|
Post by alex78 on Feb 12, 2013 14:35:18 GMT 2
Γιάννη καλησπέρα! Η κατασκευή σου συνολικά είναι πολύ μεθοδική και νοικοκυρεμένη. Ιδιαίτερα θετική εντύπωση μου έκανε ταμπλώ, carbon καθισμάτων!! Καλή συνέχεια..... Αλέξης
|
|
|
Post by rous74 on Feb 12, 2013 15:44:58 GMT 2
Καλησπέρα Γιάννη,
Το εσωτερικό βγήκε πολύ όμορφο και καθαρό !!
Καλή συνέχεια !!
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 12, 2013 19:35:05 GMT 2
Γιάννη, το εσωτερικό βγήκε όντως πολύ καλό και καθαρό. Τα ράλλυ είναι δύσκολα στα ενδότερα τους αλλά ανταποκρίθηκες άψογα. Το μόνο που αναρωτιέμαι είναι η χρησιμότητα του υφάσματος των ζωνών της Τ2Μ, που σε παίδεψαν υπερβολικά. Το λευκοπλάστ είναι απείρως πιο εύκολο στο χειρισμό. Άντε λίγα έμειναν φίλε. Πάμε γερά : :
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Feb 13, 2013 11:58:11 GMT 2
Έχοντας υπ' όψη μου τον ελάχιστο χρόνο που διαθέτεις για το χόμπυ, μόνο συγχαρητήρια μπορώ να σου δώσω για την υπομονή, την επιμονή και το μέχρι σήμερα αποτέλεσμα. Όντως τα σημερινά Rally cars είναι πολυφορτωμένα και περίπλοκα. Λάθη και στραβές όλοι μας κάνουμε -εγώ τελευταία κατά συρροή και εξακολούθηση ;D- αλλά αυτά είναι μαθήματα βέβαια. Μην το αφήσεις τώρα που έμεινε η ουρά. Καλά τελειώματα. ΥΓ.1 Την είχα εντελώς ξεχάσει τη συζήτηση για τα Roll bars. Όντως ο Παπατζίμ εκνευριζόταν με αντανακλάσεις από το εσωτερικό του αυτοκινήτου. ΥΓ.2 Τελειώνοντας με τον Σούμπαρο θα σου γράψω ένα-δυο λογικά σφάλματα που έχουν γίνει στο εσωτερικό του. Δεν αναιρούν σε τίποτα την πολύ καλή δουλειά σου. Σταύρος
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Feb 13, 2013 20:18:08 GMT 2
Γιαννη με καθε update σου χαιρομαι και περισσοτερο!! Προσεγμενη και μεθοδικη η δουλεια σου! Τυχων στραβες κλπ ειναι απολυτα δικαιολογημενες και δεν χρειαζεται να σε προβληματιζουν Καλα τελειωματα!!
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Feb 14, 2013 18:02:59 GMT 2
Γιάννη καλησπέρα. Λίγο πρίν τον τερματισμό το μέχρι τώρα σύνολο και με βάση τις συνθήκες που δουλεύεις είναι πολύ όμορφο και με δυσκολία φτιαγμένο. Μόλις ολοκληρωθεί θα δείς ότι τίποτα απο αυτά δεν θα φαίνονται και θα χαρείς όπως και εμείς το αποτέλεσμα. Καλά τελειώματα!!!!!!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 20, 2013 12:45:30 GMT 2
Τελειωσε το το τιμημεεεεεενο δεν μπορω δεν μπορω να περιμενω!!!! Ωραια δουλεια Γιαννη, για τις ζωνες περα απο αυτα που ειπαν οι προλαλησαντες μπορεις να καψεις τις κλωστες με πολυ γρηγορο περασμα με αναπτηρα. Βεβαια αυτο ψιλοκαταστρεφει την κολλα του υφασματος αλλα τελικα ολο και λιγη εξτρα κολλα χρειαζεται για να κατσουν. Καλα τελειωματα! : :
|
|
|
Post by jvolume on Feb 25, 2013 8:05:07 GMT 2
Καλημερα φιλε! Πολυ καλη δουλεια! Πολυ καθαρη και περιποιημενη πραγματικα! Αντε η ουρα σου εμεινε!!!! Βαγγέλη καλημέρα Σε ευχαριστώ πού για τα καλά σου λόγια τα οποία έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα όταν έρχονται από μοντελιστες του δικού σου επιπέδου. : : : :
|
|
|
Post by jvolume on Feb 25, 2013 8:08:41 GMT 2
Πραγματικά πολύ όμορφο, οι ατέλεις που λές με το που θα μπεί και το καπάκι δεν θα φαίνονται κάν... Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ. Η αλήθεια είναι αυτή ακριβώς αλλά μέσα σου σε τρώει το σαράκι για να γίνουν όλα όπως πρέπει. Στο επόμενο θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα. καλήμερα : : : :
|
|
|
Post by jvolume on Feb 25, 2013 8:12:54 GMT 2
Έλα και τελειώνει η Σουμπαρουδιά!!! Ε! όχι ακριβώς!!! Έχει ακόμα δρόμο. ;D ;D Γιάννη πανέμορφο το εσωτερικό και καθαρό. Τώρα οι ατέλειες που επισημαίνεις...συμβαίνουν και στα καλύτερα τα σπίτια...αν και όπως είπες και ο Γιώργος, πιστεύω πως μόλις κλείσει, θα διακρίνονται πολύ λίγα Μαθήματα όπως λες και εσύ για τα επόμενα project Καλά τελειώματα! Αλέξανδρε σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Σε κάθε μοντέλο νομίζω οτι υπάρχει και απο ένα μάθημα. καλημέρα : : : : Γιάννης
|
|
|
Post by jvolume on Feb 25, 2013 8:18:46 GMT 2
Γιάννη καλημέρα. Η όλη κατασκευή και μόνο που έγινε με Ελληνικό θέμα με μετασκευή στις αναρτήσεις και προσθήκη χωμάτινων ελαστικών είναι πολύ όμορφη.Στο τέλος η όποιες μικροατέλιες δεν θα υπολογίζονται μπροστά στο αποτελεσμα. Καλά τελειώματα Αντρέα καλημέρα Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Η αλήθεια είναι ότι αυτή η μετατροπή σε ελληνικό θέμα ήταν μια μοντελιστική πρόκληση και συνεχίζει να είναι μιας και τα δύσκολα ξεκινάνε τώρα με την μετασκευή της ανάρτησης. Θα υπάρξει update σύντομα. καλημέρα : : : : Γιάννης
|
|
|
Post by jvolume on Feb 25, 2013 8:25:50 GMT 2
Γιάννη καλησπέρα! Η κατασκευή σου συνολικά είναι πολύ μεθοδική και νοικοκυρεμένη. Ιδιαίτερα θετική εντύπωση μου έκανε ταμπλώ, carbon καθισμάτων!! Καλή συνέχεια..... Αλέξης Αλέξη καλημέρα Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Για το ταμπλό η οδοντογλυφίδα και τρελή υπομονή είναι all time classic λύση. Τα carbon είναι οι χαλκομανίες του κιτ με, κλασσικά, humbrol βερνίκι σε σπρέι από πάνω. καλημέρα : : : : Γιάννης
|
|
|
Post by jvolume on Feb 27, 2013 7:58:27 GMT 2
Καλησπέρα Γιάννη, Το εσωτερικό βγήκε πολύ όμορφο και καθαρό !! Καλή συνέχεια !! Αντρέα καλημέρα Σε ευχαριστώ πολύ φίλε για τα καλά σου λόγια. : : : :
|
|
|
Post by jvolume on Feb 27, 2013 8:10:21 GMT 2
Γιάννη, το εσωτερικό βγήκε όντως πολύ καλό και καθαρό. Τα ράλλυ είναι δύσκολα στα ενδότερα τους αλλά ανταποκρίθηκες άψογα. Το μόνο που αναρωτιέμαι είναι η χρησιμότητα του υφάσματος των ζωνών της Τ2Μ, που σε παίδεψαν υπερβολικά. Το λευκοπλάστ είναι απείρως πιο εύκολο στο χειρισμό. Άντε λίγα έμειναν φίλε. Πάμε γερά Γιώργο καλημέρα Τέτοια λόγια από μοντελιστές του δικού σου επιπέδου σημαίνουν πολλά για μένα.Σε ευχαριστώ. Δε ξέρω αν έφταιγε το υλικό της Τ2Μ ή η απειρία μου. Ψηφίζω το δεύτερο αλλά για σιγουριά θα σου πω μετά τη δεύτερη απόπειρα για ζώνες που θα κάνω. Το λευκοπλαστ ήταν το πρώτο υλικό που χρησιμοποίησα αλλά δε μπόρεσα να βγάλω την σωστή μπλε απόχρωση με τους μαρκαδόρους και έτσι δεν έφτασα πότε στο σημείο να το κόψω και να το κάνω ζώνες ώστε να έχω μέτρο σύγκρισης. Είμαι σίγουρος όμως ότι, κυρίως, λόγω πάχους του λευκοπλαστ έχεις δίκιο φίλε μου. : : : :
|
|
|
Post by jvolume on Feb 27, 2013 8:36:15 GMT 2
Έχοντας υπ' όψη μου τον ελάχιστο χρόνο που διαθέτεις για το χόμπυ, μόνο συγχαρητήρια μπορώ να σου δώσω για την υπομονή, την επιμονή και το μέχρι σήμερα αποτέλεσμα. Όντως τα σημερινά Rally cars είναι πολυφορτωμένα και περίπλοκα. Λάθη και στραβές όλοι μας κάνουμε -εγώ τελευταία κατά συρροή και εξακολούθηση ;D- αλλά αυτά είναι μαθήματα βέβαια. Μην το αφήσεις τώρα που έμεινε η ουρά. Καλά τελειώματα. ΥΓ.1 Την είχα εντελώς ξεχάσει τη συζήτηση για τα Roll bars. Όντως ο Παπατζίμ εκνευριζόταν με αντανακλάσεις από το εσωτερικό του αυτοκινήτου. ΥΓ.2 Τελειώνοντας με τον Σούμπαρο θα σου γράψω ένα-δυο λογικά σφάλματα που έχουν γίνει στο εσωτερικό του. Δεν αναιρούν σε τίποτα την πολύ καλή δουλειά σου. Σταύρος Σταύρο καλημέρα Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Ο ελάχιστος αυτός χρόνος που αναφέρεις έχει γίνει πλέον μηδενικός και περιορίζεται το πολύ σε κάνα δίωρο την εβδομάδα. Η προ διετίας πρόβλεψή σου για τον ελεύθερό μου χρόνο μετά και την έλευση και του δεύτερου μου τέκνου ήταν πολύ σωστή :respect: που σε συνδυασμό με τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις (εντάξει δε παραπονιέμαι τέτοιες εποχές!) έχουν ζορίσει υπερβολικά τα πράγματα για τον μοντελισμό. Πλέον τις κάποιες ελεύθερες ώρες επιβάλω στον εαυτό μου την ξεκούραση γιατί με τόσα ταξίδια το κακό δεν αργεί να γίνει και ότι περισσεύει από αυτόν τον χρόνο πάει στα μοντέλα. Το Σουμπαρού δε πρόκειται να το αφήσω, θα το τελειώσω όπως και να χει. ’πλα το πότε δε ξέρω . Αυτά τα σφάλματα που έχουν γίνει στο εσωτερικό μήπως να μου τα έλεγες τώρα μήπως μπορέσω και τα διορθώσω? καλημέρα Γιάννης
|
|
|
Post by jvolume on Feb 27, 2013 8:38:55 GMT 2
Γιαννη με καθε update σου χαιρομαι και περισσοτερο!! Προσεγμενη και μεθοδικη η δουλεια σου! Τυχων στραβες κλπ ειναι απολυτα δικαιολογημενες και δεν χρειαζεται να σε προβληματιζουν Καλα τελειωματα!! Thanks ρε φίλε για τα καλά σου λόγια : : : : . Θα σου έρθω σύντομα να κόψουμε τα παράθυρα. Καλημέρα Γιάννης
|
|