|
Post by czt on May 2, 2020 18:39:25 GMT 2
Οι φωτό και οι ιδέες Το ξέρω έχει καλές προσφορές το φυλλάδιο αλλά είναι παλιο
|
|
|
Post by andouan on May 2, 2020 18:43:16 GMT 2
Ωραιο το οχημα Κωνσταντινε καλη συνεχεια!Μονο το χρωμα του λεβιε δεν μου καθεται καλα στο ματι! Σημερα επεστρεψε στα χερια μου το "πειραματοζωο" Mercedes E430 Avantgarde της fujimi.Το καβουκι του λοιπον πηγε στο φανοποιειο του πατερα ενος φιλου μου(μονο για βερνικι) για να δουμε τι αποτελεσμα μπορουμε να παρουμε απο επαγγελματια φανοποιο με αερογραφο αυτοκινητων.Το αποτελεσμα λιγο πολυ αναμενομενο,δηλαδη βερνικι καθρεφτης πραγματικα,αλλα εχει κανει πολυ παχυ στρωμα με αποτελεσμα να εχει καλυψει ολα τα panel lines του αμαξωματος και να κρυβει λεπτομερειες και να μην δειχνει ρεαλιστικο εν τελει.Εξηγησα στον φανοποιο εκ.των προτερων οτι τα περασματα του πρεπει να ειναι πιο αχνα και λεπτα αλλα και παλι δεν πηραμε σωστο αποτελεσμα.Οπως και να εχει δεν εχω σκοπο να ασχοληθω περαιτερω με το βερνικι,θα προχωρησω με τα υπολοιπα του αμαξωματος,οπως τα φιλετα χρωμιου στους προφυλακτηρες και τα φωτα.Το εσωτερικο ηδη ετοιμο. Οσον αφορα το κιτ της fujimi,τα κομματια λιγοστα,οι πορτες στο εσωτερικο μηδενικης λεπτομερειας τα καθισματα κουφια και ο πισω προφυλακτηρας εκτος πραγματικοτητας(πολυ μεγαλος και εξεχει πολυ,θυμιζει τον προφυλακτηρα της παλιας S-class).Απογοητικη για αλλη μια φορα η Fujimi και μετανιωσα που αγορασα το συγκεκριμενο κιτ χωρις να το εχω τσεκαρει πρωτα.Θα μπορουσα να προχωρησω σε καποιες δουλειτσες στο εσωτερικο οπως το γεμισμα των καθισματων αλλα δεν μου κανει καμια ορεξη.Ειμαι σε φαση αντε να τελειωνουμε με το συγκεκριμενο κιτ Ωχ όντως τα καθίσματα ειναι λιγο τραγικά ..... γιατι ετσι η fujimi??? Το βερνίκι πολυ ωραίο αλλα ποσα χερια το πέρασε? Μήπως υπερέβαλε λιγο? Με τι χρωμα το έβαψες?
|
|
|
Post by Diecast917k on May 2, 2020 19:58:02 GMT 2
Να παρετε να παρετε Aθηνα κεντρο μενω! τελεια πληρωνουμε τα κοψιδια τις μπυρες κ οτι αλλο θες κ συ πληρωνεις το μαθημα ....μεσα ? Χαχα μεσα μεσα αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα τα καταφερουμε με γεματες κοιλιες
|
|
|
Post by ViL27 on May 2, 2020 20:16:47 GMT 2
Ωραιο το οχημα Κωνσταντινε καλη συνεχεια!Μονο το χρωμα του λεβιε δεν μου καθεται καλα στο ματι! Σημερα επεστρεψε στα χερια μου το "πειραματοζωο" Mercedes E430 Avantgarde της fujimi.Το καβουκι του λοιπον πηγε στο φανοποιειο του πατερα ενος φιλου μου(μονο για βερνικι) για να δουμε τι αποτελεσμα μπορουμε να παρουμε απο επαγγελματια φανοποιο με αερογραφο αυτοκινητων.Το αποτελεσμα λιγο πολυ αναμενομενο,δηλαδη βερνικι καθρεφτης πραγματικα,αλλα εχει κανει πολυ παχυ στρωμα με αποτελεσμα να εχει καλυψει ολα τα panel lines του αμαξωματος και να κρυβει λεπτομερειες και να μην δειχνει ρεαλιστικο εν τελει.Εξηγησα στον φανοποιο εκ.των προτερων οτι τα περασματα του πρεπει να ειναι πιο αχνα και λεπτα αλλα και παλι δεν πηραμε σωστο αποτελεσμα.Οπως και να εχει δεν εχω σκοπο να ασχοληθω περαιτερω με το βερνικι,θα προχωρησω με τα υπολοιπα του αμαξωματος,οπως τα φιλετα χρωμιου στους προφυλακτηρες και τα φωτα.Το εσωτερικο ηδη ετοιμο. Οσον αφορα το κιτ της fujimi,τα κομματια λιγοστα,οι πορτες στο εσωτερικο μηδενικης λεπτομερειας τα καθισματα κουφια και ο πισω προφυλακτηρας εκτος πραγματικοτητας(πολυ μεγαλος και εξεχει πολυ,θυμιζει τον προφυλακτηρα της παλιας S-class).Απογοητικη για αλλη μια φορα η Fujimi και μετανιωσα που αγορασα το συγκεκριμενο κιτ χωρις να το εχω τσεκαρει πρωτα.Θα μπορουσα να προχωρησω σε καποιες δουλειτσες στο εσωτερικο οπως το γεμισμα των καθισματων αλλα δεν μου κανει καμια ορεξη.Ειμαι σε φαση αντε να τελειωνουμε με το συγκεκριμενο κιτ Ωχ όντως τα καθίσματα ειναι λιγο τραγικά ..... γιατι ετσι η fujimi??? Το βερνίκι πολυ ωραίο αλλα ποσα χερια το πέρασε? Μήπως υπερέβαλε λιγο? Με τι χρωμα το έβαψες? Φιλε Αντουαν η Φουτζιμι κανει πολλα λαθη και παραλειψεις σε οσα κιτ εχω δουλεψει ως τωρα.Με το βερνικι οντως υπερεβαλε λιγο γιατι δεν εβγαλε την γυαλαδα που ηθελε με λιγοτερα χερια,και τα χερια του ηταν χοντρα ουτως η αλλως.Το χρωμα ειναι μαυρο της Zero paints
|
|
|
Post by alex78 on May 3, 2020 20:41:49 GMT 2
Αφού δεν μπόρεσες εσύ Παναγιώτη να τις τιθασεύσεις που είσαι μαίτρ του είδους, ζόρικα τα πράγματα... Μην απογοητεύεσαι φίλε, το συγκεκριμένο έχει βγεί σε πανέμορφα λίβερι. Υ.Γ. Μήπως έφτασε η ώρα η big T να σκεφτεί πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να επανεκδώσει κάποια στιγμή, την χρυσή σειρά των αγωνιστικών της μοτοσυκλετών που καλοπούλησαν πρίν μια 20ετία, με ποιοτικές καρτέλες χαλκομανιών π.χ. Cartograf, όπως ορθά έκανε πρό 3ετίας με τις ''155''....?
|
|
|
Post by czt on May 7, 2020 17:57:26 GMT 2
Η καραντίνα σχεδόν τέλος ( μέχρι να ανοίξουν όλα τα μαγαζιά ειδικά τα μπιτσομπαρο χαχα) και ο φουτζιμι φίλος μας crx τελείωσε Είναι μαζί με τους άλλους 2 της καραντίνας σύντομα το κιτ στα ολοκληρωμένα. Το παράπονο μου είναι από την εταιρία τα τζάμιαθελουν υπομονή επιμονή .
|
|
|
Post by Φάνης on May 7, 2020 18:53:13 GMT 2
Μπράβο Κωνσταντίνε για την ολοκλήρωση. Νομίζω στις άλλες κατασκευές σου να επιμένεις με το βερνίκι και την διαδικασία του γυαλίσματος για καλύτερο finish! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by czt on May 7, 2020 21:08:45 GMT 2
Μπράβο Κωνσταντίνε για την ολοκλήρωση. Νομίζω στις άλλες κατασκευές σου να επιμένεις με το βερνίκι και την διαδικασία του γυαλίσματος για καλύτερο finish! Καλή συνέχεια! Ευχαριστώ πολύ Φανη!για πες μου τη να προσέξω . Επίσης τα τζάμια στα 2 τελευταία κιτ είχα κάποια θέματα αλλά πιστεύω είναι θέμα εξασκησεις . Στο θέμα γιαλισμα και καλύτερο αποτέλεσμα θέλω τα φώτα σας.
|
|
|
Post by iliasbass on May 10, 2020 11:13:20 GMT 2
Η καραντίνα σχεδόν τέλος ( μέχρι να ανοίξουν όλα τα μαγαζιά ειδικά τα μπιτσομπαρο χαχα) και ο φουτζιμι φίλος μας crx τελείωσε Είναι μαζί με τους άλλους 2 της καραντίνας σύντομα το κιτ στα ολοκληρωμένα. Το παράπονο μου είναι από την εταιρία τα τζάμιαθελουν υπομονή επιμονή . μια χαρά βγήκαν! κάπου είχα διαβάσει για pledge/future αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει στην Ελλάδα www.youtube.com/watch?v=Ooir8nyZqM4
|
|
|
Post by czt on May 10, 2020 17:14:45 GMT 2
Η καραντίνα σχεδόν τέλος ( μέχρι να ανοίξουν όλα τα μαγαζιά ειδικά τα μπιτσομπαρο χαχα) και ο φουτζιμι φίλος μας crx τελείωσε Είναι μαζί με τους άλλους 2 της καραντίνας σύντομα το κιτ στα ολοκληρωμένα. Το παράπονο μου είναι από την εταιρία τα τζάμιαθελουν υπομονή επιμονή . μια χαρά βγήκαν! κάπου είχα διαβάσει για pledge/future αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει στην Ελλάδα www.youtube.com/watch?v=Ooir8nyZqM4ευχαριστω για το σχολιασμο θα το ψαξω γιατι αν δεν ψαξουμε δε μαθαινουμε! Τωρα πιστευω κατι θα υπαρχει παρομοιο κατι και στην ελλαδα παρομοια ''ζουμια '' θα ειναι νομιζω κατι εχει βγαλει και η ακ,. Πιστευω υα παιδια θα μας πουν διαφορα . ειδικα για τα τεευταια βηματα που κανουμε για να αποφυγουμε αναθυμιασεις και αλλα πολλα πριν το κλεισιμο του κιτ
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on May 28, 2020 14:45:37 GMT 2
Τελευταίος και καταιδρωμένος κατάφερα να τελειώσω το δικό μου μοντέλο πριν πέσει η καρό σημαία την Κυριακή για το συγκεκριμένο Group Build. Ο λόγος της τεράστιας καθυστέρησης ήταν η μη παράδοση Photo Etched κομματιών για τον κινητήρα. Τελικά το φορτηγό "δέθηκε" εχθές χωρίς αυτά, ολοκληρώθηκε και πήρε την θέση του στην βιτρίνα. Οι μονές προσθήκες ήταν μερικά μπουλόνια της Meng στο σασί, ζώνες στα καθίσματα της Eduard, πυροσβεστήρας και καλωδίωση στην καμπίνα από spare parts και υποτυπώδη καλωδίωση στα μηχανικά μέρη. Ήταν ένα όμορφο κιτ παρά τα χρόνια του και οι χαλκομανίες ευτυχώς έκατσαν με ευκολία. Ήταν η πρώτη μου συμμετοχή στο φόρουμ με μια δική μου παρουσίαση και ειλικρινά το διασκέδασα. Καλό απόγευμα Αντώνης
|
|
|
Post by Φάνης on May 28, 2020 15:10:18 GMT 2
Πολύ όμορφο Αντώνη! Συγχαρητήρια! Αναμένουμε την επόμενη κατασκευή σου! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by konstantinf on May 28, 2020 16:03:04 GMT 2
Μπράβο Αντώνη, πολύ όμορφο! Τι εννοείς "συμμετοχή με δικιά μου κατασκευή"; Και στα επόμενα με το καλό!
|
|
|
Post by alex78 on May 28, 2020 16:41:03 GMT 2
Πολύ ωραία δουλειά Αντώνη! Με την πρώτη ευκαιρία ανέβασε το και στην ενότητα των ολοκληρωμένων φορτηγών. Αν παρατήρησες μόλις χθές ξεκίνησε το ''Summer GB'' που δικαίωμα συμμετοχής έχουν και πολιτικά φορτηγά/τράκτορες. scalewheels-gr.com/board/69/summer-2020Θα χαρούμε να σε δούμε και εκεί με την συμμετοχή και τον σχολιασμό σου φίλε μου!
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on May 28, 2020 17:05:54 GMT 2
Μπράβο Αντώνη, πολύ όμορφο! Τι εννοείς "συμμετοχή με δικιά μου κατασκευή"; Και στα επόμενα με το καλό! Καλησπέρα Κωνσταντίνε, "διορθώθηκε" με την σωστή λέξη.
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on May 28, 2020 17:11:32 GMT 2
Πολύ ωραία δουλειά Αντώνη! Με την πρώτη ευκαιρία ανέβασε το και στην ενότητα των ολοκληρωμένων φορτηγών. Αν παρατήρησες μόλις χθές ξεκίνησε το ''Summer GB'' που δικαίωμα συμμετοχής έχουν πολιτικά φορτηγά/τράκτορες. scalewheels-gr.com/board/69/summer-2020Θα χαρούμε να σε δούμε και εκεί με την συμμετοχή και τον σχολιασμό σου φίλε μου! Καλησπέρα Αλέξη. Να δημιουργήσω καινούργιο φάκελο στα "ολοκληρωμένα φορτηγά και να βάλω τις τελευταίες φωτογραφίες εννοείς; Ναι, θα πάρω μέρος και στο Summer GB με κάποιο κιτ. Χαιρετισμούς
|
|