|
Post by gtziaf on Nov 5, 2018 18:01:49 GMT 2
Παύλο και Φάνη ευχαριστώ για το σχόλιο. Φάνη η σίτα του κιτ είναι το μεταλλικό πράγμα δεξιά Τώρα που το λες όμως, θα ψάξω φώτο εποχής και θα το τσεκάρω. Μπορεί όντως να είναι off scale . Καλό απόγευμα
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 7, 2018 8:49:23 GMT 2
Όμορφες και δημιουργικές οι σκρατσιές Γιώργο! Θα συμφωνήσω με τον Φάνη για τις σήτες. Μήπως να δοκίμαζες κάτι σαν την φωτοχαραγμένη 00033 της Eduard; Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by czt on Nov 7, 2018 14:41:21 GMT 2
Κωνσταντίνε, το μαγείρεμα θα είναι το 70% της δουλειάς, με τόσα λάθη που έχει. Φάνη, να βλέπετε αλλά μην σε κολλήσουμε την ασθένεια της υπερβολικής χρήσης εποξικού στόκου (επιδημία που ευδοκιμεί στα βόρεια, όπως θα αντιληφθείς όταν μας επισκεφτείς) κι αντί να τελειώνεις ένα μοντελάκι το μήνα, το πας ένα τον χρόνο. Ευχαριστώ για τη στήριξη φίλοι μου... απλα κλαιω με το σχολιο περι στοκαρισμοατος! ειχε γινει αν θυμαμαι αν λεω το τονιζω στο τραπεζι μετα κοψιιων και ινου και αναεφερε καποιοως για στοκο για καμπυλοτητες κλπ που προσωπικα δε το κατεχω αλλα η ψηφιακη εποχη επειραζει (πειραγμα!)
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 7, 2018 18:15:02 GMT 2
Κωνσταντίνοι, ευχαριστώ για τον σχολιασμό Οι φωτοχαραγμένες σίτες δεν είναι είναι καλή λύση στην προκειμένη περίπτωση, καθώς θέλει κάτι σε πιο "μαλακό" υλικό για να καμπυλώσει. Το δοκίμασα με αυτές που είχα και δεν βγαίνει όπως θέλω. Όπως και να έχει, βρέθηκε λύση και θα παρουσιαστεί οσονούπω... Κωνσταντίνε νεώτερε, στο επόμενο meeting, ο Σάκης θα μας αναλύσει τις διατριβές του στο θέμα... " Tamiya και εποξικός στόκος, η τέλεια σχέση" και την ανέκδοτη ακόμη " Πόσος εποξικός μπορεί να χωρέσει σε ένα 500άρακι" . Μετά θα κάνουμε ερωτήσεις και θα συζητήσουμε περί του θέματος
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 7, 2018 19:09:37 GMT 2
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 7, 2018 20:04:19 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 7, 2018 20:43:01 GMT 2
Όσον αφορά τον εποχικό στόκο, εγώ και χωρίς αυτόν πάλι λίγα μοντέλα φτιάχνω Κι εγώ, κι εγώ , αλλά δεν συμμερίζονται όλα τα καρντάσια την ίδια άποψη. Για να λέμε και του όμως εποξικού στοκαριστή το δίκαιο , η συγκεκριμένη μόντα στην 512, δεν γινόταν αλλιώς... Να είσαι καλά Φάνη κι ευχαριστώ και πάλι
|
|
|
Post by nektarios on Nov 10, 2018 0:50:01 GMT 2
Πολύ όμορφες και επιτυχημένες οι βελτιώσεις (κι εγώ συμφωνώ οτι οι τελευταίες σίτες δείχνουν πιο ταιριαστές), κυρίως όμως μου άρεσε το δοχείο λαδιού! Καλή συνέχεια! Υ.Γ.: Γιώργο, στην επόμενη συνάντηση φρόντισε οπωσδήποτε να υλοποιηθούν η παρουσίαση των διατριβών και οι ερωτήσεις, μπας και προλάβουμε οι υπόλοιποι να τσιμπήσουμε και τίποτα...
|
|
|
Post by czt on Nov 10, 2018 15:58:59 GMT 2
Κωνσταντίνοι, ευχαριστώ για τον σχολιασμό Οι φωτοχαραγμένες σίτες δεν είναι είναι καλή λύση στην προκειμένη περίπτωση, καθώς θέλει κάτι σε πιο "μαλακό" υλικό για να καμπυλώσει. Το δοκίμασα με αυτές που είχα και δεν βγαίνει όπως θέλω. Όπως και να έχει, βρέθηκε λύση και θα παρουσιαστεί οσονούπω... Κωνσταντίνε νεώτερε, στο επόμενο meeting, ο Σάκης θα μας αναλύσει τις διατριβές του στο θέμα... " Tamiya και εποξικός στόκος, η τέλεια σχέση" και την ανέκδοτη ακόμη " Πόσος εποξικός μπορεί να χωρέσει σε ένα 500άρακι" . Μετά θα κάνουμε ερωτήσεις και θα συζητήσουμε περί του θέματος
η ξεχασεις ομως 3 wip τελειωμενα δωρο με τελετη και μμε
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 11, 2018 12:17:15 GMT 2
Θα το κάνουμε δια ζώσης το συνέδριο Κώστα. Καλημέρα
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 12, 2018 0:02:04 GMT 2
Όντως απείρως καλύτερες οι καινούργιες σήτες... Συνέχιζε ακάθεκτος!
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 12, 2018 18:12:46 GMT 2
Συνεχίζω - συνεχίζω, Κωνσταντίνε. Να είσαι καλά, καλό απόγευμα
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 14, 2018 22:36:06 GMT 2
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Nov 14, 2018 22:45:33 GMT 2
Τα ειδα κ απο κοντα παιδιά και εχω να οω οτι οι ώρες μελέτης κ προςτοιμασίας πιυ πέφτουν στα συγκεκριμενα κιτ απλα με αγχώνουν κ λονο στη σκεψη.
Μπράβο τζωρτζ. Αναμένεται εκπληκτικη.
Αγάπιος
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 16, 2018 22:34:55 GMT 2
Είναι λίγο σαν σκάκι, όντως Αγάπιε. Θέλει σωστό άνοιγμα (προετοιμασία), στρατηγική, πρόβλεψη επόμενων κινήσεων κλπ... Μόνο που στο τέλος θα χάσουμε..., είναι σίγουρο ότι κάτι θα ξεφύγει και ο μίστερ χίρο θα μας κερδίσει πάλι. Και τότε θα πάμε στην επόμενη παρτίδα, το επόμενο χίρο κ.ο.κ. Στόχος κάποια στιγμή να φέρουμε ένα πατ... Ευχαριστώ για το σχόλιο
|
|
|
Post by alex78 on Nov 16, 2018 22:41:17 GMT 2
Εξέλιξη είναι και το πατ Γιώργο, αν και προβλέπω να φέρνεις σαχ ματ απο αυτή την παρτίδα...
|
|