|
Post by konstantinf on Apr 30, 2020 11:12:43 GMT 2
Compliments between Moderators... Μ' αρέσει! Και αλήθεια, πάρα πολύ καλό το γυάλισμα Φάνη! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by nasosampa on Apr 30, 2020 11:37:07 GMT 2
Πολύ όμορφο αποτέλεσμα !!!
|
|
|
Post by alex78 on Apr 30, 2020 12:16:24 GMT 2
Εξαιρετικό φινίρισμα Φάνη!
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 30, 2020 12:47:14 GMT 2
Σάκη, Κωνσταντίνε, Νάσο και Άλεξ, σας ευχαριστώ πολύ. Μου αρέσει και εμένα το φινιρισμα για 1Κ στο συγκεκριμμένο! Ελπιζω να πάνε όλα καλά μέχρι την ολοκλήρωση του!
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 30, 2020 16:17:19 GMT 2
|
|
|
Post by mikys2019 on Apr 30, 2020 16:55:21 GMT 2
σε αυτο το μοντελο ολα τα λεφτα ειναι οι τελειες γραμμωσεις του ..μπραβο φανη .
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 30, 2020 20:02:14 GMT 2
σε αυτο το μοντελο ολα τα λεφτα ειναι οι τελειες γραμμωσεις του ..μπραβο φανη . Ευχαριστώ Μιχάλη! Αν διάβασες τις πρώτες ενημερώσεις μου σε αυτή την κατασκευή, το κιτ έχει δεχθεί πολύ τρίψιμο λόγω των συνεχόμενων εμφανίσεων των ραφών, σε σημείο που ήμουν έτοιμος να το πετάξω από το παράθυρο! Συγκρατήθηκα όμως και συνέχισα. Όταν το έφθασα στο σημείο να το βερνικώσω, ένα σχόλιο του Γιώργου με έτρωγε οπότε αποφάσισα να κολλήσω το μπροστινό κομμάτι για να κρύψω την ραφή που δεν υπάρχει στο κανονικό αγωνιστικό, οπότε ξανά-μανά τοπικό τρίψιμο, αστάρωμα κτλ ... Με λίγα λόγια, έχει περάσει αρκετά μέχρι να φθάσει σε αυτό το σημείο, και ελπίζω να καταφέρω να το ολοκληρώσω!
|
|
|
Post by mikys2019 on Apr 30, 2020 20:26:39 GMT 2
Φανη μου τα εχω διαβασω ολα οσα εχεις γραψει ..γιαυτο σου λεω μπραβο .κ για την υπομονη σου
|
|
|
Post by kyriakos on Apr 30, 2020 20:42:32 GMT 2
Εξαιρετική δουλειά φίλε Φανή μπράβο σου εύχομαι καλή συνέχεια κ όλα να πάνε καλά!!
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 30, 2020 21:21:12 GMT 2
Φανη μου τα εχω διαβασω ολα οσα εχεις γραψει ..γιαυτο σου λεω μπραβο .κ για την υπομονη σου Ευχαριστώ για την συμπαράσταση Μιχάλη!
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 30, 2020 21:21:59 GMT 2
Εξαιρετική δουλειά φίλε Φανή μπράβο σου εύχομαι καλή συνέχεια κ όλα να πάνε καλά!! Ευχαριστώ Κυριάκο! Και εγώ το εύχομαι!
|
|
|
Post by czt on May 1, 2020 9:48:40 GMT 2
Επειδη ειχα μεινει πισω σε αυτη τη κατασκευη πολυ καλη δουλεια και πολυ ωραιο αποτελεσμα! Περιμενω να δω πως θα κλεισει γιατι πολυ αγχος και να ημερμησουμε και εμεις μαζι σου ! Οταν δεν βαζεις κιτρινο ειδες πως ολα πανε καλα!
|
|
|
Post by gtziaf on May 1, 2020 9:52:01 GMT 2
Ωραίο το φινίρισμα, Φάνη. Μπράβο μαν. Καλά κλεισίματα
|
|
|
Post by Φάνης on May 1, 2020 19:29:01 GMT 2
Ωραίο το φινίρισμα, Φάνη. Μπράβο μαν. Καλά κλεισίματα Ευχαριστώ Γιώργο, είμαι ευχαριστημένος με το φινίρισμα. Να δούμε και το τελικό αποτέλεσμα πως θα δείχνει, θα προσπαθήσω να περάσω bare metal foil αντί για μαρκαδοράκι....
|
|
|
Post by Φάνης on May 1, 2020 19:33:56 GMT 2
Επειδη ειχα μεινει πισω σε αυτη τη κατασκευη πολυ καλη δουλεια και πολυ ωραιο αποτελεσμα! Περιμενω να δω πως θα κλεισει γιατι πολυ αγχος και να ημερμησουμε και εμεις μαζι σου ! Οταν δεν βαζεις κιτρινο ειδες πως ολα πανε καλα! Χα, χα, κίτρινη μπλούζα έχεις φορέσει; Ναι, φίλε, να ηρεμήσουμε μόλις τελειώσει με το καλό, έχει αρχίσει να με κουράζει!
|
|
|
Post by Φάνης on May 2, 2020 14:29:39 GMT 2
Εχθές και σήμερα, ενώ είχα σκοπό να εργαστώ πάνω στην F2007, αποφάσισα να ολοκληρώσω την 2000GT. Μετά το φινίρισμα, δεν είχα αποφασίσει πως θα κάνω τα χρωμιωμένα μέρη στα παράθυρα. Έλεγξα τον molotov marker που έχω, αλλά το υγρό που βγάζει έχει κάτι σαν πέρλα, ίσως είναι αυτό που ανέφερε ο Γιώργος ότι η μύτη του μάλλον θέλει αλλαγή. Ο silver marker που έχω τις pilot δεν δίνει το εφέ που θελουμε εδώ. Έχοντας καλές γραμμώσεις από την προεργασία με το scriber, αποφάσισα να χρησιμοποιήσω bare metal foil. Ενώ όλα πήγαιναν οκ, σε κάποια σημεία, όσο και αν το έστρωνα, φαίνεται ότι η κολλητική του ικανότητα έχει ατονίσει λόγω της πολλής ζέστης εδώ. Μου δημιουργούσε πρόβλημα όταν προσπαθούσα να το χαράξω με καινούργια λεπίδα χ-acto, ξεκολλούσε και υπήρχε φόβος να γδάρω το αμάξωμα. Μετά απο πολλές προσπάθειες τοποθετήθηκε αλλά σε κάποια σημεία δεν είναι όπως θα ήθελα, και έκανα κάποια διόρθωση με τον molotov marker. Στην συνέχεια τοποθέτησα τα παράθυρα, και το καπάκωσα, ήθελε λίγη δουλειά, αλλά όχι κάτι δύσκολο. Σιγα-σιγά, ενσωματώθηκαν όλα τα κομμάτια και τα αρκετά mirror αυτοκόλλητα που έχει για διάφορα σημεία, με τελευταία τους πλαϊνούς καθρέπτες που πραγματικά στηρίζονται στην κόψη του ξυραφιού αλλά δίνουν χάρι. Θα δω προσεκτικά, από τις φωτό αν χρειάζεται κάποια μικροαλλαγή. Λογικά στο μέλλον θα του προσθέσω και τα πλαίσια απο τα άλλα decals όπως έχει αναφέρει ο Γιωργος, και φαίνονται στις φωτο που βρήκε, αλλά θέλουν πολλή προσοχή στο κόψιμο, εσωτερικά και εξωτερικά, για να μην υπάρχει ίχνος από το φιλμ. Την συγκεκριμμένη στιγμή νιώθω λίγο κουρασμένος να το επιχειρήσω. Μια αγχωτική κατασκευή, που με έκανε να δω κάποια πράγματα από άλλη σκοπιά, να προσπαθήσω καινούργια πράγματα, αλλά στο τέλος μου μένει η εικόνα μιας καλής σε γενικές γραμμές κατασκευής που θα φαίνεται όμορφη μέσα στην συλλογή μου. Περισσότερες φωτό στα ολοκληρωμένα.
|
|