|
Post by jvolume on Feb 27, 2013 8:42:28 GMT 2
Γιάννη καλησπέρα. Λίγο πρίν τον τερματισμό το μέχρι τώρα σύνολο και με βάση τις συνθήκες που δουλεύεις είναι πολύ όμορφο και με δυσκολία φτιαγμένο. Μόλις ολοκληρωθεί θα δείς ότι τίποτα απο αυτά δεν θα φαίνονται και θα χαρείς όπως και εμείς το αποτέλεσμα. Καλά τελειώματα!!!!!! Βασίλη σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Παλεύω αρκετά για να αλλάξω τις συνθήκες που μοντελλάρω και βρίσκομαι σε καλό δρόμο. Κάθε μέρα είμαι και πιο κοντά στο τέλος της κατασκευής. Καλημέρα Γιάννης
|
|
|
Post by jvolume on Feb 27, 2013 8:48:43 GMT 2
Τελειωσε το το τιμημεεεεεενο δεν μπορω δεν μπορω να περιμενω!!!! Ωραια δουλεια Γιαννη, για τις ζωνες περα απο αυτα που ειπαν οι προλαλησαντες μπορεις να καψεις τις κλωστες με πολυ γρηγορο περασμα με αναπτηρα. Βεβαια αυτο ψιλοκαταστρεφει την κολλα του υφασματος αλλα τελικα ολο και λιγη εξτρα κολλα χρειαζεται για να κατσουν. Καλα τελειωματα! Δημήτρη καλημέρα Τιμημένο δε θα το έλεγα, κάπως αλλιώς ίσως.... Το παλεύω όσο μπορώ πάντως. Χάνω για την ώρα βέβαια αλλά δεν εγκαταλείπω. Αντί για αναπτήρα σκεφτόμουνα να καυτηριάσω τα νήματακια με καρφίτσα ακριβώς για να αποφύγω καμιά μ@@@@. Θα κάνω τις δοκιμές και θα ενημερώσω σύντομα (το σύντομα είναι απολύτως σχετικό βεβαίως ). Ευχαριστώ πολύ Γιάννης
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Feb 27, 2013 11:53:09 GMT 2
Αυτά τα σφάλματα που έχουν γίνει στο εσωτερικό μήπως να μου τα έλεγες τώρα μήπως μπορέσω και τα διορθώσω? Δεν νομίζω να διορθώνονται στη παρούσα φάση. Και τα δυο αφορούν στις ...χιλιοτραγουδισμένες ζώνες... 1) Το θέμα έχει συζητηθεί παλαιότερα στην παρέα. Το μήκος των ζωνών ώμου πίσω από το μπάκετ πρέπει να είναι πλούσιο. Σε αυτό που βλέπω δεν χωράει κανένας σωματότυπος, αφού και η χαλαρή συνέχειά τους εμπρός είναι οριακή. Χρειάζεται να δίνεις μια κούρμπα πίσω η οποία χάνεται όταν κουμπώνει το πλήρωμα τη ζώνη όπως στη φωτό: Είναι σημαντικό στα ραλλύ να μην ψάχνεται το πλήρωμα να σηκώσει τις ζώνες ώμου για να καθίσει. Σε πολλές περιπτώσεις τοποθετούσαν στις αγκράφες ρύθμισης πίσω ένα βαρύδι, ώστε όταν λυνόταν η ζώνη να υποχωρεί μόνη της προς τα πίσω. 2) Η πόρπη στο κάθισμα έπρεπε να έχει την κορυφή της προς τα κάτω. Έτσι ώστε όταν κουμπώσουν τα 4 γλωσσίδια η κορυφή να βλέπει πρός το τιμόνι. Στη περίπτωσή σου η κορυφή πιέζει τη κοιλιά του πληρώματος. Τέλος τα ξέφτια τα αντιμετωπίζω με αυτό το ...ταπεινό εργαλείο!! Τίποτα δεν του αντιστέκεται, κόβει ευθεία ...ξυράφι, είναι πάμφθηνο και δεν αφήνει πίσω του ...κανένα ίχνος από το πέρασμά του. Αυτά Σταύρος
|
|
|
Post by jvolume on Mar 7, 2013 6:29:08 GMT 2
Αυτά τα σφάλματα που έχουν γίνει στο εσωτερικό μήπως να μου τα έλεγες τώρα μήπως μπορέσω και τα διορθώσω? Δεν νομίζω να διορθώνονται στη παρούσα φάση. Και τα δυο αφορούν στις ...χιλιοτραγουδισμένες ζώνες... 1) Το θέμα έχει συζητηθεί παλαιότερα στην παρέα. Το μήκος των ζωνών ώμου πίσω από το μπάκετ πρέπει να είναι πλούσιο. Σε αυτό που βλέπω δεν χωράει κανένας σωματότυπος, αφού και η χαλαρή συνέχειά τους εμπρός είναι οριακή. Χρειάζεται να δίνεις μια κούρμπα πίσω η οποία χάνεται όταν κουμπώνει το πλήρωμα τη ζώνη όπως στη φωτό: Είναι σημαντικό στα ραλλύ να μην ψάχνεται το πλήρωμα να σηκώσει τις ζώνες ώμου για να καθίσει. Σε πολλές περιπτώσεις τοποθετούσαν στις αγκράφες ρύθμισης πίσω ένα βαρύδι, ώστε όταν λυνόταν η ζώνη να υποχωρεί μόνη της προς τα πίσω. 2) Η πόρπη στο κάθισμα έπρεπε να έχει την κορυφή της προς τα κάτω. Έτσι ώστε όταν κουμπώσουν τα 4 γλωσσίδια η κορυφή να βλέπει πρός το τιμόνι. Στη περίπτωσή σου η κορυφή πιέζει τη κοιλιά του πληρώματος. Τέλος τα ξέφτια τα αντιμετωπίζω με αυτό το ...ταπεινό εργαλείο!! Τίποτα δεν του αντιστέκεται, κόβει ευθεία ...ξυράφι, είναι πάμφθηνο και δεν αφήνει πίσω του ...κανένα ίχνος από το πέρασμά του. Αυτά Σταύρος Σταύρο καλημέρα Σε ευχαριστώ πολύ για τις παρατηρήσεις σου. 'Όπως πολύ σωστά λες σε αυτή τη φάση αυτές οι διορθώσεις δεν είναι δυνατές. Τα σφάλματα αυτά όμως, είναι ένα καλό μάθημα που πήρα ώστε να τα αποφύγω σε επόμενες κατασκευές μου. Καλημέρα Γιάννης
|
|
|
Post by jvolume on Mar 7, 2013 7:57:31 GMT 2
|
|
|
Post by nektarios on Mar 7, 2013 9:51:25 GMT 2
Μπράβο, ρε φίλε! Τόσο για το κουράγιο και την επιμονή σου, όσο και για την πορεία του εγχειρήματος καθαυτή! : : : : : : Είμαι σίγουρος οτι το τελικό αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει πλήρως! Αναμένουμε τη συνέχεια! : :
|
|
|
Post by Sakis on Mar 7, 2013 10:21:06 GMT 2
Καλημέρα Γιάννη! Οι επεμβάσεις αποτελούν μεγάλο κομμάτι του μοντελισμού και σε βλέπω ορεξάτο! Για ανέβασε και τις μεταμεσονύκτιες να δούμε τη δουλειά ολοκληρωμένη. Κάτι μου λέει ότι θα είναι πετυχημένο το όλο αποτέλεσμα. Αναμένουμε!
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Mar 7, 2013 11:32:42 GMT 2
Γιάννη πήραν φωτιά τα μαχαίρια φίλε!!! Πάμε όμως για σουπερ αποτέλεσμα Περιμένουμε το update του μεσονυκτίου : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Mar 7, 2013 11:46:29 GMT 2
Σοβαρες οι επεμβασεις Γιαννη. Το εχεις μελετησει το θεμα αρκετα και δεν σε φοβαμαι Περιμενουμε τη συνεχεια!!
|
|
|
Post by jvolume on Mar 7, 2013 21:55:16 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους Σας ευχαριστώ πολύ φίλοι μου για τα καλά σας λόγια. Νομίζω και εγώ ότι πάει καλά η μετατροπή και ελπίζω σε ένα καλό αποτέλεσμα και.........σύντομα .
|
|
|
Post by jvolume on Mar 8, 2013 0:43:49 GMT 2
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Mar 8, 2013 9:39:57 GMT 2
Μια χαρά πάει Γιάννη!!! Καλή συνάχεια!!!
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Mar 8, 2013 9:59:32 GMT 2
Πολυ ωραια,μεθοδικη και μελετημενη δουλεια φιλε!!! : : : : : : Θα βγει σουπερ!!!!! : : : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Mar 8, 2013 12:12:57 GMT 2
Γιάννη φοβερή η χειρουργική επέμβαση φίλε! Αυτό όμως που με χαροποιεί περισσότερο από όλα είναι ότι έχεις ξαναβρεί την μοντελιστική σου διάθεση! : : : : : :
|
|
|
Post by Sakis on Mar 8, 2013 15:22:41 GMT 2
+10
Πολύ ωραίες οι επεμβάσεις, το ζουμί στο μοντελισμό κατά τη γνώμη μου. Μπράβο Γιάννη!
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 8, 2013 17:18:43 GMT 2
Γιάννη θα συμφωνήσω με τον Αλέξανδρο και το Θάνο. Δείχνεις να ανυπομονείς να επιστρέψεις στον πάγκο σου και να συνεχίσεις τις επεμβάσεις στην ανάρτηση, κάτι που στα προηγούμενα δεν μου προέκυπτε. Στο δια ταύτα, νομίζω είναι το πιο μεστό σετ update που μας έχεις δείξει. Αυτό νομίζω τα λέει όλα. Καλή συνέχεια φίλε μου
|
|