|
Post by alex78 on Feb 17, 2020 4:28:38 GMT 2
Με το καλό και στις επόμενες εργασίες, καλημέρα Φάνη!
|
|
|
Post by Φάνης on Feb 18, 2020 12:14:06 GMT 2
Με το καλό και στις επόμενες εργασίες, καλημέρα Φάνη! Ευχαριστώ Άλεξ, Βρήκα χρόνο και έβαψα σήμερα! Νομίζω είναι οκ, θα το ξαναδώ όμως προσεκτικά μόλις στεγνώσει καλά και εάν είμαι ευχαριστημένος, θα του ρίξω λίγο 1Κ βερνίκι και θα του περάσω τις χαλκομανίες.
|
|
|
Post by nektarios on Feb 18, 2020 22:03:35 GMT 2
Το χρώμα δείχνει να έστρωσε τέλεια, ενώ το λευκό σε συνδυασμό με τη σωστή γράμμωση δίνει αληθοφάνεια στους αρμούς, έστω και αν δεν κάνεις wash! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 3, 2020 14:37:17 GMT 2
Το χρώμα δείχνει να έστρωσε τέλεια, ενώ το λευκό σε συνδυασμό με τη σωστή γράμμωση δίνει αληθοφάνεια στους αρμούς, έστω και αν δεν κάνεις wash! Καλή συνέχεια! Ευχαριστώ Νεκτάριε. Προχωράω αργά αλλά σταθερά. Έχω αποχρωμιώσει όλα τα κομμάτια που έδινε η Hasegawa, και τα ξανά έβαψα με το chrome της ΑΚ interactive (Xtreme Metal) (πάνω σε gloss black) αλλά δεν μου άρεσε το βάψιμο μου. Θα δω τι θα κάνω, μάλλον θα τα ξαναβάψω! Προς το παρόν, πέρασα 1Κ gloss varnish, 3 ελαφρά χέρια (GC-307 Single Stage Gloss Clear) στο διορθωμένο αμάξωμα και είμαι έτοιμος να περάσω τις λίγες χαλκομανίες. Μετά θα πέσει το 2Κ βερνίκι και λογικά τρίψιμο-γυάλισμα. Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by pkout on Apr 3, 2020 21:57:54 GMT 2
Πολύ ωραίο δείχνει Φάνη Συμφωνώ με τον Νεκτάριο για τις γραμμώσεις, είναι εξαιρετικές Καλή συνέχεια
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Apr 3, 2020 23:06:10 GMT 2
οντως εξαιρετικες οι γραμμωσεις !!
εγω δεν μπορω με τπτ να τις πετυχω, χαραζω τα παντα γυρω!!
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 4, 2020 9:21:04 GMT 2
|
|
|
Post by mikys2019 on Apr 4, 2020 9:25:43 GMT 2
ΦΑΝΗ καλημερα ..εαν μπορεις ανεβασε φωτο το εργαλειο που κανεις τις γραμμωσεις .
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 4, 2020 11:30:14 GMT 2
Καλή επιτυχία στο βερνίκωμα Φάνη!
|
|
|
Post by alex78 on Apr 4, 2020 12:23:57 GMT 2
Ωραία και μεθοδικά προχωράει. Τα ''μέταλλα'' της AK τι εντυπώσεις σου άφησαν? Θα κινηθείς σε δοκιμασμένες επιλογές Alclad ή bmf?
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 4, 2020 13:03:02 GMT 2
ΦΑΝΗ καλημερα ..εαν μπορεις ανεβασε φωτο το εργαλειο που κανεις τις γραμμωσεις . Καλημέρα Μιχάλη, έχω διαφορά scriber, τελευταία όμως χρησιμοποιώ το καινούργιο scriber της Tamiya με διάφορες λεπίδες. Ακριβές οι λεπίδες, αλλά μου αρέσει και με βολεύει όπως τα κρατώ!
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 4, 2020 13:16:07 GMT 2
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 4, 2020 13:21:42 GMT 2
|
|
|
Post by nektarios on Apr 4, 2020 13:36:58 GMT 2
Οι χαλκομανίες έστρωσαν μια χαρά! Ειδικά όμως αυτές που είναι πάνω στα φτερά, μήπως θα έπρεπε να τις χαράξεις ώστε να ακολουθούν τη γράμμωση του σκάφους; Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 4, 2020 13:42:20 GMT 2
Οι χαλκομανίες έστρωσαν μια χαρά! Ειδικά όμως αυτές που είναι πάνω στα φτερά, μήπως θα έπρεπε να τις χαράξεις ώστε να ακολουθούν τη γράμμωση του σκάφους; Καλή συνέχεια! Γεια σου Νεκτάριε, είναι αρκετά χοντρές και τους βάζω microsol να κάτσουν καλά στις εσοχές, δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να τις κόψω γιατί στο box art τις δείχνει να κάθονται στις εσοχές αλλά δεν είναι κομμένες..... Δυστυχώς, μέχρι στιγμής, δεν έχω βρει φωτό από το πραγματικό αγωνιστικό!
|
|
|
Post by mikys2019 on Apr 4, 2020 13:45:02 GMT 2
ΦΑΝΗ καλημερα ..εαν μπορεις ανεβασε φωτο το εργαλειο που κανεις τις γραμμωσεις . Καλημέρα Μιχάλη, έχω διαφορά scriber, τελευταία όμως χρησιμοποιώ το καινούργιο scriber της Tamiya με διάφορες λεπίδες. Ακριβές οι λεπίδες, αλλά μου αρέσει και με βολεύει όπως τα κρατώ! Το ηξερα ,,,,ολοι οι καλοι αυτο χρησιμοποιουν ...σε παρακαλω πες μου κατι .. σε οσα σαιτ το εχω δει υπαρχει σε 1,2,3,4 χιλιοστα ομως στην φωτο κατω εχουν ενα κουτακι που εχει 4 ξυστρες μεσα 1 εως 4 ετσι το πουλανε η η φωτο ειναι ψιλοψευτικη ..
|
|