|
Post by mikys2019 on May 2, 2020 14:45:41 GMT 2
Φανη μου Γεια στα χερια σου κ την υπομονη σου ....Το αποτελεσμα σε δικαιωσε κ ειναι αψογο σε ολες τις πλευρες . Μια παρατηρηση εχω δει στο ιντερνετ να χρησιμοποιουν το υγρο του μαρκαδορου και να το ψεκαζουν με αερογραφο Το εχεις κανει ποτε ?
|
|
|
Post by Φάνης on May 2, 2020 14:50:48 GMT 2
Φανη μου Γεια στα χερια σου κ την υπομονη σου ....Το αποτελεσμα σε δικαιωσε κ ειναι αψογο σε ολες τις πλευρες . Μια παρατηρηση εχω δει στο ιντερνετ να χρησιμοποιουν το υγρο του μαρκαδορου και να το ψεκαζουν με αερογραφο Το εχεις κανει ποτε ? Ευχαριστώ Μιχάλη! Εγώ δεν το έχω κάνει, ο Γιώργος το έχει κάνει. Αν πάρω κάποια στιγμή το refill μπουκαλάκι του, θα το επιχειρήσω. Γενικά, το πρόβλημα με τον molotov είναι ότι δεν στεγνώνει 100% και έτσι και κατά λάθος ακουμπήσεις πάνω του χαλάει το εφέ.
|
|
|
Post by czt on May 2, 2020 16:49:28 GMT 2
Επειδη ειχα μεινει πισω σε αυτη τη κατασκευη πολυ καλη δουλεια και πολυ ωραιο αποτελεσμα! Περιμενω να δω πως θα κλεισει γιατι πολυ αγχος και να ημερμησουμε και εμεις μαζι σου ! Οταν δεν βαζεις κιτρινο ειδες πως ολα πανε καλα! Χα, χα, κίτρινη μπλούζα έχεις φορέσει; Ναι, φίλε, να ηρεμήσουμε μόλις τελειώσει με το καλό, έχει αρχίσει να με κουράζει! ποτε!!!!!! σε ειπα δεν το μπορω το χρωμα αυτο τη να κανουμε αλλοι αλεργια σε σκονη κλπ εγω στο κιτρινο!
|
|