|
Post by alex78 on May 1, 2020 22:25:10 GMT 2
Μετά από καιρό μια μικρή ενημέρωση και από μένα. Αφού πέρασα στην καρότσα ένα matt βερνίκι με πινέλο για να φύγει λίγο η γυαλάδα, έκανα μια μείξη με τις σκόνες της Tamiya. Το αποτέλεσμα μπορώ να πώ πως με ικανοποιεί...
Η συνέχεια θα έχει σασί και κινητήρα. Ένα κινητήρα με πλούσια λεπτομέρεια (20 κομμάτια), όμως αυτά θα με απασχολήσουν το Σαββατοκύριακο....
Καλές κατασκευές και καλό μήνα σε όλους!
|
|
|
Post by ViL27 on May 2, 2020 0:00:37 GMT 2
Ωραια καροτσα Αλεξ!Για δωσε πονο να δουμε μοτερακι!
|
|
|
Post by konstantinf on May 2, 2020 5:54:13 GMT 2
Τέλειο το πάτωμα Αλέξη! Συγχαρητήρια και βουρ στον κινητήρα!
|
|
|
Post by alex78 on May 2, 2020 8:35:57 GMT 2
Σπύρο έχω ξεκινήσει δυναμικά από το πρωί. Καλά αυτή η Monogram τραγική στις οδηγίες, όλο τον κινητήρα τον προτείνει black gloss, από λεπτομέρεια όμως σκίζει... Κωνσταντίνε τέλειο δεν το λές, απλά για πρώτη απόπειρα αναπαράστασης ξύλου νομίζω καλούτσικο βγήκε... Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο, καλό Σ/Κ!
|
|
|
Post by gtziaf on May 2, 2020 8:37:55 GMT 2
Τέλειο το πάτωμα Αλέξη! Συγχαρητήρια και βουρ στον κινητήρα! +1000 Μπράβο, Άλεξ
|
|
|
Post by Diecast917k on May 2, 2020 12:44:18 GMT 2
|
|
|
Post by mikys2019 on May 2, 2020 13:01:11 GMT 2
Δημητρη θα μας κανεις ολους να παρουμε 3d εκτυπωτες ...κ εμενα που φαινεται απο την μια μερια εξωγηινο κ απο την αλλη τελειο ...μπραβο σε ολα σου . ΔΗΜΗΤΡΗ μενεις βορεια ?
|
|
|
Post by ViL27 on May 2, 2020 14:58:05 GMT 2
Δημητρη φανταστικη δουλεια,τον πηρες γρηγορα τον αερα του printer!Οταν τον μαθεις ακομα καλυτερα θα κανεις παπαδες
|
|
|
Post by Diecast917k on May 2, 2020 15:08:25 GMT 2
Δημητρη θα μας κανεις ολους να παρουμε 3d εκτυπωτες ...κ εμενα που φαινεται απο την μια μερια εξωγηινο κ απο την αλλη τελειο ...μπραβο σε ολα σου . ΔΗΜΗΤΡΗ μενεις βορεια ? Να παρετε να παρετε Aθηνα κεντρο μενω!
|
|
|
Post by Diecast917k on May 2, 2020 15:09:28 GMT 2
Δημητρη φανταστικη δουλεια,τον πηρες γρηγορα τον αερα του printer!Οταν τον μαθεις ακομα καλυτερα θα κανεις παπαδες Μαλλον με μπερδεψες με τον αλλο Δημητρη που πηρε εκτυπωτη προσφατα,εγω ασχολουμαι ενα χρονο τωρα και εχω 3
|
|
|
Post by ViL27 on May 2, 2020 15:17:48 GMT 2
Ναι σε μπερδεψα με καποιον αλλο που εκανε post οτι αγορασε εκτυπωτη τωρα και τον μαθαινει!Συγγνωμη!Οπως και να χει εξαιρετικη δουλεια!
|
|
|
Post by czt on May 2, 2020 16:47:34 GMT 2
Η δική μου συμμετοχή στο Σαχ, έχει ολοκληρωθεί εδώ και μέρες απλά δεν βρήκα χρόνο να βγάλω φώτο. Χτες το έκανα... Περισσότερες φώτο και αυτοκριτική, στα completed, εντός ολίγου. Ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας και φυσικά τον Αλέξη για την ιδέα του Καλημέρα και καλό μήνα Φανταστικο αποτελεσμα πανεμορφο αυτοκινητο το χερι του Βασιλη εδωσε τη πινελια που δεν μπορεις εσυ!!!! χαχαχααααχ μοναδικο φιλε μπραβο! Stay at home no2 complete.Περισσοτερα σε λιγο στα completed racing cars Σπυρο παρα πολυ ωραιο και βγηκε αρκετα καλο για πρωτη αποπειρα! Η μοναδικη μου ενσταση ειναι το χρωμα αν καταλαβαινω σωστα στον αριθμο. Μετά από καιρό μια μικρή ενημέρωση και από μένα. Αφού πέρασα στην καρότσα ένα matt βερνίκι με πινέλο για να φύγει λίγο η γυαλάδα, έκανα μια μείξη με τις σκόνες της Tamiya. Το αποτέλεσμα μπορώ να πώ πως με ικανοποιεί...
Η συνέχεια θα έχει σασί και κινητήρα. Ένα κινητήρα με πλούσια λεπτομέρεια (20 κομμάτια), όμως αυτά θα με απασχολήσουν το Σαββατοκύριακο....
Καλές κατασκευές και καλό μήνα σε όλους! Αλεξ παρα πολυ ωραιο αποτελεσμα!!!! Πιστευω πρεπει να μας πει τη συνταγη. Επειδη ο καθε τυπος εχει τη δικη του αποχρωση πιο ειναι αυτο που θα μας δωσει τη καλυτερη πιστοτητα σε αυτο που θελουμε? Χαιρετω το φορουμ!! Μπορει να μην ανεβαζω συχνα αλλα ολο τον καιρο δουλευω που και που! Νομιζω οτι τελικα η αλλαγη στα σχεδια ηταν θετικη μιας και φανταζομαι να βγαινει καλυτερο απο αυτο που αρχικα σχεδιαζα! Σε συνεχεια με τα προηγουμενα,εκτυπωσα στον 3D εκτυπωτη ρητινης μου τα κομματια που χρειαζομουν, δεν ασχοληθηκα με την μερια που δεν ειχε το καπακι της βενζινης,απλα εκτυπωσα την ιδια μερια καθρεπτισμενη (μονο που τελικα καταλαβα οτι δεν θα χρειαζστει καν καπακι βενζινης μιας και ειναι αγωνιστικο και το αρχικο μοντελο ειναι το ντεποζιτο στο πορτπαγκαζ,κατι που θα κρατησω γιατι εχω δει να το κανει καποιος και σε πραγματικο)
Επειδη το 3D αρχειο ηταν πολυ λαθος σε καποια σημεια αποφασισα να το κανω ενα με το αμαξωμα μιας και δεν ταιριαζε καλα αλλα σε κλιμακα ηταν σωστο οποτε δεν μπορουσαν να γινουν και πολλα (βασικα δεν ηθελα να αφησω στην ακρη τα ρητινενια εκτυπωμενα κομματια γιατι μου στοιχιζουν πολυ ) Επρεπε να κοπει και προσεκτικα το κομματι του μπροστινου προφυλακτηρα μιας και ηταν ενωμενα ολα τα κομματια στο 3δ αρχειο. Απο τις παραπανω φωτογραφιες μπορειτε να δειτε και τα δυο μεγαλυτερα λαθη του 3δ αρχειου,οι πισω θολοι "κατεβαινουν" περισσοτερο απο τον πραγματικο οποτε σημειωσα μεχρι πιο σημειο πρεπει να τους φαω για να χαμηλωσει το αμαξι γενικα,αφου θα ψηλωνε στην τελικη αν εβαζα τις ζαντες να ακουμπανε τους θολους χωρις αυτο το βημα. Το δευτερο λαθος ειναι το βουναλακι που υπαρχει πανω απο τους μπροστινους τροχους ειναι απλα ανυπαρκτο ενω στο πραγματικο κανει μπαμ απο χιλιομετρα (στο 3δ αρχειο φαινοταν λιγο αλλα δεν ηταν τοσο μεγαλο οσο πιστευα). Αυτο προστεθηκε με εποξικο στοκο. Και με το πρωτο χερι ασταρι φαινεται καπως ετσι! Εχει δουλεια ακομα αλλα παει πολυ καλα!!
Τελος, επειδη δεν υπαρχει λαστιχο για το φαρδος που θελω αποφασισα να σχεδιασω λαστιχα και να τα εκτυπωσω (εννοειται και ζαντα αλλα εχει γινει συνηθες τωρα πια ) Βλεπετε πως τα εχω κανει ολα ειναι χωριστα για να κερδισω υλικο και να μπορω να τα βαψω πιο ευκολα! σουπερ δουλεια και αποτελεσμα μας κατατοπιζεις ολους ! παρε μετοχες και πες μας τη να παρουμε σε εκτυπωτη! Τα λαστιχα θα ηθελα να μας πεις ηλικο και καποια δεδομενα Δημητρη θα μας κανεις ολους να παρουμε 3d εκτυπωτες ...κ εμενα που φαινεται απο την μια μερια εξωγηινο κ απο την αλλη τελειο ...μπραβο σε ολα σου . ΔΗΜΗΤΡΗ μενεις βορεια ? Πες τα μιχαλη το ζαντικο με τρελανε!!!! Μας βλεπω με 3δ εκτυπωτε ολους
|
|
|
Post by czt on May 2, 2020 17:15:51 GMT 2
Μια ερωτηση εβαλα Β513 στο Crx και σε καποια δημεια εκανα φουσκαλες ξερυμε το γιατι και πως το φτιαχνουμε?
|
|
|
Post by kyriakos on May 2, 2020 17:29:40 GMT 2
Αχ δεν θα σταματήσουμε τις αγορές ποτέ τι μας έκανε ρε φίλε με τον εκτυπωτή τώρα!! ωραία δουλειά μπράβο δε όλους!!
|
|
|
Post by alex78 on May 2, 2020 17:59:30 GMT 2
+1000 Μπράβο, Άλεξ Αλεξ παρα πολυ ωραιο αποτελεσμα!!!! Πιστευω πρεπει να μας πει τη συνταγη. Επειδη ο καθε τυπος εχει τη δικη του αποχρωση πιο ειναι αυτο που θα μας δωσει τη καλυτερη πιστοτητα σε αυτο που θελουμε? Γιώργο και Κωστή σας ευχαριστώ! Για τις σκόνες χρησιμοποίησα διάφορες τονικότητες όπως Rust, Burn Red, Mud & Gun Metal, αλλά μάλλον δεν είμαι ο καταλληλότερος να βοηθήσω, αφού περισσότερο αυτοσχεδίασα χωρίς κάποιο συγκεκριμένο πλάνο. Μια ερωτηση εβαλα Β513 στο Crx και σε καποια δημεια εκανα φουσκαλες ξερυμε το γιατι και πως το φτιαχνουμε? Μήπως Κωστή το ψέκασες από κοντινή απόσταση σε μεγάλη ποσότητα, κάπου το ''έπνιξες'' και αυτό αντέδρασε? Όπως και να έχει βγάλε μια φωτό να το δούμε καλύτερα φίλε.
|
|
|
Post by mikys2019 on May 2, 2020 18:35:44 GMT 2
Δημητρη θα μας κανεις ολους να παρουμε 3d εκτυπωτες ...κ εμενα που φαινεται απο την μια μερια εξωγηινο κ απο την αλλη τελειο ...μπραβο σε ολα σου . ΔΗΜΗΤΡΗ μενεις βορεια ? Να παρετε να παρετε Aθηνα κεντρο μενω! τελεια πληρωνουμε τα κοψιδια τις μπυρες κ οτι αλλο θες κ συ πληρωνεις το μαθημα ....μεσα ?
|
|