|
Post by konstantinf on Apr 29, 2020 16:59:14 GMT 2
Καθαρή η κονσόλα σου Κωνσταντίνε, μπράβο!
|
|
|
Post by czt on Apr 29, 2020 18:29:28 GMT 2
Κωνσταντίνε ευχαριστώ και έχεις απόλυτο δίκιο! Βγήκε πολύ καλή! Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ!
|
|
|
Post by ViL27 on Apr 29, 2020 23:53:14 GMT 2
Ωραιο το οχημα Κωνσταντινε καλη συνεχεια!Μονο το χρωμα του λεβιε δεν μου καθεται καλα στο ματι! Σημερα επεστρεψε στα χερια μου το "πειραματοζωο" Mercedes E430 Avantgarde της fujimi.Το καβουκι του λοιπον πηγε στο φανοποιειο του πατερα ενος φιλου μου(μονο για βερνικι) για να δουμε τι αποτελεσμα μπορουμε να παρουμε απο επαγγελματια φανοποιο με αερογραφο αυτοκινητων.Το αποτελεσμα λιγο πολυ αναμενομενο,δηλαδη βερνικι καθρεφτης πραγματικα,αλλα εχει κανει πολυ παχυ στρωμα με αποτελεσμα να εχει καλυψει ολα τα panel lines του αμαξωματος και να κρυβει λεπτομερειες και να μην δειχνει ρεαλιστικο εν τελει.Εξηγησα στον φανοποιο εκ.των προτερων οτι τα περασματα του πρεπει να ειναι πιο αχνα και λεπτα αλλα και παλι δεν πηραμε σωστο αποτελεσμα.Οπως και να εχει δεν εχω σκοπο να ασχοληθω περαιτερω με το βερνικι,θα προχωρησω με τα υπολοιπα του αμαξωματος,οπως τα φιλετα χρωμιου στους προφυλακτηρες και τα φωτα.Το εσωτερικο ηδη ετοιμο. Οσον αφορα το κιτ της fujimi,τα κομματια λιγοστα,οι πορτες στο εσωτερικο μηδενικης λεπτομερειας τα καθισματα κουφια και ο πισω προφυλακτηρας εκτος πραγματικοτητας(πολυ μεγαλος και εξεχει πολυ,θυμιζει τον προφυλακτηρα της παλιας S-class).Απογοητικη για αλλη μια φορα η Fujimi και μετανιωσα που αγορασα το συγκεκριμενο κιτ χωρις να το εχω τσεκαρει πρωτα.Θα μπορουσα να προχωρησω σε καποιες δουλειτσες στο εσωτερικο οπως το γεμισμα των καθισματων αλλα δεν μου κανει καμια ορεξη.Ειμαι σε φαση αντε να τελειωνουμε με το συγκεκριμενο κιτ
|
|
|
Post by alex78 on Apr 30, 2020 0:02:25 GMT 2
Όντως ξυρίσεσαι μπροστά του, μπράβο Σπύρο που το ψάχνεις και πειραματίζεσαι! Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες με τι βερνίκωσε ο μάστορας αλλά και με τι έβαψες εσύ...
|
|
|
Post by ViL27 on Apr 30, 2020 0:27:40 GMT 2
Όντως ξυρίσεσαι μπροστά του, μπράβο Σπύρο που το ψάχνεις και πειραματίζεσαι! Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες με τι βερνίκωσε ο μάστορας αλλά και με τι έβαψες εσύ... Αλεξ δεν ρωτησα τι βερνικι χρησιμοποιει καθως δεν ξερω απο μαρκες 2k εμποριου!Παντως ειναι καλο φανοποιειο με πολλη δουλεια και πολλα χρονια στον χωρο.Οσο αφορα τα χρωματα μου,κλασσικα Ak grey primer/filler,απλο μαυρο της Zero το εξωτερικο,στο εσωτερικο Ferrari sabbia της zero,και 2 κωδικοι της gunze για το ξυλο και το γκρι στο πανω μερος του ταμπλο τους οποιους δεν θυμαμαι και ειμαι κ στην δουλεια τωρα!Για τα φιλετα χρωμιου στους προφυλακτηρες λογικα θα χρησιμοποιησω τους Molotow που εχω μετα απο μασκαρισμα φυσικα.Ενα εξισου απογητευτικο κομματι του κιτ τωρα που το θυμηθηκα ειναι και το χοντροκομμενο σημα της μερσεντες μπροστα,το οποιο ηταν πιασμενο στα σπρου σε 4(!!!!!) Σημεια και λογω αυτου μου εσπασε κι ολας και το ξανακολλησα.Ειναι χαλια ομως απο κατασκευης του οποτε αν βρω καποια στιγμη p.e. σημα θα το βαλω
|
|
|
Post by mikys2019 on Apr 30, 2020 1:29:22 GMT 2
ΣΠΥΡΟ ΜΟΥ . Για να καταλαβεις κατι ενα αυτοκινητο ειναι 4-5 μετρα μηκος κ ο μπογιατζης χρησιμοποιει πιστολι με 1,6 μπεκ μεχρι 2,0 για βερνικια Ενα μοντελακι εχει μηκος 25 εκατοστα κ ο αερογραφος εχει μπεκ 0,2-0,5 για χοντρα 2κ βερνικια . Οποτε παντα το πιστολι του βαφεα θα χτιζει ενα μοντελακι ..γιατι εχει πολυ χοντρο μπεκ με αποτελεσμα να πεταει πολυ χρωμα . Παντος να πεις μπραβο στον βαφεα σου γιατι παροτι ο ανθρωπος δεν εχει τα εργαλεια γιαυτην την δουλεια εκανε παρα πολυ καλο αποτελεσμα κ η γυαλαδα του σκοτωνει .
|
|
|
Post by ViL27 on Apr 30, 2020 1:36:59 GMT 2
Καλησπερα Μιχαλη!Τα γνωριζω αυτα που πολυ σωστα μου λες,απλα αυτο που με ενθαρρυνε στο να προχωρησω σε αυτο το πειραμα,ηταν το εξαιρετικο αποτελεσμα που ειχα δει απο γνωστο μου φανοποιο στο 1ο του μοντελο παρακαλω!και το ειδα οχι σε φωτο αλλα απο κοντα,ειχε χτισει ελαχιστα το βερνικι και το αποτελεσμα ηταν εντυπωσιακο.Δυστυχως δεν εχω φωτο να παραθεσω,αν βρω θα βαλω
|
|
|
Post by mikys2019 on Apr 30, 2020 1:44:38 GMT 2
Οι καλοι βαφεις εχουν στο μαγαζι τους αερογραφο με μπεκ 05-08 για ρωτα τον εαν εχει κ εκεινος κ εαν εχει θα τρελαθεις με την δουλεια που θα βγει . και σε παρακαλω ρωτησε τον εαν το εβαλε κ στον φουρνο μετα .
|
|
|
Post by czt on Apr 30, 2020 7:24:52 GMT 2
Ωραιο το οχημα Κωνσταντινε καλη συνεχεια!Μονο το χρωμα του λεβιε δεν μου καθεται καλα στο ματι! Σημερα επεστρεψε στα χερια μου το "πειραματοζωο" Mercedes E430 Avantgarde της fujimi.Το καβουκι του λοιπον πηγε στο φανοποιειο του πατερα ενος φιλου μου(μονο για βερνικι) για να δουμε τι αποτελεσμα μπορουμε να παρουμε απο επαγγελματια φανοποιο με αερογραφο αυτοκινητων.Το αποτελεσμα λιγο πολυ αναμενομενο,δηλαδη βερνικι καθρεφτης πραγματικα,αλλα εχει κανει πολυ παχυ στρωμα με αποτελεσμα να εχει καλυψει ολα τα panel lines του αμαξωματος και να κρυβει λεπτομερειες και να μην δειχνει ρεαλιστικο εν τελει.Εξηγησα στον φανοποιο εκ.των προτερων οτι τα περασματα του πρεπει να ειναι πιο αχνα και λεπτα αλλα και παλι δεν πηραμε σωστο αποτελεσμα.Οπως και να εχει δεν εχω σκοπο να ασχοληθω περαιτερω με το βερνικι,θα προχωρησω με τα υπολοιπα του αμαξωματος,οπως τα φιλετα χρωμιου στους προφυλακτηρες και τα φωτα.Το εσωτερικο ηδη ετοιμο. Οσον αφορα το κιτ της fujimi,τα κομματια λιγοστα,οι πορτες στο εσωτερικο μηδενικης λεπτομερειας τα καθισματα κουφια και ο πισω προφυλακτηρας εκτος πραγματικοτητας(πολυ μεγαλος και εξεχει πολυ,θυμιζει τον προφυλακτηρα της παλιας S-class).Απογοητικη για αλλη μια φορα η Fujimi και μετανιωσα που αγορασα το συγκεκριμενο κιτ χωρις να το εχω τσεκαρει πρωτα.Θα μπορουσα να προχωρησω σε καποιες δουλειτσες στο εσωτερικο οπως το γεμισμα των καθισματων αλλα δεν μου κανει καμια ορεξη.Ειμαι σε φαση αντε να τελειωνουμε με το συγκεκριμενο κιτ Σπύρο να υποθέσω υπ κοκκινο σε ξενίζει απαιτήσει λαού συν ότι δείχνει λίγο καγκουρόκουλτουρα που κολλάει ! Επίσης εκεί είναι βαγιεχο μπογιά τα αλλά είναι γκουνζε και ακ. Ως προς το μερκ πολύ γιαλαδα το εσωτερικό πολύ ωραίο και όντως φτωχό . Αν ειχες όρεξη θα μπορούσες να κανεις πολλά! Επειδή φουτζιμι κάνω το crx ήταν φτωχό το μερκ όμως όχι μπορείς να βάλεις πράγματα αν θες! Μη ξεχνάς αγαπάνε φουτζιμι! Χαχα
|
|
|
Post by gtziaf on May 1, 2020 9:01:06 GMT 2
Η δική μου συμμετοχή στο Σαχ, έχει ολοκληρωθεί εδώ και μέρες απλά δεν βρήκα χρόνο να βγάλω φώτο. Χτες το έκανα... Περισσότερες φώτο και αυτοκριτική, στα completed, εντός ολίγου. Ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας και φυσικά τον Αλέξη για την ιδέα του Καλημέρα και καλό μήνα
|
|
|
Post by kyriakos on May 1, 2020 9:17:35 GMT 2
Ουαου Γιώργο εξαιρετικο το αποτέλεσμα περιμένω κ της άλλες φωτογραφίες
|
|
|
Post by konstantinf on May 1, 2020 9:30:13 GMT 2
Ως συνήθως... Και στα επόμενα με το καλό!
|
|
|
Post by mikys2019 on May 1, 2020 12:29:02 GMT 2
Ισως το ομορφοτερο παλιο FERRARI που εχει βγει ποτε .....κουκλα η κοκκινουλα ...
|
|
|
Post by ViL27 on May 1, 2020 13:07:49 GMT 2
Stay at home no2 complete.Περισσοτερα σε λιγο στα completed racing cars
|
|
|
Post by alex78 on May 1, 2020 13:41:17 GMT 2
Ψαρωτική λήψη Σπύρο, ανυπομονούμε φίλε.....
|
|
|
Post by ViL27 on May 1, 2020 13:51:22 GMT 2
Θενκς φιλε!μολις ανεβασα και το thread στα finished!
|
|