Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Oct 27, 2012 10:10:51 GMT 2
|
|
|
Post by jvolume on Jan 18, 2013 9:17:45 GMT 2
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Jan 18, 2013 10:55:19 GMT 2
Πολύ ομορφη και καθαρή δουλειά Γιάννη!!! Μπορει να παιδέυτηκες αλλα σίγουρα το αποτέλεσμα σε δικαιώνει!!! Ηλιας... : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Jan 18, 2013 11:48:46 GMT 2
Γιάννη επειδή ξέρω υπο τι συνθήκες μοντελάρεις :respect: για την πρόοδο φίλε! Ο σκουμπης είναι πολύ ωραίος και το εσωτερικό του είναι αξιοπρεπέστατο : : Η πρώτη σου επαφή με ζώνες είναι πολύ καθαρή και ευκατάστατη! Τώρα και λίγη ταλαιπωρία δικαιολογείται μιας και είναι μάχιμο! Σε επόμενο βήμα ίσως να δοκιμάσεις και καλωδίωση και κανά στεγνό πινελάκι! Well done mate : :
|
|
|
Post by Sakis on Jan 18, 2013 13:29:51 GMT 2
Συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα παρά τις δύσκολες συνθήκες! Πιστεύω ότι όταν με το καλό ολοκληρωθεί το μοντέλο θα το χαρούμε ιδιαίτερα οι περισσότεροι μιας και θα κουβαλάει μεγάλο background! ;D Η δουλειά πολύ καθαρή όπως είπε και ο Αλέξανδρος, πόσο μάλλον για πρώτη φορά. Επειδή είναι μπελαλίδικο να τις περνάς μέσα από τις αγκράφες και αναπόφευκτα θα δημιουργούνται ξέφτια κατά τη διαδικασία, δοκίμασε (next time) με ένα ψαλιδάκι νυχιών ή το Tamiya αν έχεις (που είναι καμπυλωτό) να κόβεις τα τα περισσευούμενα. Το κάνω πάντα επειδή πάντα έχω παραφωνίες... ;D Καλή συνέχεια όποτε και αν είναι αυτή!
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Jan 18, 2013 19:55:51 GMT 2
Μπραβο ρε φιλε,πολυ καλο! : : : : : : Αντε με το καλο να το τελειωσεις! : :
|
|
|
Post by nasosampa on Jan 19, 2013 0:43:36 GMT 2
John συγχαρητήρια, πολύ όμορφη η δουλειά σου με τις ζώνες. : : : : Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by jvolume on Jan 20, 2013 10:51:53 GMT 2
καλημέρα σε όλους Πολύ ομορφη και καθαρή δουλειά Γιάννη!!!
Μπορει να παιδέυτηκες αλλα σίγουρα το αποτέλεσμα σε δικαιώνει!!!
Ηλιας... Ηλία και Νάσο σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Το παίδεμα ήταν μεγάλο κυρίως λόγω της απειρίας μου αλλά σίγουρα άξιζε κρίνοντας το αποτέλεσμα των ζωνών. Σε ευχαριστώ φίλε για τα καλά σου λόγια. Η βοήθειά σου ήταν πολύτιμη. Το αποτέλεσμα του εσωτερικού πραγματικά με αφήνει ευχαριστημένο. Τώρα για την καλωδίωση είπαμε στο επόμενο
|
|
|
Post by jvolume on Jan 20, 2013 11:11:56 GMT 2
καλημέρα Σε ευχαριστώ ρε φίλε. : : Αμήν και πότε να τελειώσει!!! Καλύτερα να βάλεις μπρος εσύ κανένα γιατί αν περιμένεις από εμένα....... Αυτή τη στρατος ίσως? Θάνο σε ευχαριστώ πολύ φίλε. Πράγματι κουβαλάει πολύ background το σκούμπυ. Δυστυχώς γι' αυτό, έχει περάσει περισσότερο καιρό στα σκοτάδια περιμένοντας πότε θα ολοκληρωθεί παρά πάνω στον πάγκο μου. Αλλά έχω πεισμώσει και θα το τελειώσω αργά ή γρήγορα. Σε αυτούς που θα χαρούν πρόσθεσε και τη σύζυγό μου η οποία μια στο τόσο με βλέπει να ξενυχτάω αλλά σουμπαρού δεν...... Για τις ζώνες έχεις δίκιο. Τα ΡΕ λειτουργούν σαν ξυράφια και τα ξέφτια δε τα γλυτώνεις, τουλάχιστον όχι με αυτό το υλικό. Δεν έχω χρησιμοποιήσει άλλο, αλλά μάλλον όλα το ίδιο θα κάνουν. Σε ευχαριστώ για την συμβουλή με το ψαλιδάκι. Θα προσπαθήσω και τώρα μιας και τα καθίσματα είναι ακόμα προσβάσιμα, αν και για να πω την μαύρη μου αλήθεια τα μισά από τα ξέφτια μπορώ να τα δω μόνο στις φώτο γιατί από κοντά με τη στραβομάρα μου....... Ελπίζω η συνέχεια και αντιστοίχως το τελείωμα να έρθουν σύντομα. καλημέρα Γιάννης
|
|
|
Post by nektarios on Feb 1, 2013 12:46:06 GMT 2
Φίλε Γιάννη, οι ζώνες είναι πολύ όμορφες, όπως άλλωστε και ολόκληρο το εσωτερικό! : : Καλά τελειώματα! : :
|
|
|
Post by jvolume on Feb 2, 2013 9:39:42 GMT 2
Φίλε Γιάννη, οι ζώνες είναι πολύ όμορφες, όπως άλλωστε και ολόκληρο το εσωτερικό! Καλά τελειώματα! Νεκτάριε καλημέρα Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τα καλά σου λόγια.
|
|
|
Post by jvolume on Feb 12, 2013 8:48:54 GMT 2
Καλημέρα σε όλους Ακόμα ένα μικρό βήμα έγινε προς την ολοκλήρωση της κατασκευής του Σουμπαρού μου. Προστέθηκε το ταμπλό και το roll-cage και στηρίχτηκαν οι ζώνες στην τελική τους θέση. Προσπάθησα να δώσω όσο το δυνατό περισσότερη φυσικότητα στην καμπύλη των ζωνών και νομίζω ότι για πρώτη φορά καλά τα πήγα. Με ταλαιπώρησαν λίγο οι ζώνες στο δέσιμο με το ρολλ μπαρ όπου δεν ήθελαν να συνεργαστούν με την κόλλα και νομίζω φαίνεται και στις φώτο η ταλαιπωρία τους. Έπρεπε να τις είχα αφήσει μακρύτερες ώστε να κάνουν το γύρισμα πίσω από τον σωλήνα. Στο ταμπλό όλοι οι διακόπτες βάφτηκαν με οδοντογλυφίδα και παρόλο που στις φώτο φαίνεται σε κάποια σημεία το χρώμα να έχει ξεφύγει στην πραγματικότητα δε φαίνεται κάτι. Στο μασκάρισμα γκρι-μαύρου δε τα πήγα καλά δύο φορές και έτσι αποφάσισα την τρίτη να το αφήσω όπως βγει. Καλύτερο από πριν βγήκε και το άφησα, αλλά πάλι μέτριο . Εκκρεμεί και μία μικρή επέμβαση στα top-mount. To rollbar κούμπωσε απροβλημάτιστα αν και δε κατάφερα να αποφύγω διαφορετικές τονικότητες στο επί μέρους λευκά τμήματα του roll-cage και του σασί μιας και αυτά βάφτηκαν σε διαφορετικές χρονικές περιόδους και μόνο όταν τα κόλλησα το αντιλήφθηκα. Μικρο το κακό αλλά μεγάλο το μάθημα που πήρα. Οι δύο σωλήνες του κλωβού που κατεβαίνουν στο ταμπλό βάφτηκαν μαύρο ματ ύστερα από συμβουλή του Σταύρου. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από το εσωτερικό αν και σίγουρα θα μπορούσε να γίνει καλύτερο. Επόμενο βήμα:ανάρτηση!! καλημέρα Γιάννης
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Feb 12, 2013 10:23:38 GMT 2
Καλημερα φιλε! Πολυ καλη δουλεια! : : : : : : Πολυ καθαρη και περιποιημενη πραγματικα! Αντε η ουρα σου εμεινε!!!! : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Feb 12, 2013 10:32:51 GMT 2
Πραγματικά πολύ όμορφο, οι ατέλεις που λές με το που θα μπεί και το καπάκι δεν θα φαίνονται κάν... : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Feb 12, 2013 10:43:06 GMT 2
Έλα και τελειώνει η Σουμπαρουδιά!!! Γιάννη πανέμορφο το εσωτερικό και καθαρό. Τώρα οι ατέλειες που επισημαίνεις...συμβαίνουν και στα καλύτερα τα σπίτια...αν και όπως είπες και ο Γιώργος, πιστεύω πως μόλις κλείσει, θα διακρίνονται πολύ λίγα Μαθήματα όπως λες και εσύ για τα επόμενα project Καλά τελειώματα!
|
|
andwrc
Kart Driver
Ανδρέας
|
Post by andwrc on Feb 12, 2013 11:15:19 GMT 2
Γιάννη καλημέρα. Η όλη κατασκευή και μόνο που έγινε με Ελληνικό θέμα με μετασκευή στις αναρτήσεις και προσθήκη χωμάτινων : : : : : : ελαστικών είναι πολύ όμορφη.Στο τέλος η όποιες μικροατέλιες δεν θα υπολογίζονται μπροστά στο αποτελεσμα. Καλά τελειώματα
|
|