διακοπή συνήθως δίνει καλύτερο αποτέλεσμα! Ούτως ή άλλως έχεις τόσα στα σκαριά και στα υπ' όψιν που δεν θα σου λείψει ο μοντελισμός... Περαστικούλια! Ευχαριστώ Κωνσταντίνε! Καλό Σ/Κ
|
|