|
Post by rous74 on May 17, 2012 17:49:27 GMT 2
Νεκτάριε καλησπέρά,
Ωραίο το γερανοφόρο, θα συμφωνήσω και εγώ με τον αλέξη ότι ο μπροστινός προφυλακτήρας είναι αρκετά ογκώδης... Τα νίκελ είναι μαμίσια η τα έχεις ξαναβάψει με alclad chrome? Ωραία δουλειά πάντως και πάλι μπράβο για την κατασκευή σου!!!
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on May 17, 2012 17:51:49 GMT 2
Νεκτάριε, ΑΨΟΓΟ!!!! Στείλε μου την διευθυνσή σου για να σου στείλω σήμα απο Ford....
|
|
|
Post by nektarios on May 18, 2012 9:19:39 GMT 2
Νεκτάριε καλησπέρά, Ωραίο το γερανοφόρο, θα συμφωνήσω και εγώ με τον αλέξη ότι ο μπροστινός προφυλακτήρας είναι αρκετά ογκώδης... Τα νίκελ είναι μαμίσια η τα έχεις ξαναβάψει με alclad chrome? Ωραία δουλειά πάντως και πάλι μπράβο για την κατασκευή σου!!! Ωχ, 3-0 για τον προφυλακτήρα! ;D Ανδρέα, σε ευχαριστώ πολύ! Για τα χρώμια γενικά, ό,τι μπορώ να αποφύγω να βάψω, το αποφεύγω, καθώς αποκλείεται να καταφέρω να τα βάψω καλύτερα. Βάφω μόνο ό,τι δεν δίνουν σε χρώμιο οι εταιρίες ή ό,τι θέλει βελτιώσεις, στοκαρίσματα, κ.λπ. Στο γερανοφόρο, ό,τι λάμπει σαν αληθινό νίκελ είναι μανίσιο! Έχω βάψει μόνο τα εξής: 1) Με satin primer (για να μη γυαλίζουν πολύ) : τους γάντζους και το κεντρικό τμήμα του συγκροτήματος των φάρων (βλ. φωτό στη σελ. 4). 2) Με gloss primer : τα χερούλια στις πόρτες και στις εργαλειοθήκες, τις λεπτομέρειες στους λασπωτήρες, και κάποια εξαρτήματα που μπορείς να δεις σε φωτό στη σελ. 4. : :
|
|
|
Post by nektarios on May 18, 2012 9:23:49 GMT 2
Νεκτάριε, ΑΨΟΓΟ!!!! Στείλε μου την διευθυνσή σου για να σου στείλω σήμα απο Ford.... Γιώργο, σε ευχαριστώ πολύ για το - λιγόλογο αλλά τόσο τιμητικό!! - σχόλιο! ;D Σου στέλνω αμέσως τη διεύθυνση με ΡΜ! : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on May 18, 2012 9:57:10 GMT 2
Φίλε έγινε πανέμορφο...Όπως μας έχεις συνηθίσει άλλωστε... : : : : ο προφυλακτήρας δεν με χαλάει καθόλου... μιλάμε για γερανοφόρο όχι για εκθεσιακό κομμάτι άλλωστε... Τη θέλει την αγριάδα του... Bravo!! Me likey... Μόνη μου ένσταση είναι τα χρώμια...Γιατί δεν τα 'βαψες και αυτά?? είναι λίγο ψεύτικα τα χρώμια των εταιριών.. keep up the good work. Αγάπιος : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on May 18, 2012 12:02:24 GMT 2
Καλημέρα Νεκτάριε, Αστέρι βγήκε ο γερανός, όχι ότι περίμενα κάτι λιγότερο από τα χεράκια σου... Ο προφυκακτήρας μου αρέσει, είναι πολύ... Heavy Metal. ;D Σου προτείνω να χρησιμοποιήσεις (σε επόμενη κατασκευή) τα μεταλλικά της Alclad, και κυρίως το χρώμιο. Έχει βέβεαια περισσότερη δουλειά (ξέβαψε, αστάρωσε, βάψε, κλπ), αλλά το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό, μακράν καλύτερο από τα μαμίσια χρώμια. Απόστολος
|
|
|
Post by nektarios on May 18, 2012 12:43:35 GMT 2
Φίλε έγινε πανέμορφο...Όπως μας έχεις συνηθίσει άλλωστε... ο προφυλακτήρας δεν με χαλάει καθόλου... μιλάμε για γερανοφόρο όχι για εκθεσιακό κομμάτι άλλωστε... Τη θέλει την αγριάδα του... Bravo!! Me likey... Μόνη μου ένσταση είναι τα χρώμια...Γιατί δεν τα 'βαψες και αυτά?? είναι λίγο ψεύτικα τα χρώμια των εταιριών.. keep up the good work. Αγάπιος Φίλε Αγάπιε, σε ευχαριστώ πολύ για το θετικό σχόλιο! (και για την ψήφο υπέρ του προφυλακτήρα, βεβαίως βεβαίως!... ;D ). Για τα χρώμια έχεις βέβαια δίκαιο, αλλά τι να κάνω, δεν είμαι εγώ ο m@ster nickel! ;D ;D Το Chrome Silver της Alclad είναι πράγματι μαγικό, αλλά θέλει και το κατάλληλο "χέρι", και η δική μου εμπειρία στο συγκεκριμένο χρώμα είναι ακόμη σχετικά μικρή. Θα διορθωθεί όμως κι αυτό! : :
|
|
|
Post by nektarios on May 18, 2012 12:48:55 GMT 2
Καλημέρα Νεκτάριε, Αστέρι βγήκε ο γερανός, όχι ότι περίμενα κάτι λιγότερο από τα χεράκια σου... Ο προφυκακτήρας μου αρέσει, είναι πολύ... Heavy Metal. ;D Σου προτείνω να χρησιμοποιήσεις (σε επόμενη κατασκευή) τα μεταλλικά της Alclad, και κυρίως το χρώμιο. Έχει βέβεαια περισσότερη δουλειά (ξέβαψε, αστάρωσε, βάψε, κλπ), αλλά το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό, μακράν καλύτερο από τα μαμίσια χρώμια. Απόστολος Και ναι, κυρίες και κύριοι, το σκορ είναι πλέον 3-2, και ο προφυλακτήρας ξαναμπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι!... ;D Απόστολε, σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Από χρώματα της Alclad έχω χρησιμοποιήσει μόνο το χρώμιο, είναι εκπληκτικό, και φαντάζομαι οτι και τα υπόλοιπα θα είναι αντίστοιχα. Επιφυλάσσομαι να ασχοληθώ περισσότερο μαζί τους!... : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on May 18, 2012 15:37:45 GMT 2
Βάλε κ μένα μέσα οπότε 3-3... ;D
|
|
|
Post by gtziaf on May 18, 2012 17:52:48 GMT 2
Νεκ πολύ καθαρή δουλειά και άψογες συναρμογές, όπως πάντα... Για τα χρώμια στο είπα και από κοντά... Ήθελαν ξέβαμμα και βάψιμο με alclad... Και μην μου πεις ότι δεν μπορείς... ξέρω που μένεις (άγριο ύφος ;D ;D) Εξάλλου αν λάβεις υπόψη σου τα τελειωμένα μοντέλα, είσαι ο πιο έμπειρος μοντελιστής εδώ μέσα... Κανείς δεν έχει 130 τελειωμένα... Ήμαρτον... (ήρεμο - χαμογελαστό ύφος ;D ;D) Επανέρχομαι στο θέμα με το μπροστά προφυλακτήρα. Η γυναίκα σου έχει δίκιο, να τη ακούς Αλλά, αφού έκανες τόση δουλεία πάνω του, βάλτον να τον χαίρεσαι Καλά τελειώματα... : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on May 18, 2012 18:00:55 GMT 2
Α έχεις και απο δάυτο?? να μας το δείξεις καμια μέρα να γελάσουμε ;D ;D
|
|
|
Post by gtziaf on May 18, 2012 18:06:37 GMT 2
Α έχεις και απο δάυτο?? να μας το δείξεις καμια μέρα να γελάσουμε Συμμαζέψου μικρέ (πολύ άγριο ύφος ;D ;D ;D) : :
|
|
|
Post by nektarios on May 18, 2012 22:41:51 GMT 2
Βάλε κ μένα μέσα οπότε 3-3... ;D Οοοοοόλεεεεεε!!! : : : : : : ;D
|
|
|
Post by nektarios on May 19, 2012 17:58:13 GMT 2
Νεκ πολύ καθαρή δουλειά και άψογες συναρμογές, όπως πάντα... Για τα χρώμια στο είπα και από κοντά... Ήθελαν ξέβαμμα και βάψιμο με alclad... Και μην μου πεις ότι δεν μπορείς... ξέρω που μένεις (άγριο ύφος ;D ;D) Εξάλλου αν λάβεις υπόψη σου τα τελειωμένα μοντέλα, είσαι ο πιο έμπειρος μοντελιστής εδώ μέσα... Κανείς δεν έχει 130 τελειωμένα... Ήμαρτον... (ήρεμο - χαμογελαστό ύφος ;D ;D) Επανέρχομαι στο θέμα με το μπροστά προφυλακτήρα. Η γυναίκα σου έχει δίκιο, να τη ακούς Αλλά, αφού έκανες τόση δουλεία πάνω του, βάλτον να τον χαίρεσαι Καλά τελειώματα... Φίλε μου Γιώργο, ευχαριστώ πολύ για την πρώτη και την τελευταία φράση! Για τα 130 μοντέλα: Σιγά μην είναι τόσα! Ούτε 100 δεν είναι!... Εξάλλου, τα οχήματα είναι μόνο ... Για τον προφυλακτήρα: τΤην ακούω τη γυναίκα μου, αλλά στο μεταξύ έπεισα τους γιους μου να ψηφίσουν υπέρ του "τραίνου", γεγονός που, σε συνδυασμό με τη δική σου "ψήφο ανοχής" (είναι πολύ της μόδας τις τελευταίες μέρες... ;D) και την ήδη σαφώς εκφρασμένη συμφωνία του JohnnyB [αλήθεια, ξέρει κανείς πού βρίσκεται αυτή η ψυχή;], διαμορφώνουν το σκορ σε 3-7 υπέρ του "σιδηροδρομικού εκχιονιστήρα"! : : : :
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on May 19, 2012 19:37:21 GMT 2
Καλησπερα Νεκταριε! Με χαρα βλεπω οτι η κουκλαρα...εε..ο γερανος ηθελα να πω εφτασε ενα βημα πριν το τελος! Μην ακους κανενα (εκτος απο την γυναικα σου για ευνοητους λογους ) ειναι τελειος ο προφυλακτηρας και δειχνει οσο θηριο χρειαζεται...ειλικρινα μπραβο για την ολη προσπαθεια σου...Θα ηθελα και καμια φωτο απο μπροστα ,ξερεις φατσα που λεμε...Α να ρωτησω, ο προφυλακτηρας μπορει να παει λιγο πιο πισω (αφου ετσι κι αλλιως δεν θα ανοιγει το καπω); Καλα τελειωματα και παλι μπραβο! : :
|
|
|
Post by nektarios on May 20, 2012 12:56:48 GMT 2
Καλησπερα Νεκταριε! Με χαρα βλεπω οτι η κουκλαρα...εε..ο γερανος ηθελα να πω εφτασε ενα βημα πριν το τελος! Μην ακους κανενα (εκτος απο την γυναικα σου για ευνοητους λογους ) ειναι τελειος ο προφυλακτηρας και δειχνει οσο θηριο χρειαζεται...ειλικρινα μπραβο για την ολη προσπαθεια σου...Θα ηθελα και καμια φωτο απο μπροστα ,ξερεις φατσα που λεμε...Α να ρωτησω, ο προφυλακτηρας μπορει να παει λιγο πιο πισω (αφου ετσι κι αλλιως δεν θα ανοιγει το καπω); Καλα τελειωματα και παλι μπραβο! Γεια σου ρε Γιάννη με τον ενθουσιασμό σου!! Δεν πρόλαβα να σε μνημονεύσω, και ανταποκρίθηκες αμέσως! : : Νομίζω οτι πλέον είναι σαφές ποιός προφυλακτήρας θα κερδίσει τον άτυπο διαγωνισμό! Για την απόσταση από το σασί έχεις δίκαιο, κι εμένα μου φαίνεται κάπως "ξέκάρφωτος", θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο γίνεται, αν και τα περιθώρια είναι πολύ μικρά, επειδή χρειάζεται "χειρουργείο" και το φοβάμαι λιγάκι, τώρα που έχει επάνω του τόσα μπιχλιμπίδια... Όσο για φωτό head on, κάνε λίγες μέρες υπομονή, μόλις ολοκληρωθεί η συναρμολόγηση και γίνει η επίσημη φωτογράφηση και παρουσίαση, η επιθυμία σου θα πραγματοποιηθεί! : :
|
|