|
Post by Φάνης on Dec 5, 2018 21:34:43 GMT 2
Είχα μείνει λίγο πίσω στην ενημέρωση αλλά επανήλθα Φάνη. Καταπληκτικό βάψιμο/γυάλισμα!!! Τα σφουγγαράκια της Tamiya θεωρείς ότι αξίζουν τα λεφτά τους? Μια και τις δοκίμασες πές μας τις εντυπώσεις σου με δυό-τρία λόγια για τις Meguiars? Ευχαριστώ Αλέξη! Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση αλλά μόλις ειδα το σχόλιο σου Τα σφουγγαράκια της Tamiya. ναι είναι πολύ καλά, αξίζουν τα 5-6 ευρώ! Εγώ δεν τα χρησιμοποιώ για να γυαλίσω ολόκληρο μοντέλο (αφού χρησιμοποιώ ταχυτροχό) αλλά για τοπική χρήση αν χρειαστεί ή σε κάποια δύσκολα σημεία που δεν μπορείς με τον ταχυτροχό. Επίσης, νομίζω είναι χρήσιμα και για την εφαρμογή κεριού στο μοντέλο (αν και δεν το έχω δοκιμάσει). ´Οσον αφορά τις αλοιφές Meguiar’s, όπως ανέφερα είναι πάρα πολύ καλές (ας είναι καλά ο Γιώργος) , αλλά η χρησιμοποίησης τους με ταχυτροχό δίνει εξαιρετικά αποτέλεσμα. Σίγουρα υπάρχουν και άλλες ανάλογες αλοιφές για πραγματικά αυτοκίνητα που κάνουν την ίδια ή καλύτερη δουλειά, αλλά εγώ ήμουν τυχερός που τις βρήκα στην Κύπρο γιατί δεν υπάρχει και μεγάλη ποικιλία
|
|
|
Post by Φάνης on Dec 25, 2018 18:23:23 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinf on Dec 26, 2018 8:44:56 GMT 2
Πάρα πολλοί θα ήθελαν, το πρώτο τους να είναι έτσι... Πολύ ωραία κατασκευή και πολλά υποσχόμενη για τα επόμενα. Μπράβο Φάνη!
|
|
|
Post by Φάνης on Dec 26, 2018 10:04:22 GMT 2
Πάρα πολλοί θα ήθελαν, το πρώτο τους να είναι έτσι... Πολύ ωραία κατασκευή και πολλά υποσχόμενη για τα επόμενα. Μπράβο Φάνη! Ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνε! Καλή συνέχεια.
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 27, 2018 9:45:54 GMT 2
Φάνη καλημέρα και χρόνια πολλά. Σούπερ είναι, μην διυλίζουμε το κώνωπα αν το γυάλισμα δεν είναι στο 100% και είναι στο 80 ή 90%. Σημασία έχει να μπει στη βιτρίνα και να δείχνει όμορφο στα μάτια μας. Οπότε μπράβο και πάλι και μην ξεχάσεις να το βάλεις στα ολοκληρωμένα του φόρουμ, όταν με το το καλό το βάλεις και τους υαλοκαθαριστήρες.
|
|
|
Post by Φάνης on Dec 29, 2018 14:12:53 GMT 2
Φάνη καλημέρα και χρόνια πολλά. Σούπερ είναι, μην διυλίζουμε το κώνωπα αν το γυάλισμα δεν είναι στο 100% και είναι στο 80 ή 90%. Σημασία έχει να μπει στη βιτρίνα και να δείχνει όμορφο στα μάτια μας. Οπότε μπράβο και πάλι και μην ξεχάσεις να το βάλεις στα ολοκληρωμένα του φόρουμ, όταν με το το καλό το βάλεις και τους υαλοκαθαριστήρες. Ευχαριστώ Γιώργο κια χρόνια πολλά. Έβαλα προσωρινά τους πλαστικούς υαλοκαθαριστήρες για φωτό και θα το ανεβάσω στα ολοκληρωμένα. Κάποια στιγμή θα τους αλλάξω με τους PE όταν βρω χρόνο και όρεξη.
|
|