|
Post by alex78 on Mar 14, 2013 7:06:21 GMT 2
Μια χαρά τα πήγε το δίδυμο εκεί στον κάμπο, μπράβο παιδιά σημασία έχει οτι το ευχαριστηθήκατε, καλή συνέχεια Γιάννη. Αλέξης : :
|
|
|
Post by manos13 on Mar 24, 2013 1:42:08 GMT 2
παιδια μπραβο και απο εμενα.Ωραιο γυαλισμα κανει το βερνικι τησ ΖΕΡΟ
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Mar 24, 2013 20:43:01 GMT 2
Γιάννη ουτέ εσύ δεν το πίστευες ότι θα τελειώσει κάποτε αυτό το μοντέλο!!θυμάμαι το Γενάρη του 12, που σε είχα γνωρίσει, με αυτό ασχολιόσουν!!είναι ευχαριστο που επιτέλους το τελειώνεις αλλά πιο ευχάριστω είναι το κλίμα συνεργασίας και φιλίας που υπάρχει στην κοινότητά μας!!! Συγχαρητήρια και στους 2 γαι όλα τα παραπάνω!! : : : :
|
|
|
Post by jvolume on Mar 26, 2013 16:03:03 GMT 2
Δεν φαντάζεσαι πόσο χαίρομαι που σε ακούω έτσι για το Scooby! Συγχαρητήρια παίδες γιατί το απολαύσατε και φαίνεται! Πόσο δίκιο έχεις... Ανάλογη κουβέντα είχαμε με τον Αγάπιο χθες. Τα ΡΕ, τα βελτιωτικά και τα μπιχλιμπίδια είναι πιό πολύ για την πορεία της κατασκευής και για να δείχνεις τί δουλειά κάνεις. Στο τελειωμένο τα παραβλέπεις και το μάτι κάνει μία συνολική βόλτα στο μοντέλο χωρίς απαραίτητα να ξεψειρίζει τα highlights κάθε φορά. Tο βλέπω και με το Takata μου. Το κατεβάζω, το χαζεύω λιγάκι, το μαζεύω και έχω αυτό το χαζό χαμόγελο. Αυτό το χαμόγελο είναι όμως φίλε μου που σε κάνει να θες να συνεχίσεις να μοντελάρεις... Θάνο καλησπέρα Πραγματικά απολαύσαμε με τον Χρήστο εκείνο το μοντελιστικό απόγευμα. Σίγουρα θα ακολουθήσουν και αλλά. : : : :
|
|
|
Post by jvolume on Mar 26, 2013 16:08:16 GMT 2
Γιάννη μια χαρά βγήκε το αποτέλεσμα φίλε! Τι κυριότερο είναι πως το ευχαρηστηστηθήκατε και το διασκεδάσατε! Εντάξει και βερνίκωμα με το Χρηστάκη είναι σοβαρό σεμινάριο Αντε να τελειώνεις να πάμε παρακάτω! Αλέξανδρε καλησπέρα Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Αν δεν ευχαριστιόμαστε και διασκεδάζουμε με αυτό που κάνουμε, τότε ποιο το νόημα? Ο Χρήστος είναι τρομερός δάσκαλος. Μου τα εξήγησε όλα με χαρτί και καλαμάρι και αερογράφο, και μόλις τελείωσε το θεωρητικό έκανε και τα πρακτικά μαθήματα, live παρακαλώ. Είμαι ή δεν είμαι τυχερός??
|
|
|
Post by jvolume on Mar 26, 2013 16:11:46 GMT 2
Είναι άψογο αλλά.........ΘΕΛΕΙ ΣΚΟΝΙΣΜΑ !!! Αντρέα καλησπέρα Ήμουνα σίγουρος οτι θα το έλεγες αυτό και μάλλον θα συμφωνήσω μαζί σου.Έχω ρίξει ήδη την πρότασή μου για το σκόνισμα.... : : : :
|
|
|
Post by jvolume on Mar 26, 2013 16:15:31 GMT 2
Γιάννη ευχάριστα νέα... Τα συγχαρητήρια μου και στον Χρηστάρα τόσο για τη διάθεση να βοηθήσει όσο και για το τρομερό βερνίκωμα. Τώρα, αν μια συμβουλή-πρόταση έπιασε τόπο είναι αναμφισβήτητα καλό. Το σημαντικό στο τέλος είναι που το χάρηκες. Γιώργο καλησπέρα Η διάθεση του Χρήστου ήταν αυτή που έκαμψε και τις τελευταίες επιφυλάξεις μου και έπεσαν τα βερνίκια. ’ρα διπλά συγχαρητήρια. Πραγματικά φίλε μου χάρηκα τόσο με την διαδικασία όσο και με το αποτέλεσμα.
|
|
|
Post by jvolume on Mar 26, 2013 16:15:49 GMT 2
Γιάννη ευχάριστα νέα... Τα συγχαρητήρια μου και στον Χρηστάρα τόσο για τη διάθεση να βοηθήσει όσο και για το τρομερό βερνίκωμα. Τώρα, αν μια συμβουλή-πρόταση έπιασε τόπο είναι αναμφισβήτητα καλό. Το σημαντικό στο τέλος είναι που το χάρηκες. Γιώργο καλησπέρα Η διάθεση του Χρήστου ήταν αυτή που έκαμψε και τις τελευταίες επιφυλάξεις μου και έπεσαν τα βερνίκια. ’ρα διπλά συγχαρητήρια. Πραγματικά φίλε μου χάρηκα τόσο με την διαδικασία όσο και με το αποτέλεσμα.
|
|
|
Post by jvolume on Mar 26, 2013 16:24:53 GMT 2
Γιαννη το οτι χαιρομαι για την προοδο του Scooby το γνωριζεις. Θελω οσο και εσυ να το δω τελειωμενο Εχεις κανει μεγαλη δουλεια στην αναρτηση και αυτη σε ανταμοιβει! Σε καποια φωτο φαινεται η στιγμη που ξεβιδωνω το LT για να αρχισει το παρτυ μετα το βερνικωμα ;D Θελω να σε ευχαριστησω που το εμπιστευτικες στα χερια μου σε ενα κρισιμο σταδιο της κατασκευης. Η αληθεια ειναι οτι ετρεμαν τα ατιμα τα χερια μηπως παει κατι στραβα αλλα τη γλυτωσαμε ;D Κυριοι ευχαριστω και εσας για τα καλα σας λογια Χρήστο καλησπέρα Εγώ σε ευχαριστώ φίλε μου για το τρομερό βερνίκωμα και το δωρεάν μάθημα που μου έκανες. Αλίμονο και αν δε σε εμπιστευόμουν!! Δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία ότι το αποτέλεσμα θα βγει σούπερ!!
|
|
|
Post by jvolume on Mar 26, 2013 16:29:46 GMT 2
Μια χαρά τα πήγε το δίδυμο εκεί στον κάμπο, μπράβο παιδιά σημασία έχει οτι το ευχαριστηθήκατε, καλή συνέχεια Γιάννη. Αλέξης Αλέξη καλησπέρα Ο κάμπος έχει γίνει το δεύτερο μου σπίτι και το σπίτι του Χρήστου το δεύτερο μοντελιστικό μου εργαστήρι (όχι ότι έχω και πρώτο!! ;D ;D). Ο μοντελιστικός καφές είναι must με τον Χρήστο στη Λάρισα και πάντα όποτε δουλεύουμε παρέα περνάμε καλά. Είναι πολύ διασκεδαστικό το ομαδικό μοντελάρισμα. : : : :
|
|
|
Post by jvolume on Mar 26, 2013 16:34:23 GMT 2
παιδια μπραβο και απο εμενα.Ωραιο γυαλισμα κανει το βερνικι τησ ΖΕΡΟ Μάνο καλησπέρα Σε ευχαριστώ φίλε μου. Το βερνίκι της ΖΕΡΟ είναι σούπερ αν εξαιρέσεις το ανθυγιεινό του θέματος. Αλλά με μασκούλα όλα ΟΚ.
|
|
|
Post by jvolume on Mar 26, 2013 16:38:04 GMT 2
Γιάννη ουτέ εσύ δεν το πίστευες ότι θα τελειώσει κάποτε αυτό το μοντέλο!!θυμάμαι το Γενάρη του 12, που σε είχα γνωρίσει, με αυτό ασχολιόσουν!!είναι ευχαριστο που επιτέλους το τελειώνεις αλλά πιο ευχάριστω είναι το κλίμα συνεργασίας και φιλίας που υπάρχει στην κοινότητά μας!!! Συγχαρητήρια και στους 2 γαι όλα τα παραπάνω!! Γιώργο καλησπέρα Μη με ματιάσεις, ακόμα δεν έχει τελειώσει!!! Με βάση αυτό το κλίμα συνεργασίας και φιλίας ξεκινήσαμε αυτό το φόρουμ και πάνω σε αυτό συνεχίζουμε να πορευόμαστε. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. : : : :
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Apr 2, 2013 7:55:11 GMT 2
Γιάννη με έχουν καλύψει τα παιδιά παραπάνω. Το παρακολουθώ το θέμα φανατικά!!! Εχω και ένα θέμα με τα κιτρινόμαυρα..... Καλή συνέχεια φίλε!!!
|
|