|
Post by konstantinf on Sept 26, 2020 10:46:35 GMT 2
Πολύ όμορφο το αποτέλεσμα Νεκτάριε και μπράβο για την προσήλωσή σου στην θεματολογία! Δύο παρατηρήσεις: 1. Βιάστηκες λίγο να το τελειώσεις, καθώς όπως δείχνουν τα πράγματα θα έχουμε το SAH Season 2 σύντομα 2. Η βάση είναι λίγο σαν να έτρεξαν μπλε λάδια, αλλά αυτό είναι που λένε ποιητική αδεία...
ΥΓ. Είδα προχτές στην τηλεόραση ένα παμπάλαιο σπονδυλωτό έργο του 1968 ("Histoires Extraordinaires"). Στο κομμάτι που σκηνοθετεί ο Fellini ("Tobby Dammit") υπάρχει μια καταπληκτική σεκάνς με μια τρελή διαδρομή μέσα στη νυκτερινή Ρώμη μιας Ferrari 330 LMB Fantuzzi [4381SA] του 1964. Ίσως σε εμπνεύσει για μια προσεχή σου κατασκευή...
|
|
|
Post by czt on Sept 26, 2020 11:33:44 GMT 2
Πολυ ωραιο Νεκταριε. Η εκτελεση ωραια το οχημα δεν ειναι και ασχημο κατε με αλλα θα ηθελα για τη βαση να ειναι πιο χαμηλη και μιξ χρωματων! Πιστευω οτι αξιζει καλυτερο περιβαλλων. Μιλαμε μεσω πμ
|
|
|
Post by nektarios on Sept 26, 2020 14:38:14 GMT 2
Αγαπητοί Κωνσταντίνοι, σας ευχαριστώ πολύ! Κωνσταντίνε Α', με τη συγκεκριμένη θεματολογία αναμένεται και συνέχεια! Για τις παρατηρήσεις: 1) Μη στεναχωριέσαι, στο SAH season 2 θα φτιάξω (ή τουλάχιστον θα ξεκινήσω...) άλλο! Στοκ υπάρχει άφθονο! 2) Αυτό ακριβώς συνέβη! Είναι τα λάδια που ρίχνει από τα δυο ακροφύσια ανάμεσα στα πίσω φώτα, για να γλιστράνε αυτοί που το καταδιώκουν! Για αυτό που λες με την ταινία δεν έχω εικόνα, στείλε καμιά φωτό και το βλέπουμε... (αν και έχω ήδη στοκάρει αρκετές Φερράρι...) Κωνσταντίνε Β', για τη βάση έκανα ό,τι ευκολότερο μπορούσα, καθώς δεν ήθελα να ασχοληθώ περισσότερο. Όσο για επικοινωνία μέσω ΡΜ, άστο καλύτερα, γιατί κάποιοι (όνομα δεν λέμε, αλλά αρχίζει από Α) θα μας κατηγορήσουν για μυστική διπλωματία!
|
|
|
Post by alex78 on Sept 26, 2020 18:25:57 GMT 2
Προσεγμένο και μερακλίδικο!
|
|
|
Post by konstantinf on Sept 26, 2020 18:28:00 GMT 2
Για αυτό που λες με την ταινία δεν έχω εικόνα, στείλε καμιά φωτό και το βλέπουμε... (αν και έχω ήδη στοκάρει αρκετές Φερράρι...) Voilà: Οι τρεις πρώτες φωτογραφίες είναι από την εν λόγω ταινία.
|
|
|
Post by nektarios on Sept 26, 2020 18:38:23 GMT 2
Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση- ενημέρωση! Θα μπει στα υπ' όψιν. 😉
|
|
|
Post by czt on Sept 27, 2020 7:12:55 GMT 2
Λες νεκταριε; Δε νομίζω να μας κατηγορήσουν για κάτι τετοιο
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 27, 2020 17:59:22 GMT 2
Πολύ καλό είναι Νεκ και η βάση επίσης.
ΥΓ. Η Fantuzzi προφανώς δεν υπάρχει σε κιτ. Μόνο στην 1/43.
|
|
|
Post by konstantinf on Sept 28, 2020 9:10:47 GMT 2
|
|
|
Post by nektarios on Sept 28, 2020 10:03:09 GMT 2
Ναι ρε συ Γιώργο, πες μας σε παρακαλώ, τι θα χρειαζόταν "για να μεταμορφωθεί μια απλή 43άρα 330 της MFH σε Fantuzzi", που δεν θα μπορούσα να κάνω εγώ; Φίλτατε Κωνσταντίνε, σε υπερευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείχνεις στις μοντελιστικές δυνατότητές μου, ωστόσο όμως δυστυχώς η πραγματικότητα ελάχιστη μόνο σχέση έχει με αυτό που πιστεύεις...
|
|
|
Post by konstantinf on Sept 28, 2020 18:28:46 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 28, 2020 19:59:46 GMT 2
Έναν 3d εκτυπωτή... Η σειρά 250 - 330 της Hiro στην 1/24 είναι δυστυχώς τούβλα ρητίνης και θα έχεις πάθει καρκίνο πριν καταφέρεις να τα κόψεις. Άσε που είναι πολύ ακριβά και εξαιρετικά σπάνια κιτ. Η Fantuzzi, παρόλο που είναι μια 330 LMB δεν μοιράζεται παρά ελάχιστα εξωτερικά στοιχεία με την δότρια της. Ο χώρος στο πίσω μέρος είναι τελείως διαφορετικός και μόνο το τελείωμα του (στα φανάρια) είναι κοινό. Παρόμοια κατάσταση ισχύει και για εμπρός. Αν το έφτιαχνα ποτέ θα χρησιμοποιούσα το πίσω μέρος μιας 330P (υπάρχει το αρχαίο κιτ της monogram το οποίο όμως έχει σωστό σχήμα), το εμπρός μιας 275 GTB της italeri με μπόλικη σκρατσιά αφού είναι long nose τύπου (κανονικά θέλει από 275 competizione - μόνο η hiro τη βγάζει, είναι τούβλο και πάρα πολύ σπάνιο) και κάποια πάνελ + εσωτερικό από μια 250 GTO. Εναλλακτικά υπάρχουν κάποια τρανσκιτ (mini exotics) για να κάνεις τις 250 GTO του '62 σε μοντέλο '64 που μοιάζει πολύ με τη Fantuzzi, σε γενική εικόνα. Ίσως αυτή είναι και η πιο προσιτή και εύκολη λύση, αν φυσικά βρεθεί το σπάνιο τρανσκιτ. Σίγουρα είναι ενδιαφέρον πρότζεκτ αλλά εξαιρετικά δύσκολο να γίνει με τον παραδοσιακό τρόπο (κόψε - ράψε - σκρατσιά).
|
|
|
Post by nektarios on Sept 28, 2020 20:38:45 GMT 2
Έλα ρε συ, αυτό είναι όλο; Κι εγώ ανησύχησα οτι ήταν κάτι δύσκολο..
|
|
|
Post by mikys2019 on Sept 29, 2020 10:11:41 GMT 2
Πες τα Νεκταριε .....κολλαει ο Τζιαφας .....!!!!!!!
|
|
|
Post by czt on Sept 30, 2020 13:24:52 GMT 2
Νεκταριε το κατεχεις και το σκρατσ και το κοψε ραψε
|
|