|
Post by Φάνης on Oct 22, 2018 6:52:47 GMT 2
Ανυπομονω να δω το χρωματακι αυτο βερνικωμενο! Το ίδιο και εγώ Δημήτρη!
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 22, 2018 6:55:35 GMT 2
Να και η φωτό από την αντικατάσταση του ελαστικού! Η Big T μου έστειλε όλο το σακουλάκι, εξαίρετη επικοινωνία και πολύ γρήγορη παραλαβή, 3 ημέρες μετά την αποστολή τους!!
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 22, 2018 16:33:53 GMT 2
Φάνη, ωραία δουλειά. Το χρωματάκι σούπερ, αλλά πρόσεξε στα βερνίκια. Μην ρίξεις απευθείας τρελά wet αλλά σταδιακά γιατί αυτές οι μεταλλικές αποχρώσεις δείχνουν αφύσικες, αλλιώς. Ο φλόκος αν το βάψεις, με τον αερογράφο "μαραίνεται" και δείχνει πιο εντός κλίμακας. Αλεύρι δεν έχω χρησιμοποιήσει, αλλά Micro - ballons. Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 22, 2018 19:00:40 GMT 2
Φάνη, ωραία δουλειά. Το χρωματάκι σούπερ, αλλά πρόσεξε στα βερνίκια. Μην ρίξεις απευθείας τρελά wet αλλά σταδιακά γιατί αυτές οι μεταλλικές αποχρώσεις δείχνουν αφύσικες, αλλιώς. Ο φλόκος αν το βάψεις, με τον αερογράφο "μαραίνεται" και δείχνει πιο εντός κλίμακας. Αλεύρι δεν έχω χρησιμοποιήσει, αλλά Micro - ballons. Καλή συνέχεια Ευχαριστώ Γιώργο, θα το προσέξω αυτό με το βερνίκι! Ελπίζω να δείξει ωραία στο τέλος! ´Εχω microballons, συνήθως τα αποφεύγω γιατί είναι το ίδιο βλαβερά όπως το resin, από τα χειρότερα να αναπνεύσεις, αν και παίρνω την κατάλληλη προστασία. Ίσως τα δοκιμάσω όμως σε κάποιο άλλο μοντέλο, θα τα βάψω και με το κατάλληλο χρώμα, να δω την διαφορά. Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by pkout on Oct 22, 2018 19:25:00 GMT 2
Καλησπέρα Φάνη Πολύ πολύ όμορφη δουλειά Μου άρεσαν ιδιαίτερα οι φώτο με το χτίσιμο του χρώματος.
Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 22, 2018 19:43:46 GMT 2
Καλησπέρα Φάνη Πολύ πολύ όμορφη δουλειά Μου άρεσαν ιδιαίτερα οι φώτο με το χτίσιμο του χρώματος.
Καλή συνέχεια
Ευχαριστώ πολύ Παύλο! Καλό βράδυ!
|
|
|
Post by nektarios on Oct 22, 2018 22:15:35 GMT 2
Το εσωτερικό είναι πολύ όμορφο, χάρη στις διάφορες επιτυχημένες αποχρώσεις τού μαύρου. Επίσης, το εξωτερικό χρώμα δείχνει να έχει στρώσει μια χαρά! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by czt on Oct 22, 2018 22:29:01 GMT 2
θα συμφωνησω με το νεκταριο οι αποχρωσεις του μαυρου φενονται και οχι με δυσκολια. πολυ ομορφη δουλεια!
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 23, 2018 9:58:11 GMT 2
Νεκτάριε, Κωνσταντίνε, σας ευχαριστώ πολύ. Καλή σας ημέρα!
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 23, 2018 21:42:21 GMT 2
Διορθώθηκαν τα άσπρα ξέφτια στις ζώνες περάστηκαν οι χαλκομανίες στο εσωτερικό για τα κουμπιά των παραθύρων που είχα ξεχάσει, αλλάχτηκε το ελαστικό και περαστηκαν οι βαλβίδες. Αν εξαιρέσουμε κάποια pin washes και κάποιο ελαφρύ στεγνό πινέλο στο κάτω μέρος στο σασί, νομίζω αυτό το κομμάτι έχει ολοκληρωθεί. Αύριο θα πέσει 2Κ βερνίκι, και θα ασχοληθούμε με το παρμπρίζ και τα αλλά μπιχλιμπίδια ... Καλό βράδυ. /
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 26, 2018 13:40:03 GMT 2
Την Τετάρτη έπεσε το 2Κ βερνίκ, αλλά ξέχασα να ανέβασα φωτό. 1 χέρι πολύ ελαφρύ, 1 πιο γεμάτο και 1 wet λίγο πιο αραιωμένο. Έχει αρκετό orange peeling (έχω ακόμη το αρχικό της ZP και όχι τα καλό το Diamond) αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα γιατί το αμάξωμα θα τριφτεί-γυαλιστεί σχετικά εύκολα αφού δεν έχει δύσκολα σημεία. Με γυμνό μάτι δείχνει καλό, και πιστεύω αρκετά καλύτερο μόλις γυαλιστεί. Για τα μικρά κομμάτια, που δεν υπάρχει orange peeling από ότι έλεγξα, απλώς θα τα γυαλίσω με τα polishing sponges της Tamiya (μου στοίχισαν συνολικά €6 από το eBay) που σου δίνουν την δυνατότητα για προσεγμένη εφαρμογή των γυαλιστικών σε μικρές περιοχές. Αύριο θα ασχοληθούμε με το τρίψιμο -γυάλισμα του αμαξώματος, και θα βάψω τα μαύρα μέρη με αερογράφο, αφού μασκάρω. ‘Eχω ήδη βάψει τα αντίστοιχα clear parts που ήθελαν βάψιμο, οπότε ευελπιστώ μέχρι Κυριακή βράδυ να το έχω ολοκληρώσει αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο πρόβλημα. Καλό ΣΚ και καλά μοντελαρίσματα!
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 27, 2018 13:59:31 GMT 2
Αρχίσα σήμερα το τρίψιμο-γυάλισμα στο αμάξωμα. Ξεκίνησα από 2400, προσεκτικά (κάτω φωτό), γιατί είχα αρκετό orange peeling. Ύστερα από 2+ ώρες κατάφερα να αφαιρέσω όλα τα high spots από το καπό! (πάνω φωτό) Συνεχίζω τώρα με τα υπόλοιπα μέρη. Όταν ολοκληρώσω όλο το αμάξωμα με 2400, χωρίς κάποιο ατύχημα ελπίζω, μετά η διαδικασία θα είναι πιο γρήγορη και λιγότερο αγχωτική μέχρι το τελικό γυάλισμα. Ελπίζω μέχρι αύριο να σας έχω φωτό από το γυαλισμένο αμάξωμα! Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by czt on Oct 27, 2018 19:08:36 GMT 2
πολυ ομορφη δουλεια θα περιμενω να δω τις επομενες φωτο
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 27, 2018 19:44:27 GMT 2
πολυ ομορφη δουλεια θα περιμενω να δω τις επομενες φωτο Ευχαριστώ Κωνσταντίνε. Κατάφερα μόνο το μισό αυτοκίνητο σήμερα γιατί έτυχε κάποια έκτακτη υποχρέωση. Θα συνεχίσω αύριο, νιώθω κουρασμένος τώρα, με καθαρό μυαλό και σταθερό χέρι! Καλό βράδυ
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Oct 27, 2018 22:55:11 GMT 2
Ωραίος Φάνη,
Και το χρώμα μου άρεσε πολύ. Όσο για το οτι έκανες μόνο το μισό αυτοκίνητο καμιά φορά είναι πολύ καλύτερα με καθαρό μυαλό.
Καλή συνέχεια, Αγάπιος
|
|
|
Post by konstantinf on Oct 28, 2018 9:01:01 GMT 2
Ωραίο χρώμα Φάνη! Περιμένω να το δω γυαλισμένο! Καλή επιτυχία!
|
|