.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on May 21, 2012 9:53:31 GMT 2
Ωραια ωραια Νεκ ,περιμενω να δεσει το γλυκο λοιπον με την τοποθετηση και των υπολοιπων εξαρτηματων...δε μου λες; οι ταπες των εξατμισεων οντως ανοιγουν οπως στην φωτο του κουτιου;
|
|
|
Post by nektarios on May 21, 2012 10:05:05 GMT 2
Ωραια ωραια Νεκ ,περιμενω να δεσει το γλυκο λοιπον με την τοποθετηση και των υπολοιπων εξαρτηματων...δε μου λες; οι ταπες των εξατμισεων οντως ανοιγουν οπως στην φωτο του κουτιου; Σε λίγες μέρες θα το δείτε ολοκληρωμένο! Οι εξατμίσεις είναι πολύ προσεγμένες. Δεν είναι συμπαγείς (δηλαδή έχουν τη μορφή σωλήνα, που προσδίδει αληθοφάνεια), ενώ οι τάπες δίνονται σε ξεχωριστά κομμάτια, που μπορείς να τα τοποθετήσεις και ανοιχτά. : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on May 24, 2012 19:46:14 GMT 2
Νεκτάριε φοβερός όγκος δουλειάς και φοβερή εκτέλεση! Καλά τελειώματα : : : :
|
|
|
Post by jvolume on May 25, 2012 0:25:23 GMT 2
Νεκτάριε καλησπέρα Το θηρίο βγαίνει άψογο. Μ΄ αρέσει πολύ το όλο σύνολο με τον προφυλακτήρα να κλέβει την παράσταση. ’ντε βουρ για άλλα τώρα.. : :
|
|
|
Post by nektarios on May 25, 2012 9:18:47 GMT 2
Αγαπητοί μου Αλέξη και Γιάννη, σας ευχαριστώ πολύ για τα επαινετικά σχόλια! Χαίρομαι που σας αρέσει! Το μοντέλο είναι πράγματι "θηρίο" (συνολικό μήκος 50+ εκατοστά...), και ο όγκος δουλειάς του αντιστοιχεί σε περίπου 3 "κανονικά" μοντέλα... Ευτυχώς τελείωσε!... : :
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on May 25, 2012 15:08:22 GMT 2
Που είναι οι φώτο; οεο;! ;D ;D
|
|
|
Post by nektarios on May 25, 2012 20:15:04 GMT 2
Φίλε Δημήτρη, Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, η φωτογράφηση είναι προγραμματισμένη για αύριο! Λίγη υπομονή ακόμη, και το "τέρας" θα είναι σύντομα κοντά σας! : :
|
|
|
Post by nektarios on May 28, 2012 10:54:48 GMT 2
Φίλοι μου, Χαίρετε! Μετά από κατασκευαστική διαδικασία που διήρκεσε συνολικά περίπου 2 χρόνια [καλά, μη βαράτε, υπήρχαν και πολύμηνα διαστήματα απραξίας! ], σας παρουσιάζω το πρώτο “Born in Scalewheels” όχημά μου! Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του forum για τη στήριξη και τη βοήθειά τους (και τα σχεδόν 1800 views! ), κυρίως δε τους Johny.B. [στον οποίο αφιερώνονται οι “head on” φωτό! ] και dmoshid για τις εξειδικευμένες γνώσεις και τις φωτό που προσέφεραν, τον georgenc για τη χαλκομανία με το logo της Ford που μου εξασφάλισε, και τον gtziaf για το πάντα εποικοδομητικό κατ’ ιδίαν κράξιμο! ;D ;D Ιδού λοιπόν οι κλασικές φωτό - «πορτραίτα», και σύντομα θα ακολουθήσει «δεύτερο μέρος», με πιο «καλλιτεχνικές» φωτό! Ευχαριστώ για τον χρόνο και την προσοχή σας! ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟΥ Εταιρία κατασκευής : Italeri. (Κωδικός: 3825). Κλίμακα : 1:24. Διαστάσεις : Μήκος : Σκάφος (+ προφυλακτήρας) : 37,6 εκατ., ολικό : 50,8 εκατ. Πλάτος : Σκάφος : 10,4 εκατ., καθρέπτες : 12,6 εκατ. Ύψος : Σκάφος : 12,0 εκατ., εξατμίσεις : 15,2 εκατ., γερανός : 16,8 εκατ. Στοιχεία αγοράς : Έτος : 2010. Τιμή : 50,00 €. Στοιχεία ολοκλήρωσης : Έτος : Μάιος 2012. Σειρά : 96. Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις / Μετασκευές : - Αντικατάσταση των 3 γάντζων, του ενός από αντίστοιχο εξάρτημα Playmobil και των άλλων 2 με ιδιοκατασκευή (από τηλεκάρτα). - Αντικατάσταση των 2 φάρων, από αντίστοιχο εξάρτημα Playmobil. - Αντικατάσταση των πλαστικών «συρματόσχοινων» από αληθινό συρματόσχοινο (προερχόμενο από φωτοτυπικό μηχάνημα), τόσο στα καρούλια όσο και στα υπόλοιπα μέρη τους. - Κάλυψη των 2 καθρεπτών της καμπίνας με αλουμινόχαρτο (προερχόμενο από συσκευασία τροφίμων), αφού πρώτα τοποθετήθηκε ως υπόστρωμα διαφανές φύλλο πλαστικού. - Τοποθέτηση αλουμινόχαρτου στη πίσω πλευρά των φλας των φτερών. - Κατασκευή μαύρων «στεφανιών» στις δεξαμενές καυσίμων (φτιαγμένων από χαλκομανία). - Τοποθέτηση χαλκομανίας με το λογότυπο “Ford” στη μάσκα (από το spare box του georgenc). - Βάψιμο του σκάφους και των εργαλειοθηκών με μεταλλικό χρώμα αυτοκινήτου (κωδικός Β 506 Μ, προερχόμενο από Honda Jazz 1ης γενιάς).
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on May 28, 2012 12:03:13 GMT 2
Ενταξει, Νεκταριε τι να πρωτοθαυμασει κανεις...Τον προφυλακτηρα που ειναι ενα μοντελο απο μονος του, τον βραχιωνα με το συρματοσχοινο, τους τελειους γαντζους η την τελεια συναρμογη με το φοβερο βαψιμο!!! Αψογος φιλε μου , τα θερμα μου συγχαρητηρια... : :
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on May 28, 2012 12:08:17 GMT 2
Α ξεχασα ! Στην κορυφη της μασκας του ψυγειου τι μπαινει στο κενο που υπαρχει; Η ετσι ειναι...
|
|
|
Post by nektarios on May 28, 2012 13:25:47 GMT 2
Φίλε μου Γιάννη, ευχαριστώ πολύ για το διθυραμβικό σχόλιο! Έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα, τόσο επειδή προέρχεται από έναν καταξιωμένο "φορτηγοφτιάχτη" ( ) όσο και επειδή είμαι σίγουρος οτι το έχεις μελετήσει στην παραμικρότερη λεπτομέρειά του, όπως προκύπτει και από την απορία σου! : : Την οποία όμως δυστυχώς έχω και εγώ καθώς ούτε στο κιτ υπάρχει κάποιο εξάρτημα για εκεί, ούτε στις οδηγίες αναφέρει κάτι... Κανονικά λοιπόν θα έπρεπε να κλείσω εκείνη την τρύπα, αφού δεν χρησιμεύει σε τίποτε, αλλά βαρέθηκα... : :
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on May 28, 2012 15:39:54 GMT 2
Νεκ το πιο λογiκο ειναι (και απο μια δυο φωτο που ειδα στο νετ) στην τρυπα να κουμπωνει καποιο μεταλικο σημα σαν αυτο που εχουν τα mercedes μπροστα στο καπω...Σιγουρα δεν το δινει το κιτ; Για ξανατσεκαρε το πλαισιο με τα χρωμιωμενα μερη (η ακομα καλυτερα τις οδηγιες στην αρχη που δειχνουν ολα τα κοματια). : :
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on May 28, 2012 16:00:54 GMT 2
Νεκ για δες αυτο Μαλλον δεν ειναι κεραια το φτερωτο σηματακι αλλα μπαινει μπροστα τελικα!!!
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on May 28, 2012 19:08:45 GMT 2
: : : : : : Όοολε, όοολε, όοολε : : : : : : Νεκτάριε βγήκε πανέμορφο φίλε!!! Χαλάλι η δουλειά και ο κόπος σου. Μπράβο!!! Απόστολος : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on May 28, 2012 20:56:59 GMT 2
Τουλαχιστον Επιβλητικο!! Πολυ ομορφο Νεκταριε!!!
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on May 28, 2012 21:21:24 GMT 2
Πολύ όμορφο πράγματι!!! Επιβλητικό τουλάχιστον!!! Ψάξε τα σπρου για τη αγαλματίδιο!!! Τα λόγια περισσεύουν!!! : :
|
|