|
Post by czt on Jan 30, 2021 7:40:10 GMT 2
Φανταστικά Φανη ! Μια ερώτηση πια είναι η ταινία για τα λάστιχα ;
|
|
|
Post by Φάνης on Jan 30, 2021 9:11:02 GMT 2
Σας ευχαριστώ πολύ!
@Κωνσταντίνο (πρεσβύτερο), σίγουρα ξέρεις από πρώτο χέρι για τις πινακίδες. Το έψαξα και εγώ και ειδα ότι η Λουκέρνη έχει περίπου 220,000 πληθυσμό!Δεν έλεγξαν καν εκεί στην Revel! Δεν πειράζει, πολλοί θα το δουν λίγουν θα το καταλάβουν! Παντως δείχνουν (ιδιαίτερα η πίσω) όμορφες και ξεφεύγουν από τις συνηθισμένες Γερμανικές, Αγγλικές, Ιταλικές, κτλ, που συνήθως χρησιμοποιούνται.
@Κωνσταντίνο (νεότερο), είναι οι διπλές αυτοκόλλητες μαυρες ταινίες που χρησιμοποιει και ο Γιώργος συχνά (μου είχε δώσει το κινεζικό λινκ στο ebay παλαιότερα και προμηθεύτηκα τα 2 πάχη που έρχονται) - αν ανατρεξεις πίσω στο θέμα, νομίζω θα τις δεις σε κάποιες φωτό.
Καλό Σ/Κ!
|
|
|
Post by nektarios on Jan 30, 2021 23:53:00 GMT 2
Πολύ όμορφο το αποτέλεσμα, φίλε! Για το wash θα συμφωνήσω, προσθέτοντας στα panel lines και τις γρίλιες του καπώ.
|
|
|
Post by Φάνης on Jan 31, 2021 8:57:05 GMT 2
Πολύ όμορφο το αποτέλεσμα, φίλε! Για το wash θα συμφωνήσω, προσθέτοντας στα panel lines και τις γρίλιες του καπώ. Ευχαριστώ φίλε! Όλα θα γίνουν! Εχθές παρέλαβα και το χτένι που χρειαζόμουν για το λεβιέ, και είμαι έτοιμος να το ολοκληρώσω και να βγάλω τελικές φωτό. Θα περιμένει όμως λίγο ακόμη γιατί οι πάγκοι μου είναι κατειλημμένοι από τα κομμάτια των 179 και Lotus Europa!
|
|
|
Post by Φάνης on Mar 2, 2021 10:59:00 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 3, 2021 21:14:24 GMT 2
Μπράβο Φάνη! (Κάλλιο αργά παρά ποτέ... ) Και στα επόμενα με το καλό. Περιμένω να την θαυμάσω στα τελειωμένα...
|
|
|
Post by Φάνης on Mar 6, 2021 18:56:54 GMT 2
Σίγουρα πολύ χαρούμενος γιατί κατάφερα να το ολοκληρώσω, μετά από πολύ καιρό που ήταν ξεχασμένο σε ένα κουτί. Επίσης, για το ότι όταν το ξανάπιασα του αφιέρωσα τον ίδιο (ίσως και παραπάνω) χρόνο/προσοχή που είχα αφιερώσει μέχρι τα μέσα της κατασκευής, πριν το αφήσω στην άκρη. Δοκίμασα νέα πράγματα, έκανα διάφορες μετατροπές, και σίγουρα το απόλαυσα! Περισσότερες φωτό, στο gallery. Καλό βράδυ!
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 7, 2021 10:21:02 GMT 2
Φάνη, είναι πραγματικά πολύ όμορφο και σίγουρα άξιζε τον επιπλέον κόπο. Συγχαρητήρια
|
|
|
Post by Φάνης on Mar 7, 2021 17:26:09 GMT 2
Ευχαριστώ Γιώργο! Καλό βράδυ και καλή εβδομάδα να έχουμε!
|
|
|
Post by Sakis on Mar 7, 2021 18:48:52 GMT 2
Πολύ πολύ όμορφη! Δένει υπέροχα σαν αποτέλεσμα χωρίς κάτι να φάινεται παράταιρο. Εύγε!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Mar 7, 2021 21:01:20 GMT 2
Πολυ ωραια Φανη! εκανες πολυ καλα που την τελειωσες γιατι αξιζε τον κοπο.
|
|
|
Post by Φάνης on Mar 7, 2021 22:13:34 GMT 2
Σάκη, Παναγιώτη, σας ευχαριστώ πολύ! Καλό βράδυ και καλή εβδομάδα!
|
|
|
Post by alex78 on Mar 13, 2021 11:48:00 GMT 2
Φάνη ανταμείφτηκε ο κόπος σου, εξαίσια και πεντακάθαρη δουλειά, εύγε!
|
|
|
Post by Φάνης on Mar 13, 2021 13:42:57 GMT 2
Ευχαριστώ Άλεξ! Τουλάχιστον αυτό μεταφέρθηκε από το ντουλάπι με τα ανολοκλήρωτα στο ντουλάπι με τα ολοκληρωμένα! Κάποια στιγμή θα πάρουν σειρά και κανα δυό ακόμη που θέλω επίσης να τα ολοκληρώσω! Καλό 3ήμερο!
|
|