|
Post by gtziaf on Dec 6, 2011 17:34:47 GMT 2
Γιάννη πολύ οργανωμένη και υψηλής ποιότητας εργασία... Πας για βραβείο στο "Μπαμπά έχεις ταλέντο!" ;D
Καλή συνέχεια και τελειώματα φίλε μου...
|
|
|
Post by nektarios on Dec 8, 2011 13:00:42 GMT 2
Γιάννη, πολύ λεπτομερειακή και καθαρή η εργασία σου! Εκτός από τις πανέμορφες ζάντες και το υπομονετικό μασκάρισμα των φώτων, εμένα μου άρεσαν πολύ και τα "μαξιλαράκια" στο roll cage. Καλή συνέχεια!
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Dec 8, 2011 16:57:35 GMT 2
πολυ προσεγμενη η δουλεια σου Γιαννη και οι ζαντες λεπτομερεστατες οπως και το εσωτερικο.συνεχισε ετσι!!!! η μονη μου ενσταση ειναι στο βαψιμο των φωτων με σπρει.γιατι να μην τα κανεις με ενα πινελακι και να τελειωσεις μια ωρα πιο νωρις απο το να παιδευεσαι τοση ωρα με τα μασκαρισματα
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Dec 8, 2011 18:44:28 GMT 2
Γιαννη πολυ καλο το update σου!! πολυ προσεκτικη δουλεια, μπραβο!! Πλεον συμπασχουμε!! Εσυ scooby του '99 εγω scooby του 98' ;D
|
|
|
Post by jvolume on Dec 9, 2011 12:24:46 GMT 2
Γιάννη πολύ όμορφη πρόοδος φίλε! Οι ζάντες φοβερη επιτυχεία και όσον αφορα το μαζοχιστικό μασκάρισμα...μην σε νοιάζει...σε καταλαβαίνουμε ;D Αντε καλά τελειώματα Αλέξη σε ευχαριστώ. Ο μαζοχισμός λες να ειναι κολλητικός? Είναι τόσο όμορφο αυτοκίνητο που δε χορταίνεις να το βλέπεις!Άντε ντε,βάλε κι άλλες φωτό! Χαρά στην υπομονή σου να μασκάρεις για τα φανάρια και τα φλας πάντως... Πραγματι ειναι κούκλα ακόμα και μετά απο τόσα χρόνια.Η υπομονή ειναι το νο 1 εργαλειο του μοντελιστή!! Όλα υπό έλεγχο Γιάννη. Μια κωλοχαλκομανία δεν μας χαλάει. Αν το λασπώσεις θα ξεχαστεί η χαμένη μάχη. Στη συνέχεια ασχολήθηκα με το μασκάρισμα και βάψιμο του πατώματος όπου σαν σωστός μαζοχιστής μοντελιστής το παράκανα για κάτι το οποίο δε θα φαίνεται μόλις μπουν οι ποδιές αλλά αφού είναι εκεί πρέπει να γίνει σωστά. Κάποια δόση μαζοχισμού υπάρχει τολμώ να πω!! Τα γκρι αστάρια έχουν ένα ποιό χοντρό κόκκο όντως. Η συνέχεια του μαζοχισμού. Εγώ θα μασκάριζα λίγο γύρω γύρω και θα έβαφα με 4αρι πλακέ πινέλο ένα στεγνό και ένα λιγότερο στεγνό χέρι. Στη συνέχεια ασχολήθηκα με τα τζάμια του Subaru όπου μασκαριστήκαν και βάφτηκαν. Λείπει η φωτό από το αποτέλεσμα του βαψίματος? Καλά το πας το εργαλείο πάντως Σταυρο σε ευχαριστώ. Το βρομισμα των μοντέλων ποτέ δε με είχε φίλο.Αλλά απο την άλλη ποτέ δεν είναι αργά!! Μοντελισμός, μαζοχισμός και ξερό ψωμι!! Ε ναι δε το ξανακανω ολο αυτο για τα φώτα.Πινελάκι και αγιος ο θεος. Θα ανεβάσω σύντομα φώτος απο τα τζάμια Γιάννη πολύ οργανωμένη και υψηλής ποιότητας εργασία... Πας για βραβείο στο "Μπαμπά έχεις ταλέντο!" ;D Καλή συνέχεια και τελειώματα φίλε μου... Σε ευχαριστώ φίλε μου. Γιάννη, πολύ λεπτομερειακή και καθαρή η εργασία σου! Εκτός από τις πανέμορφες ζάντες και το υπομονετικό μασκάρισμα των φώτων, εμένα μου άρεσαν πολύ και τα "μαξιλαράκια" στο roll cage. Καλή συνέχεια! Νεκτάριε σε ευχαριστώ πολύ.Τα μαξιλαράκια δε τα έχω πειράξει.Η μαμά ΤΑΜΙΥΑ φρόντισε γαι μένα. πολυ προσεγμενη η δουλεια σου Γιαννη και οι ζαντες λεπτομερεστατες οπως και το εσωτερικο.συνεχισε ετσι!!!! η μονη μου ενσταση ειναι στο βαψιμο των φωτων με σπρει.γιατι να μην τα κανεις με ενα πινελακι και να τελειωσεις μια ωρα πιο νωρις απο το να παιδευεσαι τοση ωρα με τα μασκαρισματα Φίλε geokat σε ευχαριστώ πολύ. Το βάψιμο των φώτων έγινε με σπρέι για καλύτερο αποτελεσμα.Πραγματικά το αποτελεσμα αυτό δεν βγαίνει με το πινέλο, αλλα δεν πρόκειται να το ξανακάνω.Νομισα οτι θα ειναι γρήγορο αλλά........ Γιαννη πολυ καλο το update σου!! πολυ προσεκτικη δουλεια, μπραβο!! Πλεον συμπασχουμε!! Εσυ scooby του '99 εγω scooby του 98' ;D Χρήστο σε ευχαριστώ πολύ.Το μοντελο ειναι τρομερό.Σίγουρα με τους ρυθμούς σου θα με ξεπέράσεις. Καλημέρα σε όλους Γιάννης
|
|
|
Post by jvolume on Dec 14, 2011 8:44:10 GMT 2
|
|
nakis
Kart Driver
|
Post by nakis on Dec 14, 2011 9:33:03 GMT 2
Ωραία έστρωσε το χρώμα Γιάννη. Το ελαφρύ orange peel θα φύγει εύκολα. Με τι βερνίκι θα σφραγίσεις μετά τις χαλκομανίες;
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Dec 14, 2011 9:52:06 GMT 2
Γιάννη τα είπαμε τα σημεία...αλλά με το βερνίκι και την αλιφή θα έρθει! Όντως τι βερνίκι σκέφτεσαι? Καλή συνέχεια φίλε
|
|
|
Post by Sakis on Dec 14, 2011 13:47:26 GMT 2
Δε θα πεθάνουμε κιόλας!Πολύ ωραία έστρωσε το χρώμα οπότε με το βερνίκι θα έρθει εύκολα στα ίσια του.Μη ξεχνας ότι το μαύρο είναι εξαιρετικά δύσκολο να βγει αψεγάδιαστο,πόσο μάλλον από spray... Πες μου ότι τα πίσω φανάρια τα έχεις μασκάρει πριν το κάνεις μαύρο...Αποκλείεται να έκανες τόση δουλειά για να τα καλύψεις με το χρώμα μετά...
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Dec 14, 2011 17:57:54 GMT 2
Γεια σου Γιαννη πως παει φιλε; βλεπω οτι το project παει μια χαρα, με το βαψιμο να ειναι πολυ καλο και το μαυρο να εχει στρωσει μια χαρα...Τωρα οσον αφορα το orange peel να σου πω κι εγω το εξης μιας και βαφω με σπρευ αρκετα χρονια.Την επομενη φορα που θα ερθει η ωρα του βαψιματος κανε 3-4 χερια mist (ψεκασμα απο αποσταση περιπου 20cm απανωτα ομως μεχρι να καλυφθουν ολες οι περιοχες του μοντελου) και μετα ΑΜΕΣΩΣ 1-2 βαρια wet (απο κοντα και με γρηγορες κινησεις ωστε να αποφυγεις τα τρεξιματα ) Επαναλαμβανω , αμεσως το wet και τελος , τοσο απλα!!! Μετα που θα στεγνωσει περνας βερνικι και καθαρισες!
Φυσικα να σου πω οτι ετσι κανω εγω τα βαψιματα μου , απλα δοκιμασε το σε ασχετο μοντελο να δεις αν σου δουλεψει η αν σε βολευει περισσοτερο!!!
Καλη συνεχεια!!!!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Dec 15, 2011 11:10:58 GMT 2
Γιαννη το χρωμα εστρωσε μια χαρα!!! Μην αγχωνεσαι για τιποτα!! Συνεχισε ετσι να το δουμε τελειωμενο κ να βλαστημαμε μετα που δεν το εφτιαξες σε 1/1!!! Καλα τελειωματα!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 15, 2011 17:38:29 GMT 2
Εμείς τα είπαμε και (αναλυτικά) στο τηλέφωνο... Γιαννη το χρωμα εστρωσε μια χαρα!!! Μην αγχωνεσαι για τιποτα!! +1000 Καλή συνέχεια : :
|
|
|
Post by rawshooter on Dec 18, 2011 23:15:30 GMT 2
Γιάννη, φιλαράκι, το μαύρο χρώμα σου ΤΑ ΣΠΑΕΙ : : : : Πολύ ωραίο και μάλλον θα "σου κλέψω" την απόχρωση για μελλοντικό project
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Dec 18, 2011 23:24:48 GMT 2
μπραβο Γιαννη το χρωμα εχει κατσει μια χαρα στο αμαξωμα μολις μπει και το βερνικι θα εισαι κομπλε!!!!καλη συνεχεια!!!!!!!
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Dec 21, 2011 0:42:23 GMT 2
Γιαννη θα βγει σουπερ φιλε!!! : : : : Το μαυρο μια χαρα εχει στρωσει. Μολις το βερνικωσεις πιστευω θα εισαι ΟΚ Καλα τελειωματα!! : :
|
|
|
Post by jvolume on Dec 23, 2011 12:16:27 GMT 2
Καλημέρα σε όλους Ωραία έστρωσε το χρώμα Γιάννη. Το ελαφρύ orange peel θα φύγει εύκολα. Με τι βερνίκι θα σφραγίσεις μετά τις χαλκομανίες; Γιάννη τα είπαμε τα σημεία...αλλά με το βερνίκι και την αλιφή θα έρθει! Όντως τι βερνίκι σκέφτεσαι? Καλή συνέχεια φίλε Νάκη, Αλέξανδρε σας ευχαριστώ πολύ. Για το βερνίκι θα γίνει μια σχετική έρευνα πρώτα και μία σειρά δοκιμών. Το χρώμα είναι ΤΑΜΙΥΑ και οι χαλκομανίες STUDIO 27. Σκεφτόμουνα για βερνίκι το Gloss της humbrol σε σπρει. Θα κάνω δοκιμές σε κουτάλι με κάποια χαλκομανία που περισσεύει. Αν αυτό δεν συμπεριφερθεί σωστά τότε θα ξεκινήσω δοκιμές με Gunze. Όχι δα!! Πολύ ωραία έστρωσε το χρώμα οπότε με το βερνίκι θα έρθει εύκολα στα ίσια του.Μη ξεχνας ότι το μαύρο είναι εξαιρετικά δύσκολο να βγει αψεγάδιαστο,πόσο μάλλον από spray... Το χρώμα έστρωσε καλά και χωρίς τρεξίματα. Λίγο θαμπό βγήκε αλλά και στο πραγματικό δε γυαλίζει ιδιαίτερα. Και βέβαια δε πέτυχε αλλά (απ)έτυχε!!! Πες μου ότι τα πίσω φανάρια τα έχεις μασκάρει πριν το κάνεις μαύρο...Αποκλείεται να έκανες τόση δουλειά για να τα καλύψεις με το χρώμα μετά... Τς, τς, τς, τς, νέοι!!!!!! Γεια σου Γιαννη πως παει φιλε; βλεπω οτι το project παει μια χαρα, με το βαψιμο να ειναι πολυ καλο και το μαυρο να εχει στρωσει μια χαρα...Τωρα οσον αφορα το orange peel να σου πω κι εγω το εξης μιας και βαφω με σπρευ αρκετα χρονια.Την επομενη φορα που θα ερθει η ωρα του βαψιματος κανε 3-4 χερια mist (ψεκασμα απο αποσταση περιπου 20cm απανωτα ομως μεχρι να καλυφθουν ολες οι περιοχες του μοντελου) και μετα ΑΜΕΣΩΣ 1-2 βαρια wet (απο κοντα και με γρηγορες κινησεις ωστε να αποφυγεις τα τρεξιματα ) Επαναλαμβανω , αμεσως το wet και τελος , τοσο απλα!!! Μετα που θα στεγνωσει περνας βερνικι και καθαρισες! Φυσικα να σου πω οτι ετσι κανω εγω τα βαψιματα μου , απλα δοκιμασε το σε ασχετο μοντελο να δεις αν σου δουλεψει η αν σε βολευει περισσοτερο!!! Καλη συνεχεια!!!! Φίλε Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου. Σίγουρα θα τις εφαρμόσω και μάλιστα σύντομα. Γιαννη το χρωμα εστρωσε μια χαρα!!! Μην αγχωνεσαι για τιποτα!! Συνεχισε ετσι να το δουμε τελειωμενο κ να βλαστημαμε μετα που δεν το εφτιαξες σε 1/1!!! Καλα τελειωματα!!! Να αγχωθώ για το μοντελισμό? ’μα είναι να μου συμβεί αυτό καλύτερα να τον σταματήσω!! Προχωράει αργά αλλά καλά. Σε ευχαριστώ πολύ. Εμείς τα είπαμε και (αναλυτικά) στο τηλέφωνο... Καλή συνέχεια Thanks guru!! Παναγιώτη σε ευχαριστώ πολύ. Το αμάξι είναι πολύ όμορφο και το μαύρο χρώμα του δίνει μια αγριάδα που του πάει κουτί!! μπραβο Γιαννη το χρωμα εχει κατσει μια χαρα στο αμαξωμα μολις μπει και το βερνικι θα εισαι κομπλε!!!!καλη συνεχεια!!!!!!! Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Γιαννη θα βγει σουπερ φιλε!!! Το μαυρο μια χαρα εχει στρωσει. Μολις το βερνικωσεις πιστευω θα εισαι ΟΚ Καλα τελειωματα!! Βαγγέλη σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Μακάρι να πάνε όλα καλά. Καλές γιορτές να έχουμε
|
|