|
Post by nektarios on May 28, 2012 22:05:12 GMT 2
Φίλοι μου Απόστολε, Χρήστο και Δημήτρη, σας ευχαριστώ πολύ για τα επαινετικά σας σχόλια! Το μοντέλο είναι πράγματι εντυπωσιακό, με συνολικό μήκος πάνω από μισό μέτρο... Σκεφτείτε οτι και μόνο για το βάψιμο κάθε χεριού χρώματος ή βερνικιού, χρειαζόταν περίπου 2 γεμίσματα το κυπελλάκι του αερογράφου... Χώρια οι ατελείωτες λεπτομέρειες... : : Αλλά τέλος καλό όλα καλά! Πάμε για το R-620! Γιάννη και Δημήτρη, έλεγξα όσα μου είπατε, και τελικά δεν έχω κάνει κάποιο λάθος. Στα εξαρτήματα που περίσσεψαν δεν υπάρχει τίποτε σχετικό, στις οδηγίες δείχνει το V εκεί που το τοποθέτησα, και επιπλέον στο σημείο που υπάρχει η τρύπα οι οδηγίες δεν την δείχνουν καν... Υποψιάζομαι οτι συμβαίνει το εξής: στην πραγμαικότητα υπάρχει κάτι (π.χ. αγαλματίδιο) αλλά η Ιταλέρι δεν το δίνει, για λόγους πνευματικής ιδιοκτησίας, για τον ίδιο ακριβώς λόγο που δεν δίνει και το λογότυπο "Ford", αν και είναι πασιφανές οτι πρόκειται για το μοντέλο "9000" της "Ford"! Δεν εξηγείται αλλιώς... Καλό βράδυ σε όλους! Μείνετε συντονισμένοι για το 2ο μέρος του φωτογραφικού αφιερώματος! (έρχεται σε λίγες μέρες) : :
|
|
|
Post by volidas on May 28, 2012 22:58:47 GMT 2
Νεκτάριε τι να πω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! : : : : : : : : : : Όσο για την τρύπα να σας λύσω την απορία χειρολαβή είναι γιατί εκεί το 9000 έχει τα σκαλοπάτια του προφυλακτήρα αλλά του κούμπωναν και διάφορα αγαλματάκια γιατί και οι Αμερικάνοι στα μπιχλιμπίδια είναι καλοί και αυτοί.
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on May 29, 2012 10:20:39 GMT 2
Νεκτάριε.... : : : : : : : : : : : : Βρήκα ένα πιο μικρό σήμα...αλλά δεν προλαβαίνω να στο στείλω αυτη την εβδομάδα. Την άλλα εβδομάδα έχω ρεπό και θα στο στείλω...
|
|
|
Post by nektarios on May 29, 2012 11:57:49 GMT 2
Φίλε Διονύση, σε ευχαριστώ πολύ, τόσο για το σχόλιο όσο και για τη λύση του γρίφου!...
|
|
|
Post by nektarios on May 29, 2012 12:02:06 GMT 2
Φίλε Γιώργο, σε ευχαριστώ πολύ ,τόσο για το εύγλωττο σχόλιο όσο και για το spoiler! Υ.Γ.: Το CR-X δείχνει πολύ καλοφτιαγμένο, και η ασπρόμαυρη διχρωμία το αναδεικνύει πολύ! Θα το δούμε κάποια στιγμή στα completed; : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on May 29, 2012 17:30:16 GMT 2
Οχι, γιατι βγήκε χάλια....Απλά στην μικρή φωτο δεν φαίνονται οι ατέλιες... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
|
|
|
Post by nektarios on May 31, 2012 10:08:18 GMT 2
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on May 31, 2012 12:59:42 GMT 2
Μπραβο Νεκταριε για αλλη μια φορα!!! Η ωραια δουλεια που εκανες φαινεται στο οτι ο γερανος σηκωνει αρκετο βαρος χωρις κανενα προβλημα!!! Ο προφυλακτηρας βεβαια οπως σου ξαναειπα συνεχιζει να με εντυπωσιαζει αφου ειναι σε μεγεθος οσο το jazz!!! : : : : : :
|
|
|
Post by alex78 on May 31, 2012 19:01:29 GMT 2
Νεκτάριε, πραγματικά ευάνταστη παρουσίαση και ιδιαιτέρως εντυπωσιακή η άρση βάρους του γερανού.... συγχαρητήρια φίλε μου!! : : : : : :
|
|
|
Post by nektarios on Jun 1, 2012 17:55:12 GMT 2
Φίλοι μου, σας ευχαριστώ πολύ για τα θετικά σας σχόλια! Επειδή όμως από χθες με ταλαιπωρούν τύψεις συνείδησης, θα σας εκμυστηρευτώ ένα μυστικό: στην πραγματικότητα, η άρση της κούπας είναι μια απάτη, καθώς από κάτω (ακριβώς στη μέση) έχει στήριγμα που κρατάει το βάρος της, με αποτέλεσμα ο γερανός να σηκώνει μόνο το βάρος... του σχοινιού! ;D ;D ;D
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jun 1, 2012 18:33:50 GMT 2
Αλήτη Νεκτάριε...πήγες να μας κοροιδέψεις με οφθαλμαπάτες...!!!! ;D ;D Παρόλα αυτά συγχωρείσαι για τον εξαιρετικό προφυλακτήρα... Πλάκα πλάκα θα μπορούσε να είναι ένα μοντέλο απο μόνος του... Αγάπιος
|
|
|
Post by nektarios on Jun 2, 2012 10:23:47 GMT 2
Αλήτη Νεκτάριε...πήγες να μας κοροιδέψεις με οφθαλμαπάτες...!!!! ;D ;D ;D : :
|
|