RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Sept 6, 2012 21:46:15 GMT 2
Καλησπέρα Γιάννη, Χαίρομαι φίλε που δεν άφησες στην άκρη το Subaru. Καλή συνέχεια. Απόστολος : :
|
|
|
Post by jvolume on Sept 8, 2012 7:52:05 GMT 2
Καλησπέρα Γιάννη, Χαίρομαι φίλε που δεν άφησες στην άκρη το Subaru. Καλή συνέχεια. Απόστολος Απόστολε καλημέρα Τίποτα δε μένει στην άκρη φίλε μου.Όλα είναι υπό κατασκευή . Τόσο δρόμο έκανε το Subaru από τη Νέα Μάκρη . Που θα πάει?Θα τερματίσει!! ;D Σε ευχαριστώ Γιάννης
|
|
|
Post by jvolume on Oct 9, 2012 16:22:05 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους Αφού μετά από πολύ καιρό η βαλίτσα μου θα παραμείνει παραπονεμένη και θα είμαι όλη την εβδομάδα στην Αθήνα είπα να ασχοληθώ με τα αραχνιασμένα μοντέλα μου αρχής γενομένης με το πολύπαθο σουμπαρού. Μη φανταστείτε πολλά πράγματα (αλίμονο!!) αλλά μια αρχή για το εσωτερικό. Έχουν μπει τα πρώτα στοιχεία το εσωτερικού και έχει περαστεί με βερνίκι το κάρμπον των καθισμάτων. Σύντομα ακολουθούν και άλλα. Καλό απόγευμα Γιάννης
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 9, 2012 16:49:48 GMT 2
Το άσπρο έκατσε πολύ καλά Γιάννη και οι λεπτομέρειες καλοδουλεμένες και καθαρές. Go on it, mate... : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 9, 2012 17:46:21 GMT 2
Πεντακάθαρη και μελετημένη δουλειά φίλε! Έχει στρώσει πολύ καλά το σύνολο! Αλλά για μένα πρόσθεσε μέσα καλωδίωση! Θα το αναδείξει πολύ περισσότερο! Καλή συνέχεια : :
|
|
|
Post by nektarios on Oct 10, 2012 12:02:53 GMT 2
Μπορεί να προχωράει λίγο αργά, αλλά σίγουρα είναι πολύ μελετημένο και πολύ όμορφο! : : Καλή συνέχεια! : :
|
|
|
Post by jvolume on Oct 11, 2012 17:37:55 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους Το άσπρο έκατσε πολύ καλά Γιάννη και οι λεπτομέρειες καλοδουλεμένες και καθαρές. Go on it, mate... Thanks dude! Το λευκό είναι το 22 της Humbrol σε σπρέι με τρομερή καλυπτικότητα και πάντα κάθεται όπως πρέπει. Για τις λεπτομέρειές κάνω ότι μπορώ Πεντακάθαρη και μελετημένη δουλειά φίλε!
Έχει στρώσει πολύ καλά το σύνολο! Αλλά για μένα πρόσθεσε μέσα καλωδίωση! Θα το αναδείξει πολύ περισσότερο!
Καλή συνέχεια Ευχαριστώ Αλέξ. Μη με μπριζώνεις για καλωδίωση γιατί δε θα τελειώσει ούτε το Πάσχα του 2020!!! Μπορεί να προχωράει λίγο αργά, αλλά σίγουρα είναι πολύ μελετημένο και πολύ όμορφο! Καλή συνέχεια! Ευχαριστώ Νεκ. Λίγο αργά πάνε τα σαλιγκάρια και εμένα με περνάνε σαν σταματημένο!! Αλλά με 2-3 ώρες την εβδομάδα και πάλι καλά λέω. Ένα μικρό update για το scooby μου. Κατέφθασαν οι ζώνες με την βοήθεια του ’λεξ. Thanks mate!! : : Παράλληλα έριξα και τα βερνίκια στα κάρμπον των καθισμάτων. Δε ξετρελάθηκα με το αποτέλεσμα, άσε που το βερνίκι-Μαγκαιβερ πέρασε και το μασκάρισμα και έκατσε πάνω στο μαύρο ματ. : : Θα το βολέψω όμως. Αυτά προς το παρόν Καλό απόγευμα Γιάννης
|
|
|
Post by rous74 on Oct 11, 2012 17:42:31 GMT 2
Καλησπέρα Γιάννη,
Εμένα πάλι μια χαρά μου φαίνεται το βερνίκι απλά στα τελειώματα του carbon θα χρειαστεί λίγη δουλίτσα...
Καλή συνέχεια φίλε !
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 11, 2012 18:31:24 GMT 2
Γιάννη από τις φωτό σαν σύνολο φαίνεται ωραίο...αλλά θα συμφωνήσω με τον Παναγιώτη, ότι τα τελειώματα του carbon θέλουν διόρθωμα φίλε... Το λάθος βερνίκωμα φτιάχνεται, όπως με λίγη προσοχή και το decal... Καλή συνέχεια φίλε : :
|
|
|
Post by jvolume on Oct 24, 2012 18:33:18 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους Μετά το διάλειμμα της έκθεσης επέστρεψα στο πάγκο μου με περισσότερη όρεξη μήπως και τελειώσω τίποτα για την έκθεση του χρόνου. ;D Καλησπέρα Γιάννη,
Εμένα πάλι μια χαρά μου φαίνεται το βερνίκι απλά στα τελειώματα του carbon θα χρειαστεί λίγη δουλίτσα...
Καλή συνέχεια φίλε ! Γιάννη από τις φωτό σαν σύνολο φαίνεται ωραίο...αλλά θα συμφωνήσω με τον Παναγιώτη, ότι τα τελειώματα του carbon θέλουν διόρθωμα φίλε...
Το λάθος βερνίκωμα φτιάχνεται, όπως με λίγη προσοχή και το decal...
Καλή συνέχεια φίλε Αντρέα (ποιος Παναγιώτης ) και Αλέξανδρε αρχικά σας ευχαριστώ πολύ για τις παρατηρήσεις σας. Είναι, για μένα, σημαντικότερο να αναφέρονται οι ατέλειες του μοντέλου, πόσο μάλλον από τόσο έμπειρους μοντελιστές όπως εσείς, απ΄ότι συνεχώς καλά λόγια γιατί έτσι υπάρχει και η επιθυμητή βελτίωση. Έχετε και οι δύο δίκιο για το κάθισμα, για το οποίο ήσασταν πολύ ευγενικοί μαζί μου. Στην πραγματικότητα βγάζει μάτια! Αν με ρωτήσετε για πιο λόγο το είχα αφήσει έτσι ειλικρινά δε ξέρω.Μάλλον υπέθεσα ότι δε θα φαίνεται. Λάθος μου!! Έτσι λοιπόν μασκαρα το κάρμπον και έριξα δύο χέρια μαύρο ματ με πολύ καλά αποτελέσματα.Παράλληλα τοποθέτησα μέσα στην καμπίνα και άλλα αντικείμενα καθώς και διάφορα προειδοποιητικά decals. Τα top mount στους θόλους δεν είναι ακόμα τελειωμένα. Επόμενο βήμα: ζώνες. Καλό βράδυ Γιάννης
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 25, 2012 9:24:48 GMT 2
Γιάννη καλημέρα! Μια χαρά έδειξαν τα καθίσματα φίλε! Άξιζε τον κόπο η μανούρα! Και τα σήματα έδεσαν το σύνολο! Καλή τύχη με τις ζώνες και τα διπλώματα! Όταν πιάσεις τα top mount, έχε υπόψη σου ότι φαίνονται λίγο παράτερα χρωματικά. Τουλάχιστον σε μένα. Στην πλεοψηφία τους είναι μεταλλικά χρώματα, και επιπλέον έχουν και ξεφλουδίσματα από την χρήση με τα αερόκλειδα. Το χρώμ που έχουν τώρα δεν μου κάθεται καλά...είναι λίγο "αφύσικο"... Βέβαια αν στο τέλος δεν φαίνονται, μόλις κουμπώσει το καπάκι...μην ασχοληθείς καν
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Oct 25, 2012 22:00:12 GMT 2
Τα καθισματα Γιαννη ειναι φανταστικα!!! Αντε, σπρωξ'το να το δουμε τελειωμενο!!!!
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Oct 26, 2012 2:28:59 GMT 2
Γιαννη πολυ ομορφο γινεται το εσωτερικο : : Δεν ξερω πολλα απο αγωνιστικα, αλλα φαινεται να τα εχεις βαλει ολα!!! Αληθεια, αυτο το μαυρο κουτι, πισω απο τα καθισματα τι ειναι? Αντε, καλα τελειωματα : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 26, 2012 10:49:52 GMT 2
Αληθεια, αυτο το μαυρο κουτι, πισω απο τα καθισματα τι ειναι? Αν εννοείς το μαύρο κουτί με τις 2 τρύπες, είναι η θήκες για τα κράνη του πληρώματος. Όταν οδηγούν από το ένα σκέλος στο άλλο σε δημόσιο δρόμο, δεν χρειάζεται να φορούν κράνη, οπότε τα βάζουν εκει μέσα!
|
|
|
Post by rous74 on Oct 26, 2012 14:00:32 GMT 2
Γιάννη καλησπέρα,
Το εσωτερικό γίνεται πολύ όμορφο και τα καθίσματα έδειξαν πολύ καλύτερα, άξιζε τον κόπο...
Το έχεις πάρει ζεστά και το βλέπω να τελειώνει σύντομα !
Καλή συνέχεια !
|
|
|
Post by jvolume on Oct 27, 2012 7:50:11 GMT 2
Καλημέρα σε όλους Γιάννη καλημέρα!
Μια χαρά έδειξαν τα καθίσματα φίλε! Άξιζε τον κόπο η μανούρα! Και τα σήματα έδεσαν το σύνολο!
Καλή τύχη με τις ζώνες και τα διπλώματα!
<div><font class="spoiler">Top Mount<div class="spoilerbody">Όταν πιάσεις τα top mount, έχε υπόψη σου ότι φαίνονται λίγο παράτερα χρωματικά. Τουλάχιστον σε μένα. Στην πλεοψηφία τους είναι μεταλλικά χρώματα, και επιπλέον έχουν και ξεφλουδίσματα από την χρήση με τα αερόκλειδα. Το χρώμ που έχουν τώρα δεν μου κάθεται καλά...είναι λίγο "αφύσικο"... Βέβαια αν στο τέλος δεν φαίνονται, μόλις κουμπώσει το καπάκι...μην ασχοληθείς καν </div></div> Αλέξανδρε σε ευχαριστώ πολύ. : : Σίγουρα άξιζε τον κόπο η παρέμβαση. Δε μου πήρε περισσότερο από 20΄. Και οι ζώνες καλά βγαίνουν. Τα top mount δεν είναι κόκκινα. Μόνο ένα κομμάτι τους.Το υπόλοιπο είναι μαύρο και aluminium νομίζω. Τα καθισματα Γιαννη ειναι φανταστικα!!! Αντε, σπρωξ'το να το δουμε τελειωμενο!!!! Χρήστο σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Σπρώχνω, σπρώχνω αλλά πολύ ανηφόρα φαίνεται ότι έχει πέσει και δεν προχωράω . Θα τελειώσει όμως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Γιαννη πολυ ομορφο γινεται το εσωτερικο
Δεν ξερω πολλα απο αγωνιστικα, αλλα φαινεται να τα εχεις βαλει ολα!!!
Αληθεια, αυτο το μαυρο κουτι, πισω απο τα καθισματα τι ειναι?
Αντε, καλα τελειωματα
Κώστα σε ευχαριστώ πολύ. Μένουν κάποια πράγματα ώστε να συμπληρωθεί το εσωτερικό. Το μαύρο κουτί, όπως ανέφερε ο Αλέξανδρος, είναι για να τοποθετούνται τα κράνη του πληρώματος και είναι κατασκευασμένο από αφρώδες υλικό γι΄αυτό και το ματ χρώμα. Γιάννη καλησπέρα,
Το εσωτερικό γίνεται πολύ όμορφο και τα καθίσματα έδειξαν πολύ καλύτερα, άξιζε τον κόπο...
Το έχεις πάρει ζεστά και το βλέπω να τελειώνει σύντομα !
Καλή συνέχεια ! Αντρέα σε ευχαριστώ πολύ. Πράγματι άξιζε τον (ελάχιστο) κόπο. Τώρα για το αν θα τελειώσει σύντομα........ Με 2-3 ώρες την εβδομάδα που ασχολούμαι, αν τα Χριστούγεννα το έχω στην βιτρίνα μου θα είμαι πολύ πολύ χαρούμενος. καλημέρα Γιάννης
|
|