|
Post by czt on Sept 16, 2016 21:19:00 GMT 2
Φανταστικη δουλεια Γιωργο οσο για την εμβολιμη κλαιω!!!! Για να δουμε τι θα γινει σε αυτη την εμβολιμη αγωνιστικη πιστευω τα αποελεσματα θα τρελανουν κοσμο!
|
|
|
Post by nektarios on Sept 17, 2016 22:00:12 GMT 2
Πολύ ωραία και περιποιημένη δουλειά, όπως βεβαίως αναμενόταν! Τα δισκόφρενα μού άρεσαν ιδιαίτερα! Καλή συνέχεια, φίλε! Τη βάση την περιμένω κι εγώ με μεγάλο ενδιαφέρον!
|
|
|
Post by konstantinf on Sept 18, 2016 12:55:39 GMT 2
Εξαιρετική δουλειά Γιώργο κι από μέσα, κι από κάτω... Έτσι μου 'ρχεται να μπω και να το οδηγήσω...
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 19, 2016 12:24:38 GMT 2
Ευχαριστώ΄, ευχαριστώ... Να είστε καλά
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 19, 2016 21:43:23 GMT 2
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Sept 19, 2016 22:29:48 GMT 2
Δουλεια για σεμιναριο!! Τα σεβη μου φιλε! Καλη συνεχεια!
|
|
|
Post by alex78 on Sept 20, 2016 14:34:00 GMT 2
Γιώργο επεξηγηματικός όπως πάντα φίλε μου, πολύ καλή & λειτουργική δουλειά, το δε carbon πολύ ταιριαστό που προσθέτει πόντους στο γενικό σύνολο! Ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας!
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 23, 2016 13:02:09 GMT 2
Βαγγέλη και Άλεξ ευχαριστώ πολύ...
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 23, 2016 13:21:05 GMT 2
Για να μην λέτε ότι με έχει ξεμυαλίσει η gto, έχουμε και ενημέρωση στην άστον... Κινητήρας ή ότι φαίνεται κατά τo tamiya ευαγγέλιο... πιο συγκεκριμένα. Είχαν γίνει κάποιες προεργασίες (2ο update?) οπότε ουσιαστικά ασχολήθηκα, με βαψίματα και σωληνώσεις. Τα χρώματα είναι μαύρο, πάνζερ! γκρι για το σώμα, λευκό για το καπάκι και αλουμίνια για τις λεπτομέρειες. Στο καπάκι εκτός από τα metal transfer (δεν μου άρεσε η κολλητικής τους ικανότητα), κολλήθηκαν και 8 μεταλλικές βίδες της top studio, σε τρύπες που είχαν ανοιχτεί από πριν. Κάποιες κεφαλές από βίδες (PE) και σωληνώσεις-καλωδιώσεις γέμισαν τον χώρο για να μοιάζει λίγο με μοτέρ. Στο τέλος έγινε wash και στεγνό πινέλο. Η τοποθέτηση του στο σασί δεν κρύβει παγίδες, αν και θα περίμενα μια πιο σταθερή κατασκευή από την tamiya. Γενικά καλό το κιτ, πολύ καλή η εφαρμογή αλλά δεν έχω εντυπωσιαστεί από το engineering, κυρίως με βάση αυτά που άκουγα γιατί αν δεν περίμενα κάτι ευφάνταστο εξαιρετικό, δεν θα έγραφα τίποτα καθώς είναι πολύ πάνω του μέσου όρου. Απλά βλέπεις τι κάνουν στα αεροπλάνα τους (π.χ. τομκατ ή και τα 32άρια Β' παγκοσμίου ) και νιώθεις παιδί ενός κατώτερου μοντελιστικού Θεού. Στο τέλος κολλήθηκε το σαλόνι στο πάτωμα, οπότε αναμένεται το καπάκι για το κλείσιμο. Αυτό είναι το τελικό update για την DBS, καθώς το γυάλισμα, τα πλαίσια΄, τα καρμπόν στους προφυλακτήρες και διάφορες μικρολεπτομέρειες έγιναν σε ώρες ακατάλληλες για μοντελισμό, πόσο μάλλον για φωτογράφηση. Ελπίζω να φαίνονται τουλάχιστον, στο επόμενο που θα σας τη δείξω ολοκληρωμένη. Καλό σαββατοκύριακο σε όλους και καλές κατασκευές σε όσους μοντελίσουν
|
|
|
Post by nektarios on Sept 23, 2016 18:40:21 GMT 2
Ωραίος ο κινητήρας! Απέριττος (αφού έτσι είναι και ο πραγματικός), αλλά πολύ καλά φινιρισμένος! Όσο για τη βάση (που την πήρα χαμπάρι πριν από... 5 λεπτά) είναι επίσης πολύ όμορφη και σίγουρα προσθέτει αρκετούς πόντους, λόγω και της χρωματικής αντίθεσής της με το όχημα. Έχω όμως και μια μικρή παρατήρηση (ή μάλλον πρόταση): Εγώ θα πρόσθετα τουλάχιστον μια βίδα ακόμη, λίγο πίσω από τον μπροστινό άξονα, που θα έκανε την όλη κατασκευή πολύ πιο σταθερή, ακόμη και με λιγότερο σφίξιμο των βιδών. Καλά τελειώματα!
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Sept 23, 2016 19:08:11 GMT 2
Μπράβο Γιώργο πολύ ωραία δουλειά για άλλη μια φορά! Παρακολουθώ με ενδιαφέρων. Με την βάση μου θύμησες αυτή που είχα φτιάξει για το 888. Είχα βάλει αυτοκόλλητη μεμβράνη 4D. Αν περασεις το καρμπον μερικά ελαφριά χεριά με ένα γυαλιστερό βερνίκι γενικής χρήσης σε σπευ θα δείξει ακόμα καλύτερο.
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Sept 23, 2016 21:35:37 GMT 2
φοβερος φιλε οπως παντα!!
|
|
|
Post by czt on Sept 23, 2016 23:10:15 GMT 2
φανταστικη η εμβολιμη αγωνιστικη!!! κατατοπιστικος οπως παντα!!! αυτο με το καρμπον αυτοκολλητο πολυ ωραια ιδεα!!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 25, 2016 18:33:30 GMT 2
Ευχαριστώ παίδες να είστε καλά. Το μοντελάκι ολοκληρώθηκε οπότε μένει να το βγάλω φώτο και να το ανεβάσω.
Νεκ, όπως τα λες τα δίνει και η tamiya. Υπάρχει πρόβλεψη και για τρίτη βίδα μπροστά. Αλλά αφενός γιατί το μοντέλο είναι απλά για τη βιτρίνα μου κι όχι κάποιον πελάτη στο εξωτερικό, αφετέρου γιατί είναι σχετικά΄ελαφρύ, οι δύο είναι αρκετές. Επίσης, δεν ήθελα θα φαίνεται η εμπρός βίδα, καθώς χαλούσε το σχήμα αφού κάθετε αρκετά μπροστά.
Κομνηνέ σίγουρα οι γυαλιστερές βάσεις είναι πιο εντυπωσιακές. Μάλιστα, είδα ότι υπάρχουν και έτοιμα γυαλιστερά κάρμπον, με 2-3 ευρώ παραπάνω. Αλλά επέλεξα το ματ για να κάνει αντίθεση με το ήδη αρκετά αυτοκίνητο. Δεν ξέρω, έτσι μου άρεσε περισσότερο. Σε επόμενο σίγουρα θα δοκιμάσω το βερνίκι...
Σας ευχαριστώ και πάλι...
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Sept 25, 2016 22:12:33 GMT 2
Ναιι οι ζαντες ειναι σκουροχρωμες!!!! Σουπερ Γιωργο ολα!! Η μοκετα στο εσωερικο σε βολεψε? Προφανως καμια σχεση με την ταλαιπωρια του φλοκου? Καλα κλεισιματα
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Sept 27, 2016 8:53:01 GMT 2
Εξαιρετική δουλειά σε όλα τα επίπεδα!!! Το εσωτερικό μου άρεσε ιδιαίτερα...
Καλά τελειώματα Γιώργη!!!
|
|