billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Mar 8, 2013 18:27:27 GMT 2
Νομίζω ότι ξύπνησε το ''θηρίο'' . Update με λεπτομέριες και εργασίες που και το κιτ χρειαζόταν και εσύ για να μπείς δυνατά και να σου ανοίξει η όρεξη. Όμορφο και καλοφτιαγμένο αποτέλεσμα που σε συνδιασμό με τα ελατήρια και την ολοκλήρωση των αναρτήσεων θα μας αποζημιώσει. Σε αναμονή ενός εξίσου δυνατου update.
|
|
|
Post by alex78 on Mar 9, 2013 15:09:12 GMT 2
Γιάννη απέδειξες τις μεγάλες ικανότητες σου και στην σκρατσιά και δεν έμεινες σ'ενα στείρο ''συναρμολόγηση/βάψιμο''. Ειδικά το ανθοκομικό σύρμα πανέξυπνο tip. Είναι γεγονός πάντως η μοντελιστική σου ''ανανέωση'' με αποτέλεσμα να μας περιμένει μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέχεια...... Αλέξης
|
|
|
Post by rous74 on Mar 9, 2013 19:35:32 GMT 2
Γιάννη καλησπέρα,
Πολύ πετυχημένες οι επεμβάσεις σου σε μια σωστά μελετημένη και μεθοδική δουλειά !
Καλή συνέχεια εύχομαι...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 10, 2013 22:17:12 GMT 2
Και τι θα τα κανεις δηλαδη 2 Ιμπρεζα Σαφαρι!??! ;D Δυναμη οι επεμβασεις παμε δυνατα για γκραντε φιναλε! Καλα τελειωματα : :
|
|
|
Post by jvolume on Mar 12, 2013 11:37:38 GMT 2
Μια χαρά πάει Γιάννη!!! Καλή συνάχεια!!!
Ηλία σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Βαγγέλη σε ευχαριστώ πολύ. Εμπνέομαι από τα δικά σου χειρουργεία
|
|
|
Post by jvolume on Mar 12, 2013 12:02:25 GMT 2
Quote:<table cellpadding="2" cellspacing="0" class="quote" width="100%"><tbody><tr><td width="100%">Αυτό όμως που με χαροποιεί περισσότερο από όλα είναι ότι έχεις ξαναβρεί την μοντελιστική σου διάθεση! </td></tr></tbody></table> +10
Πολύ ωραίες οι επεμβάσεις, το ζουμί στο μοντελισμό κατά τη γνώμη μου. Μπράβο Γιάννη!Αλέξανδρε και Θάνο σας ευχαριστώ πολύ Δεν είναι μόνο θέμα μοντελιστικής διάθεσής αλλά δυστυχώς και χρόνου. Γίνομαι παραπονιάρης πάλι και δε μου αρέσει : : Θάνο πραγματικά τις ευχαριστιέμαι και εγώ αυτές τις επεμβάσεις γιατί είναι και μιας μορφής "πρόκληση" για μένα. καλήμερα Γιάννης
|
|
|
Post by jvolume on Mar 12, 2013 12:12:07 GMT 2
Γιάννη θα συμφωνήσω με τον Αλέξανδρο και το Θάνο. Δείχνεις να ανυπομονείς να επιστρέψεις στον πάγκο σου και να συνεχίσεις τις επεμβάσεις στην ανάρτηση, κάτι που στα προηγούμενα δεν μου προέκυπτε. Στο δια ταύτα, νομίζω είναι το πιο μεστό σετ update που μας έχεις δείξει. Αυτό νομίζω τα λέει όλα. Καλή συνέχεια φίλε μου Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ. Σιγά-σιγά κλείνουν οι δουλειές του Σουμπαρου και γι΄αυτό φαίνονται πιο μεστά τα ποστ. Είμαι χαρούμενος που προχωράει και αυτό δε κρύβεται καλημέρα Γιάννης
|
|
|
Post by jvolume on Mar 12, 2013 12:29:49 GMT 2
καλημέρα σε όλους Νομίζω ότι ξύπνησε το ''θηρίο'' .
Η αλήθεια είναι ότι έχω βάλει κάτι λίγα ;D κιλάκια τελευταία και έχω γίνει θηριάκι!!! Βασίλη σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Νομίζω ότι πραγματικά θα βγει συμπαθητικό αποτέλεσμα. : : Γιάννη απέδειξες τις μεγάλες ικανότητες σου και στην σκρατσιά και δεν έμεινες σ'ενα στείρο ''συναρμολόγηση/βάψιμο''. Ειδικά το ανθοκομικό σύρμα πανέξυπνο tip. Είναι γεγονός πάντως η μοντελιστική σου ''ανανέωση'' με αποτέλεσμα να μας περιμένει μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέχεια......
Αλέξης Αλέξη σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Μου αρέσει να μοιράζομαι tip που χρησιμοποιώ μένοντας πιστός στις αρχές πάνω στις οποίες δημιουργήθηκε το φόρουμ μας. : : Γιάννη καλησπέρα,
Πολύ πετυχημένες οι επεμβάσεις σου σε μια σωστά μελετημένη και μεθοδική δουλειά !
Καλή συνέχεια εύχομαι... Αντρέα σε ευχαριστώ πολύ. : : καλημέρα Γιάννης
|
|
|
Post by jvolume on Mar 12, 2013 12:32:00 GMT 2
Και τι θα τα κανεις δηλαδη 2 Ιμπρεζα Σαφαρι!??! ;D Γιατί ένα δεν είναι ποτέ αρκετό!! ;D ;D Δυναμη οι επεμβασεις παμε δυνατα για γκραντε φιναλε! Καλα τελειωματα Ευχαριστώ πολύ φίλε μου : : : : καλημέρα Γιάννης
|
|
|
Post by jvolume on Mar 13, 2013 8:28:22 GMT 2
|
|
|
Post by Sakis on Mar 13, 2013 11:54:23 GMT 2
Δεν φαντάζεσαι πόσο χαίρομαι που σε ακούω έτσι για το Scooby! Συγχαρητήρια παίδες γιατί το απολαύσατε και φαίνεται! Πόσο δίκιο έχεις... Ανάλογη κουβέντα είχαμε με τον Αγάπιο χθες. Τα ΡΕ, τα βελτιωτικά και τα μπιχλιμπίδια είναι πιό πολύ για την πορεία της κατασκευής και για να δείχνεις τί δουλειά κάνεις. Στο τελειωμένο τα παραβλέπεις και το μάτι κάνει μία συνολική βόλτα στο μοντέλο χωρίς απαραίτητα να ξεψειρίζει τα highlights κάθε φορά. Tο βλέπω και με το Takata μου. Το κατεβάζω, το χαζεύω λιγάκι, το μαζεύω και έχω αυτό το χαζό χαμόγελο. Αυτό το χαμόγελο είναι όμως φίλε μου που σε κάνει να θες να συνεχίσεις να μοντελάρεις...
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Mar 13, 2013 12:07:37 GMT 2
Γιάννη μια χαρά βγήκε το αποτέλεσμα φίλε! Τι κυριότερο είναι πως το ευχαρηστηστηθήκατε και το διασκεδάσατε! Εντάξει και βερνίκωμα με το Χρηστάκη είναι σοβαρό σεμινάριο : : Αντε να τελειώνεις να πάμε παρακάτω! : :
|
|
andwrc
Kart Driver
Ανδρέας
|
Post by andwrc on Mar 13, 2013 12:25:20 GMT 2
Είναι άψογο αλλά.........ΘΕΛΕΙ ΣΚΟΝΙΣΜΑ !!!
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 13, 2013 13:11:44 GMT 2
Γιάννη ευχάριστα νέα... Τα συγχαρητήρια μου και στον Χρηστάρα τόσο για τη διάθεση να βοηθήσει όσο και για το τρομερό βερνίκωμα. Τώρα, αν μια συμβουλή-πρόταση έπιασε τόπο είναι αναμφισβήτητα καλό. Το σημαντικό στο τέλος είναι που το χάρηκες. <font class="spoiler">SpoilerΓιώργο πότε θα βάψουμε μαζί;; Ζήλεψα... Όπως ξέρεις το σπίτι μου (και το τηλέφωνο) είναι ανοιχτό σε όλους τους φίλους της παρέας μας. Όποτε θέλετε οργανώνεστε και έρχεστε. Εξάλλου, η Κεραμωτή προσφέρεται και για τσιπουροκαταστάσεις. Αλλά δεν πρέπει να παραπονιέσαι... Παλιότερα, αν θυμάμαι καλά - λόγο ηλικίας, ξέρεις - είχες δει Live γυάλισμα με δάκτυλο!!! ;D
|
|
|
Post by Sakis on Mar 13, 2013 18:26:16 GMT 2
Ξέχασα να επαινέσω κ τον Χρηστάρα για τη συμβολή. Εύγε νέε μου! ;D ;D Κρύβε λόγια και καλύτερα οι πικάντικες λεπτομέρειες να μείνουν μεταξύ μας... ;D ;D ;D Τώρα που πήρα μιά ανάσα ίσως καταφέρω να οργανώσω κάτι και με τον Αγάπιο. Πιό πολύ για τα τσίπουρα δηλαδή...
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Mar 13, 2013 19:56:32 GMT 2
Γιαννη το οτι χαιρομαι για την προοδο του Scooby το γνωριζεις. Θελω οσο και εσυ να το δω τελειωμενο Εχεις κανει μεγαλη δουλεια στην αναρτηση και αυτη σε ανταμοιβει! Σε καποια φωτο φαινεται η στιγμη που ξεβιδωνω το LT για να αρχισει το παρτυ μετα το βερνικωμα ;D Θελω να σε ευχαριστησω που το εμπιστευτικες στα χερια μου σε ενα κρισιμο σταδιο της κατασκευης. Η αληθεια ειναι οτι ετρεμαν τα ατιμα τα χερια μηπως παει κατι στραβα αλλα τη γλυτωσαμε ;D Κυριοι ευχαριστω και εσας για τα καλα σας λογια
|
|