|
Post by Φάνης on Apr 16, 2020 12:08:53 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Apr 16, 2020 13:25:25 GMT 2
Κατευθείαν τώρα που είσαι ζεστός και πιστολιάζεις Φάνη , καλή κατασκευή να έχεις φίλε! Να πώ την αμαρτία μου το κίτρινο με το μπεζομπλέ εσωτερικό του πάει απίστευτα, μακάρι να το ακολουθήσεις. Αλήθεια, τώρα που πήρε παράταση πώς και δε το βάζεις στο Φερραρικό g.b.....?
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 16, 2020 13:46:04 GMT 2
Κατευθείαν τώρα που είσαι ζεστός και πιστολιάζεις Φάνη , καλή κατασκευή να έχεις φίλε! Να πώ την αμαρτία μου το κίτρινο με το μπεζομπλέ εσωτερικό του πάει απίστευτα, μακάρι να το ακολουθήσεις. Αλήθεια, τώρα που πήρε παράταση πώς και δε το βάζεις στο Φερραρικό g.b.....? Ευχαριστώ φίλε. Έχω ήδη την 348ts και F2007 που τρέχουν στο συγκεκριμμένο GB, οπότε αυτή δεν θα προστεθεί, θα πάει χαλαρά εδώ, για να προσπαθήσω να ολοκληρώσω τα άλλα 2. Ναι, το κίτρινο με το μπεζομπλέ εσωτερικό είναι μια επιλογή, όπως και το μαύρο με τα κόκκινο-μαύρο εσωτερικό! Δεν έχω αποφασίσει ακόμη!
|
|
|
Post by alex78 on Apr 16, 2020 14:55:00 GMT 2
Είναι εξίσου όμορφο και στην μαυροκόκκινη εκδοχή, αν και θεωρώ ότι λόγω μεγέθους ίσως να ''χάνεται'' κάπως....
Καλή επιτυχία σε ότι και αν αποφασίσεις.
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 16, 2020 16:24:03 GMT 2
Καλή επιτυχία, Φάνη.
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 16, 2020 16:35:49 GMT 2
Άλεξ, Γιώργο, σας ευχαριστώ! Ελπίζω να πάει καλά! Μετά από αυτό, καλά να είμαστε, θα ασχοληθώ με κάποιο μονοθέσιο της Tameo.
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 16, 2020 19:36:08 GMT 2
Καλό ξεκίνημα Φάνη! Καλό κιτ σε συνδυασμό με τη δική σου επιμέλεια είναι πολλά υποσχόμενο...
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 17, 2020 11:21:13 GMT 2
Καλό ξεκίνημα Φάνη! Καλό κιτ σε συνδυασμό με τη δική σου επιμέλεια είναι πολλά υποσχόμενο... Ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνε. Θα αργήσει να το συγκεκριμμένο να ξεκινήσει γιατί θέλω να προχωρήσω/ολοκληρώσω κάποια από τα ανοικτά μέτωπα που έχω, όσο μπορούμε ακόμη να μοντελάρουμε σε φούλ ρυθμούς! Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.
|
|
|
Post by czt on Apr 29, 2020 10:51:10 GMT 2
καλη αρχη Φανη αν και πιστευω ειναι πολυ απαιτητικο σαν προτζεκτ και χρειαζεσαι φουλ οροσοχη εκει και λογο μεγεθους
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 29, 2020 12:37:44 GMT 2
καλη αρχη Φανη αν και πιστευω ειναι πολυ απαιτητικο σαν προτζεκτ και χρειαζεσαι φουλ οροσοχη εκει και λογο μεγεθους Ευχαριστώ Κωνσταντίνε! Συμφωνώ απόλυτα! Το συγκεκριμμένο είναι πιο απαιτητικό από την 340 Mexico, περισσότερα multimedia κομμάτια, και μασκάρισμα για δίπλα βαψίματα, οπότε η κλίμακα του προσθέτει έξτρα δυσκολία. Σίγουρα είναι μια πρόκληση για μένα αφού θα είναι το 2ο στη συγκεκριμμένη κλίμακα αλλά ανυπομονώ να το ξεκινήσω την άλλη εβδομάδα!
|
|
|
Post by czt on Apr 29, 2020 15:32:39 GMT 2
Ωραία θα περιμένουμε όλοι μας να δούμε τη καλό θα φτιάξεις
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 29, 2020 15:54:59 GMT 2
Ωραία θα περιμένουμε όλοι μας να δούμε τη καλό θα φτιάξεις Θα δούμε φίλε, ευχαριστώ. Το κιτρινάκι-μπεζάκι σαν συνδυασμός πως σου φαίνεται; Έχεις κάποιον ενδοιασμό;
|
|
|
Post by czt on Apr 29, 2020 18:16:44 GMT 2
Ωραία θα περιμένουμε όλοι μας να δούμε τη καλό θα φτιάξεις Θα δούμε φίλε, ευχαριστώ. Το κιτρινάκι-μπεζάκι σαν συνδυασμός πως σου φαίνεται; Έχεις κάποιον ενδοιασμό; Το μπλε Μαρίν σούπερ το κίτρινο άθλιο αφού ξέρεις! Άσπρο θα έβαζα πιο πολύ πάει !
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 29, 2020 19:03:24 GMT 2
Ξέφω ότι το κίτρινο είναι το αγαπημένο σου χρώμα για αυτό το ανέφερα! Να δούμε τι μπογιά θα χρησιμοποιήσουμε για να είμαστε κοντά στο blue marin! Έχει κανείς καμιά πρόταση;
|
|
|
Post by czt on Apr 30, 2020 7:43:38 GMT 2
Ξέφω ότι το κίτρινο είναι το αγαπημένο σου χρώμα για αυτό το ανέφερα! Να δούμε τι μπογιά θα χρησιμοποιήσουμε για να είμαστε κοντά στο blue marin! Έχει κανείς καμιά πρόταση; Άρα πολύ ωραία δε θα βάλεις αυτό υο άθλιο χρωμα πολύ σωστά! τωρα για το μπλε καλό ερώτημα μια κυρώθηκε ιδέα μου βγαίνει κάτι σε ταμιγια . Xf 18?
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 30, 2020 8:44:46 GMT 2
Ξέφω ότι το κίτρινο είναι το αγαπημένο σου χρώμα για αυτό το ανέφερα! Να δούμε τι μπογιά θα χρησιμοποιήσουμε για να είμαστε κοντά στο blue marin! Έχει κανείς καμιά πρόταση; Άρα πολύ ωραία δε θα βάλεις αυτό υο άθλιο χρωμα πολύ σωστά! τωρα για το μπλε καλό ερώτημα μια κυρώθηκε ιδέα μου βγαίνει κάτι σε ταμιγια . Xf 18? Καλημέρα Κωνσταντίνε! Καλή η πρόταση σου για το XF-18, νομίζω πρέπει να έχω, θα το ελέγξω! Ευχαριστώ! Με το κίτρινο, δεν έχω αποφασίσει ακόμη, θα δω, ίσως πάω στο άσπρο που προτείνεις, θα το σκεφτώ σοβαρά!
|
|