|
Post by alex78 on May 28, 2020 17:32:12 GMT 2
Να δημιουργήσω καινούργιο φάκελο στα "ολοκληρωμένα φορτηγά και να βάλω τις τελευταίες φωτογραφίες εννοείς; Ναί Αντώνη, ανοίγεις ένα θρέντ στα ολοκληρωμένα ανεβάζοντας μια σύντομη περιγραφή μαζί με 4-5 φωτό και είσαι έτοιμος. Με αυτό τον τρόπο θα είναι πιό όμορφα παρουσιασμένο, μιάς και στο SaH που τα είχαμε όλα χύμα μέσα θα ''χάνεται'' κάπως και είναι κρίμα. Πέρα από αυτό όλα μας τα wip, όταν με το καλό ολοκληρωθούν, ανεβαίνουν στην αντίστοιχη ενότητα των ολοκληρωμένων. Ναι, θα πάρω μέρος και στο Summer GB με κάποιο κιτ.
Super νέα φίλε, με το καλό σε αναμένουμε!
|
|
|
Post by gtziaf on May 29, 2020 8:00:31 GMT 2
Αντώνη, πολύ όμορφο. Συγχαρητήρια. Περιμένουμε να το χαρούμε και στα ολοκληρωμένα. Καλημέρα
|
|
|
Post by nektarios on Jun 22, 2020 22:15:47 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Jun 24, 2020 12:14:27 GMT 2
Πολύ ωραία προχωράει Νεκτάριε και τα μασκαρίσματα/βαψίματα σου ως συνήθως σεμιναριακά! Το βερνίκι το συνήθισες?
|
|
|
Post by Φάνης on Jun 24, 2020 15:29:57 GMT 2
Πολύ όμορφα προχωράει Νεκ, τέλεια τα μασκαρίσματα! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by nektarios on Jun 25, 2020 9:30:32 GMT 2
Αλέξη και Φάνη, σας ευχαριστώ για τα θετικά σχόλια! Αλέξη, με το Β513 τα πήγα αρκετά καλά, το να βερνικώνεις ένα μοντέλο σε λιγότερο από 1 λεπτό είναι μαγικό, αλλά αυτό που με αγχώνει πάντα είναι ο κίνδυνος του σταξίματος... Ελπίζω με τον καιρό να το ξεπεράσω και αυτό.
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 25, 2020 9:47:42 GMT 2
Ωραιο οχημα Νεκταριε δεν θυμομουν καν οτι υπαρχει σε κιτ!Πολυ ομορφο ως τωρα και τα μασκαρισματα πολυ προσεγμενα
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 25, 2020 16:59:24 GMT 2
Συστηματικότατος ως συνήθως Νεκτάριε! Το 513 πρέπει να το δοκιμάσω κάποια στιγμή (αν και όταν βερνικώσω)... Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by czt on Jun 26, 2020 12:36:13 GMT 2
Πολυ ωραιο Νεκ βλεπω συντομα τα τελειωματα. Οσο για το 513 εχω μια ιδεα για αλλαγη του
|
|
|
Post by nektarios on Jun 26, 2020 23:11:21 GMT 2
Αγαπητοί Σπύρο και Κωνσταντίνοι, σας ευχαριστώ πολύ! Σπύρο, το οτι υπήρχε αυτό το όχημα σε κιτ - και μάλιστα ποιοτικό - ήταν και για μένα μια ευχάριστη έκπληξη! Κωνσταντίνε Α', μου προξενεί μεγάλη εντύπωση το οτι δεν έχεις χρησιμοποιήσει το 513! Θεωρούσα οτι ο τελευταίος μοντελιστής που δεν το είχε ακόμη χρησιμοποιήσει ήμουν εγώ! Κωνσταντίνε Β', τι εννοείς "αλλαγή του"; Αντικατάσταση με κάποιο άλλο βερνίκι σε σπρέυ;
|
|
|
Post by czt on Jun 26, 2020 23:12:51 GMT 2
Αγαπητοί Κωνσταντίνοι, σας ευχαριστώ πολύ! Κωνσταντίνε Α', μου προξενεί μεγάλη εντύπωση το οτι δεν έχεις χρησιμοποιήσει το 513! Θεωρούσα οτι ο τελευταίος μοντελιστής που δεν το είχε ακόμη χρησιμοποιήσει ήμουν εγώ! Κωνσταντίνε Β', τι εννοείς "αλλαγή του"; Αντικατάσταση με κάποιο άλλο βερνίκι σε σπρέυ; ω ναι εχω κατι κατα νου. Αυριο οταν μπορεις παρε να σε ενημερωσω για τις σκεψεις μου
|
|
|
Post by alex78 on Jun 26, 2020 23:40:20 GMT 2
ω ναι εχω κατι κατα νου. Αυριο οταν μπορεις παρε να σε ενημερωσω για τις σκεψεις μου
Πάλι μυστικά εσείς οι δύο? Εμείς να μην μάθουμε δλδ, πάλι στην απ'έξω....? Ενεργή ασφάλεια ζωής καλού κακού να έχετε και όλα καλά....
|
|
|
Post by czt on Jun 27, 2020 21:59:11 GMT 2
ω ναι εχω κατι κατα νου. Αυριο οταν μπορεις παρε να σε ενημερωσω για τις σκεψεις μου
Πάλι μυστικά εσείς οι δύο? Εμείς να μην μάθουμε δλδ, πάλι στην απ'έξω....? Ενεργή ασφάλεια ζωής καλού κακού να έχετε και όλα καλά.... χαχα ιδεες που θα αναληθουν και θα γινουν σε καποια κιτ τιποτα δε κραταμε μυστικο στην οικογενεια τα λεμε ολα!!!! Λες να κανουμε ασφαλεια ζωης? Με της αλχημιες ποτε δε ξερεις
|
|
|
Post by nektarios on Sept 25, 2020 23:03:59 GMT 2
|
|
|
Post by ViL27 on Sept 25, 2020 23:33:35 GMT 2
Εξαιρετική εκτέλεση Νεκτάριε μπράβο! Το όχημα σχεδιαστικα πάντως είναι ασχημουτσικο κατά τη γνώμη μου! Θύμισε μου προέρχεται από κάποια ταινία?
|
|
|
Post by nektarios on Sept 26, 2020 0:21:18 GMT 2
Ευχαριστώ, φίλε! Και κατά τη δική μου γνώμη είναι ασχημούτσικο, και δεν υπήρχε καμία πιθανότητα να το φτιάξω αν δεν είχε την ιδιαιτερότητα του "2 σε 1"! Προέρχεται όντως από ταινία, και συγκεκριμένα από το “The spy who loved me” [1976, από τη σειρά ταινιών τού James Bond, με πρωταγωνιστές τους Roger Moore, Barbara Bach, Curd Jurgens].
|
|