|
Post by jvolume on Nov 2, 2011 14:20:34 GMT 2
Το SUBARU Impreza WRC με οδηγό τον Γιάννη Παπαδημητρίου και συνοδηγό τον Νίκο Πετρόπουλο οι οποίοι τερμάτισαν 10οι γενικής στο 47ο Ράλι Ακρόπολις που πραγματοποιήθηκε 9-11 Ιουνίου 2000. Το καταλληλότερο κιτ είναι της ΤΑΜΙΥΑ το Νο24218 που θα χρησιμοποιηθεί σαν βάση με κάποιες μετατροπές καθώς είναι ασφαλτινο οπότε θα αλλαχτούν οι ζάντες και τα λάστιχα. Οι χαλκομανίες που θα χρησιμοποιηθούν είναι της STUDIO27: Θα επανέλθω σύντομα Γιάννης
|
|
|
Post by jvolume on Nov 2, 2011 14:21:24 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους Μετά από την μικρή αποχή μου λόγω πατρικών και επαγγελματικών υποχρεώσεων επέστρεψα γεμάτος όρεξη για το GB. To SUBARU κατέφτασε και παράλληλα έφτασαν από το Βέλγιο και όλα τα παρελκόμενα για να γίνει ελληνικό και ακροπολικο. Σύντομα θα ανέβουν φώτος απ'όλα. Για την ώρα θα μοιραστώ μαζί σας τις φωτογραφίες που είναι η έμπνευση αλλά και ο βασικός οδηγός για την κατασκευή αυτή. Οι φώτος είναι από τον συγκεκριμένο αγώνα αλλά και από άλλους. Επίσης επειδή το αυτοκίνητο ήταν νοικιασμένο, ανεβάζω και άλλες από το νοικιασμένο του Βωβού την ίδια περίπου εποχή που είναι ίδιο. Κάποιες φώτο είναι μέσα στο γκαράζ του Παπαδημητρίου αλλά δεν ξέρω αν είναι πριν ή μετά τον αγώνα. Αυτά προς το παρόν. Αν υπάρχουν και άλλες φώτο από το συγκεκριμένο αγωνιστικό είναι καλοδεχούμενες. Καλό μεσημέρι Γιάννης
|
|
|
Post by jvolume on Nov 2, 2011 14:24:40 GMT 2
|
|
|
Post by jvolume on Nov 2, 2011 14:27:17 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους. Μετά απο μακρά αποχή επιτέλους έπιασα και πάλι κόφτη στα χέρια μου αυτό το ΣΚ!! Συνεχίζω με τις οδηγίες όπως είχα υποσχεθεί: Το κιτ είναι πάρα πολύ καλό, χωρίς φανερά ψεγάδια με ποιότητα ΤΑΜΙΥΑ που στην σειρά που έβγαλε κάποια στιγμή με αυτοκίνητα Rally απλά δεν παιζόταν!! Τώρα τελευταία σαν να έχει σιγήσει ο Ιάπωνας και άρχισαν να σφυράνε και άλλοι στας Ευρώπας!! Ελλείψεις δεν φαίνεται να υπάρχουν σοβαρές (θα σας πω ακριβώς όταν βουτήξω για τα καλά στο κιτ) πλην του κινητήρα. Έχω ήδη τελειώσει τα dry fit test (τσάμπα τα έκανα!!) και έχω προχωρήσει και τον καθαρισμό των κομματιών από σημάδια καλουπιών και αλλά ψιλά που βρήκα. Σύντομα ξεκινάω ασταρώματα. Η κατασκευή δε θα είναι απροβλημάτιστη αφού πρέπει να μετατρέψω το ασφάλτινο SUBARU σε ακροπολικό. Οπότε έχει δρόμο το θέμα όλο. Θα επανέλθω με update. Καλό βράδυ Γιάννης
|
|
|
Post by jvolume on Nov 2, 2011 14:27:56 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους. Δεν πιστεύω να άργησα το update? Είχα πεταχτεί για τσιγάρα και επέστρεψα!! Διάφορες καταστάσεις δεν μου επιτρεψανε να ασχοληθώ με το σπορ αλλά τώρα έκανα και τα μπάνια μου και επέστρεψα δριμύτερος. Πρώτο update λοιπόν με λίγες φώτο. Ασταρώθηκαν τα πρώτα κομμάτια που θα βαφτούν με σκούρα χρώματα με γκρι No1 Humbrol. Παράλληλα καθαρίζονται και τα υπόλοιπα κομμάτια και προχωράει αρκετά καλά η κατασκευή. Αυτά για απόψε. Καληνύχτα
|
|
|
Post by jvolume on Nov 2, 2011 14:28:28 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους Βλέπω το προχωρας με υπερηχητικους ρυθμους! :lol: Φίλε δύο λέξεις έχω μόνο να σου πω: HOME ALONE!!! Όλο το σπίτι έχει γίνει μοντελιστιικό εργαστήριο. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε για την πρόταση σου. Update συνέχεια: Το κιτ φτιάχνεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς και προς το παρόν είναι απροβλημάτιστο. Με χειροκίνητο τρυπάνι ανοίχτηκαν οι απαραιτήτες τρύπες. Τα ασταρώματα στην πλειοψηφία τους έχουν τελειώσει και σε κάποια κομμάτια έχουν πέσει και χρώματα. Αυτα για απόψε. Αυριο θα έχει και άλλο update καλο βρδυ Γιάννης
|
|
|
Post by jvolume on Nov 2, 2011 14:29:15 GMT 2
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Nov 2, 2011 14:33:40 GMT 2
Ωραίος Γιάνναρε! Αντε καλά τελειώματα
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Nov 2, 2011 22:14:09 GMT 2
Γιαννη πολυ ωραια δουλεια φιλε και εχεις προχωρησει αρκετα! Περιμενω να το δω τελειωμενο! Καλη συνεχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 3, 2011 17:06:15 GMT 2
Super είναι Γιάννη... Καλά τελειώματα...
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Nov 4, 2011 21:42:45 GMT 2
Γιαννη πολυ καλο αποτελεσμα!! Περιμενουμε τη συνεχεια!!
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Nov 18, 2011 21:34:16 GMT 2
Γιαννη μια χαρα παει φιλε μου, καλη συνεχεια!!!
Ααααχ αυτες οι χρυσες ζαντες της subaru, αααχχχ!!!!!!
|
|
|
Post by jvolume on Dec 6, 2011 8:57:43 GMT 2
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Dec 6, 2011 10:05:15 GMT 2
Γιάννη πολύ όμορφη πρόοδος φίλε! Οι ζάντες φοβερη επιτυχεία και όσον αφορα το μαζοχιστικό μασκάρισμα...μην σε νοιάζει...σε καταλαβαίνουμε ;D Αντε καλά τελειώματα
|
|
|
Post by Sakis on Dec 6, 2011 11:23:37 GMT 2
Είναι τόσο όμορφο αυτοκίνητο που δε χορταίνεις να το βλέπεις!Άντε ντε,βάλε κι άλλες φωτό! Χαρά στην υπομονή σου να μασκάρεις για τα φανάρια και τα φλας πάντως...
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Dec 6, 2011 13:38:11 GMT 2
Όλα υπό έλεγχο Γιάννη. Μια κωλοχαλκομανία δεν μας χαλάει. Αν το λασπώσεις θα ξεχαστεί η χαμένη μάχη. Στη συνέχεια ασχολήθηκα με το μασκάρισμα και βάψιμο του πατώματος όπου σαν σωστός μαζοχιστής μοντελιστής το παράκανα για κάτι το οποίο δε θα φαίνεται μόλις μπουν οι ποδιές αλλά αφού είναι εκεί πρέπει να γίνει σωστά. Κάποια δόση μαζοχισμού υπάρχει τολμώ να πω!! Στη συνέχεια ασχολήθηκα με το αμάξωμα το οποίο τρίφτηκε με ντουκόχαρτο 2000 βαθμών, μετά από συμβουλή του Σταύρου, και μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα με το αποτέλεσμα. Τα γκρι αστάρια έχουν ένα ποιό χοντρό κόκκο όντως. Μασκαριστήκαν και βάφτηκαν οι καθρέφτες των φώτων και τα πλαϊνά φλας με chrome silver της humbrol σε σπρέι. Η συνέχεια του μαζοχισμού. Εγώ θα μασκάριζα λίγο γύρω γύρω και θα έβαφα με 4αρι πλακέ πινέλο ένα στεγνό και ένα λιγότερο στεγνό χέρι. Στη συνέχεια ασχολήθηκα με τα τζάμια του Subaru όπου μασκαριστήκαν και βάφτηκαν. Λείπει η φωτό από το αποτέλεσμα του βαψίματος? Καλά το πας το εργαλείο πάντως
|
|