|
Post by gtziaf on Sept 27, 2016 11:55:05 GMT 2
Η μοκετα στο εσωερικο σε βολεψε? Προφανως καμια σχεση με την ταλαιπωρια του φλοκου? Καλα κλεισιματα Κρις ευχαριστώ πολύ. Γενικά ο φλόκος είναι πιο on scale, αν πετύχει φυσικά. Αλλά θέλει διαδικασία όπως είπες και με το μωρό σε αυτή τη φάση, δεν έπαιζε να βρω τις συνθήκες να τον δουλέψω. Έτσι επέλεξα τη μοκέτα της Χιρο για λόγους ευκολίας αφενός αλλά και για να τραβάει έστω κι ελάχιστα το μάτι μέσα από τα κλειστά τζάμια, αφετέρου. Απόστολε ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά
|
|
|
Post by pkout on Sept 29, 2016 20:53:15 GMT 2
Πολύ όμορφη και προσεγμένη δουλειά Γιώργο, συγχαρητήρια
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 30, 2016 18:09:04 GMT 2
Ευχαριστώ Κωστή
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 30, 2016 19:06:43 GMT 2
Τα τελευταία στάδια της κατασκευής περιελάμβαναν το βάψιμο του χρωμιομένου φιλέτου στα παράθυρα, χαλκομανίες κάρμπον σε διάχυτη και εμπρός σπόιλερ, τις σίτες και φυσικά τις τελικές συναρμολογήσεις, αλλά έγιναν όλα πολύ αργά τη νύχτα οπότε φωτογραφίες δεν έβγαλα. Εξάλλου, τα περισσότερα θα τα δείτε στις τελικές φώτο στα ολοκληρωμένα. Μέχρι τότε μια πρόγευση του αποτελέσματος. και φυσικά μια μέσα στη βιτρίνα... Σας ευχαριστώ για τη στήριξη σε όλη τη διάρκειας της κατασκευής, της πρώτης στο νέο μου χώρο. Καλό Σαββατοκύριακο
|
|
amyntas
Kart Driver
Αμύντας
|
Post by amyntas on Sept 30, 2016 20:30:01 GMT 2
Εξαιρετική!!Μπράβο!το σήμα Intercontinental δεν το έπιασα Γιώργο..
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 30, 2016 20:51:37 GMT 2
Εξαιρετική!!Μπράβο!το σήμα Intercontinental δεν το έπιασα Γιώργο.. Ευχαριστώ Αμύντα... Σωστά ξέχασα να το αναφέρω Το Intercontinental είναι χορηγός της αγωνιστικής ομάδας και με αυτό τρέχαν οι DBR9. Οπότε αποτελεί μια ακόμη πινελιά που υποδηλώνει το σπορ χαρακτήρα την κατασκευής. Σκοπός είναι να φτιάξω την αγωνιστική, κάποια μέρα και να είναι δίπλα - δίπλα. Επίσης δημιουργεί συνειρμούς του στυλ Intercontinental GT, express, ότι θες. Τέλος, διαφοροποιεί, λίγο, το μοντέλο, γιατί έχουν φτιαχτεί δεκάδες αν τον κόσμο
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Sept 30, 2016 21:44:49 GMT 2
Γιώργο εκπληκτικο το αποτέλεσμα φίλε! Όπως αναμενόταν!
Η μαγκια με το Intercontinental, αλλάζει όλο το μοντέλο.
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Sept 30, 2016 23:44:00 GMT 2
Γιωργαρα φοβερη αψεγαδιαστη δουλεια!!! Πολλα μπραβο φιλε!
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 1, 2016 10:56:40 GMT 2
|
|
|
Post by czt on Oct 1, 2016 11:52:24 GMT 2
φανταστικο αποτελεσμα!αλλα εχω και μια ερωτηση για να κανεις τα ελαστικα στα τζαμια βαφεις απο μεσα με μασκαρισμα?
|
|
|
Post by jvolume on Oct 1, 2016 20:16:05 GMT 2
Γιώργο καλησπέρα Το αποτέλεσμα, όπως πάντα, εξαιρετικό αλλά το σήμα στο μπαρμπρίζ νομίζω ότι είναι ατυχέστατη επιλογή. Μιλάμε για το πλέον "κυριλέ" supercar ή sportcar με απίστευτα αρμονικές γραμμές, που το συγκεκριμένο αυτοκόλλητο τις διαταράσει και επιπλέον τραβάει το μάτι απο το υπόλοιπο μοντέλο και το φανταστικό του χρώμα. Για να μην αναφέρω το γεγονός οτι αμφιβάλλω πολύ κάποιος ιδιοκτήτης της DBS να γνωρίζει την αγωνιστική δραστηριότητα της εταιρείας.
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Oct 2, 2016 9:43:56 GMT 2
Υπέροχο η κυρία Γιώργο!!!!!!!!!!! Χρωματικοί συνδυασμοί, λεπτομέρεια, εκτέλεση, όλα τέλεια...
Το αυτοκόλλητο του παρμπρίζ πρέπει να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια. Είναι εντελώς "ξένο" με το αυτοκίνητο. Συμφωνώ με τον Γιάννη!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 2, 2016 20:06:35 GMT 2
Ευχαριστώ παίδες τόσο για τα θετικά σχόλια όσο και για την κριτική. Το υγιές είναι να μην συντονίζονται οι απόψεις όλων για ένα θέμα. Τώρα πιθανόν έχετε δίκαιο για τις ενστάσεις, αλλά φτιάχνοντας κάτι με την οπτική γωνία τη δική μου (φουλ - δεν βάζω την αγγλική λέξη, διαλέχτε όποια ομόηχη θέλετε - λεμαν) και όχι του μέσου, κατόχου άστον μάρτιν, το αυτοκίνητο αποτελεί ζευγάρι με την αγωνιστική, εξ' ου και οι διάφορες σπορτίφ πινελιές. Σίγουρα επειδή οι καθιερωμένες φώτο μου είναι από ψηλά, το αυτοκόλλητο υπερτονίζεται. Το αυτοκίνητο είναι μεγάλο σε μέγεθος και σίγουρα ένα σήμα πλάτους 1 εκ. δεν κλέβει την παράσταση. Βέβαια, ξαναλέω πιθανόν ήταν αστοχία, αλλά αν δεν εκφράσεις αυτό που σκέφτεσαι, είναι ακόμη μεγαλύτερη. Και η λεμανιτική πινελιά ήταν στα σχέδια - σκέψεις εξ΄αρχής. Γενικά το κόνσεπτ ήταν μια ανατρεπτική Άστον, που να διαφέρει από τις εκαντόδες που έχουν φτιαχτεί κατά καιρούς τόσο στο χρώμα όσο και τις λεπτομέρειες. ΥΓ1. Που να έβαζα και το φωσφορούχο πλαίσιο που έχει το αυτοκόλλητο στις αγωνιστικές, όπως το σκεφτόμουν αρχικά ΥΓ2. Γιάννη, νόμιζα θα με κράξεις (και) για τις bronze δαγκάνες, αλλά σε κέρδισε το αυτοκόλλητο και τη γλύτωσα Να είστε καλά και πάλι
|
|
|
Post by czt on Oct 2, 2016 23:58:46 GMT 2
Γιωργο ετσι οπως το σκεφτεσε συμφωνω κατι παρομοιο ειχα δει αλλα με αλλη εταιρεια σε αεροδρομιο στη κεντρικη ευρωπη. πιστευω ομως και προσθετω σαν ιδεα η εισαγωγη και 2 φιγουρες οδηγων με κρανος στο χερι η οπως αλλιως το σκεφτεσαι.
|
|
|
Post by nektarios on Oct 3, 2016 9:13:12 GMT 2
Για το όλο μοντέλο και τη βάση δεν έχω παρά να συμφωνήσω με όλους τους υπόλοιπους, ενώ για το "γκάλοπ του αυτοκόλλητου" ψηφίζω υπέρ, επειδή πιστεύω οτι ναι μεν μπορεί να μη "δένει" με τον όλο κυριλέ χαρακτήρα του οχήματος, ωστόσο θεωρώ σημαντικό οτι δημιουργεί μια διαφορετικότητα και προσθέτει μια πινελιά μυστηρίου (για παράδειγμα, κάποιος μπορεί να σκεφτεί "ρε λες αυτός που την οδηγεί να έχει λ.χ. τα ομώνυμα ξενοδοχεία;" ή "μήπως το αυτοκίνητο είναι βελτιωμένο σε επίπεδο αγωνιστικών προδιαγραφών;", ή κάτι ανάλογο). Σε κάθε βέβαια περίπτωση, περί ορέξεως... Επίσης, αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ο χρόνος - ρεκόρ της ολοκλήρωσης! Φαίνεται οτι εμπνέει ο νέος χώρος, το μεταμεσονύκτιο μοντελάρισμα, η οικογενειακή ζωή, δεν ξέρω τι απ' όλα... Πάντως το αποτέλεσμα είναι αδιαμφισβήτητα θετικό! Με το καλό λοιπόν και στα επόμενα!
|
|
|
Post by Sakis on Oct 3, 2016 13:06:18 GMT 2
Γιώργο εξαιρετική κατασκευή πραγματικά σε χρόνο ρεκόρ! Το χρώμα μου αρέσει και διαφέρει από τα συνηθισμένο πράσινο μεταλλικό. Η δουλειά στο σαλόνι πανέμορφη και το σύνολο της βάσης με το καπάκι μου αρέσει πάρα πολύ αισθητικά. Το αυτοκόλλητο πάλι μου φαίνεται τελείως παράταιρο. Κυρίως λόγω χρωματικών επιλογών σου. Θα μπορούσες πχ. να κάνεις ένα πιο σπορτίφ σαλόνι αντί για κυριλέ δερμάτινο ή ένα βάψιμο όπως στη φωτό που σου επισυνάπτω ώστε να δείχνει αγωνιστικά στοιχεία και να κολλάει το σήμα στο παρμπρίζ. Αλλά αφού το γουστάρεις εσύ έτσι τα υπόλοιπα είναι περιττά!
|
|