|
Post by gtziaf on Oct 3, 2016 21:34:36 GMT 2
Ευχαριστώ για τα σχόλια - τροφή για σκέψη. Κώστα, για φιγούρες δεν παίζει. Φαναρτζοδουλειές κάνω δεν είμαι καλλιτέχνης Όσο για τα τζάμια που ρώτησες πιο πριν, ναι από μέσα βαφονται. Η Tamiya δίνει και μάσκες, οπότε είναι μάλλον μια εύκολη διαδικασία. Αν και δεν κατάλαβα πότε γιατί δεν έρχονται βαμμένα από τις εταιρείες (σίγουρα γίνονται γιατί το κάνουν στα pre-painted κιτ τους), καθώς το βάψιμο ούτε μοντελιστική δεξιότητα είναι, ούτε κάτι διαφορετικό μπορεί να προσφέρει σε ένα μοντέλο. ( Mode γκρίνιας off) Νεκ, η για το χρόνο ολοκλήρωσης, υπό άλλες συνθήκες θα τελείωνε σε ένα μήνα, όχι σε τρεις. Το κιτ δεν είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο κι εγώ δεν χρησιμοποίησα βελτιωτικό. Αλλά, δεν έχω και παράπονο. Το θέμα βέβαια είναι πόσο θα αντέξω το μεταμεσονύχτιο μοντελάρισμα. Θα δείξει στη GTO, που είναι μπελαλίδικο. Σάκη, στο εσωτερικό έκτος από καφέ δέρμα, έβαψα τμήματα μαυρα ματ κι έβαλα κάρμπον. Τώρα όντως μπορεί να μην ήταν αρκετό... Όσο για την φωτογραφία, πολύ εντυπωσιακό όντως. Σκέψου να έβαζα και καμιά σιδερώστρα πίσω, θα ρίχναμε το bandwith του φόρουμ από τα σχόλια αηδίας και ο Βολιώτης θα έπαιρνε το αεροπλάνο να έρθει να την κόψει σε (λεπτές) φέτες. Πάντως, το μοντέλο αντιμετώπισε την κυρά, τον πιο αυστηρό κριτή των κατασκευών μου (καλά δεν την έδειξα και στην πεθερά μου ) με θετικό σχόλιο για το αυτοκόλλητο. Κι αφού λέει ότι ταιριάζει, ποιος είμαι εγώ να την αμφισβητήσω (οι παντρεμένοι με καταλαβαίνετε) Σίγουρα στην επόμενη ανάλογη πρωτοβουλία, θα ρωτήσω πρώτα το φόρουμ.
|
|
|
Post by czt on Oct 4, 2016 10:56:28 GMT 2
απλα κλαιω και συμφωνω απολυτα για το θεμα παντρεμενου πεθερας! οσο για απλωστρες κεραιες κλπ ειναι θεμα γουστου του καθενος. Οσο για τα τζαμια συμφωνω απολυτα μαζι σου γιατι δε το κανουν και με βγαζουν απο τα ρουχα μου!
|
|
|
Post by pkout on Oct 4, 2016 20:51:29 GMT 2
Καλησπέρα Γιώργο, βλέποντας τις εικόνες και στα completed έχω μια ερώτηση σχετικά με τα διαφανή κομμάτια των προβολέων. Η ακμή-κάθετη επιφάνεια του διαφανούς κομματιού θα μπορούσε να βαφτεί μαύρη ούτως ώστε να μην κάνει τόσο μεγάλη αντίθεση με το κόκκινο του αμαξώματος και του μαύρου της βάσης του φαναριού ? Στην F40 δεν διακρίνω κάτι ανάλογο, είναι λόγω φωτογράφισης?
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 4, 2016 21:23:23 GMT 2
Κωνσταντίνε, τι να κάνουμε το κλαμπ των παντρεμένων αριθμεί πολλά μέλη στην παρέα μας... Παύλο, δεν έχεις άδικο. Η F40 όντως έχει πλαίσιο στο φανάρι (σε κάποια φώτο στο wip το έχω φωτογραφήσει και μόνο του ), κάτι που συμβαίνει και στην πραγματική. Στην Aston δεν υπάρχει κάτι ανάλογο. Βέβαια, σε έναν ιδανικό κόσμο το κιτ θα έπρεπε να έχει πιο λεπτά φανάρια. Σίγουρα κάτι μπορούσε να γίνει (π.χ. να περάσω ένα smoke στην ακμή για να "σπάσει" η αντίθεση), αλλά αυτό σε μια πιο σοβαρή κατασκευή που θα ασχολιόμουν πιο επισταμένα.
|
|