dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on Feb 27, 2012 11:53:41 GMT 2
Γιάννη πολύ εντυπωσιακό παρόλα τα σπασίματα που παρουσιάστηκαν στις χαλκομανίες!!! Τώρα από την άλλη βεβαία αν δεν το έλεγες μπορεί, εγώ τουλάχιστον, να μην πρόσεχα τις χαλκομανίες τόσο πολύ!!!! ;D ;D ;D Καλή συνεχεία !!!! : :
|
|
|
Post by nektarios on Feb 27, 2012 12:43:38 GMT 2
Φίλε Γιάννη, πολύ καλή η κατασκευή σου! : : Για τις χαλκομανίες μη στεναχωριέσαι καθόλου, νομίζω οτι με λίγη "περιποίηση" με λεπτό πινελάκι και τα αντίστοιχα χρώματα, θα γίνουν μια χαρά! Εξάλλου, να μην ξεχνάμε οτι κάποιες από αυτές, κυρίως τα πλαϊνά "σεντόνια", που πρέπει να εφαρμόσουν ακολουθώντας τις καμπύλες του αμαξώματος, θα δυσκόλευαν τον οποιονδήποτε... Καλή συνέχεια! : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Feb 27, 2012 14:52:28 GMT 2
Γιάννη εμείς τα έχουμε πει φίλε! Αν δεν πιάσει η μπογιά...πάμε για λερώματα
|
|
|
Post by Sakis on Feb 28, 2012 15:40:48 GMT 2
Δεν πειράζει Γιάννη!Πάντα μαθαίνουμε.Όπως σωστά ανέφερες δεν ακουμπάμε ποτέ το softer αφού μπει στη χαλκομανία.Επίσης αυτό με τις ασπρίλες μου φαίνεται περίεργο να μη βγαίνουν με τίποτα.Κι εγώ είχα στο παρελθόν (κυρίως σε σκούρα χρώματα) αλλά συνήθως έφευγαν με νερό ή compound στους πιό επίμονους λεκέδες..Δεν μπορώ να φανταστώ τί φταίει... Πάντως σου εύχομαι να είναι οι τελευταίες στραβές σε αυτό το κιτ και όλα να πάνε καλά στη συνέχεια με το βερνίκι! Fingers crossed!
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 28, 2012 18:04:25 GMT 2
Γιάννη μια χαρά είναι... Θα σου έλεγα να μην το λερώσεις, μιας και οι αβαρίες θα καλυφτούν από το βερνίκι... Αν το αποφασίσεις, είμαι στη διάθεση σου, να μοιραστώ την εμπειρία από την 308... Μου άρεσε η ανάλυση που έκανες στις ατυχίες - δυσκολίες... Μακάρι είχες περισσότερο χρόνο και χώρο... +1
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Feb 28, 2012 20:46:23 GMT 2
γιάννη τόοοοοοοσο καιρό που είχες να το πιάσεις η σκόνη ειχε κάνει στρόμα πανω στο μοντέλο που να στρώσουν οι χαλκομανίες μετά!!! ;D ;D
άντε καλα βερνικώματα και καλά τελειώματα!!!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Feb 28, 2012 23:18:55 GMT 2
Γιαννη κοντοζυγωνει ο Ιαπωνας!!! Αντε, η ουρα εμεινε κ τον εφαγες το γαιδαρο!! ;D Μη σε απασχολουν τα μικροθεματακια...κ στο δικο μου scooby εσπασαν τα σηματα κ απλα βερνικωσα να τα προστατευσω κ τελος Με τις αναρτησεις τι εκανες τελικα?
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Mar 2, 2012 9:01:17 GMT 2
Γιαννη τον εφαγες το γαιδαρο η ουρα εμεινε! Εκει που εγινε ζημια στις χαλκομανιες διορθωσε με ενα πολυ ψιλο πινελακι και θα εισαι Οκ. Βγαινει πανεμορφο παντως. Καλη συνεχεια φιλε! : : : :
|
|
|
Post by jvolume on Jul 31, 2012 23:07:40 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους. Επιστρέφω στο μοντελιστικό πάγκο μου και σε ενεργή συμμετοχή στο φόρουμ μας μετά από πολλούς μήνες απραξίας αλλά χωρίς να έχω χάσει τίποτα από την όρεξή μου για μοντελισμό. Αρχικά να σας ευχαριστήσω όλους για τα σχόλια σας για το πολύπαθο σουμπαρού. Θα τελειώσει όμως, δε θα του περάσει. Όταν άνοιξα τα κουτιά με το μισοτελειωμένο μοντέλο μέσα δε ήξερα από που να ξεκινήσω. Άφησα το αμάξωμα για αργότερα για να "ζεσταθώ" πάλι και ξεκίνησα με διάφορα περιφερειακά. Αρχικά ασχολήθηκα με τα εσωτερικά πλαϊνά. Τα μασκαρίσματα δεν πέτυχαν και πολύ καλά αλλά δε πολυσκάω γιατί δεν θα φαίνονται και πολλά στο τέλος. Μια σκέψη για επένδυση με χαλκομανία carbon στα πλαϊνά και στο ταμπλό απλά πέρασε φευγαλέα από το μυαλό μου και ευτυχώς δεν έκανε στάση!! Συνέχεια είχε η βελτίωση των ζαντών και των ελαστικών και πιο συγκεκριμένα η προσθήκη βαλβίδων από ΖΤΠ και ένα καλό τριψιματάκι στα ελαστικά. Σειρά είχαν το roll-cage και τα καθίσματα. Τέλος σας παρουσιάζω τα τέστ απο τις δοκιμές των βερνικιών. Ποιό σας αρέσει περισσότερο? Αυτά για απόψε. Καλό βράδυ Γιάννης
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 31, 2012 23:20:12 GMT 2
Γιάννη έχεις καλό χέρι, χρόνο δεν έχεις... Αλλά, πάντα χαιρόμαστε για σένα, όταν βρίσκεις χρόνο για να ασχοληθείς και μας παρουσιάζεις τη δουλειά σου. Όλα πολύ καθαρά και προσεγμένα... Ειλικρινά μπράβο! Μου άρεσαν πολύ οι βαλβίδες (πάρα πολύ για την ακρίβεια ) Όσο αφορά τα βερνίκια, το αριστερό υπερέχει, νομίζω... Καλή συνέχεια : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Aug 1, 2012 8:59:43 GMT 2
Και γω αριστερό ψηφίζω...Πολύ πιο ωραία γυαλάδα...
|
|
|
Post by nektarios on Aug 1, 2012 9:47:42 GMT 2
Φίλε Γιάννη, κι εγώ χαίρομαι πολύ που επανήλθες δυναμικά στην παρέα! Εμένα μού άρεσε πιο πολύ το "ντύσιμο" των καθισμάτων! : : : : Για βερνίκι, ψηφίζω κι εγώ το αριστερό, γιατί νομίζω οτι έχει πολύ πιο ομαλό στρώσιμο. Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Aug 1, 2012 13:12:27 GMT 2
Γιαννη μας ελειψες Χαρηκα πολυ που ειδα update σου!! Στα της κατασκευης: Οι βαλβιδες ειναι πολυ ομορφες. Οι πλατες των καθισματων χρειαζονται ενα χερι βερνικι κ εισαι αρχοντας Τα κουταλια μου τα ειχες δειξει κ live!! Απο τις φωτο, ψηφιζω κ εγω το αριστερο Καλη συνεχεια : :
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Aug 10, 2012 23:25:52 GMT 2
Μπραβο ρε φιλε πολυ καλη δουλεια!! Περιμενω να το δω τελειωμενο! Καλη συνεχεια! : : Υ.Γ. Βαλε και το 207 που το προχωρας να παρουμε ματι!!
|
|
|
Post by rous74 on Aug 12, 2012 15:50:55 GMT 2
Γιάννη καλή επιστροφή στο χόμπυ εύχομαι... Και επέστρεψες με τον καλύτερο τρόπο φίλε....Πολύ καλή δουλειά !!!
Ανυπομονώ να το δώ τελειωμένο...
|
|
|
Post by jvolume on Sept 5, 2012 17:19:29 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τα καλά σου λόγια. Επείδη τα επαγγέλματά μας δεν είναι και πολύ μακρινά καταλαβαίνεις καλύτερα την πίεση του χρόνου. Το βασικό είναι να μην χάσω την όρεξή μου. Οι βαλβίδες είναι φτιαχμένες απο ΖΤΠ και θα προσπαθήσω κάποια στιγμή να παρουσιάσω πως τις φτιάχνω. Στα των βερνικιών τώρα. Το αριστερό είναι Humbrol Gloss σε σπρέι ενώ το δεξί Marabu και αυτό σε σπρέι και τα δύο απο δύο χέρια. Και εμένα το Humbrol μου αρέσει . Νεκτάριε, Χρήστο, Βαγγέλη και Ανδρέα σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας. Σύντομα θα έρθει και το update της κατασκευής. Βαγγέλη το 207 προχωράει!!!!! Καλό απόγευμα Γιάννης
|
|